2011. május 11. szerda

máj. 11
23:20
Videó: így nyerte meg döntetlenjével a spanyol bajnokságot a Barcelona (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában a Levante vendégeként döntetlent játszott a listavezető Barcelona, a katalánok így megvédték bajnoki címüket, hiszen a hátralévő két fordulóban már nem lehet őket befogni. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
máj. 11
23:22
Primera División: a Valencia és a Mallorca idegenben jutott ponthoz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában a Valencia és a Mallorca is idegenben jutott egy-egy ponthoz.
máj. 11
23:24
Videó: Kupagyőzelmet akarunk, de először ünnepelünk - Farkas (She)
A Videoton hozta a kötelezőt! Hazai pályán 3–1-re legyőzte a Kaposvárt, ezzel története során először bajnoki címet ünnepelhet. Az NSO Tv-nek az ünnepelni készülő Farkas Balázs, kaposvári oldalról pedig Oláh Lóránt mondta el véleményét.
máj. 11
23:26
Belgium: Juhászék és a Standard is nyert, sűrűsödik az élmezőny (She)
A belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht fontos meccset nyert meg a Gent ellen, így három pontra felzárkózott a Genk mögé, ám a Standard is győzni tudott, amely így az élre állt. A magyar válogatott játékos végigjátszotta a meccset.
máj. 11
23:28
Videoton: Teljesen megérdemelt a bajnoki címünk - Polonkai (She)
A Videoton 3–1-re legyőzte a Kaposvárt az NB I 28. fordulójában, ezzel biztossá tette bajnoki címét. A fehérváriak gólszerzői, Nikolics Nemanja, Szakály Dénes és Polonkai Attila is egyetértett abban, hogy teljesen megérdemelt sikert arattak, mind ezen az egy meccsen, mind a bajnokságban.
máj. 11
23:30
Videó: így jutott az Olasz Kupa döntőjébe az Internazionale (She)
A címvédő Inter hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Romával a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, és 2–1-es összesítéssel bejutott a döntőbe. Nézze meg a találkozó góljait videón!
máj. 11
23:32
Ázsiai BL: oszakai derbi következik a legjobb tizenhat között (She)
Lejátszották az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzéseit.
máj. 11
23:36
Ausztria: nem bírt egymással Szabics és Sáfár csapata a rangadón (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának magyar vonatkozású rangadóján nem bírt egymással a Sturm Graz és az Austria Wien, a hazaiaknál Szabics Imre, a vendégeknél Sáfár Szabolcs játszotta végig a meccset. Waltner Róbert 68 percig volt a pályán a Mattersburgban, csapata gól nélküli döntetlenre végzett a Rapid Wiennel.
máj. 11
23:36
A svédek a németek testén át jutottak a négy közé (Agroinform)
A svéd válogatott magabiztos játékkal nyert a német csapat ellen a szlovákiai jégkorong-világbajnokság szerdai második negyeddöntőjében.
máj. 11
23:38
Tenisz: Wozniacki és Azarenka gázolt, Wickmayer legyőzte Ivanovicsot (She)
Caroline Wozniacki és Viktorija Azarenka is sima győzelemmel kezdte szereplését a római salakpályás tenisztornán, Yanina Wickmayer viszont nagy csatában győzte le Ana Ivanovicsot.
máj. 11
23:40
Videó: pályára rohanó szurkoló ütötte le a Celtic menedzserét (She)
A skót labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásában, a Hearts–Celtic meccsen (0–3), a második gól után egy magáról megfeledkezett hazai szurkoló beugrott a pályára, majd ököllel leütötte a vendégek menedzserét, Neil Lennont. A Celtic egyébként győzelmének köszönhetően továbbra is tartja a lépést az éllovas Rangersszel.
máj. 11
23:54
Ligue 1: a Marseille győzelmével tartja a lépést a Lille-lel (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szerdai, késő esti meccsén a Marseille 3–0-ra győzött a Brest ellen, így továbbra is négy ponttal van lemaradva a listavezető Lille-lel szemben.
máj. 11
23:54
A Városház téren ünnepelte a bajnoki címet a Videoton (Agroinform)
Körülbelül 1200 szurkoló ünnepelte még a lefújást követően a Videoton FC labdarúgócsapatát, amely szerdán a Kaposvár 3-1-es legyőzésével története első bajnoki címét szerezte meg.

Keresés