2011. május 11. szerda

máj. 11
16:06
Beteg gyermekeken segít Huszti és Juhász (Blikk)
Budapest — Több ezer kilométer sem jelent akadályt Huszti Szabolcsnak (28) és Juhász Rolandnak (27), ha arról van szó, hogy beteg gyerekeket támogassanak.
máj. 11
16:06
Bajnokavatásra készülnek Fehérváron (Agroinform)
A Videoton saját maga rendelkezhet sorsáról, hazai közönség előtt ünnepelhet aranyérmet, ehhez a dobogóra igyekvő, pontokért küzdő Kaposvárt kell legyőznie dr. Mezey György csapatának.
máj. 11
16:24
Tenisz: a Radwanskát legyőző Vesznyina lesz Arn Gréta ellenfele (She)
Jelena Vesznyina három játszmában legyőzte a nyolcadik helyen kiemelt, sérüléssel küszködő Agnieszka Radwanskát, így az orosz játékos lesz Arn Gréta ellenfele a Rómában zajló salakpályás tenisztorna női egyesének nyolcaddöntőjében.
máj. 11
16:24
Remili kiesését nem viseltük el - Tóth Dénes (Agroinform)
A Szolnok klubigazgatója szerint tavasszal úgy indultak, hogy reális esélyük volt a bentmaradásra, de megtörte őket az algériai légiós kiesése.
máj. 11
16:42
Tenisz: Nadal megizzadt a világranglista 148. helyezettje ellen (She)
Rafael Nadal két szetten keresztül csak szenvedett a világranglista 148. helyén álló Paolo Lorenzi ellen a Rómában zajló salakpályás teniszverseny férfi egyesének 2. fordulójában, végül azonban 6:7, 6:4, 6:0-ra győzni tudott.
máj. 11
16:44
Porto: az „új Mourinho” kitart a „sárkányok” mellett, marad a klubnál (She)
A Porto labdarúgócsapatának vezetőedzője, André Villas Boas szerdán sajtótájékoztató keretében kijelentette, hogy a következő idényben is marad a klubnál, és az Európa-liga fináléja után sem távozik a klubtól.
máj. 11
16:46
Női kosárlabda: Honti Kata ősztől a Valenciában szerepel (She)
A spanyol Valenciánál folytatja pályafutását Honti Kata, a magyar bajnok MKB-Euroleasing Sopron válogatott kosárlabdázója.
máj. 11
17:00
Honti Kata ősztől Valenciában kosarazik (Metropol)
A spanyol Valenciánál folytatja pályafutását Honti Kata, a magyar bajnok MKB-Euroleasing Sopron válogatott kosárlabdázója.
máj. 11
17:00
Honti Kata Sopronból Valenciába szerződött (Agroinform)
A spanyol Valenciánál folytatja pályafutását Honti Kata, a magyar bajnok MKB-Euroleasing Sopron válogatott kosárlabdázója.
máj. 11
17:02
Ismét kitört a háború Mourinho és Valdano között (Agroinform)
Valdano Mourinho nevében nyilatkozott a kedd esti, Getafe ellen 4-0-ra megnyert mérkőzést követően, amit a tréner szóvivője kikért Mourinho nevében.
máj. 11
17:18
Tenisz: Még érzem a hétfői meccset, de csütörtökre rendben leszek - Arn (She)
Arn Gréta a második fordulót is sikerrel vette a római tenisztornán Alberta Brianti ellen, ám a magyar játékos a 6:4, 6:4-re végződött találkozó után a Nemzeti Sportnak elárulta, lábában még érezte a hétfői, Szvetlana Kuznyecova elleni maratoni mérkőzés fáradalmait.
máj. 11
17:36
NB I: Újpest FC-Kecskemét mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Délután, 17.30-kor kezdődik az Újpest FC–Kecskeméti TE-ERECO bajnoki labdarúgó-mérkőzés az NB I 28. fordulójában. Kövesse velünk a találkozót élő közvetítésünk segítségével!
máj. 11
17:36
Villas-Boas marad az Európa Liga-döntős klub vezetőedzője (Agroinform)
A következő szezonban is André Villas Boas irányítja majd a portugál bajnok és Európa Liga-döntős FC Porto labdarúgócsapatát.
máj. 11
17:38
Giro d'Italia: Weening szakaszgyőzelmével átvette a rózsaszín trikót (She)
A Giro d'Italia 5., Piombino és Orvieto közötti szakaszán izgalmas hajrában Pieter Weening győzött, ezzel átvette a vezetést is az összetettben David Millartól – aki 20 kilométerrel a befutó előtt bukott. Sokáig Martin Kohler vezetett, előnye már több mint 11 perc volt, ám néhány kilométerrel a vége előtt elfogyott az ereje, és utolérték.
máj. 11
17:40
Paralimpia 2012: már öt fontért is be lehet jutni a versenyekre (She)
Már öt fontért is be lehet jutni a jövő évi londoni paralimpia versenyeire.
máj. 11
17:54
Ökölvívás: Vladimir Klicsko ölte meg a nehézsúlyt - David Haye (She)
A tervek szerint július 2-án Hamburgban csap össze a nehézsúly két klasszisa, David Haye, a Bokszvilágszövetség (WBA) világbajnoka és Vladimir Klicsko, a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) ukrán „uralkodója”, a „hangolás” azonban már most megkezdődött, a felek válogatott nyilatkozatokkal hergelik egymást.
máj. 11
17:54
Lopás a szlovák külügyminisztériumban - (c)>>astný mezeit emelték el! (Behaviour)
Ellopták, méghozzá a szlovák külügyminisztériumból, a legendás szlovák jégkorongozó, Peter (c)>>astný öt mezét. A mezeket a hétvégi nyílt napon tekinthették meg a látogatók a minisztérium pozsonyi székházának konferenciatermében.
máj. 11
17:54
Böde úgy véli, nem hasonlít Messire (Agroinform)
A Paksi FC középpályása szerint megfogta csapatát a hirtelen jött meleg, ezért néhány szituációban egymásra vártak a Siófok ellen.
máj. 11
17:56
Tottenham: A BL miatt nem vettünk komolyan néhány bajnokit - Gallas (She)
Hiába ütötte ki a Milant a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Tottenham labdarúgócsapata, William Gallas szerint azzal, hogy nem sikerült újra kiharcolnia a BL-szereplést, csalódás a 2010–2011-es szezonja. A klub francia védője szerint több könnyűnek tűnő bajnokit félvállról vett a csapat, ez vezetett néhány kötelező győzelem elszalasztásához.
máj. 11
17:58
Kerékpár: pályaversenyek is lesznek a májusi BringaMánia Napon (She)
A tavalyi sikeres debütálás után, idén május 22-én rendezik Budapesten a McDonald's BringaMánia Napot. Az ingyenesen látogatható rendezvényen a családi és gyermekprogramok mellett bemutatók, pályaversenyek kerülnek a programba. A Vuelta Sportiroda által szervezett bringás nap eseményeire a zuglói Millenáris Velodromban és a Városligetben kerül sor; a szervezők két-háromezer résztvevőre…
máj. 11
18:00
Videó: itt játsszák az A-csoportos jégkorong-világbajnokság döntőjét (She)
Eddig Kassára és Pozsonyra figyelt a jégkorong-társadalom és a hokiszurkolók, csütörtöktől azonban csak a szlovák főváros kerül fókuszba. Az NSO Tv bemutatja a világbajnokságra átépített Orange Arenát, ahol a hoki-vb végső küzdelmeit játsszák!
máj. 11
18:12
Kajak-kenu: kínai utat lehet nyerni a sárkányhajós roadshow-n (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezésében május 14-én a győri Aranyparton ismét elrajtol a sárkányhajó-roadshow, amely tavaly több száz települést, céget mozgatott meg. Újdonság, hogy az idén a legjobbak egy kínai utat is nyerhetnek.
máj. 11
18:14
Bayern München: Rummeniggével és az alelnökkel is hosszabbítottak (She)
A Bayern München szerződést hosszabbított a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság első emberével, Karl-Heinz Rummeniggével és helyettesével, Karl Hopfnerrel.
máj. 11
18:16
Újpest: az 1860 Münchenhez utazott a lila-fehérek 22 éves középpályása (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján adta hírül, hogy a csapat horvát középpályása, Marin Matos a klub engedélyével külföldi próbajátékra utazott. Sajtóhírek szerint a 22 éves középpályást Németországban, a Király Gábort is foglalkoztató, német másodosztályú 1860 Münchennél tesztelik.
máj. 11
18:18
Játékvezetés: Vad II István lesz az U20-as vb legfiatalabb sípmestere (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) játékvezető bizottsága kijelölte a 2011. július 28. és augusztus 20. között, Kolumbiában megrendezésre kerülő U20-as világbajnokság játékvezetőit, akik között ott lesz Vad II István is – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján.
máj. 11
18:30
NBA: könyököse miatt öt meccsel hosszabb lesz Bynum nyári szünete (She)
Öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Andrew Bynum, a rájátszástól búcsúzó Los Angeles Lakers centere, büntetését az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) következő idényének elején lesz kénytelen letölteni.
máj. 11
18:30
Thomas Kraft a Hertha új kapusa (Agroinform)
A Bayern München hivatalos oldalán közölte, hogy az idény végi távozását már korábban bejelentő kapus, Thomas Kraft a Hertha BSC-ben folytatja pályafutását.
máj. 11
18:32
Férfi vízilabda ob I: szentesi sikerével továbbra is hibátlan a BVSC (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alsóházi (9–13. hely) rájátszásában a BVSC Szentesen tudott nyerni három góllal.
máj. 11
18:32
Pieter Weeningé az ötödik szakasz és a rózsaszínű trikó is (Agroinform)
Az olasz kerékpáros körverseny ötödik szakaszát Pieter Weening nyerte meg, aki ezzel az összetett versenyben is átvette a vezetést.
máj. 11
18:34
Asztalitenisz-vb: Tóth két szettet nyert a világranglista-11. ellen (She)
Tóth Krisztina nagyot küzdött, de végül hat játszmában kikapott a világranglistán nála 25 hellyel előrébb álló Hirano Szajakától (11.) az asztaliteniszezők Rotterdamban zajló egyéni világbajnokságán a női egyes 3. fordulójában.
máj. 11
18:34
Az U20-as vb-n is lesz magyar játékvezető (Agroinform)
A nemzetközi szövetség a hat európai trió egyikeként a Vad István, Ring György és Szpisják Zsolt alkotta csapatot is jelölte a labdarúgás második legrangosabb tornájára.
máj. 11
18:48
Jégkorong-vb: a csehek Jágr mesterhármasával jutottak a négy közé (She)
A mesterhármast jegyző Jaromír Jágr vezérletével hetedik mérkőzését is megnyerte a világbajnoki címvédő Csehország válogatottja a szlovákiai vb-n, és az Egyesült Államok felett aratott 4–0-s diadala után már az elődöntőre készülhet.
máj. 11
18:48
Asztalitenisz-vb: nincs már magyar versenyben (Metropol)
Tóth Krisztina búcsúzott a harmadik fordulóban, a legjobb 32 között egyesben a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, kiesése egyben azt is jelenti, hogy nincs már magyar versenyben a hollandiai viadalon.
máj. 11
18:48
Jagr vezetésével a csehek kiütötték az Egyesült Államokat (Agroinform)
A címvédő cseh válogatott Jaromir Jagr mesterhármasának is köszönhetően simán nyert az amerikaiak ellen a szlovákiai jégkorong-világbajnokság szerdai első negyeddöntőjében.
máj. 11
18:50
Werder: Jensennel azonnali hatállyal szerződést bontottak (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremennél azonnali hatállyal szerződést bontottak Daniel Jensennel, miután a dán játékos kritizálta a csapat vezetőedzőjét, Thomas Schaafot.
máj. 11
19:06
Jégkorong-vb: Jágr mesterhármasával elődöntőbe jutottak a csehek (She)
A mesterhármast jegyző Jaromír Jágr vezérletével hetedik mérkőzését is megnyerte a világbajnoki címvédő Csehország válogatottja a szlovákiai vb-n, s az Egyesült Államok felett aratott 4–0-s diadala után már az elődöntőre készülhet.
máj. 11
19:06
Tóth is kiesett, nincs már magyar versenyben (Agroinform)
Tóth Krisztina kiesése egyben azt jelenti, hogy nincs már magyar versenyben a hollandiai viadalon.
máj. 11
19:08
NB I: Videoton-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójának szerdai mérkőzésén ha a Videoton hazai pályán legyőzi a Kaposvárt, megszerezheti a bajnoki címet. Kövesse a találkozót élő közvetítésünk segítségével!
máj. 11
19:24
Premier League: Hosszú és idegesítő a szezon - Sztilian Petrov (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapatának középpályása, Sztilian Petrov elnézést kért a szurkolóktól a gyenge szezonért. A játékos elmondta, az eredménytelenség miatt rendkívül fárasztó volt az idény.
máj. 11
19:26
Férfi vízilabda ob I: az Eger két góllal nyert a Szeged otthonában (She)
Az Eger gyakorlatilag tét nélküli mérkőzésen 10–8-ra nyert a Szeged otthonában a férfi vízilabda ob I 1–4. helyért zajló rájátszásában. Az már korábban eldőlt, hogy az aranyéremért a Vasas és az Eger, a bronzért pedig a Szeged és a Honvéd küzd meg egymással.
máj. 11
19:42
Barcelona: a katalán irányítónak belgiumi szerződést ért a BL-gól (She)
A belga FC Bruges labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Victor Vázquez, a Barcelona 24 éves irányítója, aki hároméves szerződést kötött új klubjával.
máj. 11
19:42
Az Újpest lengyel segítséggel győzte le a KTE-Erecót (Agroinform)
A KTE-Ereco Tököli góljával ugyan megszerezte a vezetést, de az Újpest Sebastian Jarzebak játékvezetőnek is köszönhetően fordítani tudott a hajrában.
máj. 11
19:44
NB I: büntetőkkel fordított és nyert az Újpest a Kecskemét ellen (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában az Újpest 2–1-re legyőzte a Kecskemétet. Tomiszlav Szivics együttese Tököli Attila góljával szerzett vezetést a fővárosban, erre Takács Zoltán válaszolt büntetőből, majd a hosszabbításban Lázár Bence szintén büntetőből talált be.
máj. 11
19:46
Férfi kosárlabda NB I: örömjátékkal a körmendieké a bronzérem (She)
A Körmend hazai pályán is legyőzte a Paksot – 97–69-re –, így megszerezte a bronzérmet a férfi kosárlabda NB I-ben.
máj. 11
19:48
NB I: Nem tudom, melyik olcsó piacról hozták ezt a játékvezetőt - Szivics (She)
Az Újpest–Kecskemét bajnoki találkozón 2–1-re nyert a hazai csapat – két büntetővel. A kecskemétiek edzője, Tomiszlav Szivics nagyon keményen fogalmazott a meccset közvetítő Sport Tv-nek a lefújás után a lengyel játékvezetővel kapcsolatban.
máj. 11
19:50
Franciaország: szétesett a Lens Bölöni keze alatt, Scifo válthatja (She)
A belga sajtó értesülései szerint a korábbi belga válogatott Enzo Scifo válthatja a nyáron a Lens kispadján Bölöni Lászlót. Az észak-franciaországi kiscsapat a Ligue 1 19. helyén áll, és minden bizonnyal elbúcsúzik az élvonaltól – előfordulhat, hogy már szerda este biztossá válik a kiesése.
máj. 11
20:00
Két büntetővel fordított, és nyert az Újpest az NB I-ben (Infostart)
Az Újpest hazai környezetben két büntetővel fordított és nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának szerdai játéknapján.
máj. 11
20:00
NB I: büntetőkkel fordítva nyert az Újpest a Kecskemét ellen (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában az Újpest 2–1-re legyőzte a Kecskemétet. Tomiszlav Szivics együttese Tököli Attila góljával szerzett vezetést a fővárosban, erre Takács Zoltán válaszolt büntetőből, majd a hosszabbításban Lázár Bence szintén büntetőből talált be.
máj. 11
20:00
Bajnok a Videoton (Metropol)
A labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának szerdai játéknapján eldőlt a magyar bajnoki cím: a Videoton otthonában legyőzte a Kaposvárt 3-1-re, így behozhatatlan előnyre tett szert. A fehérvári csapat 70 éves fennállásának első bajnoki címét szerezte meg. Az Újpest hazai környezetben két büntetővel fordított és nyert a Kecskemét ellen. Vereségével az NB II felé közelít az MTK. Simán nyert a Győr.
máj. 11
20:00
Szégyen, ami itt folyik - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
Az Újpest-Kecskemét találkozó után Tomiszlav Szivics igencsak keményen fogalmazott a lengyel játékvezető, Sebastian Jarzebak ténykedésével kapcsolatban.

Keresés