2011. május 15. vasárnap

máj. 15
17:54
Boczkó Gábor ötödik Stockholmban (Agroinform)
Imre Géza 18., Rédli András 46., Somfai Péter pedig 64. lett a 190 fős mezőnyben.
máj. 15
17:56
Vívó: Boczkó Gábor ötödik lett a stockholmi párbajtőr vk-n (She)
Boczkó Gábor az ötödik helyen végzett vasárnap a férfi párbajtőrözők stockholmi Grand Prix-versenyén.
máj. 15
17:56
A Bulls és a Heat nem vár a Nyugatra, jön a főcsoportdöntő (Agroinform)
A Chicago és a Miami már vasárnap este elkezdi a keleti főcsoportdöntőt, így mi sem várhatunk tovább, jósolunk a párharcra.
máj. 15
17:58
Kovacsik nélkül győzött a Reggina (Agroinform)
A Reggina idegenben győzte le 1-0-ra a Grossetót a Serie B 40. fordulójában, a vendégek magyar légiósa a padon ült.
máj. 15
18:12
Lovassport: Dobrovitz József harmadik a windsori fogathajtó versenyen (She)
Dobrovitz József a harmadik helyen végzett a négyesfogathajtók versenyében a windsori nemzetközi viadalon.
máj. 15
18:12
Laczkóék is kiestek, második az Inter (Metropol)
Rudolf Gergely Barija és Vass Ádám Bresciája után vasárnap, az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában, a harmadik magyar érdekeltségű csapat, a tavaly negyedik Sampdoria is búcsúzott az élvonaltól.
máj. 15
18:12
Nem sikerült a címvédés a férfi asztalitenisz világbajnoknak (Behaviour)
A női párosban Guo Jüe és Li Hsziao-hszia, férfi egyesben Csang Csi-ke lett a győztes a rotterdami asztalitenisz világbajnokságon.
máj. 15
18:12
Huszti kezdett, ikszelt a Zenit (Agroinform)
A Zenit nem bírt a Rubin Kazannyal hazai pályán, 2-2-es döntetlenre végeztek a felek a Premjer Liga 9. fordulójában.
máj. 15
18:14
Ausztria: a Salzburg a 95. percben lőtt góllal nyert, már második (She)
Az éllovas Sturm Graz és az Austria Wien számára kedvezőtlen eredmény született az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi mérkőzésén: a Salzburg Roman Wallner 95. percben szerzett tizenegyesgóljával 1–0-ra legyőzte a Mattersburgot. A Sturm 60 ponttal vezet, a Salzburg 59, az Austria 58 pontos. Waltner Róbert (Mattersburg) a 84. percben állt be, Bodnár László…
máj. 15
18:14
Bodnár csapata legyőzte Waltneréket (Agroinform)
A Salzburg a győzelmének köszönhetően második a bajnokságban, egy ponttal követi Szabics Imre csapatát, a Sturm Grazot.
máj. 15
18:16
Svájc: a Grasshoppers elkapta a Zürichet, a Basel közel az aranyhoz (She)
Az ebben a szezonban nagy (anyagi és szakmai) nehézségekkel küzdő Grasshoppers alighanem döntő módon szólt bele a svájci bajnoki versenyfutásba. A „szöcskék" a zürichi derbin 3–1-re legyőzték az FC Zürichet, míg a Basel kiütötte a Thunt. A Sion idegenben ikszelt a Young Boysszal, Vanczák Vilmos (Sion) végig a pályán volt a mérkőzésen.
máj. 15
18:30
Lengyelország: a Wisla bajnok lett a „szent háború” megnyerésével (She)
A Wisla Kraków hazai pályán Maor Melikson 17. percben szerzett találatával 1–0-ás győzelmet aratott a városi rivális Cracovia felett a „szent háborúban". Sikerével a Wisla 3 fordulóval a lengyel labdarúgó-bajnokság vége előtt megszerezte történetének 13. bajnoki címét.
máj. 15
18:30
Nyolcvanezer néző előtt, győzelemmel búcsúzott Dárdai Pál - videó (Agroinform)
A berliniek magyar kedvence 42 percig volt a pályán, utána Markus Babbel vezetőedző az előzetes forgatókönyvnek megfelelően lecserélte őt.
máj. 15
18:32
Atlétika: Liu Hsziang újra nagyon gyors volt a sanghaji Gyémánt Ligán (She)
A 2004-es olimpiai bajnok kínai Liu Hsziang nagyszerű formában kezdte meg az idei szabadtéri szezont a vasárnapi sanghaji atlétikai Gyémánt Liga-viadalon, melyen egészen kiváló idővel, az elmúlt időszak egyeduralkodóját, az amerikai David Olivert is legyőzve lett első.
máj. 15
18:32
Döntetlent játszott a Sion (Agroinform)
Vanczák Vilmos csapata a Young Boys otthonában ért el 1-1-es döntetlent a svájci Szuperliga 34. fordulójában.
máj. 15
18:48
Edzősködni akar Garami (Blikk)
Budapest — A játékosoknál jobban megviselte a csapat szakmai igazgatóját, Garami Józsefet (71), hogy az MTK búcsúzni kényszerül a labdarúgó-bajnokság élvonalától. A fővárosi kék-fehérek ugyan 2-0-ra megnyerték Pápán szombati bajnokijukat, de ez a három pont már nem segített az együttesen.
máj. 15
18:48
Jégkorong-vb: Csehország Oroszország legyőzésével bronzérmes (She)
Csehország a mesterhármast szerző Roman Cervenka és a két találatot jegyző Petr Prucha vezérletével 7–4-re legyőzte Oroszországot, ezzel megszerezte a bronzérmet a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon. A torna legnagyobb sztárja, Alekszandr Ovecskin pont nélkül zárta a tornát.
máj. 15
18:48
Bin Laden fotójával hackelték meg Ronaldinho honlapját (Agroinform)
Különös támadás érte a brazil labdarúgó, Ronaldinho hivatalos honlapját, ahol pénteken egy hacker a terrorista vezér Osama Bin Laden fotóját helyezte el.
máj. 15
18:50
Atlétika: Gebrselassie és Felix ragyogott a manchesteri esőben (She)
A vasárnapi manchesteri atlétikai gálán a két legnagyobb sztár, az etióp hosszútávfutó Haile Gebrselassie és az amerikai vágtázó Allyson Felix a várakozásnak megfelelően nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő és fölényesen nyerte számát.
máj. 15
18:50
Contador szakaszt nyert, és vezet (Agroinform)
Alberto Contador nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny kilencedik szakaszát, és sikerével az összetettben az élre állt.
máj. 15
19:06
Jégkorong-vb: Csehország az oroszok legyőzésével bronzérmes (She)
Csehország a mesterhármast szerző Roman Cervenka és a két találatot jegyző Petr Prucha vezérletével 7–4-re legyőzte Oroszországot, ezzel megszerezte a bronzérmet a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon. A torna legnagyobb sztárja, Alekszandr Ovecskin pont nélkül zárta a tornát.
máj. 15
19:06
A korábbi világcsúcstartó Hsziang nyerte hazai pályán a 110 gátat (Agroinform)
Liu Hsziang nagyszerű formában kezdte meg az idei szabadtéri szezont a vasárnapi sanghaji atlétikai Gyémánt Liga-viadalon.
máj. 15
19:08
Bundesliga 2.: Csak a fiamra figyeltem, így nem maradt időm sírásra - Dárdai (She)
Mint ahogy korábban beszámoltunk, Dárdai Pál győzelemmel búcsúzott, és a kezdőcsapat tagjaként pályára lépve 42 percet játszott több mint 77 ezer ember előtt az Augsburg elleni győztes meccsen. A középpályás a találkozót követően elmondta, korábbi játékostársa tanácsára fiával tette meg a tiszteletkört, így nem jutott ideje a sírásra.
máj. 15
19:08
Michelisz majdnem dobogón Monzában (Agroinform)
Bár mindkét futamban – rövid időre – a harmadik helyen is haladt Michelisz Norbert, a BMW magyar versenyzője végül egy negyedik és hetedik hellyel zárta a monzai hétvégét.
máj. 15
19:10
Női kézilabda KEK: Nem forgott veszélyben a kupagyőzelmünk - Pastrovics (She)
A spanyolországi visszavágón elért 23–23-as döntetlennel 33 év elteltével ismét KEK-győzelmet ünnepelhetett a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely a spanyol C.B. Mar Alicente ellen 57–52-es összesítéssel bizonyult jobbnak. A visszavágó egyik magyar hőse a ferencvárosi kapus, Pastrovics Melinda volt.
máj. 15
19:12
PL: kikapott az Arsenal és a Liverpool, kiesett a West Ham (She)
Öt mérkőzést játszottak ma a Premiershipben. Kora délután a Chelsea nem bírt hazai pályán a Newcastle Uniteddel, felkínálta így az Aston Villát fogadó Arsenalnak a felzárkózás lehetőségét. A Liverpool–Tottenham bajnokin az Európa Liga-indulás volt a tét, Wigan–West Ham és a Birmingham–Fulham találkozókon pedig késhegyre menő küzdelem folyt a kiesés elkerüléséért.
máj. 15
19:24
Női kézi KEK: Nem forgott veszélyben a kupagyőzelmünk - Pastrovics (She)
A spanyolországi visszavágón elért 23–23-as döntetlennel 33 év elteltével ismét KEK-győzelmet ünnepelhetett a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely a spanyol C.B. Mar Alicante ellen 57–52-es összesítéssel bizonyult jobbnak. A visszavágó egyik magyar hőse a ferencvárosi kapus, Pastrovics Melinda volt.
máj. 15
19:24
Gólzáporos meccsen Csehországé a bronzérem - videó (Agroinform)
A cseh válogatott lett a bronzérmes a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón 7-4-re legyőzte az orosz csapatot.
máj. 15
19:26
PL: kikapott az Arsenal és a Liverpool, kiesett a West Ham (She)
Öt mérkőzést játszottak ma a Premiershipben. Kora délután a Chelsea nem bírt hazai pályán a Newcastle Uniteddel, felkínálta így az Aston Villát fogadó Arsenalnak a felzárkózás lehetőségét. A Liverpool–Tottenham bajnokin az Európa Liga-indulás volt a tét, Wigan–West Ham és a Birmingham–Fulham találkozókon pedig késhegyre menő küzdelem folyt a kiesés elkerüléséért. Végül a hazai csapatok közül…
máj. 15
19:26
Másfél másodpercet bírt ki a bikán Ochocinco - videó (Agroinform)
Alig másfél másodpercet tudott a bika hátán ülni az NFL sztárelkapója, Chad Ochocinco. Ha az NFL lock-out tovább folytatódik, lehet, hogy újra megpróbálja.
máj. 15
19:28
Női kézi KEK: A győzelem az egész ország diadala - Szamoránsky P. (She)
A spanyolországi visszavágón elért 23–23-as döntetlennel 33 év elteltével ismét KEK-győzelmet ünnepelhetett a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely a spanyol C.B. Mar Alicante ellen 57–52-es összesítéssel bizonyult jobbnak. Szamoránsky Piroska kiemelte: a zöld-fehérek döntően magyar játékosokra építve értek el nemzetközi kupasikert.
máj. 15
19:28
Sarapova legyőzte Stosurt a döntőben (Agroinform)
Marija Sarapova nyerte a római salakpályás tenisztorna női versenyét, miután a vasárnapi döntőben két szettben felülmúlta az ausztrál Samantha Stosurt.
máj. 15
19:42
Tenisz: Sarapova Stosur legyőzésével megnyerte meg a római tornát (She)
Az orosz Marija Sarapova nyerte a római WTA-tornát miután két játszmában, 6:2, 6:4-re legyőzte a fináléban a hatodik helyen kiemelt Samantha Stosurt.
máj. 15
19:42
Otthon botlott az Arsenal, a Chelsea a második (Agroinform)
A Liverpool is hazai pályán kapott ki a Tottenhamtől, és át is adta az Európa Ligát érő ötödik helyet aktuális ellenfelének.
máj. 15
19:44
NB I: két kiállítás és két gól a Fradi szombathelyi vendégjátékán (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Haladás otthonában. A vezetést Iszlai Bence szerezte meg a második félidő elején a szombathelyieknek büntetőből, majd Rósa Dénes egy távoli bombagóllal egyenlített. A mérkőzést mindkét gárda tíz emberrel fejezte be, Tóth Péter pedig büntetőt hibázott az első félidőben.
máj. 15
19:44
Ikszelt a Ferencváros Szombathelyen (Agroinform)
A Haladás büntetőből szerzett vezetést, Rósa Dénes gyönyörű góllal egyenlített a 29. forduló záró mérkőzésén.
máj. 15
19:46
Férfi kézilabda: a veszprémiek döntetlennel folytatták a klub-vb-n (She)
A katari Dohában zajló, nyolccsapatos férfi kézilabda klubcsapat-vb második fordulójában a nyolc veszprémi játékossal megerősített katari al-Szaad 74 gólt hozó mérkőzésen 37–37-es döntetlent játszott az egyiptomi Zamalekkel. A félidőben még utóbbiak vezettek két (17–15) góllal. Az al-Szaad az ausztrál Southern Stars elleni 39–27-es sikerrel kezdte a tornát.
máj. 15
20:00
Ligue 1: kiesett a Lens, de magával ránthatja a Monacót is (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának vasárnapi játéknapjának kiesési helyosztóján nem bírt egymással a  Lens és a Monaco. Ezzel az eredménnyel a Bölöni László által irányított Lens elbúcsúzott az élvonaltól, de könnyen lehet, hogy a Monaco is utánamegy...
máj. 15
20:00
Ismét kikapott az Arsenal, kiesett a West Ham (Metropol)
Az Arsenal hazai pályán kikapott az Aston Villától az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának vasárnapi játéknapján, s a szezon végén mutatott gyenge teljesítménye miatt most már tartania kell attól, hogy elveszti harmadik helyét a tabellán.
máj. 15
20:00
Arn Gréta visszalépett a brüsszeli tornától (Agroinform)
A római tornán a negyeddöntőig jutó Arn Gréta visszalépett a jövő heti brüsszeli WTA-tornától.
máj. 15
20:02
Döntetlennel az EL közelében az FTC (Metropol)
A Ferencváros Rósa Dénes egyenlítő találatával pontot szerzett Szombathelyen, így pontelőnnyel áll a harmadik helyen a Debrecen előtt a labdarúgó Monicomp Liga utolsó előtti fordulója után. Amennyiben az FTC jövő héten legyőzi a vendég Pápát, biztosan dobogón zárja a szezont, és az Európa Liga selejtezőjében indulhat.
máj. 15
20:02
Gebrselassie fölényesen nyert Manchesterben (Agroinform)
Az etióp hosszútávfutó és az amerikai vágtázó Allyson Felix a várakozásnak megfelelően nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő.
máj. 15
20:18
Hogyan reagált doktor Mezey György a "szakításra"? (Infostart)
Doktor Mezey György, a Videoton vezetőedzője a klub honlapján reagált ara a hírre, hogy a fehérvári egyesület nem hosszabbítja meg a vezetőedzői szerződését, s a helyére a portugál Paulo Sousa kerül majd.
máj. 15
20:18
Tömegsport: részvételi csúcs és olimpiai bajnokaink a maraton-váltón (She)
Minden eddiginél többen, 5500 vettek részt vasárnap a 18. K and H olimpiai maraton és félmaraton váltóversenyen, mely a magyar európai uniós elnökség hivatalos kiemelt eseménye volt.
máj. 15
20:18
Nyert, és tapad a Nyíregyházára a Mezőkövesd (Agroinform)
A Mezőkövesd egy góllal legyőzte a vendég REAC-ot a labdarúgó NB II vasárnapi játéknapján.
máj. 15
20:20
NB II: vereségével kiesőzónában a Veszprém, kikapott az FTC II (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Keleti csoportban esélyeshez méltóan győzött a Mezőkövesd, valamint a DVSC-DEAC. Az MTK második csapata hazai pályán szenvedett vereséget szenvedett a Vecséstől. A Nyugati csoportban a Veszprém idegenben kapott ki, így jelenleg a kiesőzónában található.
máj. 15
20:20
Három góllal verte a Békéscsaba a Dunaújvárost (Agroinform)
A Békéscsaba háromgólos győzelmet aratott a Dunaújváros felett a női kézilabda NB I 5-8. helyéért zajló rájátszás vasárnapi mérkőzésén.
máj. 15
20:22
Női kézilabda NB I: a Békéscsaba nyerte a Dunaújváros elleni rangadót (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 5-8. helyért tartó rájátszásának ötödik fordulójában a Békéscsaba hazai pályán három góllal nyerte meg a Dunaújváros elleni rangadót.
máj. 15
20:22
Orosháza-győzelem az alsóházban (Agroinform)
Az Orosháza három góllal verte a Mezőkövesdet a Budapest Bank férfi kézilabdaliga vasárnapi mérkőzésén.
máj. 15
20:24
Férfi kézilabda NB I: az Orosháza legyőzte hazai pályán a Mezőkövesdet (She)
A férfi kézilabda NB I 9-12. helyért zajló rájátszásában az Orosháza hazai pályán 15–13-as félidőt követően 26–23-ra győzött a Mezőkövesd ellen.

Keresés