2016. június 6. hétfő

jún. 6
0:03
Eb 2016: C. Ronaldo mostantól ellenünk (is) készül (She)
Cristiano Ronaldo vasárnap csatlakozott az Európa-bajnokságra készülő portugál labdarúgó-válogatott keretéhez.
jún. 6
0:21
Hétfői sportműsor: ezüstcsatát vív a Dunaferr és a Haladás (She)
Hétfő este a Dunaferr–Haladás mérkőzésen dől el a futsal NB I második helyének sorsa. Az újvárosiaknak elég a döntetlen is az ezüstéremhez. Éjfél után folytatódik az NHL döntője, valamint a Copa América is, amelyen bemutatkozik Argentína és a címvédő Chile, ráadásul egymás ellen. Íme, a mai sportműsor.
jún. 6
6:54
Copa América: 2 piros, 4 gól – a torna eddigi legjobb meccse (She)
A centenáriumi Copa América eddigi legjobb meccsén a C-csoportban Mexikó labdarúgó-válogatottja 3–1-re legyőzte Uruguayt. A találkozó folyamán mindkét oldalon villant egy-egy piros.
jún. 6
7:30
Új bajnokokat ünnepelnek (Metropol)
Djokovic 12. nekifutásra szerezte meg az egyetlen Grand Slam-serleget, amely még hiányzott a gyűjteményéből.
jún. 6
7:48
Női válogatott: ha nem nyerünk Antalyában, elszáll a remény (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott hétfőn Törökországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink számára kötelező a győzelem, hogy legalább matematikailag életben tartsák a továbbjutási reményeiket. Markó Edina szövetségi kapitány bízik benne, a törökök az Üllői úti stadionban rendezett októberi mérkőzéshez képest változtatnak a stílusukon, és nem csak a játék rombolására törekednek.
jún. 6
7:50
NB II: Pintér Attila könnyek között köszönte meg – videó (She)
Mint beszámoltunk róla, vasárnap a Mezőkövesd kiharcolta a feljutást a labdarúgó NB I-be – a sikert az M4 kamerája előtt megkönnyezte a télen kinevezett vezetőedző, Pintér Attila.
jún. 6
7:52
NBA: döntőben még sohasem nyert ekkorát a Golden State (She)
A címvédő Golden State Warriors hazai pályán 110–77-re legyőzte a Cleveland Cavalierst hétfőre virradóra, így már 2–0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) idei nagydöntőjében.
jún. 6
8:06
Válogatott: Így nem könnyű ideális állapotba hozni magam – Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csatára igyekszik kizárni a negatívumokat, de így is eljutnak hozzá a kritikák, ez pedig megviseli őt.
jún. 6
9:00
Videó: Ronaldinho szabadot lő, Seaman már tudja, mi jön (She)
A Soccer Aid 2016 jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen az angol hírességek és labdarúgó legendák meccseltek egy nagyot a világválogatottal, amelyben az egykori klasszis játékosokon kívül további neves közéleti személyiségek kaptak szerepet. Az angolokat José Mourinho és Sam Allardyce irányította a zenész Robbie Williams és a színész Bradley Walsh segítségével, míg az ellenfelet Claudio Ranieri…
jún. 6
9:00
Vereség a főpróbán, de Storck elégedett (Metropol)
A magyar játékosok rövid szabadságot kaptak, a keret kedden utazik el Franciaországba.
jún. 6
9:02
Rögbi: ami a Toulonnak öröm, az a Bordeaux-nak bánat (She)
Az élvonalbeli francia rögbibajnokság (Top 14) alapszakaszának utolsó fordulójában a Toulon otthon győzött, a Montpellier viszont vendégként kikapott, így a két együttes helyet cserélt egymással a tabellán. Ez a rájátszás miatt érdekes, ugyanis a Toulon így automatikusan bejutott az elődöntőbe, míg a Montpellier-nek ehhez sikerrel kell teljesíteni a rájátszás első fordulóját.
jún. 6
9:02
Osztrák botlás Bécsben (Metropol)
A magyar válogatott első Európa-bajnoki ellenfele, Ausztria is tesztmérkőzést játszott szombaton. Bécsben a kontinensviadalról lemaradó Hollandia volt az ellenfél.
jún. 6
9:04
Szolnoki vigasz-bronzérem (Metropol)
Talán szökőévente esik olyan gól, amely a Szolnoki Dózsa-Közgép vereségét eredményezte a férfi Bajnokok Ligája elődöntőjében.
jún. 6
9:33
Rio 2016: Babos Tímea várja második olimpiáját (She)
Nagy várakozással tekint második olimpiája elé Babos Tímea, aki egyetlen magyar teniszezőként lesz jelen augusztusban Rio de Janeiróban.
jún. 6
9:35
Eb 2016: eltilthatják a mieink elleni meccstől Arnautovicot (She)
Ausztriában egyelőre megoszlanak a vélemények arról, hogy az ellenfele irányába köpő válogatott labdarúgó, a kulcsemberek közé számító Marko Arnautovic eltiltást kaphat-e szombati sportszerűtlenségéért, azaz kénytelen lesz-e kihagyni a mieink elleni Eb-csoportmeccset.
jún. 6
9:42
Heti műsor: Kezdődik az Európa-bajnokság! (Agroinform)
Pénteken kezdetét veszi a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság, míg a Copa América folytatódik. Heti előzetes.
jún. 6
9:51
Tenisz: Thiem a top 10-ben, Fucsovics 43 helyet javított (She)
Továbbra is a friss Roland Garros-győztes szerb Novak Djokovics vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, megelőzve a döntős brit Andy Murrayt és a tornán nem induló svájci Roger Federert. A negyedik helyen a sérülés miatt a viadalt feladó Rafael Nadal található, a spanyol megelőzte a tavalyi győztes Stan Wawrinkát.
jún. 6
10:09
Babos a 45. a tenisz világranglistán (Metropol)
Roland Garros új bajnoka, a spanyol Garbine Muguruza a negyedikről feljött a második helyre.
jún. 6
10:15
EURO 2016: Eltiltják az osztrák sztárcsatárt? (Agroinform)
Marko Arnautovic a hollandok elleni felkészülési mérkőzésen kirívóan sportszerűtlenül viselkedett.
jún. 6
10:27
NFL: lábon lőtték a bajnokcsapat kiváló szélső védőjét (She)
Vasárnap reggel Dallasban lábon lőtték Aqib Talibot, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő Denver Broncos kitűnő szélső védőjét – jelentette be a csapata.
jún. 6
11:03
Heti program: pénteken 21 órakor kezdődik az Eb! (She)
Pénteken 21 órakor a Franciaország–Románia mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen kedden 18 órakor a magyar válogatott is bemutatkozik Ausztria ellen. Közben az Egyesült Államokban folytatódik a Copa América csoportköre, Olaszországban kiderül, hogy a Pescara vagy a Trapani csatlakozik-e a Serie A mezőnyéhez, Spanyolországban pedig indul a rájátszás a harmadik feljutó helyért…
jún. 6
11:09
Női foci: Favorit a magyar válogatott a törökök ellen (Agroinform)
Fontos Eb-selejtező vár a magyar női labdarúgó-válogatottra, amely Törökországban gyűjtené be a három pontot.
jún. 6
11:18
NB I: a Facebookon keres edzőt a Budapest Honvéd (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos Facebook-oldalán közzétett hirdetésben keres vezetőedzőt a klub második csapatának élére.
jún. 6
11:20
Válogatott: mától élőben az Eb-ről, küldjön üzenetet Ön is! (She)
Az Európa-bajnokságra kijutó magyar labdarúgó-válogatott harminc év, 1986 után ismét nagy tornán szerepelhet a nyáron. Az Eb pénteken, június 10-én kezdődik, míg a mieink 14-én, jövő kedden játsszák első meccsüket Ausztria ellen, a Nemzeti Sport Online-on keresztül azonban már most is üzenhet a válogatottnak, megoszthatja észrevételeit szurkolótársaival!
jún. 6
11:36
Férfi vízilabda: olimpiai bajnokokkal erősített a Fradi (She)
A Nemzeti Sport Online korábbi értesülései helytállónak bizonyultak: a Ferencváros férfi vízilabdacsapata hétfőn bejelentette, hogy szerződtette a két olimpiai bajnok pólóst, Madaras Norbertet és Varga Dánielt.
jún. 6
11:36
Világsztárokkal erősít a Ferencváros (Metropol)
Többek között Varga Dániellel erősítette meg keretét az FTC-PQS Waterpolo vízilabdacsapata.
jún. 6
11:38
Videoton: 25 fős keret, osztrák edzőtábor, grúz ellenfél (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton június 6–16. között Ausztriában, a magyar határhoz közeli Tarcsafürdőn (Bad Tatzmannsdorf) készül a következi szezonra – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
jún. 6
11:54
NB II: Soroksáron marad a kapus; kellenek a kölcsönjátékosok (She)
Öt játékos kölcsönszerződése lejár a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatánál. Korozmán Kevin visszatér az MTK-hoz, míg Valencsik Dávid, Csilus Ádám, Haris Attila, Kunsági Roland a Ferencvároshoz, utóbbi kivételével mindannyian anyaegyesületükkel kezdik meg a felkészülést – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jún. 6
12:03
Magyar válogatott: Böde lehet a csodafegyver - így látnak minket (Agroinform)
Az UEFA honlapján az Eb csapatait bemutató sorozatban Magyarországon volt a sor. Nézzük mit írnak rólunk "odakint'.
jún. 6
12:12
Eb 2016: hollywoodi színészek – Lagerbäck CR-ről és Pepéről (She)
Lars Lagerbäck, az izlandi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csapata Európa-bajnoki csoportellenfeléről, Portugáliáról ejtett néhány szót, és elmondta véleményét a seleccao két kulcsjátékosáról, Cristiano Ronaldóról és Pepéről.
jún. 6
12:14
Anglia: Leicester? Arsenal? Itt lehet a Vardy-ügy nagy nyertese! (She)
Alighanem kevesen szurkolnak most jobban a Fleetwoodnál annak, hogy Jamie Vardy valóban átigazoljon az angol bajnok Leicester Citytől a másodikként záró Arsenalhoz.
jún. 6
12:16
Hoffenheim: bizonytalanság Szalai Ádám jövője körül (She)
A német sajtóban is téma Szalai Ádám régóta tartó gólképtelensége, találgatják is, hol folytatja a legutóbb kölcsönben Hannoverben játszó, de a Hoffenheim keretéhez tartozó magyar labdarúgó a következő szezonban.
jún. 6
12:30
NB III: albérletben kezdi az új szezont a Szigetszentmiklós (She)
Vasárnap a Balmazújváros ellen utoljára lépett pályára a Sport utcai létesítményben bajnoki mérkőzésen az SZTK-Erima labdarúgócsapata. A csapat a következő bajnokságban – már az NB III-ban – albérletben szerepel majd, azt követően pedig az új, jelenleg még épülő stadion lesz az otthona – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 6
12:32
Eb 2016 : sérülés miatt csere az orosz válogatottban (She)
Megsérült a szerbek elleni vasárnap esti felkészülési mérőzésen, ezért nem lehet ott a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon Igor Gyenyiszov, az orosz válogatott labdarúgója.
jún. 6
12:48
Serie A: az olasz élvonalba igazolt a Kane-t fejbe rúgó portugál (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságot (Serie B) megnyerő Cagliari bejelentette, kétéves szerződést kötött a portugál válogatott Bruno Alvessel.
jún. 6
12:50
Copa: a Leicester sztárja annyit partizott, hogy nem tud játszani (She)
Wes Morgan egy hónappal ezelőtt a Leicester City csapatkapitányaként emelte magasba a Premier League bajnokának járó trófeát, azóta pedig minden percet kihasznált, hogy megünnepelje.
jún. 6
13:06
Paks: Bajner számára a külföldi folytatás az első számú cél (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas szívesen látná soraiban Bajner Bálintot, ám a csatár elsősorban a külföldi folytatásban gondolkodik.
jún. 6
13:08
Honvéd: újabb csatár hagyhatja el a kispestieket (She)
Jelena Richárd és Souleymane Youla után Vernes Richárd is távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédtól.
jún. 6
13:10
Vasas: Korcsmár, Vaskó, Vida és Müller nélkül kezdték el (She)
Michael Oenning vezetőedző hétfőn levezényelte a felkészülési időszak első edzését – adta hírül a Vasas NB I-es labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
jún. 6
13:12
Megyei foci: kikapott a Kaposvár, pécsi rangadót nyert a PMFC (She)
Csakúgy, mint az ősszel, a tavaszi szezonban is nyomon követtük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es idényben még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az évadban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.
jún. 6
13:12
Felkészülés: Pályán a lengyelek, az olaszok és az egyik Eb-ellenfelünk (Agroinform)
A hétfői napon a lengyelek, az olaszok és a mieinkkel azonos Eb-csoportban szereplő izlandiak is pályára lépnek.
jún. 6
13:14
Leicester: a közeljövőben nem lesz fejlemény Vardy-ügyben (She)
A Sky Sports értesülése szerint a közeljövőben nem lesz fejlemény Jamie Vardy ügyében. Mint ismert, az angol válogatott támadót az Arsenal szerződtetné, és korábban A BBC arról írt, hogy még hétfőn 12.30-ig döntés születik az ügyében.
jún. 6
13:16
Honvéd: Mindig a nemzetközi szereplés a cél – Hemingway (She)
George F. Hemingway tulajdonos szerint minden évben a nemzetközi kupaszereplés kivívása a cél a Budapest Honvéd labdarúgócsapatánál, amely hétfőn megkezdte a felkészülést a 2016–2017-es szezonra.
jún. 6
13:24
Újpest: távozhat a támadó, aki Magyarországon maradna (She)
A tavasszal Budaörsön kölcsönben futballozó Tóth Patrik távozhat Újpestről, a lila-fehérek értékesítenék a támadót.
jún. 6
13:26
Eb 2016: letartóztattak egy férfit, aki 15 támadást tervezett… (She)
Az ukrán állami biztonsági szerv vezetője, Vaszilij Gricak bejelentette, hogy az ukrán-lengyel határon még május végén letartóztattak valakit, aki az információk szerint 15 támadást tervezett a franciaországi Európa-bajnokság idejére.
jún. 6
13:28
Ökölvívás: újabb kvótát vár a magyar bokszkapitány Bakiban (She)
Egy-két újabb olimpiai kvóta megszerzésében bízik Kovács László, a magyar ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya a jövő héten kezdődő utolsó amatőr kvalifikációs versenyen, melyet követően már csak a félprofiknak és profiknak lesz lehetőségük Rióba jutni – igaz, júliusi versenyük részleteiről még mindig keveset tudni.
jún. 6
13:30
Roma: már a Barca is vinné a „farkasok” tehetségét (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona szerződtetné Antonio Sanabriát, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma 20 éves támadóját.
jún. 6
13:30
NFL Hungary: A Bengals franchise taget adott Michael Johnson-nak (Agroinform)
ACincinnatiBengals hivatalosan bejelentette, hogy franchise taget adott a lejáró szerződésűdefensive endjének, Michael Johnson-nak.Ha elfogadja a taget akkor 11.175...
jún. 6
13:32
Eb 2016: a szlovák kapitány szerint a meccs után Bale kér autogramot tőle (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Jan Kozák nagy önbizalommal várja együttese Wales elleni Eb-nyitó mérkőzését.
jún. 6
13:32
NFL Hungary: Franchise taget kapott Jairus Byrd, a Buffalo Bills safetyje (Agroinform)
ABuffalo Bills bejelentette, hogy franchise taget adott a lejáró szerződésű free safetyjének, Jairus Byrd-nek. A Bills még mindig bízik benne, hogy...

Keresés