2010. február 26. péntek

febr. 26
13:54
Mobilinternet: az ügyfél megszabhatja roaming-számlája felső határát (Metropol)
Március elsejétől a mobilszolgáltatóknak az EU teljes területén lehetővé kell tenniük, hogy az ügyfelek a szolgáltatás igénybe vételekor választhassanak egy olyan felső határt, amelynél az adott időszakban csak a fogyasztó külön kérésére lehet magasabb az adatforgalomért fizetendő számla.
febr. 26
17:48
Twitteren a brit képviselők szexuális élete (Metropol)
A brit energia- és klímaügyi miniszter is áldozatául esett a Twitteren terjedő legutóbbi adathalász támadásnak, amelynek során valakik Ed Miliband nevében szexuális életéről küldtek szokatlanul intim üzenetet a miniszter több ezer mikroblogos követőjének.
febr. 26
18:06
Szélessávval segítik a magyar vidéket (Metropol)
Elrendelte a kormány a Nemzeti Digitális Közmű (NDK) projekt megvalósítását, amelynek köszönhetően Magyarország összes településén 6 és 10 megabit/szekundum közötti sávszélességű internet lesz elérhető - jelentette be Baja Ferenc infokommunikációért felelős kormánybiztos pénteken sajtótájékoztatón.
febr. 26
19:18
Obamát elavult számítógépekkel védik (Metropol)
Az amerikai elnök biztonságára ügyelő titkosszolgálat az ABC News pénteki jelentése szerint elavult számítógépeket használ, amelyek megbízhatatlanságuk miatt csak 60 százalékos kihasználtságúak.

Keresés