2016. július 12. kedd

júl. 12
0:03
Ajax: két magyar tehetséget szerződtetnek (She)
Ha minden a tervek szerint alakul, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax két tehetséges magyar futballistát szerződtet a nyáron, Schön Szabolcsot és Horváth Milán Olivért. A fiatalok egyaránt három évre írnak alá, amint Amszterdamba értek – számolt be róla az ajaxshowtime.com.
júl. 12
0:21
Keddi sportműsor: BL-ben Nikolics csapata, rajt a strandkézi-vb-n (She)
Kedden Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa bemutatkozik a Bajnokok Ligája 2016–2017-es szezonjában, elrajtol a standkézilabda-világbajnokság, amelyen a szövetség aranyérmet remél a mieinktől, a pihenőnap után folytatódik a 2016-os Tour de France, és lesznek meccsek az U19-es Európa-bajnokságon is.
júl. 12
7:12
Eb 2016: „Magyarország megint megcsinálta” – Nagy Ádám nyerte a szavazást (She)
A goal.com olvasóinak szavazatai alapján Nagy Ádám lett a 2016-os Európa-bajnokság legjobb fiatal játékosa – számolt be róla a portál.
júl. 12
7:48
MTK: magyar csapatnak nem adják el Besét (She)
Hétfőn tartotta meg szezon előtti szurkolói ankétját az MTK Budapest labdarúgócsapata. Domonyai László klubigazgató elmondta: a kék-fehérek nem adják el magyar csapatnak Európa-bajnokságot megjáró szélső hátvédjüket, Bese Barnabást.
júl. 12
8:06
Bursaspor: kifizették Dzsudzsák Balázsnak a tartozást (She)
Sajtóhírek szerint Ali Ay, a török élvonalbeli Bursaspor elnöke törlesztette a klub tartozását Dzsudzsák Balázs felé.
júl. 12
8:24
EURO 2016: Több mint hétmillióan nézték hosszabb-rövidebb ideig az M4-et (Agroinform)
Az egy hónap alatt több, mint hétmillió ember nézte hosszabb-rövidebb ideig az M4 Sport valamelyik műsorát.
júl. 12
9:00
Vasas: Lencse mellett Király is kiszemelt csatárposztra (She)
A Vasas labdarúgócsapatától távozik a nyáron érkező Sallói Dániel, ugyanakkor az angyalföldieknek két kiszemeltjük is van a támadósor megerősítésére.
júl. 12
9:33
FTC: a portugál lap szerint Nagy Ádám nem egyezett meg a Bolognával (She)
Portugál lapértesülés szerint Nagy Ádám, a Ferencváros válogatott labdarúgója nem tudott megegyezni az olasz élvonalbeli Bolognával.
júl. 12
9:35
Rio 2016: Bolt is ott van a 63 fős jamaicai csapatban (She)
A várakozásoknak megfelelően Usain Boltot is nevezte a riói játékokra 100 és 200 méteren, valamint a 4x100 méteres váltóra a Jamaicai Olimpiai Bizottság, bár a sprintert sérülése megakadályozta abban, hogy a hazai válogatón jól teljesítsen.
júl. 12
9:51
Fotó: az MU csodatinije nem akármilyen mezt kapott Beckhamtől (She)
A 115-szörös angol válogatott David Beckham küldött ajándékot a Manchester Unitedben sztártinivé váló Marcus Rashfordnak.
júl. 12
9:51
Átigazolás: Pogba után újabb "ex" lehet Mourinho célpontja (Agroinform)
Habár még így is elenyésző az esélye, a bukik szerint ha Piqué vált, az érintheti a MU-t.
júl. 12
10:09
Asztalitenisz: magyar bronzérem a korosztályos Eb-n (She)
A magyar serdülő fiúcsapat bronzérmet szerzett a zágrábi utánpótlás asztalitenisz Európa-bajnokságon.
júl. 12
10:11
Hertha: Nem engedhetünk meg öngólt az átigazolási piacon – Dárdai (She)
A Hertha BSC az egyetlen csapat a Bundesligában, amely még nem szerződtetett játékost a 2016–2017-es idény előtt, de Dárdai Pál vezetőedző nem idegeskedik. A berlini klub a hírek szerint hamarosan az Augsburgtól igazolhat játékost.
júl. 12
10:27
West Ham: legalább ennyit kell fizetni Dimitri Payetért (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United vezetősége 50 millió fontban (18,3 milliárd forintban) határozta meg Dimitri Payet árát, de elképzelhető, hogy még ennyiért sem engedik el az Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott középpályását.
júl. 12
10:45
Anglia: a korábbi PL-klub 1 fontért igazol válogatott kapust (She)
A nyár talán legérdekesebb igazolását hajtja végre az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Bradford City. A „baromfik” nem mindennapi összegért szerződtetik a Blackpool kapusát, Colin Doyle-t.
júl. 12
11:03
Rio 2016: Halhatatlanok – Deniz magyar olimpiai dala (She)
Felkerült a Youtube-ra Deniz, a magyar olimpikonok és paralimpikonok tiszteletére készített dala, a Halhatatlanok „kedvcsináló” videója. A hivatalos bemutató szerdán lesz, addig egy részlet a muzsikából, amelyet minden bizonnyal sokszor hallhatunk majd a riói ötkarikás játékok alatt.
júl. 12
11:03
Sportfogadás: BL-re és EL-re tippelünk hétközben! (Agroinform)
Az Eb után a BL-ben és az EL-ben pörög már a labda, ennek apropóján ismét tippelésre adtuk a fejünket.
júl. 12
11:05
Válogatott: Sound, Szardínia – Stieber tengerparton pihen (She)
A Bundesligában szereplő Hamburg magyar válogatott szélsője, az Európa-bajnokságon Ausztria ellen gólt szerző Stieber Zoltán a Balaton Sound után Olaszország felé vette az irányt, és a szardíniai tengerparton töltődik fel az új szezont megelőzően.
júl. 12
11:36
Arsenal: Henry ingyen is dolgozna a klubnál, de Wenger nem hagyja (She)
Távozik az Arsenaltól Thierry Henry, a klub legendája, akinek az akadémia vezetője, Andries Jonker ugyan felajánlotta az U18-as együttes irányítását, de Arsene Wenger, a felnőttcsapat menedzsere közbeszólt – írja a The Telegraph.
júl. 12
12:12
Fotó: neki a Balaton a Riviéra – hazánkban nyaral az amerikai focista (She)
Alejandro Bedoya, az amerikai labdarúgó-válogatott 29 esztendős játékosa az Instagram-oldalán közzétett fényképei alapján Magyarországon nyaral családjával. Az Eb-döntőt egy villában tekintette meg a Balatonnál.
júl. 12
12:14
F1-tippbajnokság: megvannak Facebook-játékunk nyertesei (She)
Véget ért a Nemzeti Sport Online Formula–1-es játéka a Facebookon. A 10 futamon át tartó tippjáték három győztese páros belépőt nyert a július 24-i Magyar Nagydíjra.
júl. 12
12:16
F1: a Ferrari több szuperlágyat hoz Mogyoródra a Mercedesnél (She)
A Formula–1-es világbajnokság július 22–24. között Magyarországon folytatódik, a csapatok pedig bejelentették, melyik keverékből mennyit hoznak Mogyoródra.
júl. 12
12:18
Eb 2016: különleges kíséretet kaptak CR-ék a levegőben – videó (She)
Az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott hétfő délután érkezett haza Lisszabonba Franciaországból. Cristiano Ronaldóék repülőgépét – amely Champ16 néven volt látható a flightradaron – különleges kíséretet kapott, amikor a portugál légtérbe ért.
júl. 12
12:20
Kajak-kenu: Dombvári Bence mintája lett pozitív (She)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) hivatalos közleményben nyilvánosságra hozta: Dombvári Bence doppingmintája lett pozitív 2016. június 9-én. Dombvári kérte a B-minta elemzését, ez ismét kimutatta szervezetében a Stanazolol nevű anabolikus szteroidot.
júl. 12
12:30
NB I: szombaton rajtol az élvonal, töltse le szurkolói szoftverünket! (She)
Szombaton elrajtol a labdarúgó NB I 2016–2017-es szezonja, ennek apropóján pedig már elérhető a Gyurka Szilárd által elkészített szurkolói szoftverünk!
júl. 12
12:33
Manchester United: Nagyon sokan távozhatnak a csapattól (Agroinform)
Bőséges kerete van José Mourinhónak, tengernyi középpályás és támadó vár játéklehetőségre.
júl. 12
12:48
Tottenham: aláírt a holland gólkirály – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham hivatalos honlapján bejelentette Vincent Janssen szerződtetését.
júl. 12
12:50
Top 10: Pelle 30 évesen a világ 6. legjobban kereső focistája lett (She)
Nagyon előkelő társaságba lépett Graziano Pelle, az olasz válogatottal a 2016-os bajnokságon szereplő csatár, aki a Southamptont elhagyva a kínai Santung Lunengben folytatja pályafutását.
júl. 12
12:52
Rio 2016: az olimpia pénzügyi hiánya akár 43 milliárd is lehet (She)
A riói szervezőbizottság közlése szerint az augusztus 5-én kezdődő ötkarikás játékok pénzügyi hiánya elérheti az 500 millió brazil reált (43 milliárd forint), ami a szervezési költségek hat százaléka.
júl. 12
13:06
Eb 2016: így fogadták odahaza az aranyérmes CR-éket (She)
Hazaért Portugáliába a franciaországi Európa-bajnokságon aranyérmet nyerő portugál labdarúgó-válogatott. Piros-zöld vízsugár a repülő felett, óriási tömeg a győzelmi busz körül – így ünnepelték Cristiano Ronaldóékat.
júl. 12
13:42
Futsal: megvan, hol folytatja Ronaldinho – erre kevesen számítottak (She)
Indiában folytatja karrierjét Ronaldinho. A brazil futballcsillag több szupersztárral együtt csatlakozik az idén debütáló Premier Futsal League küzdelmeihez.
júl. 12
13:44
NBA: trófeák halmaza – Tim Duncan felemelő pillanatai – képek (She)
Mint arról beszámoltunk, visszavonult Tim Duncan, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs játékosa. Duncan ötször nyert bajnoki címet a Spursszel, kétszer lett az alapszakasz MVP-je. A klasszis legnagyobb sikereiről és trófeáiról készült fotókból válogattunk.
júl. 12
14:00
Eb 2016: „Gólos köcsög a magyar üvegből” – zseniális kérdés CR-ről, Szalaival (She)
Rendesen próbára tette a tolmács Szalai Ádámot az Izland elleni 1–1-es döntetlenre végződő Európa-bajnoki csoportmérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. A magyar csatárt a portugál Récord újságírója kérdezte angolul, szavait magyarra fordították. Érdemes meghallgatni. A felvételt a TrollFocin találtuk.
júl. 12
14:16
USA: a Real Madridban és az NB I-ben is játszott; most távozik (She)
Távozik az amerikai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a North American Soccer League-ben szereplő Rayo OKC-től Juanan, aki korábban a Real Madridban és az Újpestben is futballozott.
júl. 12
14:18
Videoton: szerződést bontottak a horvát középpályással (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján bejelentette, szerződést bontott horvát középpályásával, Dinko Treboticcsal. A Nemzeti Sport Online korábban beszámolt róla, hogy a futballistával nem számol az új vezetőség.
júl. 12
14:22
EURO 2016: Honfitársa szerint nem Griezmann volt a legjobb, hanem egy portugál (Agroinform)
Frank Leboeuf inkább Pepének vagy Gareth Bale-nek adta volna az MVP-díjat.
júl. 12
14:33
MLSZ: vége az akadémiák átvilágításának, itt a rangsor (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a Double Pass belga tanácsadó cég befejezte hároméves átvilágítását, és elkészítette jelentését a 15 vizsgált utánpótlásműhelyről. A Double Pass 10 ajánlást fogalmazott meg az előrelépés érdekében.
júl. 12
14:51
Barcelona: Umtiti öt évre ír alá, 60 millió euróért vihetik (She)
A Barcelona hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződteti Samuel Umtitit, a Lyon játékosát. A francia válogatott védő 25 millió euróért ékezik a katalánokhoz.
júl. 12
14:53
Videó: a Roma szélsője „elfelezte” a skorpiórúgást (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata július 9-től 17-ig az olaszországi Pinzolóban edzőtáborozik. A „farkasok” legutóbbi edzésén Federico Ricci látványos mozdulattal szerzett gólt az egymás közötti játék során.
júl. 12
14:57
EURO 2016: Nevetséges! Magyar védőpáros a rémálomcsapatban (Agroinform)
Joe Hart védi a kaput, de a védelem közepére a Videoton két válogatott hátvédje került.
júl. 12
15:09
MU: Mourinho kedves fickó és az egyik legjobb edző – Rooney (She)
A Manchester United angol válogatott futballistája, Wayne Rooney alig várja, hogy José Mourinho keze alatt dolgozzon az új szezonban.
júl. 12
15:11
Rio 2016: az amerikai klasszis sprinter csak váltóban indul (She)
Bár 100 és 200 méteren sem került be az olimpiai csapatba, de váltóban indulhat a riói olimpián a futó Tyson Gay.
júl. 12
15:13
Eb 2016: CR énekelt, de nem kellett volna; Nani lenyűgözően beatboxolt (She)
Az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott óriási ünneplésben részesült, amikor hazaérkezett Lisszabonba Franciaországból. A játékosoknak saját színpadjuk volt, ahol együtt énekeltek a szurkolókkal. Nani és Renato Sanches beatbox-tudását mutatta meg, míg Cristiano Ronaldo énekelt. Nem kellett volna…
júl. 12
16:03
PSG: hiába a Liverpool érdeklődése, a brazil szélső maradna (She)
A PSG brazil válogatott szélsője, Lucas Moura elmondása szerint boldog Párizsban, és nem kíván távozni a francia bajnoktól.
júl. 12
16:05
Nyílt vízi úszó Eb: Székelyi Dániel hetedik 5 kilométeren (She)
Legjobb magyarként Székelyi Dániel a hetedik helyen végzett az 5 kilométeres időfutamban az úszók hollandiai nyílt vízi Európa-bajnokságán kedden.
júl. 12
16:09
Átigazolás: Eb-ezüstérmest igazolt a Barcelona (Agroinform)
Samuel Umtiti öt évre írt alá a katalán Barcelona együtteséhez.
júl. 12
16:21
Anglia: eltiltották a drukkert, aki herén harapott egy biztonságit (She)
Júniusban hozott ítéletet a bíróság annak a futballszurkolónak az ügyében, aki a Nottingham Forest és a Leeds United decemberi mérkőzésén megharapta egy biztonsági ember heréjét – számolt be róla a The Sun.  A drukkert három évre kitiltották a stadionokból, pénzbüntetést és 180 órányi közmunkát is kapott.
júl. 12
16:57
Sakk: Lékó nagyon jól állt, de ismét döntetlen a vége (She)
Az ötödik fordulóban a negyedik döntetlenjét érte el Lékó Péter a kínai Tancsouban zajló sakkszupertornán. Nagymesterünk sötéttel ért el fél pontot Vang Hao ellen.
júl. 12
17:03
Riói olimpia: Kokain után doppinggal bukott le a magyar kajakos (Agroinform)
Dombvári Bence doppingmintája lett pozitív június 9-én, a második olimpiai válogatóversenyen.
júl. 12
17:15
Southampton: a válogatott védő ötéves szerződést kötött (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton bejelentette, új, ötéves szerződést kötött Ryan Bertranddal.

Keresés