2016. július 2. szombat

júl. 2
0:15
Eb 2016: a belgák már összekaptak, Courtois beleszállt Wilmotsba (She)
Finoman fogalmazva sem nyugodt a légkör a belga labdarúgó-válogatottnál a Wales ellen elveszített Eb-negyeddöntőt (1–3) követően. A mérkőzés után Thibaut Courtois, a belgák kapusa alaposan beleszállt a szövetségi kapitány Marc Wilmotsba, akire kritikai össztűz zúdul.
júl. 2
0:19
Eb 2016: Ne féljetek az álmaitoktól, ne féljetek a kudarctól! – Coleman (She)
Chris Coleman, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hihetetlenül büszke volt csapatára a Belgium elleni szenzációs, 3–1-es győzelem után. A walesi válogatott a negyeddöntő megnyerésével egy meccsre van már csak a finálétól, a négy között a két hosszabbításos meccsen túljutó Portugáliával mérkőzik meg.
júl. 2
7:15
Behatolás az ismeretlenbe (Behaviour)
Kitartó, aprólékos fáradtsággal, szeretettel, rémülettel, örömmel és még inkább fájdalommal.
júl. 2
7:42
Southampton: Nagy Ádám ügyében kérése volt az edzőnek – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint Claude Puel, a Southampton frissen kinevezett menedzsere azzal a kéréssel fordult a PL-klub vezetőihez, hogy egyelőre „jegeljék” Nagy Ádám szerződtetését.
júl. 2
8:48
Wimbledon: Nagy pácban a címvédő, vajon feláll 0-2-ről Djokovics? (Agroinform)
A szerb klasszis csütörtökön 6:7, 1:6-ra elveszítette az első két szettet Sam Querrey ellen, majd jött az eső...
júl. 2
9:30
Bursaspor: „Nem érkezett hivatalos ajánlat Dzsudzsákért” (She)
A Bursaspor klubelnöke, Ali Ay szerint a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben eddig egyetlen hivatalos ajánlat sem érkezett Dzsudzsák Balázsért.
júl. 2
9:32
Eb 2016: CR-en átok ül? Továbbra sem mennek a szabadrúgások (She)
Cristiano Ronaldo karrierje elején szabadrúgás-specialistának számított, hiszen Angliában például óriási gólokat szerzett rögzített szituációkból. Az elmúlt esztendőkben azonban látványosan visszaesett a portugál klasszis hatékonysága – nem csoda, hogy rengeteg Real Madrid-szurkoló kikezdte már a támadót, aki hanyatló formája ellenére is első számú szabadrúgáslövőnek számít a „királyi gárdában”.
júl. 2
9:48
MU: Alig várom, hogy ismét Mourinhóval dolgozzak – Ibra (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő  Manchester United legújabb szerzeménye, Zlatan Ibrahimovic elégedetten nyilatkozott klubváltásáról, kiemelve, hogy ismét José Mourinhóval dolgozhat együtt.
júl. 2
10:06
NB II: szerződést hosszabbított a soroksári sikeredző (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub szerződést hosszabbított a csapat vezetőedzőjével, Lucsánszky Tamással.
júl. 2
10:18
Sportfogadás: Eb-meccsekre és a New York-i derbire fogadunk a hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
júl. 2
10:42
MU: óriási baki – véletlenül kiszivárogtatták az új érkezőt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos honlapján valaki nagyot hibázott, a csapat webáruházában ugyanis idő előtt kikerült néhány termék, amely a – valószínűsíthető – következő érkező nevével van ellátva.
júl. 2
10:44
Bordeaux: ultrák a pályán, botrány az edzésen (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Girondins Bordeaux megkezdte a felkészülést a 2016–2017-es szezonra, ám már a csapat első edzését kellemetlen közjáték akasztotta meg, miután ultrák egy csoportja a pályán kérte számon a klub egyik játékosát.
júl. 2
10:46
Válogatott: „Letérdelt elém, kezet csókolt…” – Kádár anyukája mesélt az Eb-ről (She)
Frissen mosott ruhák átadása a siófoki pihenőhelyen, aggodalom a tanulmányi jegyek miatt, és a magyar ultrák kézcsókja – avagy Kádár Tamás karrierjéről az Európa-bajnokságon is szurkoló édesanya, Veronika mesélt a Nemzeti Sportnak.
júl. 2
11:00
Videó: a meztelen valóság – így szereti magát az NFL-falember (She)
Az NFL-ben az a szép, hogy szinte minden testfelépítésű embernek megtalálják a posztját. Vince Wilfork, a Houston védekező falembere 188 centi magas és nagyjából 150 kilogramm. Az ESPN videójában megmutatja magát, miközben azt akarja bizonyítani, hogy ilyen testtel is lehet valaki nagybetűs sportember.
júl. 2
11:18
NB II: ismét pénteken játszaná hazai meccseit a Csákvár (She)
Elkerülné a Videotonnal és a Puskás Akadémiával való időpontütközést a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár, ezért ismét péntekenként játszaná a hazai bajnoki mérkőzéseit – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 2
11:48
EURO 2016: Gól nélküli német-olasz csúcsrangadó? (Agroinform)
A németek még soha nem győzték le az olaszokat az Eb-ken, ám a bukik szerint megszakadhat ez a sorozat.
júl. 2
11:54
F1: „Nem értem, mi a célja” – mi van Hamiltonnal? (She)
Két versenyzőtárs, Max Verstappen és Romain Grosjean is Lewis Hamiltonról beszélt a Red Bull Ringen, s a háromszoros világbajnok egyik nyilatkozatban elhangzottakat sem hallgatná szívesen.
júl. 2
11:56
Kép: mennyi? Ennyibe került a Chelsea-nek egy Falcao-lövés! (She)
Radamel Falcao angliai karrierje finoman szólva sem volt tökéletes, a kolumbiai futballista kétszezonnyi vergődés után tért vissza az AS Monacóhoz, a Chelsea-nél töltött időszakáról pedig most egy beszédes statisztika „mesél”.
júl. 2
11:58
F1: Rosberg csúnyán összetörte Mercedesét Ausztriában (She)
Nico Rosberg a Mercedes bal hátsó futóművének törése miatt megcsúszott az Osztrák Nagydíj 3. szabadedzésén, és csúnyán összetörte az autóját, amelyben váltót kell cserélni, így a vb-éllovas öt rajthelyes büntetést kap. A baleset miatt megszakított tréninget Sebastian Vettel zárta az élen Kimi Räikkönen és Lewis Hamilton előtt.
júl. 2
12:12
Légiósok: ennyit kért Szalai a Galatától – sajtóhír (She)
A török Fanatik szerint – melynek információját szinte minden török hírportál átvette, bár sokan hivatkozás nélkül – Szalai Ádám kétmillió euró éves fizetést kért az őt szerződtetni szándékozó Galatasaraytól. A klub ajánlata ennél félmillióval kevesebb.
júl. 2
12:48
Eb 2016: bombaerős izlandi kezdő állt össze, csupa sztárral (She)
A francia L'Équipe összeállította az izlandi válogatott Franciaország elleni kezdőcsapatát a vasárnapi Európa-bajnoki nyolcaddöntőre. Ám ez a tizenegy egy kicsit más...
júl. 2
13:06
Kamion Eb: Kiss Norbert 4. az első nürburgringi futamon (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24 Mercedes magyar pilótája negyedik lett a kamion Európa-bajnokság Nürburgringen zajló versenyhétvégéjének első, szombat délelőtti futamán.
júl. 2
13:18
Wimbledon: Babos párosban javíthat (Agroinform)
A magyar játékos pénteken párosban lép pályára Wimbledonban.
júl. 2
14:00
MU: Henrih Mhitarjan érkezik a Dortmundtól – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedhez szerződik Henrih Mhitarjan – jelentette be hivatalos honlapján az örmény középpályás korábbi klubja, a német Borussia Dortmund.
júl. 2
14:02
F1: Osztrák Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel után Nico Rosberg is öt rajthelyes büntetéssel néz szembe az Osztrák Nagydíj időmérő edzése után, a Mercedes vb-éllovasa ugyanis a harmadik szabadedzésen a futómű meghibásodása miatt kicsúszott, és úgy összetörte az autóját, hogy váltót kellett cserélni benne. Ezzel tálcán nyújtja a pole pozíciót Lewis Hamiltonnak – kérdés, elfogadja-e? Kövesse velünk az időmérőt!
júl. 2
14:18
Argentína: „Messi ott lesz a 2018-as vb-n” (She)
Lionel Messi hiába utalt arra, hogy visszavonul a válogatottól, az argentinok gyúrója szerint a Barcelona labdarúgója pályára lép a következő világbajnokságon.
júl. 2
14:48
Átigazolás: Unai Emery első igazolása igazi őstehetségnek indult (Agroinform)
Hatem Ben Arfa két évre írt alá a párizsi együtteshez. Ismét megindul felfelé a karrierje?
júl. 2
15:12
Rio 2016: megkezdődött az olimpiai formaruha átadása (She)
Szombat reggel a Syma-csarnokban megkezdődött az olimpiai formaruha átadása a riói Magyar Olimpiai Csapat tagjainak – adta hírül a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos oldala.
júl. 2
15:30
F1: Hamiltoné a pole, Rosberg és Vettel büntetést kapott (She)
Lewis Hamilton megnyerte az Osztrák Nagydíj részben esős időmérő edzését, így az első rajthelyről indulhat vasárnap a 14 órakor rajtoló 71 körös versenyen. Nico Rosberg lett a második, de váltócsere miatt kapott büntetése következtében Nico Hülkenberg indul a második kockából. A második sor Sebastian Vettel Rosbergéhez hasonló rajtbüntetése miatt Jenson Buttoné és Kimi Räikkönené lesz.
júl. 2
15:32
Man. United: Ryan Giggs 29 év után távozik – hivatalos (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos honlapján erősítette meg, amit az elmúlt hetekben már sejteni lehetett: Ryan Giggs 29 esztendő után távozik a „vörös ördögöktől”.
júl. 2
15:48
MU: kiderült Ibra mezszáma, nem fog mindenki örülni… – sajtóhír (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic a nyolcas mezben futballozhat majd a Manchester Unitednél. Ezzel egyetlen probléma van csak: ez a szám foglalt…
júl. 2
15:48
Rekordidő a Balaton-átúszáson (Metropol)
Két riói olimpikon, Papp Márk és Risztov Éva volt a leggyorsabb a 34. Suzuki Balaton-átúszáson, amelyen 8223-an szálltak vízbe.
júl. 2
15:50
Zenit: Liverpool vagy Nápoly lehet Witsel következő állomása (She)
A Zenit és a belga labdarúgó-válogatott középpályása, Axel Witsel iránt az Everton és a Napoli is érdeklődik – erősítette meg a játékos édesapja.
júl. 2
16:06
Eb 2016: walesi örömmámor, belga döbbenet – képgaléria (She)
Mint beszámoltunk róla, Wales 3–1-re legyőzte Belgiumot a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Képgalériánk segítségével újra átélhetjük a péntek esti nagyszerű mérkőzést.
júl. 2
16:09
Hamilton rajtol az élről Spielbergben (Behaviour)
A Mercedes brit pilótája pályafutása 54. edzéselsőségét ünnepelhette.
júl. 2
16:24
Olaszország: 0 perc a Vidiben az NB I-ben, most Serie A-klub szerződtette (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljutó Cagliari a hivatalos oldalán jelentette be, hogy három plusz egy évre szerződtette Marko Pajacot, aki korábban a Videoton középpályása volt, ám egy percet sem játszott az NB I-ben.
júl. 2
16:33
Bulvár: Nyári havazás jöhet a bukik szerint (Agroinform)
Extrém lehűlés és havazás is várható Angliában a nyáron. Kellett nekik kilépni az EU-ból?!
júl. 2
16:42
Kép: Mourinho fia is Angliába igazolt, de nem Manchesterbe! (She)
José Mourinho után fia, José Mario Mourinho is Angliába költözött! A Manchester United portugál menedzserének fia azonban egy másik várost választott…
júl. 2
17:00
Tour de Hongrie: amerikai siker a Kékestetőn, Raim az élen (She)
Az amerikai Chris Butler nyerte meg szombaton a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny negyedik szakaszát, az összetettben továbbra is az észt bajnok Mikhel Raim áll az élen.
júl. 2
17:02
Videó: kicsúszott a világbajnok, elvitte a fotós motorját (She)
Ötletes megoldáshoz folyamodott Marc Márquez a gyorsaságimotoros-világbajnokság asseni időmérője során, miután az egyik kanyarban elcsúszott a motorjával.
júl. 2
17:18
Man. United: Ibrahimovic máris történelmet írt a klubnál (She)
Ehhez nem kellett sok idő… A Manchester Unitedhoz szerződő Zlatan Ibrahimovicnak egyelőre hivatalos mezszáma sincs, és épphogy átment az orvosi vizsgálaton, de máris történelmet írt új klubjánál.
júl. 2
17:18
Hamilton rajtol az élről Spielbergben (Metropol)
A Mercedes brit pilótája pályafutása 54. edzéselsőségét ünnepelhette.
júl. 2
17:20
Eb 2016: Dzsudzsák a tíz legjobb támadó középpályás között (She)
A franciaországi Európa-bajnokságon több, előzetesen esélytelenebbnek vélt csapat is remekül szerepel(t), így az ESPN szakírója, Richard Jolly kevésbé ismert labdarúgókat vett górcső alá, valamint körüljárta, mennyire éri meg egy klubcsapatnak egy nagy válogatott tornán mutatott teljesítmény alapján játékost vásárolnia.
júl. 2
17:22
Felkészülés: legyűrte az osztrák IV. ligás csapatot a Vasas (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas 3–2-re legyőzte az osztrák negyedosztályban szereplő SV Drassburgot a Király-kupán, így este döntőt játszik.
júl. 2
17:54
F1: rázóköves vita – Hamilton levenné, Ricciardo megtartaná (She)
Egyre több pilóta követeli az F1-es Osztrák Nagydíj helyszínén a kanyarokban túl szélesen vagy túl szűken fordulókat megbüntetni hivatott extra rázókövek eltávolítását. Ám olyan is akad, aki szerint ezekkel az eszközökkel elérte célját az FIA, ezért meg kell tartani az újítást.
júl. 2
17:56
NBA: két évre eltiltották a 24 milliót kereső játékost (She)
Doppingvétség miatt kétéves eltiltást kapott O. J. Mayo, aki eddig 547 mérkőzésen szerepelt az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
júl. 2
17:58
DVSC: a távozó csatár a belga harmadosztályban folytatja (She)
A belga harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő KSK Hasseltnél folytatja a pályafutását Ibrahima Sidibe, akinek lejárt a szerződése a DVSC-Tevánál.
júl. 2
18:12
Kamion Eb: Kiss Norbert harmadik a Nürburgringen (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24 Mercedes magyar pilótája harmadikként ért célba a kamion Európa-bajnokság Nürburgringen zajló versenyhétvégéjének második, szombat délutáni futamán.
júl. 2
18:14
PL: az argentin keretbe nem fért be, a Spurs 45 milliót fizetne érte (She)
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Tottenham 45 millió eurós ajánlatot készül tenni Mauro Icardiért, az Internazionale csatáráért.
júl. 2
18:16
MU: tüzet csihol a jégből, gondolattal állítja át a lámpát – Zlatan egy napja (She)
Zlatan Ibrahimovic futballtudásánál csupán az egója nagyobb. A 34 éves csatár nemrég igazolt csak az MU-hoz, de egy napját máris sikerült megörökíteni. Zlatan szinte mindent tud: képes jégkockából tüzet csiholni, és az sem probléma, ha lekési a metrót. A Desimpedidos zseniális videót forgatott Ibra igazi életéről.

Keresés