2016. június 29. szerda

jún. 29
5:51
Mélyül a válság a brit Munkáspártban (Behaviour)
Corbyn bukta a bizalmi szavazást.
jún. 29
5:53
Igéző erotika embermustrával (Behaviour)
Modigliani festményei, a Magyar Nemzeti Galériában, a bűvkörükbe vonnak bennünket.
jún. 29
5:55
Zeneözön a löszfal tövében (Behaviour)
Lovasi András, Lajkó Félix, Dresch Mihály és a Muzsikás a kishegyesi Dombos Festen.
jún. 29
5:57
Szikszai Rémusz a Bóta Caféban (Behaviour)
A színész, rendező előadásaiból érződik markáns világszemlélete.
jún. 29
7:03
Jégkorong: Nagy Gergő ismét felcsap légiósnak (She)
Hiába igazolt haza Sofron István, nem áll össze a Fehérvár AV19-nél egykoron az utánpótláscsapatban hasító Sofron, Nagy G., Kóger D. csatársor. Nagy Gergő ugyanis a jégkorong Bajnokok Ligája-résztvevő lengyel Comarch Cracoviához igazolt.
jún. 29
7:05
DVTK: Horváth Ferenc válthatja Egervári Sándort a kispadon (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Horváth Ferenc lehet a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új vezetőedzője.
jún. 29
8:12
Agnlia: Wenger az első számú jelölt a válogatott élére – sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wnger az első számú jelölt arra, hogy átvegye Roy Hodgson helyét az angol labdarúgó-válogatott megüresedett szövetségi kapitányi pozíciójában, miután a csapat már a nyolcaddöntőben elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól Izland ellen.
jún. 29
8:14
Eb 2016: az ESPN megtalálta a torna magyar Messijét (She)
Az új Pelé; az új Maradona; az új George Best; az új Puskás – a labdarúgásban gyakorta hasonlítják korábbi csillagokhoz vagy jelenlegi, már befutott világklasszisokhoz a viszonylagos ismeretlenségből előbukkanó tehetségeket. Az amerikai ESPN „az Európa-bajnokság Lionel Messijeit” kereste – talált is hetet, egyikük nem más, mint Kleinheisler László.
jún. 29
8:24
Átigazolás: Óriási fogás a Videotonnál! (Agroinform)
47-szeres válogatott, ötszörös bajnok csatár érkezett Székesfehérvárra.
jún. 29
8:30
Anglia: Wenger az első számú jelölt a válogatott élére – sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wnger az első számú jelölt arra, hogy átvegye Roy Hodgson helyét az angol labdarúgó-válogatott megüresedett szövetségi kapitányi pozíciójában, miután a csapat már a nyolcaddöntőben elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól Izland ellen.
jún. 29
8:48
Barcelona: bíbor és fekete szín a csapat új mezén (She)
A footyheadlines.com kiszivárogtatta a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona új mezét, amelyet várhatóan az idegenbeli meccseken használnak majd Lionel Messiék a 2016–2017-es szezonban.
jún. 29
8:50
Fenerbahce: az elnök elismerte, Nani Spanyolországba tart (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce elnöke elismerte, Nani a következő szezontól a Valencia játékosa lesz.
jún. 29
9:06
Eb 2016: beleborzong az ember Buffon szerelmes levelébe (She)
Az angol BBC televízió stúdiójában nem akárkik követik figyelemmel az Európa-bajnokság mérkőzéseit. Gary Lineker mellett Gianluca Vialli, Thierry Henry és Vincent Kompany osztja a szakértelmet, és alább épp az olasz válogatott egyik legjobbja kerül szóba.
jún. 29
9:08
Törökország: a terror miatt a repülőn ragadtak a röpisek (She)
A szerb férfi röplabda-válogatott tagjai kedd este az isztambuli repülőtéren tartózkodtak, amikor ott terrortámadás történt, de nem esett bajuk – írja a Vajdaság Ma.
jún. 29
9:18
Wimbledon: Willis tündérmeséje Federer ellen folytatódik (Agroinform)
Íme a wimbledoni torna szerdai játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi meccsekre.
jún. 29
9:24
Haladás: Illésék (vas)tapsoltak a hazatérő Királyéknak (She)
A Szombathelyi Haladás köszöntötte a franciaországi labdarúgó Eb-ről hazatérő Király Gábort, Guzmics Richárdot és a gyógytornász Fehér Józsefet.
jún. 29
9:26
DVTK: újabb távozófélben lévő játékosuk tart külföldre (She)
Lengyel vagy izraeli együttesben folytatja a pályafutását a Diósgyőri VTK labdarúgója, Egerszegi Tamás – osztotta meg értesülését a boon.hu.
jún. 29
9:28
Rio 2016: Lochte újabb kudarca, meglepő eredmény a válogatón (She)
A 400 vegyes után 200 gyorson sem védheti meg címét Rióban az amerikai Ryan Lochte, miután nagy meglepetésre csak negyedik lett kedden az egyesült államokbeli Omahában zajló úszó olimpiai válogatón.
jún. 29
9:42
Eb 2016: a csapatkapitány elköszönt az osztrák válogatottól (She)
Lemondta a válogatottságot Christian Fuchs, a franciaországi Európa-bajnokságon leszerepelt osztrák labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
jún. 29
9:44
Real: Zidane lecsapja Wenger kezéről az „új Makélélét”? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Zinédine Zidane eltökélten szeretné a Real Madridhoz csábítani az angol bajnok Leicester City középpályását, N'Golo Kantét.
jún. 29
9:46
Válogatott: Megélhetési edzők, gyengék vagyunk! – egy magyar tréner önkritikája (She)
Önkritikus bejegyzést tett ki a Facebook-oldalára Nagy Tamás, aki szerint megélhetési edzők dolgoznak a magyar futballban, és a gyengeségük többek között abban van, hogy könnyen válnak hitetlenné, frusztrálttá és negatívvá. A korábban a Ferencvárosnál, Baján, Pécsen, Zalaegerszegen és Kecskeméten is dolgozó szakember dicsérte Bernd Storck és Dárdai Pál munkáját, és hisz benne, hogy van lehetőség a…
jún. 29
9:48
El: ők képviselik a magyar színeket – kupacsapataink keretei (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján közzétette a magyar kupacsapatok (Videoton, DVSC-Teva, MTK) keretét az Európa-liga 1. selejtezőkörére. Mindegyik magyar klub nevezte az Eb-t megjárt válogatott játékosait, bár ők minden bizonnyal pihenőt kapnak a kontinensbajnoki szereplés után. A Videotonban még nem szerepelhet a kedden szerződtetett szerb támadó, Danko Lazovics,…
jún. 29
10:15
Argentína: máris elérte a csúcspontot a Messihez intézett könyörgés (She)
Lionel Messi még nem jelentette be hivatalosan, de Argentína tizenegyespárbajban elveszített Copa América-fináléja után erős utalást tett arra, hogy nem folytatja tovább válogatott karrierjét. Azóta fél Argentína a Barcelona ászának könyörög, hogy gondolja át a szavait és ne adja fel a harcot. Argentína 1993 óta képtelen nagy tornát nyerni, pedig a döntőig vagy annak közelébe rendre eljut.
jún. 29
10:17
NB III: a rekorder edző szép és motiváló feladatot kapott (She)
A legutóbb Komlón dolgozó fiatal vezetőedzővel, Varga Balázzsal kezdte meg szerdán a felkészülést a labdarúgó NB III következő szezonjára a Szekszárdi UFC.
jún. 29
10:19
Eb 2016: Miriuta szerint ez volt a különbség a román és a magyar csapat között (She)
Miriuta László, a kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapatának irányítását a közelmúltban átvevő szakember a goal.com magyarországi kiadásának beszélt a román és a magyar válogatott Európa-bajnoki teljesítményéről.
jún. 29
10:21
Portugália: Nagy Ádám a héten aláír a Benficához – sajtóhír (She)
Nagy Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása az O Jogo szerint a héten aláír a portugál bajnok Benficához.
jún. 29
10:33
Eb 2016: az angolok után most Walesnek vezet mérkőzést (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta, hogy a szlovén Damir Skomina vezeti a pénteki Wales–Belgium Európa-bajnoki negyeddöntőt.
jún. 29
10:35
MU: már 42 millió eurónál tart a dortmundi klasszis ára (She)
Német sajtóértesülés szerint 42 millió euróért a Manchester Unitedhez szerződik Henrih Mhitarjan, a Borussia Dortmund örmény labdarúgója. A Sky Sports korábban 31.6 millió eurós árról írt.
jún. 29
10:37
El: tizennyolc játékossal kelt útra a Loki San Marinóba (She)
Szerda délelőtt tizennyolc játékossal repült el a DVSC San Marinóba, ahol csütörtökön labdarúgó Európa-liga-selejtezőt vív a helyi La Fioritával.
jún. 29
10:48
Magyar foci: Nyitott stadionokat akarnak a magyar szurkolók (Agroinform)
A magyar szervezett szurkolói csoportok nyílt levelet tettek közzé, amelyben egységes szabályrendszert kérnek.
jún. 29
11:09
Copa: szexbotrány a döntő után, gyanús fotók kerültek elő (She)
Argentínában burjánzik a szexbotrány a Copa América fináléja után. Akár Chilében is történhetne, de az argentinok vesztettek.
jún. 29
11:11
Férfi kézi: még nyitva áll a kapitánykérdés, akár Sabaté is maradhat (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség még keresi az ideális jelöltet a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. Megfelelő külföldön dolgozó szakembert nehéz hazánkba csábítani, egy mindenki által elfogadott magyar jelölt prioritást élvezne, és bár nem lenne könnyű, de érdemes volna elgondolkozni azon a megoldáson is, hogy Xavier Sabaté továbbra is irányíthassa nemzeti csapatunkat. Mindezekről Ballai…
jún. 29
11:13
NB II: Fradiban nevelkedő csatárt is igazolt a SZEOL (She)
Két labdarúgó, a korábban a Ferencvárosban is szereplő Péter Antal, valamint Harsányi István szerződtetését jelentette be Siha Zsolt, az NB II-ben feljutóként induló SZEOL SC sportigazgatója.
jún. 29
11:24
AC Milan: A "Kisrepülő" lett az csapat vezetőedzője (Agroinform)
Vincenzo Montella legutóbb Genovában dolgozott, de edzősködött már Firenzében és Rómában is.
jún. 29
11:27
Eb 2016: nagyon fájdalmas videó az angol gólkirályról (She)
Harry Kane az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság gólkirályaként érkezett az Európa-bajnokságra, ám ott nem igazolta a klasszisát. Nagyon nem – erre példa az alábbi gyűjtés, amely Kane pontrúgásairól szól.
jún. 29
11:29
Bundesliga: Dzsudzsák neve a Schalke kívánságlistáján – sajtóhír (She)
A német Bild szerdai kiadása szerint Dzsudzsák Balázs neve a Bundesligában szereplő Schalke 04 kívánságlistáján szerepel.
jún. 29
11:45
Törökország: Baumgartner F1-es csapattársa éppen megúszta a terrortámadást (She)
Gianmaria Bruni, korábbi Formula–1-es autóversenyző is az isztambuli reptéren volt, amikor a terrortámadás történt, de szerencsére nem esett semmi baja.
jún. 29
12:03
Bundesliga: Bayern–Werder az 1. körben, Dárdaiék Berlinben kezdenek (She)
A Német Labdarúgó-szövetség közzétette a 2016–2017-es Bundesliga-idény sorsolását. Az 1. fordulóban otthon kezd a címvédő Bayern München – a rekordbajnok a Kleinheisler Lászlót alkalmazó Werder Bremen ellen nyit. Hazai pályán rajtol a Borussia Dortmund és Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC is, míg az újonc RB Leipzig a Hoffenheimhez látogat.
jún. 29
12:05
PL: a Chelsea 40 milliót fizet a 22 éves csatárért – sajtóhír (She)
A francia L'Équipe értesülései szerint a Marseille elfogadta a Premier League-ben szereplő Chelsea 40 millió eurós ajánlatát Michy Batshuayiért.
jún. 29
12:07
Hertha: az FTC mellett a berliniek is kiszemelték Fiolát (She)
A Nemzeti Sport Online Szlovákiából származó információja szerint Fiola Attila is szóba kerülhet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Herthánál.

Keresés