2012. június 7. csütörtök

jún. 7
16:58
Csere a horvátoknál, Ilicevic helyett Vrsaljko keretben (Agroinform)
Sérülés miatt cserélni kényszerült Slaven Bilic a holnap kezdődő Európa-bajnokságra készülő keretben.
jún. 7
16:59
Videó: lengyel kengyel - betettük a lábunkat az Eb-földre (She)
A Nemzeti Sport lengyelországi delegációja megérkezett a labdarúgó Európa-bajnokság helyszíneire. Tekintse meg az utazásról készült filmünket! A kontinensviadal alatt rendszeresen jelentkezünk a lengyel és ukrán helyszínekről.
jún. 7
17:00
Doppingvétség az olimpiai evezősduónál (Metropol)
Nagy valószínűség szerint változás lesz a londoni olimpiára készülő Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesnél, mert az MTI információi szerint az evezősduó egyik tagja fennakadt a doppingvizsgálaton.
jún. 7
17:01
Euro 2012: robbanás rázta meg a harkivi repteret (She)
A Bécsből érkező gép még alig landolt, amikor robbanás törte meg a harkivi reptér csendjét. Az ukrán rendőrség a reptértől nem messze, egy kereszteződésben gyanús csomagot talált, amit a bekötő út közelében elővigyázatosságból rögtön fel is robbantott.
jún. 7
17:03
Torna: négy új tagot választottak a Halhatatlanok Klubjába (She)
A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) csütörtökön beválasztotta a Halhatatlanok Klubjába Guczoghy Györgyöt, Makray Katalint, Harmath Józsefet és Kisteleki Antalt.
jún. 7
17:15
Kecskemét: két évig Török László marad a szakmai igazgató (She)
További két évre Török László felel a Kecskemét élvonalbeli labdarúgócsapatának szakmai felkészítéséért és eredményeiért. Mindez ma dőlt el végérvényesen, miután a szakember találkozott és egyeztetett Rózsa Pál tulajdonossal, számolt be róla a klub honlapja.
jún. 7
17:30
Négy új tag a magyar tornasport Halhatatlanok Klubjában (Agroinform)
Beeválasztották a Halhatatlanok Klubjába Guczoghy Györgyöt, Makray Katalint, Harmath Józsefet és Kisteleki Antalt.
jún. 7
17:32
További két évig Török László lesz a Kecskemét vezetőedzője (Agroinform)
Török László szakmai igazgatói minőségében továbbra is felügyeli az utánpótlás körüli feladatokat.
jún. 7
17:33
Olympiakosz: portugál tréner érkezett Megyeriékhez (She)
Leonardo Jardim lett a Megyeri Balázst foglalkoztató Olympiakosz vezetőedzője – jelentette be a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub hivatalos honlapján. A portugál tréner Ernesto Valverdét váltja a kispadon.
jún. 7
17:48
Errani a páros után egyesben is döntőbe jutott (Agroinform)
A 21. kiemelt Sara Errani az elődöntőben három szettben legyőzte a hatodik helyen rangsorolt Samatha Stosurt.
jún. 7
17:51
Hollandia: Vadócz távozik a NEC Nijmegentől - hivatalos (She)
Vadócz Krisztián távozik a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegentől – erősítette meg Carlos Aalbers, a klub technikai igazgatója. A magyar játékos szerződése lejár június végén, s a klub nem hosszabbítja meg azt.
jún. 7
17:53
Sportlövészet: magyar ezüstérem a futócéllövő-vb-n (She)
Boros László ezüstérmet nyert csütörtökön a férfiak 10 méteres 40 vegyes számában a Stockholmban zajló futócéllövő-világbajnokságon.
jún. 7
18:06
Roland Garros: Errani-Sarapova döntő lesz (Infostart)
A nőknél elsőként a májusban Budapesten diadalmaskodott Sara Errani jutott be a fináléba a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon. Ellenfele a második helyen kiemelt orosz Marija Sarapova lesz.
jún. 7
18:06
Spanyolország a favorit német gazdaságkutatók szerint (Agroinform)
658 millió euróval a címvédő spanyol válogatott a legértékesebb. A második helyen a németek következnek 459 millióval.
jún. 7
18:27
Roland Garros: olasz az első női döntős, Errani legyőzte Stosurt (She)
A 21. helyen kiemelt Sara Errani jutott be elsőként a Roland Garros női egyesének fináléjába, miután az elődöntőben három szettben jobbnak bizonyult a hatodikként rangsorolt ausztrál Samantha Stosurnál.
jún. 7
18:29
Serie B: hazatérhet a Bresciától távozó Vass Ádám - sajtóhír (She)
A bresciaingol.com értesülései szerint Vass Ádám ha nem igazol az őt csábító Speziába, hazatérhet Magyarországra. Mint ismert, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia magyar középpályásának szerződése lejár az idény végén, és lapértesülések szerint klubja nem hosszabbítja meg azt.
jún. 7
18:30
Török László marad a szakmai igazgató Kecskeméten (Metropol)
További két évig Török László marad a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE szakmai igazgatója.
jún. 7
18:45
Inter: a Genoa argentin támadója három évre aláírt (She)
Rodrigo Palacio az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Interhez szerződött – erősítette meg a milánói klub hivatalos honlapja. A Genoától érkező argentin támadó három évre írt alá új csapatához.
jún. 7
19:03
F1: Massa a monacói futamra építve tovább javulna (She)
Felipe Massa, a Formula–1-es Ferrari-istálló pilótája a monacói versenyen elért eredményére alapozva Montrealban tovább javulna, még előrébb végezne. Mint ismert, a brazil versenyző a hatodik helyen ért célba Monte Carlóban, ezzel idei legjobb eredményét könyvelhette el.
jún. 7
19:39
Videó: húszméteres bombagól a Vasco veterán középpályásától (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a Vasco de Gama hazai pályán aratott 4–2-es győzelmet a Náutico ellen. A gólzáporos találkozón a legszebb találat Felipe Loureiro nevéhez fűződik. Egy Vasco-támadást követően, a 34 éves középpályás két védő kicselezve, húsz méterről a kapu jobb felső sarkába bombázott. Tekintse meg a bombagólt!
jún. 7
19:41
Roland Garros: Sarapova lesz Errani ellenfele a döntőben (She)
Marija Sarapova jutott másodikként a Roland Garros női egyesének fináléjába, miután az elődöntőben két szettben legyőzte Petra Kvitovát. Az orosz teniszező ellenfele Sara Errani lesz, aki Samantha Stosurt búcsúztatta.
jún. 7
19:57
Vesztébe rohan az újpesti focista (Blikk)
Budapest - Félő, hogy valami nagy baj történik Törőcsik Andrással (57). Tisztán látszik, segítségre van szüksége az Újpest labdarúgó-legendájának! A háromszoros bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes közönségkedvenc, akiért tízezrek lelkesedtek a hetvenes-nyolcvanas években, rettenetesen leromlott állapotban van.
jún. 7
20:15
Felkészülés: közel voltak a bravúrhoz László Csaba litvánjai (She)
A László Csaba irányította litván labdarúgó-válogatott 1–1-re végzett Fehéroroszországgal nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A Minszkben megrendezett találkozón a vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben Ramunas Radavicius találatával, majd a házigazdák a 79. percben egyenlítettek Sztaniszlav Drahun révén.
jún. 7
20:17
Motorsport: oldalkocsis vb-futam a Hungaroringen (She)
A hétvégén oldalkocsis motoros világbajnoki futamot rendeznek a Hungaroringen.
jún. 7
20:33
Bayern: Nem vagyunk a legjobb barátok Robbennel - Ribéry (She)
Franck Ribéry őszintén beszélt a Kicker magazinnak Arjen Robbennel való kapcsolatáról. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München sztárduója köztudottan rossz kapcsolatot ápol, ám a pályán tisztelik egymást.
jún. 7
20:51
PL: a Besiktasba tartó német tréner nemet mondott Geráéknak (She)
Ralf Rangnick nem lesz az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Brom menedzsere. A Gera Zoltánt és Fülöp Mártont foglalkoztató együttes új trénert keres, miután Roy Hodgson a válogatott szövetségi kapitánya lett.
jún. 7
21:09
NB I: először a győri stadion lesz „biztonságos” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség és az Indra Sistemas S.A. cég aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében a spanyol gyökerű nemzetközi cég, magyarországi partnereivel együttműködve megvalósítja az MLSZ stadionbiztonsági projektjének első szakaszát – olvasható az mlsz.hu-n.
jún. 7
21:45
Roland Garros: indiai duó győzött a vegyes párosok között (She)
A hetedik helyen kiemelt Sania Mirza, Mahesh Bhupathi indiai duó nyerte a vegyes párosok tornáját a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon, miután a csütörtöki döntőben két szettben jobbnak bizonyult lengyel, mexikói riválisánál.
jún. 7
21:47
Euro 2012: Féltettem a helyem a válogatottban - Pedro (She)
A Barcelona támadója, Pedro Rodríguez a spanyol labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján elmondta: féltette helyét a nemzeti tizenegyben, mivel klubcsapatánál nem alkotott maradandót a 2011–2012-es szezonban. Vicente del Bosque szövetségi kapitány nem is akarta vinni az Eb-re a 24 éves futballistát, ám a Király-kupa-döntőn nyújtott teljesítménye meggyőzte a mestert.
jún. 7
21:49
Euro 2012: meggyógyultak a gyomorbajos ukrán játékosok (She)
Meggyógyultak az ukrán labdarúgó-válogatott tagjai, akik kedden még erős gyomorfájdalmakra panaszkodtak. Oleg Blohin szövetségi kapitány kijelentette: minden játékosa egészségesen várja a svédek ellen hétfőn sorra kerülő Európa-bajnoki találkozót.
jún. 7
22:03
Euro 2012: balszerencsés horvátok, újabb játékos dőlhet ki (She)
Újabb játékost veszíthet el sérülés miatt a horvát labdarúgó-válogatott: Vedran Corluka csapata csütörtök délutáni edzésén dőlt ki, és elképzelhető, hogy lemarad az Eb-ről is. Mint ismert, Ivo Ilicevic és Ivica Olic is kikerült a keretből a héten sérülés miatt.
jún. 7
22:39
Serie A: brazil középpályással erősített az Udinese (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese hivatalos honlapján tette közzé, hogy szerződtette a Willianst a Flamengótól. A brazil védekező középpályás állítólag a Juventusba szerződő Kwadwo Asamoah helyére érkezett.
jún. 7
23:00
Meggyógyultak az ukrán futballisták (Metropol)
Kedden még erős gyomorfájdalmakra panaszkodtak.
jún. 7
23:02
Gyémánt Liga: Bolt nagy csatában verte Powellt (Metropol)
A világcsúcstartó jamaicai Usain Bolt óriási csatában győzte le honfitársát, Asafa Powellt férfi 100 méteren az atléták Gyémánt Liga-sorozatának ötödik állomásán, Oslóban.
jún. 7
23:51
NS: magyar kosaras a Sunsnál, Eb minden mennyiségben - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés