2016. június 18. szombat

jún. 18
0:27
Eb 2016: magyaroktól zengett az éjszaka Marseille-ben – videók (She)
A szurkolók már alig várják a szombati Izland–Magyarország labdarúgó Eb-mérkőzést. Sokan már Marseille-ben, a mérkőzés helyszínén tartózkodnak. Óriási hangulatot varázsoltak…
jún. 18
1:03
Szombati sportműsor: Izland–Magyarország 18 órától! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat 18 órától Izlanddal csap össze a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában. Ha a mieink megnyerik a Marseille-ben rendezendő mérkőzést, akkor a Portugália elleni meccs eredményétől függetlenül bejutnak az egyenes kieséses szakaszba, a legjobb tizenhat közé. Az izlandi–magyar mérkőzést megelőzően Belgium–Írország, utána…
jún. 18
7:12
Copa América: fantasztikus hangulat, Kolumbia a négyben (She)
A kolumbiai válogatott jutott be másodikként az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa América elődöntőjébe, miután szombat hajnali negyeddöntős mérkőzésén – gól nélküli döntetlent követően – tizenegyesekkel legyőzte Perut.
jún. 18
7:30
Orosz doppingbotrány: Putyin igazságtalanságot kiált (She)
Igazságtalannak minősítette Vlagyimir Putyin orosz elnök a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek (IAAF) azt a döntését, amellyel gyakorlatilag kizárta az összes orosz atlétát a riói olimpiáról, egyúttal kijelentette, hogy Oroszország fokozni fogja a doppingolás elleni harcot.
jún. 18
8:06
Euro 2016: Iniestának nem tetszett, amit Ardával műveltek (She)
Még a barcelonai klubtárs, Andrés Iniesta is védelmébe vette Arda Turant, akit a péntek késő esti spanyol–török Eb-mérkőzés (3–0) második félidejében saját szurkolói minden labdaérintésnél kifütyültek.
jún. 18
8:24
Eb 2016: őrizetbe vettek hat spanyol szurkolót (She)
Három spanyol szurkoló neonáci rigmusokat kiabált, további három pedig pirotechnikai eszközöket próbált bevinni a stadionba pénteken Nizzában a törökök elleni csoportmérkőzés előtt. Mindannyiukat őrizetbe vették.
jún. 18
8:24
EURO 2016: Nem csak a továbbjutás, a csoportelsőség is meglehet Szalaiéknak (Agroinform)
Izland ellen nagyon jól ment az elmúlt években, most azonban egy pont is elég lehet a továbbjutáshoz.
jún. 18
8:42
Eb 2016: rémálomból valóság – Eb-napló (She)
jún. 18
9:18
Gyász: elhunyt a DVTK korábbi kiváló játékosa, edzője (She)
83 éves korában pénteken elhunyt Csányi József, a DVTK egykori kiváló labdarúgója, aki pályafutása befejezését követően edzőként és szakosztályvezetőként is szolgálta a csapatot – írja a diósgyőri klub rajongói oldala, az amigeleken.hu.
jún. 18
9:36
Eb 2016: 6:3 – megjósoltuk, ezért nyerünk ma Izland ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 18 órakor Izland ellen lép pályára az Európa-bajnokság F-csoportjában. A keddi mágikus zsíros kenyér után a Nemzeti Sport Online Kleinheisler László fényképe és a budapesti járókelők segítségével jósolta meg a találkozó győztesét: ha többen ismerik fel az oslói hőst, mint ahányan nem, akkor a mieink győznek, ha kevesebben, akkor az izlandiak.
jún. 18
9:36
Sportfogadás: Még a magyarok meccsére is tippeltünk! (Agroinform)
Az Eb-meccsek mellé futsalt is becsempésztünk, gigakombi lett belőle!
jún. 18
9:38
Eb 2016: maratoni szexet ajánlottak Kokorinnak Magyarországról (She)
Az egyik leghíresebb orosz pornósztár 16 órás, maratoni szexet ígért Alekszandr Kokorinnak, ha a 25 éves játékos legalább két gólt szerez a franciaországi kontinensviadalon.
jún. 18
10:30
Eb 2016: lejátszottuk az Izland elleni meccset, nem unatkoztunk… (She)
Kettőből kettő! Legalábbis ami a nyerteseket illeti, ez a mérlegünk az Európa-bajnokság hivatalos játékával, a Pro Evolution Soccerrel való szimuláció során. Megnéztük hát, mire megyünk Izland ellen…
jún. 18
10:48
EURO 2016: Megszórhat minket az orosz bíró (Agroinform)
Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar labdarúgó-válogatott második, Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzését.
jún. 18
11:06
Eb 2016: igen vagy nem? Magyar lánykérés Marseille-ben (She)
Történelmi pillanatok a Nemzeti Sport Online életében! Egy Marseille-be kiutazó magyar szurkoló azzal kereste meg honlapunkat, hogy az Izland elleni mérkőzés helyszínén szeretné megkérni a barátnője kezét. Honlapunk természetesen segítségére volt a budaörsi fiatalembernek, mi pedig élőben követhettük végig, igent mond-e neki a lány.
jún. 18
11:24
Válogatott: Ön kivel pótolná Fiolát? Állítsa össze a kezdőt! (She)
Fiola Attila sérülése miatt egy alapember kidőlt a magyar labdarúgó-válogatottból az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójára. Ön kivel pótolná a jobbhátvédet? Izland ellen is favorizálná Szalai Ádámot? Játsszon velünk, és állítsa össze a magyar csapat kezdőcsapatát!
jún. 18
11:26
Werder: „Nem azért hoztuk ide Kleinheislert, hogy eladjuk” (She)
Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója megerősítette a Kickernek, hogy az olasz élvonalbeli Bologna megkereste őket Kleinheisler László átigazolásáról puhatolózva, de érzékeltette, nem kívánnak megválni a magyar labdarúgótól.
jún. 18
11:42
Eb 2016: 21 ezer magyar láthatja a helyszínen Dzsudzsákékat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja összegyűjtötte az Izland-Magyarország csoportmérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb helyszíni információkat.
jún. 18
12:00
F1: Ilyen a pálya, akinek nem tetszik, hazamehet – Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone-nak nem tetszik, hogy néhány pilóta aggodalmát fejezte ki az azeri F1-es pálya szűk pontjai miatt, ahol túl közel vannak a falak a pálya szegélyéhez.
jún. 18
12:02
F1: Európai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki tréningek után szombaton meleg időben folytatódik az azeri Európai Nagydíj programja. A versenyzők nagy része szerint vannak aggasztóan veszélyes pontjai a városi aszfaltcsíknak, de Lewis Hamilton és Bernie Ecclestone szerint a bátraké a szerencse. Kövesse velünk a harmadik szabadedzést!
jún. 18
12:36
EURO 2016: Izland-Magyarország - ÉLŐ (Agroinform)
Ha sikerül pontot szerezni Izland ellen, óriási lépést teszünk a továbbjutás felé. Kövesd élő tudósításunkat!
jún. 18
12:51
Eb 2016: Kérem a következő kérdést! – Király az angoloknak (She)
Király Gábor osztrákok ellen nyújtott kiváló teljesítménye, válogatottsági meccsrekordja és Eb-korcsúcsa egyaránt téma a patinás angol lap, a Guardian szombati cikkében, de az a bizonyos kályha, ahonnan a magyar labdarúgót méltató szerző elindul (és ahová megérkezik), mégiscsak az a bizonyos szürke mackóalsó…
jún. 18
13:06
Spanyolország továbbjutott (Metropol)
Sima meccsen három góllal nyertek a törökök ellen.
jún. 18
13:09
Nyílt vízi úszó vk: Rasovszky és Olasz is ötödik a világkupán (She)
A férfiak és a nők mezőnyében is olasz győzelem született a Balatonfüreden rendezett szombati nyílt vízi úszó világkupán. Legjobb magyarként Rasovszky Kristóf és Olasz Anna is az ötödik helyen csapott célba.
jún. 18
13:11
Rio 2016: Brazília felfüggesztette az egyik legjobb úszóját (She)
Országa sportminisztériuma felfüggesztette Etiene Medeiros, az egyik legjobb brazil úszónő versenyzési jogát, miután pozitív doppingmintát szolgáltatott.
jún. 18
13:12
EURO 2016: Ezt várjuk mi - tippek Izland ellen (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak az Izland-Magyarország találkozótól.
jún. 18
13:13
F1: Hamilton maradt az élen, a Mercedes fölénye nyomasztó (She)
Az azeri Európai Nagydíj harmadik szabadedzésén is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, a riválisok szombaton sem tudtak közelebb kerülni a két Mercedeshez. A magyar idő szerint 15 órakor kezdődő időmérőn Hamilton és Nico Rosberg belügye lesz a pole pozíció sorsának eldöntése.
jún. 18
13:15
Eb 2016: sok kritikát kap a német válogatott, hogyan tovább? (She)
Szombat délelőtt sajtótájékoztatót tartott Németország szövetségi kapitánya, Joachim Löw. A szakembert legfőképp a csapat támadószekciójáról és annak tehetetlenségéről faggatták az újságírók.
jún. 18
13:27
Válogatott: „szervezkedő magyarok”? Vagy román hangulatkeltés? (She)
A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap internetes oldala szerint magyar és lengyel ultrák a román szurkolók megtámadására készülnek vasárnap Lyonban, a Románia–Albánia mérkőzés helyszínén.
jún. 18
13:45
Videó: Magyarország vagy Izland? Papagáj is jósolt a meccsre (She)
Már a papagájok is Eb-lázban égnek, legalábbis Morgó biztosan. A Nyíregyházi Állatpark lakója megjósolta, melyik válogatott távozik három ponttal az Izland–Magyarország találkozóról. És mi hiszünk neki!
jún. 18
14:03
Válogatott: Ma hősökké válhatnak a fiúk – Orbán Viktor (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni második Európa-bajnoki mérkőzése előtt Orbán Viktor miniszterelnök találkozott a helyszínen dolgozó újságírókkal. A politikus örülne az egy pontnak is az izlandiak ellen.
jún. 18
14:05
F1: Monzából Imolába költözhet a 2017-es Olasz Nagydíj (She)
Monza helyett Imolában rendezhetik meg jövőre a Formula–1-es Olasz Nagydíjat. A sportág kereskedelmi jogait birtokló cég által megbízott Bernie Ecclestone szombaton azt mondta, az olasz szövetség (ACI) kezében van a döntés, amelyet ő mindenképpen elfogad.
jún. 18
14:18
Dopping: büntetőeljárás az orosz labor korábbi vezetője ellen (She)
Oroszországban hivatali visszaélés miatt büntetőeljárást indítottak Grigorij Rodcsenkov, a moszkvai doppinglaboratórium korábbi igazgatója ellen.
jún. 18
14:20
Eb 2016: ezért balhéztak a horvát szurkolók – videó (She)
Fegyelmi eljárás indult a horvátok ellen, miután a csapat ultrái a Csehország elleni csoportmérkőzés utolsó perceiben tiltott pirotechnikai eszközöket használtak, sőt, a pályán is landolt belőlük néhány.
jún. 18
14:36
Eb 2016: eljárás indult a magyar szövetség ellen is (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ellen is eljárást indított az UEFA, amiért szurkolóink tűzijátékot hoztak működésbe a keddi, Magyarország–Ausztria (2–0) Eb-csoportmérkőzésen a bordeaux-i stadionban. Hasonló okból indult vizsgálat a román, a horvát és a török szövetség ellen is.
jún. 18
14:38
Eb 2016: Löw szerint jobb volt a 16 csapatos torna (She)
Joachim Löw, a világbajnoki címvédő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint jobb volt a korábbi, 16 csapatos mezőny az Európa-bajnokságon.
jún. 18
14:54
NB II: hezitált az egyik újonc, de végül vállalja a szereplést (She)
Az NB III Középcsoportjában utcahosszal bajnoki címet szerző Kozármisleny vezetősége némi gondolkodás után úgy döntött, hogy vállalja a szereplést a labdarúgó NB II következő idényében.
jún. 18
14:56
F1: Európai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Bár az elmúlt hetekben egyre kevéssé éreztük azt, hogy az F1 a Mercedesről és a többiekről szól, Azerbajdzsánban újra ez a helyzet, a világbajnok istálló senkit sem enged közel magához. Az Európai Nagydíj rajtelsőségéért vívandó csata Lewis Hamilton és Nico Rosberg párharca lesz, a többiek a második rajtsorárt szállnak harcba egymással. Kövesse velünk az idény nyolcadik kvalifikációját!
jún. 18
14:58
Eb 2016: Marseille már a magyaroktól hangos; így vonulnak a drukkerek (She)
Tudósítóink a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán a magyar válogatott szurkolóinak marseille-i gyülekezőhelyétől követik a stadionig a drukkereket. Élje át ön is, milyen parádés a hangulat a magyar válogatott második Európa-bajnoki mérkőzése előtt!
jún. 18
15:00
Eb 2016: Belgium–Írország élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-bajnokság E-csoportjában az olaszoktól vereséget szenvedő Belgium a svédekkel döntetlent játszó Írország ellen lép pályára. A belgáknak mélyütéssel ért fel az első forduló kudarca, ezért most úgy vélik, az írek nem jelenthetnek akadályt. Az írek viszont úgy érezték, hogy legutóbb győzelmet szalasztottak el, ezért optimisták. Vajon melyikük ered a már továbbjutó olaszok nyomába? Tartsanak…
jún. 18
15:45
Imolába költözhet a Forma-1-es Olasz Nagydíj (Metropol)
A San Marinóban található Imolában 27 alkalommal rendeztek Forma-1-es futamot, legutóbb 2006-ban.
jún. 18
15:47
Ötödikek a magyarok a nyíltvízi úszó vk-n (Metropol)
A szám londoni olimpiai bajnoka, Risztov Éva a nyolcadikként zárt.
jún. 18
15:48
Tenisz: mi lesz Wimbledonban? Federerrel először történt ilyen (She)
A nyolcszoros győztes, háromszoros címvédő Roger Federer három szettben kikapott a 19 esztendős német Alexander Zverevtől a hallei füves pályás férfi tenisztorna elődöntőjében. A 34 éves svájci kiválóság pályafutása során először készülhet úgy a wimbledoni bajnokságra, hogy előtte a naptári évben nem nyert tornát.
jún. 18
15:50
Eb 2016: így vették be a magyar szurkolók Marseille-t – galéria (She)
A szurkolók már hangolnak Marseille-ben az esti Izland–Magyarország mérkőzésre az Európa-bajnokság F-csoportjában. Van, aki családjával indult útnak, van, aki barátaival. Nézze meg, hogyan vonulnak a magyarok a kikötőből a stadionba!
jún. 18
15:52
Eb 2016: Nyugodtabban kell játszanunk – Marcel Koller (She)
Az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, milyen hibákat követett el csapata a magyarok ellen, és azt is, hogyan kell játszaniuk a portugálok elleni találkozón.
jún. 18
16:06
Válogatott: olvasóink Juhász helyett Besét favorizálják (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói egy helyen változtatnának a magyar válogatott kezdőcsapatán Bernd Storck szövetségi kapitány helyében az Ausztria elleni mérkőzéshez képest. Az Izland ellen sérülés miatt nem bevethető Fiola Attila helyén Bese Barnabás kezdene a szavazatok alapján.
jún. 18
16:08
Eb 2016: így ütötte horvát a horvátot, szurkoló a huligánt - képek (She)
Mint ismert, horvát huligánok rendbontása miatt szünetelt pénteken a Csehország–Horvátország (2–2) Európa-bajnoki csoportmérkőzés. A balhét nem a horvát szurkolók generálták, hanem olyan huligánok, akik a drukkerek közé keveredtek azért, hogy balhét okozzanak, kárt okozva a Horvát Labdarúgó-szövetségnek, amely az esetet követően büntetésre számíthat.
jún. 18
17:00
Videó: a magyar szurkolók óriási hangulatban mennek az arénába (She)
Rengeteg magyar drukker vonul Marseille utcáin a stadion felé, ahol az Izland elleni labdarúgó Eb-mérkőzésre kerül sor. A hangulat már most csodás.
jún. 18
17:02
Eb 2016: Juhász a védelem közepén, Szalai a padon – kezdők (She)
Íme, az Izland–Magyarország Eb-mérkőzés kezdőcsapatai!
jún. 18
17:04
Eb 2016: Belgium alaposan megszórta Írországot (She)
Az Európa-bajnokság E-csoportjában az olaszoktól vereséget szenvedő Belgium nagyon felszívta magát, és bár az első félidőben még meddő volt a fölénye, a második játékrészben alaposan móresre tanította Írországot. Romelu Lukaku kétszer is eredményes volt, és Axel Witsel is betalált. Ezzel a belgák nagy lépést tettek a továbbjutás felé.

Keresés