2010. február 27. szombat

febr. 27
7:33
Törölt járatok Ferihegyen (Vezess)
A francia légiirányítók sztrájkja miatt a Peugeot Eco Cupra utazó magyar csapat kint ragadt Ferihegyen. Reptéri tartózkodásunk kiadósnak, de átmenetinek ígérkezik.
febr. 27
8:09
Túléltük a Volvo-jégkunyhót (Vezess)
Alvás 2500 méteren jégágyon, jégkunyhóban. Íjazás süvítő szélben, vacsora jégpadon jégasztalról, rövidital jégpohárból. Kaprunban jártunk a Volvo Ice Campben, ahol a vadiúj C30-ast és C70-est is megcsodáltuk.
febr. 27
8:45
Sportosra gyúrta az új Magentist a Kia (Vezess)
Az áprilisi New York-i Autószalonon mutatja be a Kia a Magentis új generációját.
febr. 27
9:39
Diákok tervezik az új Teslát - videó (Vezess)
A torinói formatervezési intézet diákjai tervezik a Tesla új modelljét, a feladatot éppen a kaliforniai gyár adta. Tanulmányként Genfben mutatkozik be.
febr. 27
9:45
Hamilton: Az idei autó jóval erősebb elődjénél (F1világ)
Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy csapata sokkal jobb formában van, mint a tavalyi évben volt ilyenkor, így magabiztosan várja a szezon kezdetét.
febr. 27
11:09
Az autótolvajok álma: kulcsklónozó (Vezess)
Elsősorban lakatosoknak készült, de autótolvajok is örömmel forgathatják majd azt az új kézi eszközt, amely másodpercek alatt azonosítja bármilyen autó zárkódját.
febr. 27
13:03
2010-es újdonságok és előrendelési akció a GPshop-nál (x) (F1világ)
A szezon közeledtével az új autók tökéletesítése mellett egyre több csapat mutatja be a rajongóknak szánt újdonságait is.
febr. 27
14:42
A Stefan GP kritizálta az FIA kiválasztási folyamatát (F1világ)
A Stefan GP szerint az irányító testületnek meg kell majd magyaráznia, ha az egyik új csapat nem fog tudni rajthoz állni az első versenyen, és a szerb alakulat ennek ellenére sem kap indulási jogot az idei bajnokságra.
febr. 27
15:03
Lotus-hajtás az új Proton-hibridben (Vezess)
Új városi hibridtanulmányt mutat be a Proton a Genfi Autószalonon, a koncepció hajtásláncát a Lotus készítette.
febr. 27
17:27
Rosberg állt az élte a teszten Barcelonában (F1világ)
Nico Rosberg végzett az élen az e heti teszt harmadik napján Barcelonában, ahol nem sokkal ebédidő után rázendített az eső, ami nem volt túl intenzív, de elég volt ahhoz, hogy délután száradó pályán kelljen körözniük a pilótáknak.
febr. 27
18:00
Kubica: Meglepetésre készül a Renault (F1világ)
Robert Kubica elmondása szerint nem számít arra, hogy csapata már az első futamokon harcba szállhat a dobogós helyezésekért, de bízik abban, hogy a vasárnapi teszten debütáló újításokkal meglepetést okozhatnak, és közelebb kerülhetnek az élmezőnyhöz.
febr. 27
19:06
Vettel úgy érzi, nem lesz gond a megbízhatósággal (F1világ)
Sebastian Vettel nem aggódik a Red Bull megbízhatósága miatt, habár eddig szinte nem volt olyan tesztnap, hogy ne adta volna meg magát autója. A német versenyző elmondta, hogy általában csak elővigyázatosságból álltak meg a pályán, nem voltak komoly problémák.
febr. 27
19:15
F1: A Mercedesnek jól jött az eső (Vezess)
Saját erőből eddig nem sikerült, de a korán érkező eső miatt ma a Mercedes GP és Nico Rosberg zárt ma az élen a barcelonai teszten.
febr. 27
19:39
Villeneuve üléspróbára készül a Stefan GP-nél (F1világ)
Brit lapértesülések szerint Jacques Villeneuve hétfőn a Stefan GP kölni bázisára utazik, hogy egy üléspróbán vegyen részt, még mielőtt a tervek szerint jövő szerdán hivatalosan is bejelentik leszerződtetését.
febr. 27
20:09
Három keréken támad a Honda (Vezess)
Háromkerekű járművet mutat be a Honda a Genfi Autószalonon, a 3R-C lehet a városi közlekedés jövője.

Keresés