2013. január 20. vasárnap

jan. 20
11:27
Mocsai: borzasztóan erősek a lengyelek (Metropol)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány véleménye szerint egy borzasztóan erős lengyel csapat vár az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatottra a hétfői, barcelonai nyolcaddöntőben a spanyolországi világbajnokságon.
jan. 20
11:27
Győzelemmel kell hazatérnünk Klagenfurtból - Énekes Lajos (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19-re vasárnap este Klagenfurtban utoljára lép jégre az EBEL alapszakaszában.
jan. 20
11:45
Mocsai: borzasztóan erősek a lengyelek (Infostart)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány véleménye szerint egy borzasztóan erős lengyel csapat vár az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatottra a hétfői, barcelonai nyolcaddöntőben a spanyolországi világbajnokságon.
jan. 20
11:45
Síugrás: Matura újra utolérhetetlen volt Szapporóban (She)
A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati egyéni verseny után a vasárnapin is a cseh Jan Matura győzött, ezúttal a szlovén Robert Kranjecet és a német Andreas Wankot megelőzve.
jan. 20
11:45
Véget ért a Dakar-rali, minden magyar egység célba ért (Metropol)
Az autósok között Stéphane Peterhansel, míg a motorosoknál honfitársa, Cyril Despres megvédte címét.
jan. 20
11:45
Tizennégy éremmel zártak a magyarok az Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (Agroinform)
A csapat 6 arany-, 1 ezüst- és 7 bronzérmet gyűjtött az 1700 fős mezőnyben.
jan. 20
11:47
Így veszítette el veretlenségét a Barcelona (Infostart)
Nincs már veretlen az európai topbajnokságokban, miután a Barcelona 2-0-s vezetésről 3-2-re kikapott San Sebastianban a Real Sociedadtól.
jan. 20
11:49
Australian Open: Berdych és Radwanska is negyeddöntős (Infostart)
A férfi verseny ötödik kiemeltje, a cseh Tomas Berdych és a női mezőny negyedikként rangsorolt játékosa, a lengyel Agnieszka Radwanska is viszonylag könnyedén jutott a negyeddöntőbe a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 20
12:03
DVSC: Coulibaly csak mosolygott; Kondás különmunkára fogja (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, megérkezett Debrecenbe Adamo Coulibaly, és bekapcsolódott a labdarúgócsapat felkészülésébe. A támadó továbbra sem adott magyarázatot a késésére, míg Kondás Elemér vezetőedző különmunkára fogja játékosát.
jan. 20
12:05
Sílövészet: német siker a női váltóban (She)
A nők 4x6 km-es váltóversenyével folytatódott a sílövő-világkupa az olaszországi Anterselvában (Antholz). A győzelmet a Franziska Hildebrand, Miriam Gössner, Nadine Horchler, Andrea Henkel összeállítású német csapat szerezte meg az oroszok és a franciák előtt.
jan. 20
12:21
Inter: Milito és Cassano sem játszik a Roma ellen (She)
Combsérülés miatt biztosan lemarad korábbi csapata, a Roma elleni olasz bajnoki rangadóról Antonio Cassano, az Internazionale olasz válogatott támadója.
jan. 20
12:22
Pardew elismerte, az újabb vereség aggodalomra ad okot (Agroinform)
A Newcastle United szezonbeli 12. vereséget szenvedte el szombaton, hazai pályán a Readingtől kapott ki 2-1-re.
jan. 20
12:39
Szalayék örülnek a 24. helynek (Agroinform)
A pilóta eddigi 12 Dakarjából nyolcszor ért célba, Bunkoczival közösen pedig hétszer.
jan. 20
12:57
Videó: már a sánc tetején elesett a japán síugró (She)
Elképesztő bakit követett el a síugrók világkupa-sorozatának szapporói állomásán a hazaiak nagy reménysége, Ito Daiki. A japán sportoló ugyanis még a sánc tetején belegabalyodott a kapaszkodóba, így pedig a szokásoktól eltérően a hátán csúszott le.
jan. 20
12:57
Kínos baki a McLarennél (Blikk)
London — Ez ám a ciki! Balul sült el a  McLaren-Mercedes születésnapi üzenete.
jan. 20
12:57
Dakar 2013 - Minden magyar a célban (Behaviour)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László duó után az ugyancsak az autósok között érdekelt Sebestyén Sándor, Bognár József kettős és a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió, valamint a Darázsi Zsolt, Vörös Ferenc, Szalai Norbert kamionos hármas is célba ért a Dél-Amerikában rendezett Dakar-rali szombati, utolsó szakaszán.
jan. 20
12:59
Légiósok: a tervek szerint január végén Belgiumban műtik Gerát (She)
Filipovics Vladan, Gera Zoltán ügynöke a FourFourTwo magazin által életre hívott Év magyar gólja díjátadóján elmondta, a West Bromwich Albion légiósát a tervek szerint január 28-án Belgiumban műtik meg.
jan. 20
13:01
QPR: Djibril Cissé távozik, Katarban folytatja (She)
Újabb, szebb napokat is látott futballistával erősítette meg a keretét a katari élvonalban szereplő al-Garafa labdarúgócsapata: Nene után a Queens Park Rangers korábbi francia válogatott támadója, Djibril Cissé is a Közel-Keleten folytatja a pályafutását. A 31 esztendős csatár a szezon végéig kölcsönben erősíti az arab klubot.
jan. 20
13:15
Espanyol: a Real Madridnak gólt lőtt, ám távozik a csatár (She)
A szezon végéig hazájában, az uruguayi Nacionalban folytatja a pályafutását Juan Albín, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol támadója.
jan. 20
13:15
Tizennégy magyar érem az AYOF-on (Metropol)
A vasárnapi utolsó versenynapon már nem sikerült érmet szerezni, így a magyar küldöttség 14 dobogós hellyel zárta a Sydneyben rendezett Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (AYOF).
jan. 20
13:15
Djibril Cissé kölcsönben Katarban folytatja (Agroinform)
A Queens Park Rangers kölcsönadta Djibril Cissét a szezon végéig a katari al-Garafa csapatának.
jan. 20
13:17
Alpesi sí: Rebensburg nyert vasárnap Cortinában (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata. A vasárnapi szuperóriás-műlesiklást a német Viktoria Rebensburg nyerte az osztrák Nicole Schmidhofer és a szlovén Tina Maze előtt. A magyar Miklós Edit a 46. helyen zárt.
jan. 20
13:33
Ifjúsági sport: 14 érem az ausztráliai olimpiai fesztiválon (She)
A vasárnapi utolsó versenynapon már nem sikerült érmet szerezni, így a magyar küldöttség 14 dobogós hellyel zárta a Sydneyben rendezett Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (AYOF).
jan. 20
13:33
Öt magyarból három negyeddöntős 1000 méteren (Agroinform)
Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor és Heidum Bernadett jutott be a negyeddöntőbe vasárnap 1000 méteren.
jan. 20
13:35
Belgium: védőtársa felnéz Juhászra, őt tartja példaképének (She)
Cheikhou Kouyaté, a Juhász Rolandot is keretében tudó belga Anderlecht hátvédje a klub szurkolói honlapjának nyilatkozva elmondta, felnéz a magyar légiósra, akit a példaképének is tart.
jan. 20
13:37
Videó: döntse el, ki az év felfedezettje! - szavazás (She)
A Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közös szervezésében idén is szavazást hirdetünk olvasóink között. Voksukat az evsportoloja.hu weboldalon tehetik meg különböző kategóriákban. Döntse el, hogy ki legyen a 2012-es év felfedezettje! Szavazzon az evsportoloja.hu oldalon!
jan. 20
13:39
Cselgáncs: válogatóversenyen tesztelték az új szabályokat (She)
Londoni cselgáncsozó olimpikonjaink közül Bor Barna (+100 kg), Csoknyai László (81) és Madarász Tamás (90) is szőnyegre lépett az év első hazai (válogató) versenyén, s előbbi kettő győzött is a maga kategóriájában.
jan. 20
13:41
Videó: De Sanctis hibázott, félpályáról kapott gólt a Napoli (She)
Hatalmas hibát követett el az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában Morgan De Sanctis, a Napoli kapusa a Fiorentina elleni találkozó 33. percében. Csúnyán elnézte Facundo Roncaglia félpályáról előreívelt labdáját, egyik védőjével és Luca Tonival közösen alászaladtak, a labda pedig bepattogott az üres kapuba.
jan. 20
13:51
Sífutás: Northug távollétében is norvég siker a váltóban (She)
A franciaországi La Clusazban a férfiak 4x7.5 km-es váltóversenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az Eldar Rönning, Didrik Tönseth, Martin Johnsrud Sundby, Sjur Röthe összeállítású norvég csapat szerezte meg a svédek és a csehek előtt.
jan. 20
13:51
Magabiztos német siker az antholzi női váltóban (Agroinform)
A német váltó győzelmével ért véget az Antholzban rendezett 4x6 km-es női biatlon váltóverseny.
jan. 20
13:53
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: három magyar negyeddöntős (She)
Az öt magyar indulóból három, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor és Heidum Bernadett jutott be a negyeddöntőbe vasárnap 1000 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Malmőben zajló Európa-bajnokságának egyéni versenyében.
jan. 20
13:55
Felkészülés: az olasz próbázók sem tudtak segíteni a Honvédon (She)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd, a fővárosi együttes 0–0-ra végzett a harmadosztályú Komlóval. Marco Rossi együttese legközelebb szerdán, a Veszprém ellen vív felkészülési meccset, szintén a Bozsik-stadionban.
jan. 20
14:09
La Liga: az Osasuna nyert, el is mozdult az utolsó helyről (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján az Osasuna hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Deportivo ellen, így megelőzte „áldozatát" a táblázaton.
jan. 20
14:09
Az Osasuna nyerte a kiesési rangadót (Agroinform)
A sereghajtó Osasuna hazai pályán 2-1-re legyőzte az utolsó előtti Deportivo La Corunát.
jan. 20
14:11
Férfi kézi-vb: Madrid, még visszatérek! - Harsányi naplója (She)
A magyar válogatott játékosai a spanyolországi kézilabda-vb előtt szavazással döntötték el, hogy ki lépjen a sérülés miatt távolmaradó Ilyés Ferenc csapatkapitány helyébe. Az együttes a Grundfos-Tatabánya jobbszélsőjének, Harsányi Gergelynek szavazott bizalmat. A Nemzeti Sport Online mindennap beszámol az új csapatkapitány világbajnoki tapasztalatairól.
jan. 20
14:11
Német siker női szuper-óriásműlesiklásban (Agroinform)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban az 57 induló alkotta mezőnyben Miklós Edit a 46. lett.
jan. 20
14:13
A meccslabdára tartogatta a nap ütését Tsonga - videó (Agroinform)
Blaz Kavcic ellen három szettben továbbjutó Jo-Wilfried Tsonga parádés labdamenettel biztosította továbbjutását.
jan. 20
14:27
Alpesi sí: Innerhofer sikere a wengeni lesikláson (She)
A svájci Wengenben folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. A vasárnapi műlesiklást a német Felix Neureuther nyerte az osztrák Marcel Hirscher és a horvát Ivica Kostelic előtt.
jan. 20
14:28
Northug nélkül is Norvégia nyerte meg a férfi váltót (Agroinform)
A sífutó Világkupában ismét norvég-svéd csata volt a férfiak váltó versenyében, Röthe végül Norvégiát hozta be az élre.
jan. 20
14:30
Mourinho büntet, a kispadra száműzheti Ronaldót (Agroinform)
Sergio Ramos és Iker Casillas után Cristiano Ronaldo kaphat büntetést a Real Madrid mesterétől.
jan. 20
14:32
A Chelsea-nek elég volt egy félidőnyi jó játék az Arsenal ellen (Agroinform)
A londoni rangadón az első félidőt a Kékek, a másodikat az Ágyúsok uralták, de a vendégek csak szépíteni tudtak.
jan. 20
14:45
Peterhansel legenda lett (Blikk)
Santiago — Stéphane Peterhansel (47) a Dakar-rali királya.
jan. 20
14:45
Videó: Cavani fejjel javította kapusa hibáját, ikszelt a Napoli (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Napoli 1–1-es döntetlent játszott a Fiorentina otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában. Hogy az eredmény így alakuljon, abban hatalmas szerepe volt a nápolyiak kapusának, Morgan De Sanctisnak, hiszen a 33. percben alászaladt a labdának és így a félpályáról kapott gólt. Kilenc perccel később Edinson Cavani mentette meg a tabella jelenlegi…
jan. 20
14:45
A félpályáról talált be Roncaglia, pontot szerzett a Napoli - videó (Agroinform)
A Fiorentina 1-1-re zárt otthon a Napolival az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi meccsén.
jan. 20
14:47
Rózsaszín bombázó (Blikk)
Melbourne — Öltözékével döbbentette meg Roger Federer (31) az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság közönségét.
jan. 20
14:47
PL: Chelsea-Arsenal rangadó élőben az NSO-n! (She)
Rangadók napja lesz a mai az európai labdarúgásban, és közülük is kiemelkedik az angol élvonalban, a Premier League-ben a Chelsea–Arsenal londoni derbi. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk és online közvetítésünk segítségével!
jan. 20
14:47
A szocsi olimpia után Norvégiába költözne Martin Fourcade (Agroinform)
Az olimpia utáni időszakban párjával északra költözne a világ egyik legjobb férfi biatlonosa, Martin Fourcade.
jan. 20
14:49
Légiósok: Nem voltunk egy hullámhosszon a társakkal - Bodor (She)
Bodor Boldizsár, a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Beerschot középpályása a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a Kortrijk ellen elveszített szombati mérkőzésről (4–0). A magyar légiós a társakkal való kommunikációt hiányolta, és véleménye szerint a Kortrijk más szintet képvisel, mint a Beerschot.
jan. 20
14:49
Túlteljesíti az UEFA elvárásait az új debreceni stadion (Agroinform)
Sok ponton túl is teljesíti majd az UEFA követelményeit az új debreceni aréna.
jan. 20
14:51
Serie A: a Napoli egy pontot szerzett Firenzében (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Fiorentina 1–1-es döntetlent játszott a Napolival, amelyben Edinson Cavani megszerezte a 100. olasz bajnoki gólját.

Keresés