2011. május 15. vasárnap

máj. 15
20:36
Jégkorong-vb: Svédország-Finnország döntő élőben az NSO-n! (She)
A szlovákiai A-csoportos jégkorong-világbajnokságon Svédország Finnországgal csap össze a fináléban, a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünkben követheti!
máj. 15
20:54
NB I: Hál' Istennek sikerült kiegyenlítenünk - Prukner László (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent ért el Szombathelyen a Haladás vendégeként. A lefújást követően egyik edző sem lehetett boldog, legalábbis a Sport Tv-ben adott nyilatkozatukban az érződött: nem egy ponthoz jutottak, hanem kettőt elveszítettek.
máj. 15
20:56
Serie A: Napoli-Internazionale mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A harmadik helyen álló Napoli a címvédő Intert fogadja a Serie A 37. fordulójának záró találkozóján. A tét a déliek ezüstálma: ha legyőzi a Napoli ma este vetélytársát, az utolsó fordulóra egyetlen pontra csökken velük szemben a második helyen álló Inter előnye.
máj. 15
20:58
Videó: így kapott ki az Arsenal, a Liverpool és a kieső West Ham (She)
A Premier League 37. fordulójában Darren Bent duplájával idegenben győzte le az Aston Villa az Arsenalt, miközben a Liverpool is meghajolt a Tottenham vendégszereplése előtt. A kiesési rangadón (a 19. Wigan a 20. West Ham United-et fogadta) pedig Demba Ba két gólja sem segített a West Ham-nek, hogy elkerüljék a biztos kiesést, a Wigan Athletic pedig megragadta az utolsó szalmaszálat a bentmaradás…
máj. 15
21:00
Női kézilabda: a dán Midtjylland nyerte meg az EHF-kupát (She)
A dán FC Midtjylland női kézilabdacsapata nyerte meg az EHF-kupát, miután a döntő visszavágóján idegenben csak két góllal kapott ki a szintén dán Tvis Holstebro vendégeként, és így öt gólt megőrzött a hazai pályán szerzett hétgólos (28–21) előnyéből.
máj. 15
21:12
Kiesett a West Ham, otthon bukott az Arsenal (Infostart)
Több meglepő eredmény is született az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának vasárnapi játéknapján.
máj. 15
21:12
Vidi: Andjics a szezon végén az Anorthosziszhoz igazol - lapértesülés (She)
A 24.sports ciprusi sportportál már tényként közölte: Marko Andjics, a Videotonnal magyar bajnoki címet szerzett szélsőhátvéd az Anorthoszisz labdarúgócsapatánál folytatja karrierjét.
máj. 15
21:14
Döntetlennel lépett közelebb a Fradi az Európa Ligához (Infostart)
A Ferencváros 1-1-es döntetlenre végzett Szombathelyen az NB I 29. fordulójában, s így pontelőnybe került ismét a Debrecennel szemben. Ha megnyeri az utolsó mérkőzését a Pápa ellen, 2011 nyarán visszatérhet a nemzetközi porondra.
máj. 15
21:14
Videó: a baseball pályára berohanó szurkoló Pókemberként menekült el (She)
Az amerikai profi baseball-ligában, az MLB-ben nem sok örömre adott okot szurkolóinak a Houston Astros az elmúlt időszakban. Legutóbbi tizenöt találkozójukból kilencet elveszítettek, és a New York Mets ellen is vesztésre álltak, amikor soha nem látott jelenet zajlott a Minute Maid Parkban. Az megszokott látvány sporteseményeken, hogy berohan egy szurkoló, elég ha csak Jimmy Jumpra gondolunk. Ilyen…
máj. 15
21:30
Tenisz: biztos argentin siker a csapat-vb nyitónapján (She)
Az argentin válogatott magabiztosan megnyerte a Kazahsztán elleni találkozóját a férfi teniszezők düsseldorfi csapat-világbajnokságának első napján.
máj. 15
21:30
Contador az élre állt (Metropol)
A nagy esélyes Alberto Contador nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, kilencedik szakaszát, és sikerével az összetettben is az élre állt.
máj. 15
21:48
Djokovic továbbra is veretlen idén (Infostart)
Novak Djokovic két szettben, 6:4, 6:4 arányban verte a világelső Rafael Nadalt a római salakpályás tenisztorna döntőjében.
máj. 15
21:48
Premjer-liga: Huszti gólpasszt adott, a Zenit ikszelt a rangadón (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának legnagyobb rangadója a Premjer-liga két meghatározó csapatának, a címvédő Zenitnek és a Rubinnak 2–2-re végződő mérkőzése volt.
máj. 15
21:48
Djokovics emberfeletti, megint legyőzte Nadalt salakon (Agroinform)
Mesés éve van Novak Djokovicsnak, aki salakos borításon Madrid után Rómában is legyőzte a fináléban a világelső Rafael Nadalt.
máj. 15
21:50
Tenisz: Djokovics Rómában is nyert, két szettben verte meg Nadalt (She)
A 2 275 000 euró összdíjazású római ATP-torna fináléjában a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két játszmában nyert az elsőként rangsorolt spanyol Rafael Nadal ellen. A szerb idén továbbra is veretlen – 37. mérkőzését nyerte meg zsinórban –, ráadásul ebben az esztendőben sorozatban negyedik tornagyőzelmét aratta a világelső ellen. Sőt, Madrid után másodszor salakon, ami eddig a spanyol…
máj. 15
21:52
Görögország: Szélesivel, Németh nélkül kapta el a Volosz a Panát (She)
Az Olympiakosz Volosz meglepetésre 2–1-re legyőzte a Panathinaikoszt a görög labdarúgó-élvonal rájátszásában. Szélesi Zoltán végigjátszotta a mérkőzést és gólpasszt adott, Németh Krisztián nem kapott lehetőséget.
máj. 15
22:06
Románia: megint új bajnok van, először aranyérmes az Otelul Galati (She)
Ismét új nevet véshetnek a román bajnoki trófeára: a 2010–2011-es élvonalbeli labdarúgó-bajnokság győztese – története során először – az Otelul Galati.
máj. 15
22:06
A Volosz legyőzte a Panathinaikoszt (Agroinform)
Szélesi Zoltán és Németh Krisztián csapata 2-1-re győzött az Olympiakosz ellen a görög Szuperliga rájátszásának 3. fordulójában.
máj. 15
22:08
Cristiano Ronaldo bombája a Villarreal ellen - videó (Agroinform)
A Real Madrid hetese hatalmas szabadrúgásgólt lőtt a Villarreal ellen a 37. forduló mérkőzésén.
máj. 15
22:24
Premier-kupa: a Puskás Akadémia a 4., az MTK a 12. helyen végzett (She)
A házigazda Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a negyedik, míg az MTK a 12. helyen végzett a Felcsúton megrendezett Nike Premier-kupa európai döntőjében, így egyik magyar csapat sem vehet részt az U15-ös korosztály nemhivatalos klubvilágbajnokságának manchesteri világdöntőjében.
máj. 15
22:26
Törökország: a Fener mészárolt, 6-0-s győzelme aranykapuba juttatta (She)
Nagyot lépett a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság aranyérmének megszerzése felé a Fenerbahce: bár a Fener és a vele hetek óta hatalmas küzdelmet folytató Trabzonspor is nyert a 33., utolsó előtti fordulóban, az isztambuliak az Ankaragücü elleni 6–0-val nagyot dobtak gólkülönbségükön.
máj. 15
22:42
Serie A: ezüstérmes az Inter, BL-ben a Napoli (She)
A harmadik helyen álló Napoli a címvédő Intert fogadta a Serie A 37. fordulójának záró találkozóján. A tét a déliek ezüstálma volt: ha legyőzte volna a Napoli ma este vetélytársát, az utolsó fordulóra egyetlen pontra csökkent volna velük szemben a második helyen álló Inter előnye. Nem így történt, de nem lehetnek teljesen elégedetlenek a hazaiak, mert történelmük során először jutottak ki a…
máj. 15
23:00
West Ham: Avram Grant lemondott, miután csapata kiesett (She)
A Premier League 37. fordulójában a Wigan Athletictől elszenvedett 3–2-es vereség után már biztossá vált, hogy a West Ham United búcsúzik a Premier League-től.  A mérkőzést követően a londoni klub hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat menedzsere, Avram Grant bejelentette lemondását.
máj. 15
23:00
A Napoli és az Inter békésen elosztotta az érmeket (Agroinform)
Mindkét csapat megelégedett az egy ponttal, ami a milánóiaknak ezüstérmet, a nápolyiaknak bronzot és vele BL-főtáblát jelent.
máj. 15
23:02
Szerbia: csökkent a Partizan előnye a Crvena zvezda előtt (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Crvena zvezda 2–1-es hazai győzelmével három pontra megközelítette a listavezető Partizant, miután a belgrádiak idegenben döntetlenre végeztek a Javor Ivanjica otthonában.
máj. 15
23:04
Jégkorong-vb: a hátrányból felálló finnek a világbajnokok! (She)
Finnország hátrányból fordított és végül 6–1-re győzött a szlovákiai A-csoportos jégkorong-világbajnokság döntőjében Svédország ellen, ezzel története során másodszor megszerezte a világbajnoki címet.
máj. 15
23:18
Primera División: a Barca otthon ikszelt, a Real Madrid idegenben nyert (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 37., utolsó előtti fordulójában a már bajnoki aranyérmes Barcelona hazai pályán erősen tartalékos csapattal gól nélküli döntetlent ért el a Deportivo La Coruna ellen. A Real Madrid eközben kétgólos győzelmet aratott a Villarreal vendégeként. A magyar légiósok közül Vadócz Krisztián (Osasuna) vesztes csapata tagja lehetett, Pintér Ádám…
máj. 15
23:18
Gyokovics megint legyőzte Nadalt (Metropol)
Rafael Nadal a római tenisztorna fináléjában sem tudta megállítani a szerb Novak Gyokovicsot, aki ezzel idei 37. mérkőzését is megnyerte, s egyben elhódította 2,75 millió dollár összdíjazású viadalt bajnoki címét is.
máj. 15
23:18
Finnország másodszor világbajnok (Agroinform)
A ’95-ös döntőhöz hasonlóan ezúttal is az ősi rivális svédek testén keresztül vezetett az út a finnek sikeréhez.
máj. 15
23:20
Jégkorong-vb: Finnország a világbajnok (Metropol)
Finnország nyerte a szlovákiai jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnap esti fináléban 6-1-re legyőzte Svédországot.
máj. 15
23:20
A Barca döntetlent játszott, a Real nyert (Agroinform)
Nem született gól a Nou Campban, a Barcelona-Deportivo mérkőzésen a Primera División 37. fordulójában.
máj. 15
23:36
Videó: Eto'o bombagóljára egy szerencsés találattal válaszolt a Napoli (She)
Döntetlennel zárult a Napoli–Internazionale találkozó a Serie A 37. fordulójában. Az egy-egy ponttal pedig a dobogó mindhárom fokát betöltötték a csapatok, hiszen a már korábban biztos bajnok AC Milan mögött a kék-fekete milánói alakulat az ezüstérmes, a nápolyiak pedig harmadikként végeznek a 2010–2011-es szezonban.
máj. 15
23:38
Ligue 1: a végén mentett pontot a Marseille, nagy esélyt kapott a Lille (She)
Az Olympique Marseille a Lorient vendégeként 2–2-es döntetlenre végzett francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A Marseille André-Pierre Gignac 88. percben szerzett találatával mentett pontot. A listavezető Lille szerdán a Sochaux ellen egy győzelemmel hat pontra növelheti előnyét a tabellán, és ezzel gyakorlatilag biztosíthatja bajnoki címét – az…
máj. 15
23:54
Futballvasárnap: román, skót, lengyel és holland bajnokavatás (She)
A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is futballdömping volt Európában, sorra dőlnek el az élvonalbeli bajnokságok. Hollandiában, Romániában, Skóciában és Lengyelországban ünnepelhetett elsőséget az Ajax, az Otelul Galati, a Rangers, illetve a Wisla Kraków.
máj. 15
23:54
Több száz szurkoló fogadta a kézis lányokat a repülőtéren (Agroinform)
Egészen fantasztikus hangulat és legalább 500 szurkoló fogadta a Liszt Ferenc repülőtéren a Ferencváros női kézilabdacsapatát.
máj. 15
23:56
Női kézi KEK: 500 drukker és vízágyú fogadta a ferencvárosi lányokat (She)
Mintegy ötszáz ferencvárosi szurkoló fogadta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján az este tíz után megérkező KEK-győztes női kézilabdacsapat tagjait és vezetőit.

Keresés