2016. július 7. csütörtök

júl. 7
0:12
Eb 2016: Alázattal, önfeláldozással, ahogy egész karrierem során – CR (She)
Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott világklasszis támadója kulcsszerepet játszott a Wales elleni Eb-elődöntőben: remek fejes góllal törte meg a meglepetéscsapat ellenállását, majd a második találat előtt is ő lőtte el a labdát. Karrierje második Eb-döntőjére készülhet 2004 és a portugálok számára szívszakasztó végjáték után.
júl. 7
0:16
Eb 2016: a portugál kapitány a görögöknek is köszönetet mondott (She)
Fernando Santos, az Európa-bajnoki fináléba jutó portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint elérte a célját a csapattal, amit akkor tűzött ki maga elé, amikor átvette a csapat irányítását. A portugál kapitány nem várt módon köszönetet mondott a Wales elleni 2–0 után – a görögöknek is.
júl. 7
0:48
BL: gibraltári hőstett a selejtező első fordulójában (She)
A gibraltári Lincoln jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének első fordulójából, miután az idegenbeli 2–1-es vereséget követően a szerdai visszavágón 2–0-ra legyőzte az észt Flora Tallinnt.
júl. 7
1:06
Csütörtöki sportműsor: német–francia; olimpiai eskü (She)
Csütörtök este fény derül a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének párosítására, arra, hogy a portugálok Wales elleni győzelme után a házigazda Franciaország vagy a világbajnoki címvédő Németország csatlakozik-e a luzitánokhoz. Az Európa-ligában a Videoton Moldovában, az MTK Gyirmóton, a DVSC pedig hazai pályán, Debrecenben lép pályára, hogy kiharcolja a szereplés jogát a selejtező második…
júl. 7
6:24
NB II: kikapott Szlovéniában a ZTE; Rudolf gólt lőtt a Szpariban; nyert a Cigánd (She)
Több másodosztályú labdarúgócsapat is pályára lépett szerdán felkészülési mérkőzésen. A ZTE a szlovén másodosztályú Verzej otthonában 2–1-re kikapott, míg a Szolnok és a Szeged 2011 ikszelt egymással. A két héten át tartó I. BASA-Kamilla Gyógyfürdő Kupán a Cigánd legyőzte román ellenfelét, míg a Nyíregyháza Rudolf Gergely góljának köszönhetően döntetlent játszott az Arad otthonában.
júl. 7
7:18
Vasas: hazajött Amerikából, fél évre aláírt, ám mégsem marad (She)
Mint beszámoltunk róla, a Vasas fél évre kölcsönvette az Amerikában, az MLS-ben szereplő Sporting Kansas Citytől Sallói Dánielt, ám úgy tűnik, a fiatal támadó mégsem marad Angyalföldön.
júl. 7
7:36
NBA: Wade elhagyja a Miamit, visszatér szülővárosába (She)
Dwyane Wade szerda este nyilvános levélben bejelentette, hogy elhagyja a Miami Heat kosárlabdacsapatát, és a Chicago Bullsban folytatja pályafutását.
júl. 7
7:38
Videó: nem bírta könnyek nélkül Cristiano Ronaldo, elérzékenyült (She)
Portugália Walest legyőzve bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe. Cristiano Ronaldo gólt szerzett és gólpasszt jegyzett a találkozón, amely után megkönnyezte a sikert. Nézze meg a videón, hogy érzékenyült el a támadó, akinek nyilatkozatát ide kattintva olvashatja el!
júl. 7
8:48
Kép: a Balaton Sound sztárfellépője magyar mezben tombolt (She)
Rögtön hatalmas meglepetéssel indult a Balaton Sound első napja, a fesztivál egyik legnagyobb sztárja, Macklemore a magyar válogatott mezében pózolt a koncertje alatt. A képek rögtön ellepték az Instagramot…
júl. 7
9:03
Wimbledon: Baboséknak a világ legjobbjait kellene legyőzniük az elődöntőért (Agroinform)
A magyar-kazah duó a Hingis/Mirza világelső kettős ellen lép pályára a wimbledoni Grand Slam-torna negyeddöntőjében.
júl. 7
9:06
Vitorlázás: Fa Nándor megérkezett Newportba (She)
Fa Nándor szerda este megérkezett Newportba, hogy visszafelé versenytempóban teljesítse a New York–Vendée távot, a novemberi Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyre készülve.
júl. 7
9:08
Eb 2016: korábbi partjelzője Kassainak adná a döntőt (She)
A kemma.hu Kassai Viktor korábbi asszisztensével, Erős Gáborral latolgatta a magyar játékvezető Európa-bajnoki döntős esélyeit.
júl. 7
9:24
Válogatott: Stieber külföld helyett a Balatonnál fesztiválozik (She)
Stieber Zoltán télen a Maldív-szigeteken töltötte szabadságát, a franciaországi Eb-t követően azonban hazai környezetben, a Balatonnál fesztiválozik. Szalai Ádám Ibizára utazott, ahol Marouane Fellainivel is találkozott. Király Gábornak nincs ideje a nyaralásra, csupán egy-egy napot töltött a magyar tengernél.
júl. 7
9:42
Válogatott: Sohasem néztem Eb-t vagy vb-t, most sem – Király (She)
Király Gábor volt D. Tóth Kriszta vendége az „Elviszlek magammal” című műsorban. A magyar válogatott kapusa többek között beszélt a családjáról, arról, hogy milyen babonái vannak, hogy miért érhetett be az Eb-re a válogatott, de Cristiano Ronaldo is szóba került, akiről egyenes véleménnyel van a szombathelyi labdarúgó.
júl. 7
9:44
Eb 2016: Nikolics nem titkolja, van benne hiányérzet (She)
Nikolics Nemanja sosem felejti el az Európa-bajnokságon átélt élményeit, azt ugyanakkor nem tagadja, van némi hiányérzete a játékidőt illetően.
júl. 7
9:54
Wimbledon: Kerber keresztbe húzhatja a Williams-nővérek számításait (Agroinform)
Csütörtökön a női elődöntőkre kerül sor Wimbledonban, a szezon harmadik Grand Slam-viadalán.
júl. 7
10:15
Videoton: Reális cél lehet a bajnoki cím – Berg (She)
Henning Berg, a Videoton labdarúgócsapatának idén nyáron kinevezett vezetőedzője szerint a 2016–2017-es idényben harcban lehetnek a bajnoki címért.
júl. 7
10:17
Szervátültetettek és Művesekezeltek Eb-je: 45 magyar megy Finnországba (She)
Az idén kilencedik alkalommal rendezik meg az európai szervátültetett és művesekezelt társadalom legrangosabb eseményét, a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságát. A nemzetközi versenynek idén finnországi Vantaa ad otthont, 2016. július 10-17. között.
júl. 7
10:33
Asztalitenisz: januárban ismét WT-verseny Magyarországon (She)
Jelentős megújuláson esik át jövőre az asztalitenisz legfontosabb nemzetközi versenysorozata, a World Tour, de a magyarországi torna a 2017-es versenynaptárban is szerepel.
júl. 7
10:51
Everton: Stones Manchesterbe távozna, 50 milliót kérnek érte – sajtóhír (She)
Angol lapértesülés szerint az Everton angol válogatott védője, John Stones közölte a klub vezetőségével, hogy a Manchester Cityhez kíván szerződni a nyár folyamán, amely kifizetné érte az 50 millió fontot.
júl. 7
11:06
EURO 2016: A világbajnok egy egész ország ellen - íme a tuti tipp! (Agroinform)
Az Európa-bajnokság legnagyobb meccsére kerül sor, az oddsok teljesen kiegyenlítettek, de nekünk van tuti tippünk.
júl. 7
11:24
Atlétikai Eb: Éremmel melegítene Márton Anita Rióra (Agroinform)
Az amszterdami atlétikai Eb csütörtöki versenynapján klasszis súlylökőnkért, Márton Anitáért szoríthatunk.
júl. 7
11:27
Chelsea: négy évre aláírt az angol U-válogatott védő (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea négyéves szerződést kötött Ola Ainával, aki eddig az akadémiáján szerepelt.
júl. 7
11:29
Videoton: U19-es Európa-bajnok iránt érdeklődnek - sajtóhír (She)
Helyi sajtóértesülés szerint a Videoton labdarúgócsapata érdeklődik az FK Jagodina 21 éves védője, Alekszandar Filipovics iránt.
júl. 7
11:31
Eb 2016: lejátszottuk a német–franciát, tizenegyesek döntöttek! (She)
Az Európa-bajnokság első elődöntőjénél jól tippelte meg a győztest a kontinenstorna hivatalos játéka, a Pro Evolution Soccer 2016, így hát megnéztük, mire megy a házigazda Franciaország Németországgal a másik meccsen. Annyit elárulhatunk, 120 perc alatt nem született döntés…
júl. 7
11:33
Eb 2016: nyitott tetejű busz, így köszöntik a hazatérő walesieket (She)
Cardiff belvárosában köszöntik pénteken a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról hazatérő walesi válogatottat.
júl. 7
11:45
El: a DVSC sokgólos sikerrel szolgálná ki a közönséget (She)
A labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőkörének visszavágóját a Videoton és a DVSC-Teva is kényelmes helyzetből várja, a fehérváriak itthon 3–0-ra nyertek a Zaria Balti ellen, a debreceniek idegenben ütötték ki 5–0-ra a La Fioritát. Ennek ellenére mindkét csapat győzelemre készül, az MTK pedig továbbjutásra, amihez az Aktobe elleni idegenbeli 1–1 szintén nem rossz alap. A mérkőzésekről élő…
júl. 7
12:03
La Liga: portugál tehetséggel erősített a madridi klub (She)
Hivatalossá vált, hogy fiatal portugál támadó középpályással erősítette meg keretét a spanyol bajnoki bronzérmes, Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid.
júl. 7
12:19
Olaszország: Svájcban folytatja a magyar középpályás (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna a Lecce után a svájci Luganónak adja kölcsönbe Vécsei Bálintot a szezon végéig.
júl. 7
12:19
Európa Liga: Pályán a Loki, a Vidi és az MTK (Agroinform)
A Debrecen és a Videoton továbbjutását szinte készpénznek vehetjük, míg az MTK-ra még komoly feladat vár.
júl. 7
13:03
Így várja a világot Brazília (Metropol)
Egy hónap múlva kezdődik az olimpia.
júl. 7
13:12
Eb 2016: „Ez van…” – Pintér Attila zokon vette, hogy leírták, elfelejtették (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya elismerte, rosszulesett neki, hogy senki sem hívta el az Európa-bajnokságra, és nem gratuláltak neki a sikeres Európa-bajnoki szerepléshez.
júl. 7
13:12
EURO 2016: Ezt várjuk mi - tippek a Németország-Franciaország elődöntőre (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Németország-Franciaország találkozótól.
júl. 7
13:30
Eb 2016: a szakportál szerint Clattenburg lesz a döntő játékvezetője (She)
A you-are-the-ref.com szakoldal szerint Mark Clattenburgnek a legnagyobb az esélye arra, hogy az Európa-bajnokság döntőjét levezesse.
júl. 7
13:30
Magyar foci: Pintér Attila megint megsértődött (Agroinform)
A volt szövetségi kapitány most azon kesergett, hogy elfejeltették kivinni a franciaországi Eb-re.
júl. 7
13:32
Rio 2016: Amorim arcképe is rákerült egy olimpiai bélyegre (She)
Eduarda Amorimnak, a Győri Audi ETO KC kézilabdázójának az arcképe is rákerült az augusztus 5-én kezdődő olimpia alkalmából kibocsátott bélyegkollekció egyik sorozatára hazájában, Brazíliában.
júl. 7
13:48
FTC: Orosz Pál értetlenül áll az UEFA döntése előtt (She)
Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója ellentétes információkat kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) azt illetően, hogy mi történik, ha kizárják a Skënderbeut az Európa-ligából. Mint beszámoltunk róla, a Ferencvárosnak a szintén albán Partizani ellen kell pályára lépnie, és nem jut tovább automatikusan a következő körbe.
júl. 7
13:50
Roma: megérkezett a 8 millió euróért vett kapus (She)
Csatlakozott a Roma labdarúgócsapatához Alisson Ramses Becker, a brazil válogatott 23 éves kapusa.
júl. 7
14:24
Roma: megérkezett a 8 millió euróért vett kapus (She)
Csatlakozott a Roma labdarúgócsapatához Alisson Ramses Becker, a brazil válogatott 23 éves kapusa.
júl. 7
14:26
Rio 2016: megvan, hogy ki viszi a magyar zászlót a megnyitón (She)
Döntöttek a riói csapat összetételéről a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki közgyűlésén.
júl. 7
14:42
Roma: Nainggolan döntött, itt folytatja pályafutását (She)
A Serie A-ban szereplő AS Roma középpályása, Radja Nainggolan elárulta, nem szerződik a Chelsea-hez, marad jelenlegi klubjánál.
júl. 7
14:42
Riói olimpia: Az Atlético Madridról szól az argentin olimpiai keret (Agroinform)
Remek csatárok az argentin keretben és még Diego Simeone fia is utazhat a brazíliai olimpiára.
júl. 7
15:18
Dortmund: Szubotics kihagyja az edzést, már tárgyal egy klubbal – hivatalos (She)
A Borussia Dortmund hivatalos Twitter-oldalán adott hírt arról, hogy távozni szándékozó védője, Neven Szubotics tárgyal potenciális új klubjával.
júl. 7
15:20
Wimbledon: S. Williams 50 perc alatt jutott döntőbe (She)
A világelső amerikai Serena Williams 50 perc alatt kiütötte az orosz Jelena Vesznyinát a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében.
júl. 7
15:36
Wimbledon: Babos Tímeáék simán kiejtették a világelsőket! (She)
Babos Tímea a kazah Jaroszlava Svedova oldalán két szettben búcsúztatta az 1. helyen kiemelt Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettőst a wimbledoni teniszbajnokság női párosának negyeddöntőjében.
júl. 7
15:38
Atlétika: délelőtt búcsúztak a magyarok az Eb-n (She)
A délelőtti programban szereplő mindhárom magyar versenyző befejezte a versenyzést az amszterdami atlétikai Európa-bajnokságon csütörtökön.
júl. 7
15:54
Rio 2016: jelenleg 162 a magyar indulók száma (She)
A magyar úszócsapat létszáma 37 fősre bővült, és a teniszező Jani Réka-Luca is kvótához jutott, így a jelenlegi állás szerint 162 magyar sportoló indulhat a riói olimpián.
júl. 7
15:54
EURO 2016: Németország nem Izland! (Agroinform)
Mesut Özilnek és Laurent Koscielnynek még egy kis SMS-ezésre is volt ideje az elődöntőre készülve.
júl. 7
15:56
Vasas: Ádám Martin és Preklet Csaba is hosszabbított (She)
Ádám Martin 2019-ig, Preklet Csaba 2018-ig hosszabbította meg szerződését az NB I-es a Vasassal.
júl. 7
16:12
Kép: a Juve bemutatta az új mezt, ezzel eldőlt Pogba sorsa? (She)
A Juventus labdarúgócsapata bemutatta új idegenbeli mezét a 2016–2017-es idényre, a közösségi oldalakon a futballdrukkerek pedig máris levontak egy nagy tanulságot.

Keresés