2016. július 10. vasárnap

júl. 10
0:03
Felkészülés: 14 gólt lőtt a Wolfsburg, egyet sem az Inter (She)
Javában tart a felkészülési időszak az európai klubfutballban, íme, egy csokorra való eredmény szombatról!
júl. 10
0:07
Videó: eddig soha nem látott felvétel került el Maradonáról (She)
Július 5-én volt 32 éve, hogy a Napoli labdarúgócsapatánál bemutatták Diego Maradonát. A spanyol sportnapilap, a Marca rátalált egy olyan felvételre, amelyet valószínűleg még sosem lehetett látni az argentin sztár bemutatásáról.
júl. 10
0:36
Eb 2016: „Az elődöntő óta nem foglalkoztunk a taktikával” (She)
Elérkezett a nagy nap, az Európa-bajnokság döntőjének a napja. Vasárnap a Stade de France-ban összecsap egymással Portugália és a házigazda Franciaország. A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, szombat délelőttig egyáltalán nem foglalkoztak a taktikájuk tökéletesítésével, míg a portugálokat irányító Fernando Santos…
júl. 10
0:40
Vasárnapi sportműsor: remek nap – Eb-döntő, F1, Wimbledon! (She)
Az este kilenckor kezdődő Portugália–Franciaország labdarúgó Eb-döntő teszi fel a koronát a remek vasárnapi sportprogramra, melynek keretében a Formula–1 Brit Nagydíja és a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntője (Milos Raonic–Andy Murray) is vár ránk – kár, hogy nagyjából egy időben... Az atlétika szerelmesei 15 bajnokavatást drukkolhatnak végig az amszterdami Európa-bajnokságon,…
júl. 10
7:12
Videó: eddig soha nem látott felvétel került elő Maradonáról (She)
Július 5-én volt 32 éve, hogy a Napoli labdarúgócsapatánál bemutatták Diego Maradonát. A spanyol sportnapilap, a Marca rátalált egy olyan felvételre, amelyet valószínűleg még sosem lehetett látni az argentin sztár bemutatásáról.
júl. 10
7:14
NB II: két középpályás, egy védő és egy csatár is Sopronban (She)
Eszlátyi István, Gelei Vince és Ivancsics Gellért után a csatár Horváth Péter is aláírta szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopronhoz, rajtuk kívül szintén Sopronban futballozik majd a szélső középpályás Gyürki Gergő, a védekező középpályás Zelenyánszki László, valamint a belső védő Kovács Gergő is – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 10
7:48
Légiósok: a Schalkénál nem tudnak Dzsudzsák érkezéséről (She)
Hiába volt tele az elmúlt napokban a török sajtó Dzsudzsák Balázs Bundesligába távozásával, a Schalke klubmenedzsere igyekezett lehűteni a kedélyeket.
júl. 10
8:06
Videó: horror – halálra döfte a bika a 29 éves matadort (She)
Tragédiával végződött egy bikaviadal szombaton a spanyolországi Teruelben. Lorenzo, a bika halált okozóan megsebesítette a 29 éves Víctor Barriót. A díjnyertes matadort kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni. Az eseményt a televízió élőben közvetítette, a zsúfolt lelátón a matador felesége is ott volt.
júl. 10
8:06
Wimbledon: Murray másodszor vagy Raonic először? (Agroinform)
Vasárnap délután az angol nyílt teniszbajnokság férfi döntőjében Milos Raonic és Andy Murray küzd meg a trófeáért.
júl. 10
8:24
Gyász: halálra döfte a bika a 29 éves matadort – videó (She)
Tragédiával végződött egy bikaviadal szombaton a spanyolországi Teruelben. Lorenzo, a bika halált okozóan megsebesítette a 29 éves Víctor Barriót. A díjnyertes matadort kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni. Az eseményt a televízió élőben közvetítette, a zsúfolt lelátón a matador felesége is ott volt.
júl. 10
8:42
Eb 2016: még a portugál újságírók szerint is a házigazda a favorit (She)
Azután, hogy kiejtették Németországot, a franciák elképzelni sem tudják, hogy ne nyerjék meg a hazai rendezésű Európa-bajnokság esti döntőjét. A Nemzeti Sport helyszíni tudósítói bárkit kérdeztek a párizsi médiaközpontban, határozott választ kaptak: Didier Deschamps csapata a döntő egyértelmű esélyese.
júl. 10
8:44
Eb 2016: portugál L'Équipe, kakasként ábrázolt franciák (She)
Vasárnap este 21 órától rendezik meg a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság fináléját, amelyben a házigazda Franciaország Portugália ellen lép pályára. A két országban tetőfokára hágott az Eb-láz, ami természetesen a sportújságírókat sem hagyta hidegen. Íme, a legjobb címlapok!
júl. 10
8:57
Videó: Fabregas leesett a jet skiről, ahogy barátnője és lánya is (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea spanyol válogatott középpályása jelenleg szabadságát tölti, a futballisták között népszerű célpontnak számító Ibizán nyaral.
júl. 10
9:15
FTC: Nagy Ádám öt évre ír alá a Bolognához – sajtóhír (She)
A La Gazzetta dello Sport – megerősítve olasz lapértesülések és a Nemzeti Sport Online korábbi információját – vasárnapi számában arról ír, hogy Nagy Ádám öt évre kötelezi el magát a Bolognához.
júl. 10
9:33
Légiósok: Gulácsi csapata is érdeklődik Guzmics iránt – sajtóhír (She)
A lengyel Sportowy Magazyn a Wisla Kraków lehetséges távozóiról ír, és cikkében megemlíti a csapat magyar válogatott hátvédjét, Guzmics Richárdot is.
júl. 10
9:35
Fotó: meghízott a Milan sztárja, lesz mit ledolgoznia (She)
Nem kirobbanó formában kezdte meg a felkészülést a 2016–2017-es szezonra az AC Milan futballistája, Jérémy Ménez az új vezetőedző, Vincenzo Montella irányításával.
júl. 10
9:37
Videó: a Tour címvédője kiütötte a szurkolót, de jó oka volt rá (She)
Érdekes jelenet történt a Tour de France országúti kerékpáros körverseny legutóbbi szakaszán. Az etap későbbi győztese, a címvédő Chris Froome mellett egy, a kolumbiai labdarúgó-válogatott mezét viselő szurkoló szaladt, biztatva a brit előtt haladó, korábbi kétszeres Tour-második honfitársát, Nairo Quintánát. Froome ekkor váratlan mozdulatot tett.
júl. 10
10:09
Haladás: visszatért korábbi klubjához a belga alapember (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás belga védekező középpályása, Thomas Wils egy év után hazatér, és a másodosztályú Lierse SK-ban folytatja a pályafutását – számolt be a hírről a belga klub hivatalos honlapja.
júl. 10
11:03
Eb 2016: tudta? Portugál vér csörgedezik Griezmann ereiben (She)
Több szempontból is speciális mérkőzésre készül Portugália ellen Antoine Griezmann, az Eb-döntős francia válogatott jelenlegi legnagyobb sztárja, a torna gólkirályjelöltje. Számára nemcsak a tét óriási, hanem az ellenfél is különleges.
júl. 10
11:06
Rendkívüli készültség az Eb-döntő estéjén (Metropol)
"Nevezhetjük rendkívülinek az intézkedést, mindenesetre példa nélküli egy ilyen jellegű eseményen."
júl. 10
11:21
Légiósok: Tajti Mátyás a Málagában folytatja – sajtóhír (She)
Tajti Mátyás, a Barcelona utánpótlás csapataiban is megforduló 19 éves labdarúgó a spanyol élvonalbeli Málagában folytatja a pályafutását – tudósít a Mundo Deportivo.
júl. 10
11:42
Babos számára hihetetlen élmény volt a döntő (Metropol)
Babos Tímea úgy fogalmazott: hihetetlen élmény volt számára a wimbledoni teniszbajnokság páros versenyének szombati döntője.
júl. 10
11:42
EURO 2016: Franciaország harmadszor vagy Portugália először? (Agroinform)
A házigazda franciák számítanak az esélyesebbnek, de a portugáloknak van egy Cristiano Ronaldójuk.
júl. 10
12:15
Eb 2016: itt a bizonyíték, ennyi éves Renato Sanches (She)
A portugál Diário de Notícias megszerezte az Európa-bajnoki döntős csapat fiatal csillagának, Renato Sanchesnek a születési bizonyítványát, így igazolva, hogy a híresztelésekkel ellentétben a nyáron a Bayern Münchenbe igazoló középpályás valóban 18 éves.
júl. 10
12:51
Real Madrid: szívproblémája miatt megbukott az orvosin a brazil (She)
Rémálommá vált Lucas Silva számára az orvosi rutinvizsgálat. A Real Madrid labdarúgóját a portugál bajnokságban szereplő Sporting szerződtette volna, azonban a klub orvosai szívproblémát fedeztek fel nála.
júl. 10
12:53
Atlétikai Eb: Papp Krisztina 24. lett a félmaratonin (She)
Legjobb magyarként Papp Krisztina a 24. helyen végzett a félmaratonin az amszterdami szabadtéri atlétikai Európa-bajnokság vasárnapi záró napján.
júl. 10
12:55
Légiósok: A Málaga kiváló ugródeszka lehet – Tajti (She)
A legutóbb a Barcelona utánpótláscsapatában szereplő Tajti Mátyás a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette, hogy a spanyol Málaga kötelékében folytatja pályafutását.
júl. 10
12:57
F1: Az ütközésektől lesz népszerű a Mercedes – Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone szerint az F1 mellett a Mercedes népszerűségét is növeli, ha karamboloznak egymással a pilótái.
júl. 10
12:59
Eb 2016: lejátszottuk a portugál–franciát, egy gól döntött! (She)
Itt a vége, jön a várva várt finálé! Az Európa-bajnokság döntőjében a házigazda Franciaország Portugáliával csap össze, és itt aztán tényleg bármi megtörténhet! Megnéztük hát a kontinenstorna hivatalos játéka, a Pro Evolution Soccer 2016 segítségével, mire számíthatunk este!
júl. 10
13:30
EURO 2016: Franciaország az esélyes - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
Karrierje egyik legnagyobb sikerét érheti el Cristiano Ronaldo, akinek egy Eb-győzelemmel egy álma válna valóra.
júl. 10
13:45
Rio 2016: nem lesz ott a 110 gát olimpiai címvédője (She)
Aries Merritt, a 110 méteres gátfutás címvédője nem versenyezhet az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i olimpián, mert csak a negyedik helyen végzett az amerikai atléták válogatóversenyén, Eugene-ben.
júl. 10
13:47
Nyílt vízi úszó Eb: Risztov harmadik lett 10 kilométeren, de kizárták (She)
Risztov Éva a harmadik helyen ért célba 10 kilométeren az úszók hollandiai nyílt vízi Európa-bajnokságán vasárnap, de utólag kizárták a versenyből.
júl. 10
14:03
Bologna: ezért csúszik Nagy Ádám bejelentése? (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna a hivatalos honlapján beszámolt róla, hogy elkezdte edzőtáborát az osztrák határhoz közeli Castelrottóban, akadt azonban egy fontos hiányzó.
júl. 10
14:05
F1: Brit Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A legutóbbi öt F1-es versenyből hármon összeütköző Lewis Hamilton és Nico Rosberg az első rajtsorból indul neki a Brit Nagydíjnak, amely esőben veszi kezdetét Silverstone-ban. A csapat már felszólította őket a tiszta versenyzésre. Vajon tényleg tiszta küzdelemben dől el az angliai csata? Kövesse velünk az 52 körös versenyt!
júl. 10
14:19
Bayern: 25 meccs a felnőtteknél, 15 millióért a PL-be megy (She)
A német Kicker értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Southampton szerződteti a Bayern München dán válogatott középpályását, Pierre-Emile Höjbjerget.
júl. 10
14:36
Silk Way-rali: az időjárás miatt törölték a vasárnapi szakaszt (She)
A Silk Way-rali rendezői úgy döntöttek, hogy az utóbbi 72 óra heves esőzései miatt törlik a verseny vasárnapi mért szakaszát.
júl. 10
14:38
Arsenal: a Lyon elnöke is megszólalt a Lacazette-ügyben (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas elmondása szerint az Arsenal nem tett ajánlatot Alexandre Lacazette-ért, és úgy véli, nem távozik a gólvágó.
júl. 10
15:00
Wimbledon: Másodszor lett Andy Murray a tenisz szentélyének királya (Agroinform)
A brit klasszis három szettben nyert a kanadai Milos Raonic ellen a wimbledoni tenisztorna férfi döntőjében.
júl. 10
15:12
Murray a wimbledoni bajnok, harmadszor nyert GS-tornát! (She)
A 2012-es londoni olimpiát megnyerő Andy Murray sikerével zárult a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntője. A brit játékos harmadik Grand Slam-torna-sikerét aratta, miután a fináléban három szettben legyőzte a kanadai Milos Raonicot.
júl. 10
15:14
DVTK: Egervári e-mailben közölte a lemondását (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója az amigeleken.hu-nak adott hosszabb interjút, melyben többek között beszélt a csapat nyáron lemondott vezetőedzőjéről, Egervári Sándorról és a helyére érkező Horváth Ferencről.
júl. 10
15:30
Inter: gyanús üzenet a Twitteren, Icardi Madridba tart? (She)
A spanyol As értesülései szerint Mauro Icardi, az Internazionale csatára megegyezett az Atlético Madriddal. A játékos felesége (és egyben menedzsere), Wanda Nara egy sejtelmes üzenettel erősítette meg a távozásról szóló híreket.
júl. 10
15:32
Kína: Hulk felemás rajtja – gól 9 perc után, csere 21 után (She)
Felemásan sikerült Hulk debütálás a kínai labdarúgó-bajnokságban. A Sanghaj SIPG brazil csatára már a 9. percben betalált a 16. fordulóban a Honan Csienje hálójába, de a 21. percben már le kellett cserélni, mert megsérült.
júl. 10
15:36
EURO 2016: Ezt várjuk mi - tippek az Eb-döntőre (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Portugália-Franciaország találkozótól.
júl. 10
15:48
F1: otthon negyedszer, összesen 47-edszer nyert Hamilton (She)
A Formula–1-es Brit Nagydíjat a világbajnoki címvédő hazai Lewis Hamilton nyerte meg, mercedeses csapattársát, Nico Rosberget, valamint Max Verstappent megelőzve. Hamilton hátránya négy pontra csökkent Rosberggel szemben.
júl. 10
16:06
Nyílt vízi úszó Eb: Risztov kizárásának oka – „irányba állt” (She)
A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) tájékoztatása szerint: a nemzetközi nyílt vízi viadalhoz teljességgel méltatlan körülmények között kezdődött meg az Európa-bajnokság Hoornban, ahol rögtön botrányba fulladt a női 10 kilométeres verseny. Mint írják: Risztov Évát a világ- és Európa-bajnok német Isabelle Harléhoz hasonlóan pályatévesztés miatt zárták ki.
júl. 10
16:42
F1: célba ért volna Rosberg az üzenet nélkül? – ez a kérdés (She)
A Red Bull szerint meg kell büntetni Nico Rosberget a Brit Nagydíjon kapott rádióüzenetéért, a Mercedes szerint nem. Furcsa lenne, ha fordítva gondolnák.
júl. 10
16:44
Rio 2016: az IAAF elutasította 67 orosz atléta fellebbezését (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elutasította 67 orosz atléta fellebbezését, így ők továbbra sem indulhatnak nemzetközi versenyeken, köztük az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i olimpián.
júl. 10
16:48
Bajnokok Ligája: Már fogadhatunk a Fradi BL-meccsére! (Agroinform)
Már az albániai mérkőzésen is jó esélye van a győzelemre a Ferencváros csapatának a BL-selejtezőben.
júl. 10
17:00
Légiósok: fél évre kidőlt az Eb-felkészülésen részt vevő védő (She)
Térdszalagszakadás miatt hat hónapos kihagyás vár Kocsis Gergőre, a szlovákiai DAC 22 éves labdarúgójára.
júl. 10
17:02
Brazília: harmadszor nősült meg a futball 75 éves királya (She)
Harmadszor nősült meg Pelé, a világ labdarúgásának egyik korszakos egyénisége, a sportág „királya”. Harmadik felesége a japán származású, 25 évvel fiatalabb Marcia Cibele Aoki lett, akivel hat éve alkotnak egy párt, de már 1980 óta ismerték egymást.

Keresés