2010. február 3. szerda

febr. 3
6:39
Miskolci eszközt vittek a nemzetközi űrállomásra (Infostart)
A miskolci székhelyű Admatis Kft. habgenerátorával kezdődik kísérlet vasárnap a nemzetközi űrállomáson. Az Észak-Magyarország című lap azt írta, hogy a cég pályázaton nyert félmillió eurót a kutatás finanszírozására.
febr. 3
8:24
Távolabb került tőlünk a Hold (168 Óra Online)
Hivatalosan is bejelentették, hogy a Fehér Háznak a NASA számára kidolgozott 2011-es költségvetési javaslata nem tartalmazza a Holdra való visszatérés programjának folytatását.
febr. 3
10:24
Ezt emészd meg! - A katáng segít... (Napidoktor)
Tavasszal szeretnénk kicsit átmosni, megtisztítani szervezetünket - a gyógynövények segítenek ebben, egyik leghasznosabb köztük a mezei katáng.
febr. 3
11:45
Mérő László: Soha nem hagyja abba a panaszkodást a magyar (Infostart)
Nem valószínű, hogy a jövőben kikerülhetne a nemzeti sajátosságok közül a panaszkultúra - mondta Mérő László matematikus-pszichológus az InfoRádiónak a Szabad Európa Társaság "Balkán vagy Európa - milyenek a magyarok?" című rendezvénye után.
febr. 3
12:15
A földönkívüliek számára láthatatlan lesz a Föld (168 Óra Online)
Frank Drake amerikai kutató szerint nagy bajban vagyunk, mert a kozmikus civilizációk számára a Föld egyre kevésbé látszik. Egészen pontosan a digitális rádiózás és tévézés miatt nem igen hagyunk nyomot magunkról az éterben – írta az
febr. 3
12:36
A görög mitológia hőse (Napidoktor)
Nemcsak bejgliben és sütikben nyerő. Csontot erősít és fájdalmat is csillapít a mák.

Keresés