2016. június 14. kedd

jún. 14
0:30
Eb 2016: Csak ilyen módon nyerhettünk – Buffon (She)
Gianluigi Buffon szerint az olasz válogatott csak úgy nyerhetett a belgák ellen, ahogy tette azt a labdarúgó Eb hétfő esti mérkőzésén. Az olaszok taktikailag ellenfelük fölé nőttek – ezt már Thibaut Courtois mondta.
jún. 14
1:06
Keddi sportműsor: a mieink is bemutatkoznak az Eb-n! (She)
Kedden csak két mérkőzést rendeznek a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon, ám számunkra ezek lesznek az eddigi legfontosabbak. A mieink Ausztriával játszanak, majd a csoportunk másik mérkőzésén Portugália és Izland feszül egymásnak. Íme, a mai sportműsor.
jún. 14
7:18
Copa América: nem akármilyen rekordot állított be az uruguayi kapitány (She)
Az Egyesült Államokban zajló centenáriumi Copa América hétfői játéknapján a C-csoport utolsó fordulójában Uruguay 3–0-ra megverte Jamaicát, míg a kvartett első helyén végző Mexikó 1–1-es döntetlenre végzett Venezuelával.
jún. 14
7:36
Videó: Romániában szekrényajtóval tüntették el a vizet a pályáról (She)
Rendhagyó „bemelegítéssel” indult a hétvégén Romániában, Aradon egy fontos futballmérkőzés. Az UTA Arad–Voluntari osztályozó előtt ugyanis (melyet 3–1-es összesítéssel a Voluntari nyert meg, így maradt az élvonalban) elöntötte a víz a pályát, így a játékosok közös erővel, a bírókkal és a pályamunkásokkal együtt próbálták meg használhatóvá tenni a gyepet, mindezt szivacsok, szekrényajtók és vödrök…
jún. 14
7:38
NBA: életben maradt a Cavs, jöhet a hatodik meccs (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) döntőjében a Cleveland Cavaliers 112–97-re nyert a Golden State Warriors elleni ötödik találkozón. LeBron James és Kyrie Irving egyaránt 41 pontot dobott – ketten együtt csupán tizenöt ponttal kevesebbet, mint a Warriors összesen.
jún. 14
7:54
FTC: Vérzik a szívem, hogy ezt látom – Lipcsei Péter (She)
Bár az NB III Nyugati csoportját megnyerte az FTC II, nem lehet arra számítani, hogy labdarúgóinak nagy része eséllyel pályázhat arra, hogy az első csapat játékosa legyen. Lipcsei Péter, a tartalékcsapat vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elismerte, nem örül ennek.
jún. 14
8:24
Baji Balázs: A döntőbe jutás felérne egy aranyéremmel (Metropol)
A gátfutó a tanulmányait is felfüggesztette azért, hogy a lehető legjobban fel tudjon készülni a játékokra.
jún. 14
8:30
FIFA: „Az UEFA-nál hideg-meleg golyókkal csaltak a sorsoláskor” (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke egy interjúban elárulta, hogy szemtanúja volt olyan esetnek, amikor egy európai kupasorozat sorsolásakor manipulálták az eredményt, méghozzá úgy, hogy megváltoztatták a sorsoláshoz használt golyók hőmérsékletét.
jún. 14
8:45
Titkolt homoszexuális volt az orlandói mészáros? (Behaviour)
jún. 14
8:48
Anglia: megvan Jaap Stam első csapata edzőként – hivatalos (She)
Jaap Stam veszi át az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Reading irányítását – adta hírül a klub hivatalos oldala.
jún. 14
8:51
EURO 2016: Eljött, amire 44 éve várunk - pályán a magyar csapat (Agroinform)
Az F-csoport két mérkőzésével lezárul az első csoportkör. Figyelem, pályán a magyar labdarúgó-válogatott!
jún. 14
9:06
Man. City: aláírt a német „csodagyerek”, bejelentés az Eb után? (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Manchester Cityben folytatja a pályafutását Leroy Sané, a Bundesligában szereplő Schalke német válogatott támadó középpályása.
jún. 14
9:24
Mezőkövesd: Pintér szívesen beszél, ha lesz új információja (She)
Továbbra sem lehet tudni, hogy Pintér Attilával vág-e neki az NB I-es idénynek a másodosztályból feljutó Mezőkövesd-Zsóry.
jún. 14
9:26
Légiósok: napokon belül eldőlhet Mervó Bence sorsa (She)
Még nem tudni, mi lesz Mervó Bencével. A tavaszt kölcsönben a lengyel Slask Wroclawnál töltő 21 éves támadó jövőjéről hamarosan döntést hoz svájci klubja, a Sion.
jún. 14
9:28
Dopping: eltiltották és törölték a kalapácsvető amerikai csúcsát (She)
Doppingvétség miatt három hónapra eltiltották és márciusig visszamenőleg minden eredményét, így új amerikai csúcsát is törölték Gwen Berry kalapácsvetőnek.
jún. 14
9:42
Eb 2016: tökéletes olasz meló, így nullázták le a belga sztárokat – videó (She)
Olaszország némi meglepetésre legyőzte Belgiumot az E-csoport hétfő esti mérkőzésén. A találkozó előtt a legtöbben belga győzelmet jósoltak, hiszen a nevek és egyéni képességek alapján nehéz felvenni a versenyt Belgiummal, ráadásul a jelenlegi olasz válogatott elmarad a régi idők nagy csapataitól.
jún. 14
9:44
Eb 2016: megrázta az északír válogatottat a szurkoló tragédiája (She)
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő északír válogatott tagjai együtt éreznek vasárnap elhunyt szurkolójuk családjával.
jún. 14
9:45
Sportfogadás: Hétközi tenisz hármasfogat (Agroinform)
A foci Eb-láz közepette a teniszről sem feledkezünk meg, íme három tipp a keddi mérkőzésekből szemezgetve.
jún. 14
10:00
Eb 2016: „Élelmiszert és gyógyszert is elvettek a magyaroktól” (She)
A franciaországi Európa-bajnokságra tartó magyar labdarúgó-szurkolók – egyik utazásszervezőjük szerint – semmilyen törvényellenes cselekményben nem vettek részt, és amikor Milánó közelében hétfőn megállították őket, akkor ők szenvedtek el jogsértéseket.
jún. 14
10:15
Válogatott: őket emelik ki az olaszok, Nagy Ádám neve a Serie A-ban is téma (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Bologna érdeklődését is felkeltette Nagy Ádám, a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott középpályása.
jún. 14
10:17
Eb 2016: „A brazilokat és a spanyolokat kellett eddig nézni, de…” (She)
„Fiataljaink számára inspiráció az Európa-bajnoki részvételünk, és szeretnénk meglepetést okozni Franciaországban” – jelentette ki Gylfi Sigurdsson, az izlandi labdarúgó-válogatott középpályása a magyarokat is felvonultató F-csoport keddi nyitánya előtt.
jún. 14
10:33
Eb 2016: győzzük le CR-éket, legyen piros-fehér-zöld az Eiffel-torony! (She)
Az Orange nevű cég játékot hirdetett, az Európa-bajnokság ideje alatt mindennap annak a válogatottnak a nemzeti színeivel világítják ki az Eiffel-tornyot, amelynek a legtöbbször említik meg a nevét! Hétfőn a spanyolok nyerték a versenyt, kedd reggel 10 órakor pedig nagy előnnyel vezetett Portugália. Fordíthatunk? Használja minél többször a közösségi felületeken (Facebook, Twitter, Instagram) a…
jún. 14
10:35
Eb 2016: Szalai, Priskin, Böde? Állítsa össze a magyar kezdőt Ausztria ellen! (She)
Eljött a nagy nap! Magyarország 44 év után ismét Európa-bajnoki mérkőzést játszik. Válogatottunk 18 órakor, Ausztria ellen kezdi meg szereplését a franciaországi tornán. Olvasóinktól azt kérdezzük, Bernd Storck helyében milyen kezdő tizeneggyel állnának fel az első találkozón. Lovrencsics Gergő sérülés miatt biztosan nem lép ma pályára, s Kádár Tamás játéka is kérdéses. Az Eb előtti három…
jún. 14
10:36
Tipp: Lássuk azt a triplát, Peter! (Agroinform)
A világbajnok szlovák klasszis sorozatban a harmadik szakaszt nyerheti meg a Svájci Körversenyen.
jún. 14
10:51
Eb 2016: az FA együttműködik a szurkolók megfékezésében (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) komolyan együttműködik a francia hatóságokkal, hogy lehetőleg ne történjen több szurkolói rendbontás az Európa-bajnokság alatt. A kontinentális szövetség (UEFA) az angolokat és az oroszokat fenyegette meg kizárással, ha folytatódnak a huligánok harcai.
jún. 14
11:09
Premier League: Koemant kinevezték az Evertonnál – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton a Southamptont elhagyó Ronald Koemant nevezte ki menedzsernek – olvasható a liverpooliak hivatalos oldalán.
jún. 14
11:11
Eb 2016: a tévé előtt nézi az Eb-t? Legyen ott a helyszínen! (She)
A kontinenstornának tíz város – Bordeaux, Lens, Lille (Villeneuve-d’Ascq), Lyon, Marseille, Nizza, Párizs, Saint-Denis, Saint-Étienne és Toulouse – stadionja ad otthont. Ha a helyszínen nézi a torna mérkőzéseit, akkor azért, ha nem lehet ott személyesen, akkor azért ajánljuk figyelmébe a L'Equipe alábbi, 360 fokos felvételeit az Európa-bajnokság stadionjairól. Nézzen körbe ön is!
jún. 14
11:13
Mezőkövesd: megegyeztek – Pintér Attila marad a vezetőedző (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az NB I-ben is Pintér Attila irányítja a Mezőkövesd labdarúgócsapatát. Információnkat nem sokkal később a klub hivatalos honlapja megerősítette.
jún. 14
11:27
Eb 2016: orosz huligánokra vadásznak a francia Riviérán (She)
A francia rendőrség razziát kezdett orosz huligánok begyűjtésére a Riviérán kedd délelőtt.
jún. 14
11:29
MLSZ: Fradi–Hali lesz az NB I első fordulójában – sorsolás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB I 2016–2017-es idényének első hét fordulójának sorsolását. A két újonc, a Gyirmót és a Mezőkövesd egymással találkozik a július 16-i nyitányon, a címvédő Ferencváros pedig a Haladást látja vendégül. A Fradi és Újpest derbijének időpontja még nem ismert, várhatóan szeptemberben vagy októberben lesz.
jún. 14
11:30
EURO 2016: Ausztria-Magyarország - ÉLŐ (Agroinform)
Ausztria ellen kezdjük meg Eb-szereplésünket Bordeaux-ban. Az összes hír, odds és érdekesség egy helyen!
jún. 14
11:31
Eb 2016: hiába nyertek, Conte jól megszívatta az olaszokat (She)
Antonio Conte egy kőkemény, megalkuvást nem tűrő vezér, ezt az oldalát már a Juventusnál töltött sikeres éveiben is megmutatta, de az olasz válogatottnál sincs másként.
jún. 14
11:33
Liverpool: hazatér a portugál, a Portóban folytatja – hivatalos (She)
Az FC Portóban folytatja a pályafutását Joao Teixeira, a Premier League-ben szereplő Liverpooltól távozó középpályás – számolt be róla a portugál klub hivatalos oldala.
jún. 14
11:45
Válogatott: „Szeretnénk boldoggá tenni egész Magyarországot!” (She)
Fiola Attila, a magyar labdarúgó-válogatott védője szeretné, hogy egész Magyarország boldog legyen az Ausztria elleni Európa-bajnoki mérkőzést követően.
jún. 14
11:47
Eb 2016: KÜZDJETEK A NEMZETÜNKÉRT! Az Eb-n fog eldurranni Ádám lába – így szurkolunk (She)
A magyar labdarúgó-válogatott az Ausztria elleni mérkőzésen mutatkozik be a 2016-os Európa-bajnokság F-csoportjában. A világ minden táján szurkolnak Bernd Storck együttesének, ezekből az üzenetekből készítettünk válogatást! Ön is üzenne? Küldjön e-mailt a nemzetisport-nsonline@mediaworks.hu címre!
jún. 14
11:49
Eb 2016: lejátszottuk az osztrák–magyart, jött a bombameglepetés (She)
Eljött a nagy nap, amire évtizedek óta vágytunk: a magyar labdarúgó-válogatott pályára lép az Európa-bajnokságon! Bár már nagyon közel a kezdés, nem tudtunk tovább várni, meg kellett nézni előre, mi lesz a vége…
jún. 14
12:21
Barca: 5.5 millió eurós bírságot fizetnek Neymar ügyében (She)
A Barcelona labdarúgócsapata 5.5 millió euró (1.72 milliárd forint) bírságot fizet a spanyol adóhatóságnak a brazil Neymar 2013-as átigazolási ügyében. A megegyezésről a katalánok kedden közleményt adtak ki.
jún. 14
12:23
Tenisz: jövőre Budapestre költözik a bukaresti férfitorna (She)
Budapestre költözik 2017-ben a bukaresti férfi tenisztorna – idézte a verseny jogtulajdonosának, Ion Tiriac román üzletembernek a nyilatkozatát a Ziare.com román portál.
jún. 14
12:25
Irány Franciaország!: „Nem leszünk pofozógépek a csoportban” (She)
Az Irány Franciaország! utolsó, 16. adásában Elek Ákos mellett Dibusz Dénes, Király Gábor és Juhász Roland az Ausztria elleni mérkőzés előtt az NSO Tv-nek elmondta várakozásait a kontinenstornáról. A Ferencváros válogatott kapusa arra is kitért, hogy a jövőjükkel kapcsolatban mit kért tőlük Bernd Storck.
jún. 14
12:27
Eb 2016: magyar vereséget jósoltak az osztrák teknősök (She)
Az osztrák labdarúgó-válogatott legyőzi ma a magyar csapatot a franciaországi Európa-bajnokságon osztrák teknősök jóslata szerint.
jún. 14
12:30
Magyar vereséget jósoltak az osztrák teknősök (Metropol)
A Trude nevű mór teknős egy percig sem hezitált, és az osztrák zászlócskával megjelölt epret falta fel.
jún. 14
12:32
Orosz huligánokra vadásznak a francia Riviérán (Metropol)
A francia rendőrség razziát kezdett orosz huligánok begyűjtésére a Riviérán kedden délelőtt.
jún. 14
12:39
Eb 2016: Kassai Viktor újabb meccset vezet – Ibrának fújhat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség döntése értelmében Kassai Viktor vezeti az Olaszország–Svédország mérkőzést az Európa-bajnokság E-csoportjának második fordulójában. A meccset június 17-én, pénteken 15 órától rendezik a toulouse-i Municipal Stadionban.
jún. 14
12:57
Válogatott: ebben a szerelésben lépünk ma pályára (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hivatalosan vendégként lép pályára Ausztria ellen a 18 órától kezdődő Eb-mérkőzésen, így fehér mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban játszik.
jún. 14
12:59
Eb 2016: elég volt – orosz szurkolókat utasítanak ki Franciaországból (She)
Orosz szurkolók egyes csoportjait arra kötelezték a francia hatóságok, hogy hagyják el Franciaország területét – írja a BBC.
jún. 14
13:01
Eb 2016: így hangolnak a magyar drukkerek a meccsre – videó (She)
Íme, így készülnek a Bordeaux-ban lévő magyar drukkerek a 18 órakor kezdődő Ausztria–Magyarország Eb-meccsre!
jún. 14
13:15
Eb 2016: felfüggesztett kizárás az oroszoknak, nem lehet több balhé! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes bizottsága felfüggesztett kizárással és 150 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta Oroszországot a szurkolói rendbontások miatt. Ha az atrocitások megismétlődnek, az oroszokat kizárják az Eb-ről!
jún. 14
13:17
Eb 2016: citromsárga riasztás, parkolók, szektorok, gyülekező – fontos infók a mai meccshez! (She)
Bordeaux felé tart? Esetleg már a francia városban van és a meccsre készül? Íme, a legfontosabb információk a készülődés utolsó szakaszához – valószínűleg esni fog, és hűvös lesz a meccs után.
jún. 14
13:33
Eb 2016: botrány a románoknál – bemelegítés helyett cigi (She)
Négy nappal az Európa-bajnokság nyitó meccse után robbant ki a botrány a románoknál: Denis Alibec, a válogatott csatára a Franciaország–Románia mérkőzés második félidejében az öltözőben cigarettázott, amikor az edzői stáb el akarta volna küldeni bemelegíteni.
jún. 14
13:33
EURO 2016: Párizs szerint Moszkva nem működött együtt a huligánok visszatartásában (Agroinform)
Sajnálatosnak nevezte az orosz hatóságok együttműködésének hiányát hétfőn Patrick Kanner francia sportminiszter.

Keresés