2022. február 6. vasárnap

febr. 6
0:09
A Dal 2022: Pádár Szilvia Kismadár című dalával minden szívet megdobogtatott (hirado.hu)
A Dal második válogatóján izgalmakból nem volt hiány, nagyon szoros volt a verseny és megszületett az idei első 40 pontos produkció.
febr. 6
0:57
Családi vasárnap – színes hétvégi programkavalkád (Metropol)
Közös családi élményt keresőknek ajánljuk vasárnapi programsorozatunkat, mely egyaránt izgalmas gyerekeknek és felnőtteknek - olvasható a programajánlóban.
febr. 6
1:21
Élőzenés magyar táncház gyermekeknek és felnőtteknek! (Metropol)
Az eseményt a Bartók Táncegyüttes tagjai vezetik.
febr. 6
1:33
Makers’ Market Budapest – kortárs design termékek (Metropol)
A Makers Market Budapest egy havi rendszerességű vásár, ahol a dizájnra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat.
febr. 6
9:30
Az Ördöglovas otthona (Demokrata)
Gróf Sándor Móric egykori bajnai uradalma, benne a Sándor–Metternich-kastélyegyüttes, eredeti pompájában várja a látogatókat.
febr. 6
9:36
A Szentlélek hárfája (Demokrata)
Számomra két típusú zene van: az Isten dicsőítésére szolgáló szakrális zene és a profán, világi zene – mondta a Demokratának Bubnó Tamás.
febr. 6
10:03
„Felszállt az Orion, MacLane őrnagy a parancsnok!” – Emlékeznek a Kádár-kori sci-fikre, amikor még a Pirx-sorozatot is le lehetett forgatni 4 millióból? (Blikk)
Sokunk ifjúsága telt Pirx kapitánnyal és MacLane őrnaggyal, a mai szemmel már megmosolyogtatónak tűnő sci-fi szériákkal. Mégis generációknak adtak fantasztikus kikapcsolódást.
febr. 6
10:03
Joviális vénkisasszony vagy 19. századi Carrie Bradshaw – Milyen is volt valójában Jane Austen? (Könyves Magazin)
Az Austen-projekt keretében hat hónapon át tobzódtunk Jane Austen életművében. Rengeteget megtudtunk hősnőiről, lehetőségeikről és korlátaikról, vágyaikról és gondolataikról, ezúttal pedig olyan könyveket ajánlunk, amelyekben Jane Austené a főszerep.
febr. 6
12:36
Februárban Parádfürdőn rendezik a Muzsikál az erdőt (Demokrata)
Bábszínházzal, koncertekkel és akadályversennyel is várja az érdeklődőket a rendezvénysorozat.
febr. 6
14:45
Koncert: Republic 30 címmel három évtizedes pályafutását ünnepli a zenekar (SzMo)
A február 19-i Aréna-koncert méltó összegzése lesz egy igazán szép jubileumnak, ahol vendégként Nagy Feró és a Bagossy Brothers Company lép fel. Az estét a Kávészünet zenekar melegíti be.
febr. 6
15:39
Gyatlov: Közelebb kerültek a rejtély megoldásához (hirado.hu)
Az Igor Gyatlov vezette turistacsoport tagjai 1959 februárjában az Urál északi részén furcsa körülmények között haltak meg.
febr. 6
16:45
Másfél óra tömény nevetés a Jóbarátok írójától a Belvárosi Színházban (SzMo)
A Balkon kilátással számos csapdát rejt, de az Orlai Produkciós Iroda feldolgozása Kocsis Gergely rendező keze alatt ügyesen kikerüli ezeket.

Keresés