2012. május 20. vasárnap

máj. 20
18:56
Eredivisie: Némethék ismét kikaptak, lemaradtak az El-ről (She)
Hazai pályán is legyőzte a Vitesse a Németh Krisztiánt foglalkoztató RKC Waalwijket (2–1) a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásában, így a magyar csatár kölcsöncsapata lemaradt az Európa-liga-indulásról.
máj. 20
18:58
Sportlövő-vk: Sidi Péter a kilencedik lett Milánóban (She)
A londoni olimpiára készülő Sidi Péter vasárnap a kilencedik helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska fekvő versenyében a milánói sportlövő Világkupa-viadal zárónapján.
máj. 20
19:00
Rabottini szökése végig kitartott, Rodriguez visszavette a rózsaszín trikót (Agroinform)
Matteo Rabottini sikeres szökés végén megnyerte a Giro d'Italia kerékpáros körverseny vasárnap rendezett 15. szakaszát.
máj. 20
19:02
Dombiék máris biztos olimpiai csapattagok (Agroinform)
A Dombi, Kökény kajakos duó készülhet az olimpiára, mivel a vasárnapi válogató után riválisuk visszalépett.
máj. 20
19:04
Idegenben is kikaptak Némethék, a Vitesse indulhat az EL-ben (Agroinform)
Idegenben is vereséget szenvedett a Waalwijk a Vitessétől az Eredivisie EL-szereplésért zajló rájátszásának döntőjében.
máj. 20
19:06
Anglia: Kovács Jánosék kikaptak, nem jutottak fel a negyedosztályba (She)
Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásának döntőjében a Kovács Jánost végig a soraiban tudó Luton Town egygólos vezetésről 2–1-re kikapott a York Citytől a Wembleyben, így nem sikerült feljutnia a negyedosztályba.
máj. 20
19:08
Videó: egy harmad elég volt a cseheknek a bronzéremhez (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az A-csoportos jégkorong-világbajnokság bronzmérkőzésén Csehország 3–1-re legyőzte a házigazda finn válogatottat. A találkozó valójában már az első harmadban eldőlt. A csehek támadója, Petr Prucha előnyhöz juttatta csapatát, majd a 17. percben Mika Pyorala bombájával egyenlítettek a hazaiak. A gól után fél perccel ismét a csehek ünnepelhettek, Jiri Novotny találatának…
máj. 20
19:10
Evezés: előfutam-győzelemmel kezdtek a magyar egységek (She)
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár és a normálsúlyú egypárban versenyző Galambos Péter előfutam-győzelemmel kezdett vasárnap Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén.
máj. 20
19:12
Belgium: a Gent 7-2-es összesítéssel nyert, így indulhat az El-ben (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Európa-liga-indulásért folytatott playoff visszavágóján a Gent hazai pályán 2–1-re legyőzte az FC Bruges-t.
máj. 20
19:18
A BVSC kiharcolta a döntő meccset az Eger ellen (Agroinform)
A BVSC egy góllal nyert hazai medencében az Eger ellen a női vízilabda ob I döntőjének negyedik, vasárnapi mérkőzésén.
máj. 20
19:20
Hatodik lett a Gondos, Reisinger kettős 3 méteren (Agroinform)
Gondos Flóra és Reisinger Zsófia a fináléban két duót megelőzve a hatodik helyen végzett 3 méteres szinkron műugrásban.
máj. 20
19:24
Svájc: Vanczákék nem bírták el az emberhátrányt Bernben (She)
Kikapott a Vanczák Vilmossal felálló Sion (3–0) a Young Boys otthonában a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában. A magyar hátvéd kezdőként végigjátszotta a találkozót, csapata az 57. perctől emberhátrányban futballozott. Danilót nem nevezték.
máj. 20
19:26
Tenisz: Sarapova nagy fordítását a kétórás esőszünet sem törte meg (She)
Az orosz Marija Sarapova nyerte meg a római nemzetközi teniszverseny női tornájának döntőjét, miután 6:4, 4:0-s hátrányból fordítva, döntő szett rövidítésben felülmúlta a kínai Li Nát. A találkozó mindent eldöntő játékát egy több mint kétórás esőszünet előzte meg.
máj. 20
19:28
Kerekesszékes vívó Vk: egy arany és három ezüst Lonatóból (She)
Egy arany- és három ezüstérmet szereztek a magyarok az olaszországi Lonatóban rendezett kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen.
máj. 20
19:30
Mű- és toronyugró Eb: hatodik lett a magyar duó három méteren (She)
Gondos Flóra és Reisinger Zsófia a fináléban két duót megelőzve a hatodik helyen végzett a 3 méteres szinkron műugrásban az eindhoveni mű- és toronyugró Európa-bajnokság záró napján, vasárnap.
máj. 20
19:36
Jól kezdtek Hirlingék az utolsó selejtezőversenyen (Agroinform)
A Hirling, Varga könnyűsúlyú kétpár és a normálsúlyú egypárban versenyző Galambos győztes előfutam kezdett Luzernben.
máj. 20
19:42
Jégkorong-vb: Oroszország-Szlovákia döntő élőben az NSO-n (She)
A finn-svéd közös rendezésű jégkorong-világbajnokságon Oroszország és Szlovákia játssza a döntőt. Kövesse figyelemmel a Helsinkiben rendezett finálé történéseit folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 20
19:44
Euro 2012: a CSZKA rutinos orosz védője lemarad a tornáról (She)
Sérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról Vaszilij Berezuckij, az orosz labdarúgó-válogatott és a CSZKA Moszkva hátvédje. A 29 esztendős futballista csípőproblémával küzd, ami miatt nem játszhat a kontinenstornán.
máj. 20
19:54
Sarapova nyerte a zaklatott római finálét Li Na ellen (Agroinform)
A címvédő Marija Sarapova nyerte a római torna női versenyét, miután az esőszünettel tarkított döntőben legyőzte Li Nát.
máj. 20
20:00
Triatlon: Fecskovics és Fuchs győzött a Tour idei első állomásán (She)
A férfiaknál Fecskovics Attila, a nőknél Fuchs Renáta nyerte a Triatlon Tour idei első állomásának egyéni sprinttávú (750 méter úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás) versenyét vasárnap Tiszaújvárosban.
máj. 20
20:02
Videó: „nem bírja el a csapat a védők hibáit” - Supka Attila (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB I 29. fordulójában a DVSC-Teva idegenben 3–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot, így egy fordulóval a vége előtt is még veretlen. A vendégek ettől függetlenül nem voltak teljesen elégedettek a teljesítményükkel, míg hazai oldalon Supka Attila – érthetően – élesen kritizálta a már fordulók óta nagy hibákat elkövető védőit.
máj. 20
20:04
NB I: a Pápa elleni sikerrel gyakorlatilag ezüstérmes a Vidi (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a második Videoton, a tizennegyedik helyen álló Lombard Pápa csapatát fogadta. A gól nélküli első félidő után az 52. percben Nemanja Nikolics büntetőjével szerzett vezetést a hazai csapat, majd bő negyedórával később ugyanő ismételt fejesből. Mostani győzelmükkel, sokkal jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a fehérváriak gyakorlatilag megszerezték a bajnokság…
máj. 20
20:12
Gyakorlatilag második a Videoton, holtverseny a góllövőlista élén (Agroinform)
A Győrnek 14 találatnyi hátrányt kellene ledolgozni az utolsó körben a gólkülönbségben, hogy megelőzze a fehérváriakat.
máj. 20
20:18
Videó: Londonban a BL-trófea - így fogadták Drogbáékat (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, szombat este Münchenben a Chelsea az 1–1-s rendes játékidőbeli eredmény és a hosszabbítás után büntetőpárbajban legyőzte a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében. Az angol csapat történelme során először hódította el a trófeát. A hazatérő játékosokat több ezer fős tömeg várta és ünnepelte London utcáin. Tekintse meg a méltó fogadtatás pillanatait!
máj. 20
20:18
Németh Krisztiánéknak nem jött össze az EL (Metropol)
Németh Krisztián együttese, az RKC Waalwijk a hazai első meccsen elszenvedett vereség után vasárnap idegenben is kikapott a Vitesse-től a holland labdarúgó bajnokság Európa Liga-indulásért kiírt rájátszásában.
máj. 20
20:18
Chelsea: kékek, királyok (Behaviour)
A Bayern München az 1999-es, barcelonai fináléhoz hasonló drámai csatában, ezúttal hazai pályán bukott el egy angol csapat ellen a Bajnokok Ligája döntőjében: a Chelsea büntetőpárbaj nyomán múlta felül a "hazaiakat" s szerezte meg története során először a trófeát.
máj. 20
20:20
NB II: végleg kiszállt a bajnoki versenyfutásból a Szolnok (She)
A Szolnoki MÁV FC 3–1–es vereséget szenvedett a Balmazújváros otthonában, így már biztosan nem szerezheti meg a bajnoki címet, mivel hátránya két fordulóval a bajnokság vége előtt hét pont az éllovas Egri FC-vel szemben.
máj. 20
20:22
Portugál Kupa: 73 év után ismét az Académicáé a serleg (She)
Az Académica nyerte a Portugál Kupát miután a vasárnap esti fináléban a brazil Marinho harmadik percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a tizenötszörös győztes Sportingot.
máj. 20
20:24
Serie B: a Man. City menedzsere is figyelt Laczkóék meccsén (She)
A Torino után a Pescara is feljutott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba: Zdenek Zeman tanítványai idegenben győzték le a mérkőzésen büntetőt is hibázó Sampdoriát (3–1), így megváltották jegyüket az első osztályba.
máj. 20
20:30
Szinte már ezüstérmes a Videoton (Infostart)
A labdarúgó NB I utolsó előtti fordulójában nyert a Videoton, s ezzel szinte biztosan megszerzi a bajnoki ezüstérmet. Nyitott még ellenben a harc az Európa Liga-indulást jelentő negyedik helyért, s a gólkirályi címért.
máj. 20
20:36
Szlovákia: a duplázó Zilina hatodik bajnoki címét szerezte (She)
A Zilina győzelmével ért véget a szlovák labdarúgó-bajnokság, a zsolnaiak a záró fordulóban 2–0-ra nyertek a DAC otthonában, ezzel bebiztosítva elsőségüket. A Zilina összességében hatodik bajnoki címét (2001–02, 2002–03, 2003–04, 2006–07, 2009–10, 2011–12) szerezte meg, és a kupa elhódítása után duplázott az idei szezonban.
máj. 20
20:36
Gyakorlatilag ezüstérmes a Videoton (Metropol)
A Videoton Nikolics duplájával legyőzte a vendég Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A fehérvári csapat ezzel gyakorlatilag ezüstérmesnek tekinthető, miután a harmadik helyezett Győrnek már csak matematikai esélye maradt a második hely megszerzésére.
máj. 20
20:38
Tenisz: Vesznyina lemondta, selejtezős ellenfet kap Babos (She)
Babos Tímea a selejtezőből érkező ellenféllel kezd a hétfőn rajtoló, 220 ezer dollár összdíjazású strasbourgi salakpályás női tenisztornán.
máj. 20
20:38
Már nem juthat vissza az élvonalba a Szolnok (Metropol)
A Szolnok kikapott Balmazújvárosban a labdarúgó NB II 28. fordulójának vasárnapi játéknapján, így már biztosan nem juthat fel az élvonalba.
máj. 20
20:48
Több tízezren ünnepelték a Chelsea játékosait Londonban - videókkal (Infostart)
Több tízezren ünnepelték vasárnap este Londonban a Chelsea labdarúgócsapatát, amely előző nap, a Bajnokok Ligája döntőjében drámai körülmények között, büntetőpárbajban legyőzte a Bayern Münchent, és ezzel - történetében először, ráadásul a londoni klubok közül is elsőként - elnyerte a BL-trófeát.
máj. 20
20:48
Vissza fogom nézni a tizenegyes előtti helyzetet - Ifj. Bene Ferenc (Agroinform)
A Pápa vezetőedzője nem biztos, hogy jogos büntetőt rúgott a Videoton, de inkább saját játékosa hibájára kíváncsi.
máj. 20
20:50
A Szolnok már nem juthat vissza az első osztályba (Agroinform)
A Szolnok kikapott Balmazújvárosban az NB II 28. fordulójában, így már biztosan nem juthat fel az élvonalba.
máj. 20
20:54
Férfi kézilabda NB I: Tatabánya-sikerrel zárult az idény (She)
A Tatabánya hazai pályán magabiztosan nyert vasárnap a férfi kézilabda NB I 2011–2012-es idényének utolsó mérkőzésén,és az ötödik helyen zárt a bajnokságban.
máj. 20
21:06
Fekvőben kilencedik lett Sidi Péter Milánóban (Agroinform)
Sidi Péter a kilencedik helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska fekvő versenyében a milánói sportlövő Vk-viadalon.
máj. 20
21:08
Három lehetőségből három gól a Debrecentől - videó (Agroinform)
A már bajnok Debrecen 3-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot idegenben az OTP Bank Liga 29. fordulójában.
máj. 20
21:10
Vesznyina visszalépett, Babos selejtezős ellenfelet kap Strasbourgban (Agroinform)
Babos Tímea a selejtezőből érkező ellenféllel kezd a hétfőn rajtoló strasbourgi salakpályás női tenisztornán.
máj. 20
21:12
Férfi kézi: Ortega szerződése megkönnyítheti Nagy László hazatérését (She)
Megkönnyítheti Nagy László hazatérését Antonio Carlos Ortega, akit nemrég nevezett meg új vezetőedzőjeként az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata. A spanyol szakember reméli, a magyar bajnok és Nagy klubja, a Barcelona minél előbb megegyezik az átlövő átigazolásáról.
máj. 20
21:12
Olyan csatárt igazolnánk, aki húzóember lehet - Kondás Elemér (Agroinform)
A Loki vezetőedzője a Hathárom TV-nek elmondta, hogy 2-3 húzóembert igazolnának a nyáron.
máj. 20
21:14
Videó: Nikolics duplájával beérte Coulibalyt a góllövőlistán (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Videoton hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Lombard Pápát a labdarúgó NB I 29. fordulójában, ezzel pedig nagy lépést tettek az ezüstérem felé. Ráadásul a fehérváriak mindkét találatát Nemanja Nikolics szerezte, aki duplájával beérte a debreceni Adamo Coulibalyt az élvonal góllövőlistáján. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 20
21:16
Tenisz: hétfőre halasztották Djokovics és Nadal római döntőjét (She)
A rossz időjárás miatt hétfő délre halasztották a férfi finálét a világelső és címvédő szerb Novak Djokovic, illetve a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal között a római nemzetközi teniszversenyen.
máj. 20
21:18
Olasz Kupa: Juventus-Napoli döntő Rómában - élő (She)
Vasárnap este a római Stadio Olimpico ad otthont a labdarúgó Olasz Kupa 2012-es döntőjének, amelyben a bajnok Juventus a Napolival csap össze. Kövesse figyelemmel a finálét folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
máj. 20
21:20
Norvégia: Korcsmár nélkül kapott ki a Brann Bergen (She)
Az Aalesund otthonában kapott ki a Korcsmár Zsoltot nélkülöző Brann (2–0) a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A magyar futballista a kispadról figyelhette a mérkőzést.
máj. 20
21:22
Tenisz: az argentinok legyőzték az amerikaiakat a csapat-vb-n (She)
Az amerikai csapat behozhatatlan, 2–0-s hátrányba került az argentinokkal szemben a düsseldorfi férfi tenisz csapat-világbajnokság vasárnapi nyitónapján.
máj. 20
21:24
Djokovics és Nadal újabb párbaja hétfőre került az eső miatt (Agroinform)
Hétfő délre halasztották a férfi finálét Novak Djokovics és Rafael Nadal között a római tenisztornán.
máj. 20
21:26
Supka akkor marad Kispesten, ha komoly célokért küzdhet csapatával - videó (Agroinform)
A Budapest Honvéd trénere a Loki elleni vereséget követően beszélt a szerződésének meghosszabbításának feltételeiről.

Keresés