2016. június 19. vasárnap

jún. 19
0:03
NS: álmodunk tovább; Kiss Balázs vagy Varga Ádám? – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
jún. 19
0:57
Eb 2016: jaj nekünk, ha Naninak igaza lesz (She)
A portugál labdarúgó-válogatottat erősítő Nani szerint a mieink ellen kijön nekik a lépés.
jún. 19
1:15
Rg Eb: a 26. nagy arany 19 évesen, már csak az olimpia hiányzik (She)
A vártnál is sokkal simább egyéni összetett versenyt hozott a holoni ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság: a top 20-as Eb-n a favorit orosz Jana Kudrjavceva közel fél ponttal előzte meg honfitársát, Margarita Mamunt. A szőke világbajnoknak azt követően nem kellett izgulnia, hogy Mamun karikával rontott, így úgy is könnyen megnyerte a versenyt, hogy egyik szerrel sem az övé volt a legmagasabb…
jún. 19
6:57
Copa América: 7–0, 4–1, avagy elődöntős Chile és Argentína (She)
Argentína 4–1-re verte Venezuelát, Chile pedig – Eduardo Vargas négy góljára építve – 7–0-ra kiütötte Mexikót az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa América magyar idő szerint vasárnapra virradóra lejátszott negyeddöntős mérkőzésein.
jún. 19
7:51
Eb 2016: hogyan végzünk szerdán a portugálok ellen? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szerdán Portugália ellen játssza a harmadik csoportmérkőzését a franciaországi Európa-bajnokságon. Ön szerint milyen eredménnyel zárul a találkozó?
jún. 19
8:45
Légiósok: ha nem is az Eb-n, de Gyurcsó gólt lőtt szombaton (She)
Gyurcsó Ádám góllal és gólpasszal vette ki a részét lengyel klubja, a Pogon Szczecin 7–1-es győzelméből a szombaton lejátszott felkészülési mérkőzésen.
jún. 19
8:47
Eb 2016: párizsi magyar sarok – Eb-napló (She)
Fél óra múlva kezdés. A Le Parisien horoszkópja szerint stresszes napom lesz. Párizs, Parc des Princes, sajtóközpont. Nyolcszáz kilométerre tőlem, Marseille-ben már melegítenek. Itt még az érkezés képeit mutatják, közeledik a busz a stadionhoz, szállnak ki a fiúk. Stieber zenét hallgat, Király nyugodt, Németh mosolyog. Hajdú B. Istvánnal a kezdőt taglaljuk. Szalai helyett Priskin? Talán…
jún. 19
9:18
Eb 2016: amikor az izlandi-magyaron 15 millió ember szíve megállt – videó (She)
Mint ismert, Magyarország 1–1-re végzett Izlanddal az Európa-bajnokság F-csoportjában. A találkozó utolsó másodperceiben veszélyes helyről jutottak szabadrúgáshoz az izlandiak, a lövés után a labda levágódott a sorfalunkról, majd az ismétlést követően nem sokkal kerülte el Király Gábor kapuját. Nézze meg a pillanatot, amikor tizenötmillió magyar szurkolt lélegzet-visszafojtva!
jún. 19
9:45
EURO 2016: Storckot nem érdekli a büntető, Gera csalódott (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya az Izland elleni döntetlen után azt mondta: büszke csapatára.
jún. 19
10:30
Eb 2016: 30 ezer magyar is lehetett a stadionban; jön a büntetés? (She)
Több európai lap szerint mintegy 30 ezer magyar szurkoló volt jelen a marseille-i Stade Vélodrome-ban a Magyarország–Izland mérkőzésen (1–1) a labdarúgó Eb-n.
jún. 19
10:48
Eb 2016: „Remélem, a portugáloknak hármat lövünk!” Ronaldo? Fáradt és ingerült! (She)
Az Izland elleni 1–1-es döntetlen másnapján ismét sajtótájékoztatót tartott a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott, ezúttal Guzmics Richárd és Korhut Mihály válaszolt az újságírók kérdéseire. A DVSC hátvédje úgy véli, a portugálok legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo az utóbbi időben a fáradtság miatt hagy ki sok helyzetet, ami ingerültté teszi őt.
jún. 19
10:54
EURO 2016: A számok nem hazudnak, mi voltunk a jobbak (Agroinform)
Izland ellen újfent nagyot játszott a csapat, Dzsudzsák volt a meccs embere.
jún. 19
11:06
Eb 2016: „Az lenne a legjobb, ha a döntő után mennénk haza″ (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni 1–1-es döntetlenjét követő napon Guzmics Richárdot és Korhut Mihályt faggathatták az újságírók.
jún. 19
11:08
Evezős vk: nem jutottak döntőbe a magyarok Poznanban (She)
Egyik magyar egységnek sem sikerült bejutnia az A-döntőbe, azaz a legjobb hat közé az evezősök idei utolsó világkupaversenyén, Poznanban.
jún. 19
11:24
Eb 2016: filmbe illően szenvedett CR Ausztria ellen – képek (She)
A portugál labdarúgó-válogatott Izland után Ausztriával sem bírt a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában. Cristiano Ronaldo nemcsak válogatottja második döntetlenje miatt szenvedett, hanem azért, mert az osztrákok ellen sem talált be.
jún. 19
11:26
Eb 2016: Dzsudzsák és Nagy a legjobb – így osztályoztak Európa nagy sportlapjai (She)
Az Équipe és a Gazzetta szerint Dzsudzsák Balázs, a Marca és a Record viszont úgy látta, hogy Nagy Ádám volt a magyar labdarúgó-válogatott legjobbja az Izland elleni szombati Eb-mérkőzésen (1–1). Rövid nemzetközi lapszemle az osztályzatok tükrében.
jún. 19
11:42
Válogatott: zúgott a szép volt, fiúk! - így vonult az öltözőbe a csapat (She)
Mint ismert, Magyarország 1–1-re végzett Izlanddal az Európa-bajnokság F-csoportjában. A találkozó lefújása után a tábor és a magyar válogatott örömmámorban úszott, zúgott a „Szép volt, fiúk!”. Nézze meg, hogyan vonultak az öltözőbe Dzsudzsákék!
jún. 19
11:48
Vélemény: Amikor a szar arannyá változik, avagy ilyen a futball-láz! (Agroinform)
Álomszerű történetnek vagyunk a részesei, és egyáltalán nem biztos, hogy hamar felébredünk.
jún. 19
12:00
Eb 2016: ezt látta az orosz bíró az izlandi tizenegyesnél – videó (She)
Az Izland–Magyarország (1–1) Eb-mérkőzés legvitatottabb ítélete – minden bizonnyal – az ellenünk megadott büntető volt. A meccs közvetítésében az oldalsó kameraállásból mutatott képsorok alapján nehezen lehetett megállapítani, hogy helyesen döntött-e Karaszjov játékvezető – általános szurkolói vélemény, hogy nem. Most megmutatjuk azt a lassítást is, amely gyakorlatilag a bíró szemszögéből láttatja…
jún. 19
12:19
Eb 2016: Kassai a spanyolok meccsén kap feladatot (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Kassai Viktor lesz a tartalék-játékvezetője a keddi Horvátország–Spanyolország mérkőzésnek. A találkozón a holland Björn Kuipers dirigál.
jún. 19
12:36
Eb 2016: Magyarországon a „múlt árnyéka hatalmas”, de… – Storck (She)
Minden egyes pont megszerzése egy apró álom megvalósulása a franciaországi Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott számára Bernd Storck szövetségi kapitány szerint.
jún. 19
12:42
EURO 2016: Innen már lehetetlen a kiesésünk? (Agroinform)
A Tippmixpro már oddsot sem kínál a kiesésünkre, máshol pedig három számjegyű a szorzó.
jún. 19
12:54
Eb 2016: már 470 millió forint bevételnél jár a magyar válogatott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség 500 ezer eurót (körülbelül 156.5 millió forintot) kap az UEFA-tól azért, mert a válogatott szombaton 1–1-es döntetlent játszott Izlanddal a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában.
jún. 19
12:54
Storck: minden pont egy apró álom megvalósulása (Metropol)
"Ha valaki ezt mondja nekem a torna előtt, nem hiszem el" - nyilatkozta a szövetségi kapitány.
jún. 19
13:12
Eb 2016: az UEFA fegyelmi eljárást indított a mieink ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított a magyar válogatottal szemben az Izland elleni Európa-bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt.
jún. 19
13:30
Eb 2016: Dr. Genya a sípmester, cowboy Dzsudzsák, riadt Ronaldo (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott nagy csatában megmentett egy pontot az Izland elleni mérkőzésen, így két fordulót követően továbbra is vezeti csoportját a franciaországi Európa-bajnokságon. A hősiesen küzdő csapat mellett leginkább az orosz játékvezetővel volt elfoglalva az internet világa.
jún. 19
13:32
Bridzs Eb: izraeli siker párosban a Groupama Arénában (She)
A Hila Levi, Adi Asulin izraeli kettős nyerte a 16. női páros bridzs Európa-bajnokságot, amelyet a Budapesten zajló 53. bridzs csapat Eb keretében rendeztek meg a Groupama Aréna kongresszusi termeiben.
jún. 19
13:48
Aerobik: két magyar ezüstérem a világbajnokságon (She)
Bali Dániel és a Hegyi Dóra, Bali Dániel duó révén két magyar ezüstérem született a dél-koreai Incshonban zajló aerobik-világbajnokságon.
jún. 19
13:50
F1: egymás után két versenyen büntetik a spanyolt ugyanazért (She)
Egymás után a második versenyen kap öt rajthelyes büntetést váltócsere miatt Carlos Sainz Jr., az F1-es Toro Rosso spanyol pilótája, aki a 15 órakor kezdődő Európai Nagydíjon a 13. helyett a 18. rajtkockából várhatja a rajtjelzést.
jún. 19
14:06
Eb 2016: Király a szurkolókra is gondolt Marseille-ben – videó (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlenre végzett Izlanddal az Európa-bajnokság F-csoportjában. A találkozót követően Király Gábor videóban üzent a szurkolóknak.
jún. 19
14:30
Átigazolás: Arséne Wenger elárulta, mi lesz Jamie Vardyval (Agroinform)
Az Arsenal mestere egy japán televíziónak nyilatkozva elmondta, hiába született megállapodás.
jún. 19
15:00
Haladás: Diósgyőrbe tart a zöld-fehérek csatára (She)
Thomas Wils és Ugrai Roland valószínűleg távozik a Haladás labdarúgócsapatától – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
jún. 19
15:02
F1: Európai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Először versenyez a Formula–1 mezőnye Azerbajdzsánban, ahol a versenynaptárba 2012 után visszatérő Európai Nagydíjat tartják meg. A fővárosi utcai pálya izgalmas versenyt ígér, hiszen sok szűk pontja balesetveszélyes, s sűrű vendég lehet az élen a biztonsági autó. Kövesse velünk az 51 körös futamot!
jún. 19
15:04
Eb 2016: A magyar csapatot nem szabad fél vállról venni – vélik az olaszok (She)
A magyar válogatott „soha nem adom fel” hozzáállását emeli ki az Izland ellen hősies pontmentés után a La Gazzetta dello Sport írása.
jún. 19
15:15
Eb 2016: hat magyar szurkolót őrizetbe vettek Marseille-ben (She)
Hat magyar szurkolót őrizetbe vettek a labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország–Izland mérkőzése alatt a marseille-i stadionban történt incidenseket követően – közölte vasárnap a dél-franciaországi város rendőrsége.
jún. 19
15:17
Eb 2016: ha a francia rendőrök most nem szerették meg az íreket, akkor soha – videó (She)
Az ír futballszurkolók fantasztikus hangulatot varázsoltak az egyik franciaországi alagútban, ahol a hozzájuk kiérkező rendőröket éltették.
jún. 19
15:21
EURO 2016: Megunhatatlan képkockák a marseille-i fiesztáról (Agroinform)
Ünneplő játékosok, diadalittas szurkolók és persze hatalmas küzdelem - fotógaléria az izlandi-magyar meccsről.
jún. 19
15:51
Eb 2016: így lelkesített Andy Möller az izlandi gól után – videó (She)
A ZDF német televízió a Magyarország–Izland labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzésen is külön kamerákkal rögzítette a két kispad reakcióit.
jún. 19
16:09
Eb 2016: Buffon kihagyja a szerdai meccset, Candreva is? (She)
A kapus Gianluigi Buffon láz, a középpályás Antonio Candreva pedig sérülés miatt nem edzett a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő olasz válogatottal vasárnap.
jún. 19
16:15
EURO 2016: Albánia továbblőheti a magyarokat (Agroinform)
Vasárnap este Románia-Albánia és Svájc-Franciaország mérkőzéseket rendeznek az Eb-csoportkör utolsó fordulójában.
jún. 19
16:30
UEFA-vizsgálat a magyar görögtüzek miatt (Metropol)
Az UEFA is vizsgálódik a magyar görögtüzek miatt.
jún. 19
16:32
106 éves az olimpiai láng legidősebb hordozója (Metropol)
A brazíliai hölgy is futott a fáklyával.
jún. 19
16:45
F1: Rosberg rajt-cél győzelmet aratott, 24 ponttal vezet (She)
Nico Rosberg nyerte meg az először Bakiban megrendezett Formula–1-es Európai Nagydíjat. A Mercedes német pilótája rajt-cél győzelmet aratott, az összetettben előnye 24 pontra nőtt a 10. helyről induló és végül csak ötödikként záró brit csapattársával, Lewis Hamiltonnal szemben. A második helyen a Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel zárt, a dobogóra még a Force India mexikói pilótája,…
jún. 19
16:47
Videó: megláttak egy szép francia lányt, jött az ír szerenád! (She)
Az egy pillanatig sem lehet kérdés, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói a legszenvedélyesebbek az Európa-bajnokságon, de el kell ismerni, az írek a legszórakoztatóbbak. Most épp egy francia hölgy előtt esett térdre több száz szurkoló, és vallott szerelmet.
jún. 19
16:48
"Ria, Ria, Hungária!"- Ilyen volt a hangulat a körúton (Behaviour)
Lapunk munkatársa a szurkolók ünneplését követte nyomon a magyar-izland előtt és után a fővárosban.
jún. 19
16:50
Riadó! Gyanús csomagok miatt tört ki a pánik Brüsszelben (Behaviour)
Rövid időre le is zárták a város központi pályaudvarát.
jún. 19
16:52
Meghalt egy férfi a székesfehérvári karambolban (Behaviour)
A balesetben öten súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
jún. 19
17:18
Golf: nagyszerű eredmény Rózsa Csillától Svédországban (She)
A fiatal magyar golfozó, Rózsa Csilla a második helyen végzett Európa második számú női profi sorozata, a LET Access Series vasárnap véget ért, 35 000 euró összdíjazású borasi versenyén.
jún. 19
17:27
Tenisz: Wawrinka és Raonic legendákkal erősít (Agroinform)
Stan Wawrinka és Milos Raonic két legendával a táborában csap neki a szezon harmadik major versenyének.
jún. 19
17:36
Tenisz: Babos a második fordulóba jutott Eastbourne-ben (She)
Babos Tímea bejutott a második fordulóba a 712 ezer dollár összdíjazású eastbourne-i füves pályás női tenisztornán.

Keresés