2016. július 31. vasárnap

júl. 31
0:57
NB I: Sajnálom, hogy nem a BL-ben szakadt fel a gát - Nagy D. (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán 6–2-re kiütötte az eddig hozzá hasonlóan hibátlan DVTK-t. A mérkőzést követően Bognár István értékelte a diósgyőriek játékát, valamint Nagy Dominik, a Ferencváros labdarúgója beszélt az NSO Tv-nek saját teljesítményéről és kitért a szurkolókra is.
júl. 31
1:15
Vasárnapi sportműsor: indul az NB II; F1-es Német Nagydíj (She)
Vasárnap három mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A DVSC a Gyirmótot fogadja, az MTK Dunaújvárosban csap össze a Mezőkövesddel, a Videoton pedig Felcsúton a Vasassal. Közben elindul az NB II is, amelyben teljes fordulóra kerül sor. A Bajnokok Kupáján magyar idő szerint vasárnap hajnalban megmérkőzik a Liverpool és a Milan, valamint a PSG és a Leicester City. Formula–1-ben a…
júl. 31
7:09
Bajnokok Kupája: 35 perc alatt 4–0 – a Bayern átrohant az Interen (She)
A Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretein belül megrendezett mérkőzésen a Bayern München a triplázó Julian Green vezérletével 4–1-re megverte a hajrában szépítő Intert. A Liverpool a második félidőben szerzett gólokkal győzte le 2–0-ra a Milant, míg a PSG kiütötte a Leicester Cityt.
júl. 31
7:27
Rio 2016: megérkezett a legnagyobb magyar küldöttség az olimpiára – képek! (She)
Több mint tizenkét órás utazás után, kis késéssel, de rendben megérkezett Rio de Janeiróba a magyar olimpiai csapat legnagyobb létszámú küldöttsége – nyolcvanhárom olimpikon landolt a budapesti charterjárattal edzőik  társaságában a Galeao repülőtéren, majd indult szálláshelyére.
júl. 31
8:36
Bajnokok Kupája: a PSG kiütötte a Leicestert; kikapott az Atlético (She)
A Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretein belül megrendezett mérkőzésen a francia bajnok Paris Saint-Germain 4–0-ra megverte a Premier League-ben címvédő Leicester Cityt.
júl. 31
9:19
NB I: Újabb nehéz meccs vár a Vidire (Agroinform)
A székesfehérváriak első győzelmükre hajtanak, amit nem lesz egyszerű megszerezniük a jól rajtoló Vasas ellen.
júl. 31
9:30
MU: Rashford óriásit sprintelt, Ibra arcát érdemes nézni – videó (She)
A Manchester United szombaton 5–2-re legyőzte a Galatasarayt felkészülési mérkőzésen. A meccs után szinte minden a fantasztikus góllal debütáló Zlatan Ibrahimovicról szólt. De a pályán volt Marcus Rashford is!
júl. 31
9:48
FTC: így demonstráltak a Hősök terén, majd a Népligetben a szurkolók - videó (She)
Mint ismert, a Bajnokok Ligája selejtezőjében az albán Partizani Tiranával szemben alulmaradó Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll videoüzenetben elnézést kért a drukkerektől és arra biztatta a szimpatizánsokat, hogy adjanak egy esélyt csapatának, és látogassanak ki minél többen a Diósgyőr elleni hazai bajnokira. A zöld-fehérek szervezett szurkolói csoportjai viszont a szombati találkozó napjára…
júl. 31
10:06
Barca: így még nem láttuk focizni Messiéket, régen nevethettek ennyit (She)
Különleges edzést tartott Luis Enrique az FC Barcelona játékosainak. A Celtic 3–1-es legyőzését megelőzően a katalán csapat sztárjai kipróbálhatták a buborékfocit. A hatalmas ütközések, esések és a nevetés nem maradhatott el.
júl. 31
10:42
Videó: halálugrás 7600 méter magasból egy hálóba, ejtőernyő nélkül (She)
Lélegzetüket visszafojtva figyelhették a Fox csatorna adását tévénézők szombaton az Egyesült Államokban. Luke Aikins ejtőernyős egészen elképesztő mutatványra vállalkozott, 25 ezer láb (7.6 km) magasból ugrott ki egy repülőgépből úgy, hogy esés közben nem használt ejtőernyőt, csupán egy harmad futballpálya méretű háló várta lent, abba kellett érkeznie. A kísérlet szerencsére sikeres véget ért.
júl. 31
10:44
Videó: Németh mestermunkát végzett a győztes góljánál (She)
Mint beszámoltunk róla, a Portugáliában edzőtáborozó katari al-Garafa Németh Krisztián 18. percben szerzett góljával győzte le 1–0-ra a portugál másodosztályú bajnokságban szereplő Benfica II-t. A magyar válogatott támadó az ellenfél térfelén történt labdaszerzést követően a tizenhatoson belül helyzetbe került, majd egy gyors csel után kilőtte a bal alsó sarkot.
júl. 31
11:06
NB I: Nyeretlenek csatája Dunaújvárosban (Agroinform)
Az MTK és a Mezőkövesd csapata is első győzelmére hajt vasárnap.
júl. 31
11:15
MU: Pogba ára 120 millió euró? Ibra két hét alatt megoldja! (She)
Egy hete került a boltokba a Manchester United első számú klasszisának, Zlatan Ibrahimovicnak a meze, és óriási a tülekedés a svéd fenegyerek dresszéért.
júl. 31
11:33
FTC: ritkán látni két ekkora gólt egy NB I-es meccsen – videó (She)
Mint ismert, a Ferencváros hazai pályán 6–2-re legyőzte a VTK-t a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A találkozón szép számmal estek a gólok, amelyekből a látványt szem előtt tartva kettőt érdemes kiemelni.
júl. 31
11:35
Bursaspor: Dzsudzsák ügyében ismét megszólalt az elnök (She)
Ali Ay, a Bursaspor elnöke ismét megszólalt Dzsudzsák Balázs ügyében. A klubvezető elárulta, az Olympiakosz Pireusz már tett egy hivatalos ajánlatot a magyar válogatott szélsőért, de ez nem győzte meg őket, ezért nem fogadták el.
júl. 31
12:51
NB I: Többszörösen megerősített Loki lesz az újonc ellenfele (Agroinform)
Két fontos posztra is "erősített" hét közben a Debrecen, így jó eséllyel megszerzik első idei győzelmüket.
júl. 31
13:03
Rio 2016: háromfős NOB-bizottság dönt az orosz indulókról (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) három tagja dönt péntekig a több mint 250 orosz sportoló riói indulásáról.
júl. 31
13:18
Real Madrid: Zidane elárulta, mi lesz Morata sorsa (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid magyar idő szerint szombat este 3–2-re legyőzte a Chelsea-t felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően Zinédine Zidane, a királyiak vezetőedzője többek között Jesé és Álvaro Morata jövőjéről is szót ejtett.
júl. 31
13:27
Riói olimpia: Gerevich Aladár rekordját döntheti meg egy 60 éves új-zélandi (Agroinform)
Az új-zélandi lovas nyolcadik olimpiájára készül, ám győzelme bombameglepetés lenne.
júl. 31
14:30
Rio 2016: a turisták nem hagyták békén a menekülteket (She)
Tíz sportoló a menekültek csapatának tagjaként vesz részt a riói olimpián. A többségük már megérkezett a brazil városba, és rögtön meg is látogatta annak leghíresebb látványosságát, a Corcovado-hegyen található Megváltó Krisztus szobrát.
júl. 31
14:48
Barca: néhány éve közös képet készített Messivel, most pedig… – fotó (She)
Az FC Barcelona szombaton 3–1-re legyőzte a Celticet a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretein belül rendezett mérkőzésen. A találkozón Lionel Messi mellett a B-csapat játékosa, Carles Alená is szerepet kapott – igaz, nem egyszerre voltak a pályán –, aki kis srácként, néhány évvel ezelőtt még közös képet készített argentin kedvencével.
júl. 31
15:12
Angol foci: Bajban lehet az északír focilegenda (Agroinform)
Kyle Lafferty megsértette az FA sportfogadásra vonatkozó szabályát - hosszú eltiltásra számíthat.
júl. 31
15:24
PL: a Leicester City sztárja könnyen kosarazta ki az Arsenalt (She)
Jamie Vardy, a Premier League 2016–2017-es szezonjának címvédőként nekivágó Leicester City csatára szerint könnyű döntés volt számára nemet mondani az Arsenal hívására, és reméli, hogy Rijad Mahrez is a csapattal marad az előttük álló idényben.
júl. 31
15:42
F1: Hamilton nyert, Rosberg elszúrta a rajtot Hockenheimben (She)
Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1-es világbajnokság Német Nagydíját. A Mercedes angol pilótája sorozatban a negyedik futamgyőzelmét aratta, és már 19 ponttal vezet csapattársa, Nico Rosberg előtt, aki rossz rajtja után csak negyedik lett Hockenheimben.
júl. 31
15:57
Szumó: Forgó Fruzsina bronzérmes a világbajnokságon (She)
A 65 kilósok mezőnyében indult Forgó Fruzsina a harmadik helyen végzett a szumósok mongóliai világbajnokságán.
júl. 31
15:59
Finn-rali: Kris Meeke nyert, Ogier csak 24. lett (She)
A brit Kris Meeke nyerte meg vasárnap a rali-világbajnokság nyolcadik, finnországi futamát.
júl. 31
16:15
Wolfsburg: eltört a középpályás egyik nyakcsigolyája (She)
Josuha Guilavogui, a Wolfsburg labdarúgócsapatának francia középpályása nyakcsigolyatörést szenvedett a Sporting CP elleni szombati felkészülési mérkőzésükön.
júl. 31
16:17
Betis: Van der Vaart a Videoton El-ellenfeléhez igazolhat (She)
Dániai sajtóinformáció szerint Rafael van der Vaart, a spanyol élvonalbeli Betis holland labdarúgója tárgyal a Midtjyllanddal, amely az Európa-liga-selejtezőben a Videotonnal csap össze.
júl. 31
16:33
Rio 2016: rossz hírt kapott a brazil futballválogatott (She)
Sérülés miatt nem védhet a riói olimpián a brazil férfi labdarúgó-válogatott első számú kapusa, Fernando Prass.
júl. 31
16:51
NB I: angol fiatalok hergelték a diósgyőrieket a Fradi stadionjában? (She)
A boon.hu szerint a szombati, Ferencváros–Diósgyőri VTK (6–2) NB I-es bajnoki találkozón West Bromwich Albion-címeres fiatalok hergelték a miskolci vendégszurkolókat.
júl. 31
16:53
F1: elromlott a Mercedes stoppere Rosberg büntetésekor (She)
Egy elromlott stopperóra miatt veszítette el a dobogós esélyeit Nico Rosberg a Német Nagydíjon. A német pilóta nem érti, miért büntették meg, Max Verstappen nagyon is tudja.
júl. 31
17:09
Rio 2016: Késely a legfiatalabb, Nagy Péter a legnehezebb (She)
A riói 160 fős magyar csapatból Késely Ajna a legfiatalabb, a Kőbánya SC úszója csak az olimpia után, szeptember 10-én lesz 15 éves.
júl. 31
17:11
F1: ezért ivott Ricciardo a cipőjéből a dobogón (She)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája a második helyen ért célba Hockenheimben karrierje 100. F1-es futamán, és az eredményhirdetéskor furcsa dolgot művelt, levette a cipőjét, pezsgőt töltött bele, és abból ivott.
júl. 31
17:27
Videó: az ex-Bayern-játékos 63 méteres gólja mindent eldöntött (She)
Hatalmas góllal nyert 3–1-re a német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság bajorországi csoportjában szereplő Garching az Ingolstadt II ellen. A 80. percben egy lecsorgó labdát Dennis Niebauer a saját térfeléről, mintegy 63 méterről lőtt a kapuba. A Bayern Münchenben nevelkedő középpályás hős lett, ugyanis ez volt a második találata a meccsen.
júl. 31
17:29
NB I: az új kapus máris kezd a DVSC-ben – kezdőcsapatok (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatát megbízott vezetőedzőként irányító Herczeg András a Gyirmót elleni bajnokin a héten kölcsönvett Braniszlav Danilovicsnak szavaz bizalmat. Íme, a 3. forduló vasárnapi mérkőzéseinek kezdőcsapatai.
júl. 31
17:36
Szerencsejáték-ipar: Az amerikaiknál jobban senki nem várta az olimpiát (Agroinform)
Ez lesz hosszú idő után az első év, hogy legálisan lehet majd fogadni az ötkarikás játékokra a tengerentúlon.
júl. 31
17:42
Férfi kézi: az alsóházban folytatják a mieink a junior Eb-n (She)
A magyar válogatott az alsóházban folytatja a junior fiú kézilabda Európa-bajnokság küzdelmeit, miután harmadik mérkőzésén 30–22-re kikapott a németektől, így a harmadik helyen végzett csoportjában.
júl. 31
18:00
NB I: Videoton–Vasas élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 31
18:02
NB I: DVSC-Teva–Gyirmót FC Győr élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 31
18:04
NB I: MTK–Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
MTK–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 31
18:33
Női kosár: az U18-as válogatott 5. lett az Eb-n, kijutott a vb-re (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar válogatott a Sopronban zajló U18-as női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón tíz ponttal legyőzte a belga csapatot.
júl. 31
19:27
F1: Hamilton úgy érzi, hazai győzelem a német siker (She)
Lewis Hamilton nem érzi úgy, hogy idegenben aratott győzelmet csapattársa, Nico Rosberg felett, az angol a Mercedes-istálló pilótájaként inkább hazai diadalnak titulálta a vasárnapit.
júl. 31
19:45
Videó: túlzásba vitte a kedvességet, 40 méterről vágott óriási gólt (She)
Komikus jelenet történt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Caen és az alsóbb osztályú UNFP egymás elleni felkészülési mérkőzésén. Egy szabálytalanság után az UNFP játékosa kirúgta az oldalvonalon kívülre a labdát, a Caen támadója, Hervé Bazile pedig visszaadta. A haiti csatár azonban túlságosan nagy erővel lőtte meg a labdát, így 40 méterről, akaratán kívül megszerezte…
júl. 31
19:47
F1: új helyszínre kerülhet a jövő évi Német Nagydíj (She)
Előfordulhat, hogy az F1 számára új helyszínen tartják meg jövőre a Német Nagydíjat, amelynek megrendezésére a Sachsenring is bejelentkezett.
júl. 31
19:49
Légiósok: 3.1 millió euró a legjobb ajánlat Dzsudzsákért – sajtóhír (She)
A török olay.com.tr internetes oldal arról számolt be, hogy a Dzsudzsák Balázzsal június közepén már hírbe hozott arab emírségekbeli al-Vahda tette a legjobb ajánlatot a Bursaspornak a magyar szélsőért. A török klub elnöke, a Dzsudzsák-ügyben naponta többször és több helyen megnyilvánuló Ali Ay annyit tett hozzá a hírhez: „vannak ajánlatok, ma-holnap távozhat”.
júl. 31
20:03
NB I: a Vasas idegenben nyert a Videoton ellen (She)
Az Európa-liga-visszavágóra készülő Videoton 2–1-re kikapott a Vasastól Felcsúton a labdarúgó NB I 3. fordulójában.
júl. 31
20:05
NB I: a DVSC négyet vágott Herczeg Andrással a kispadon (She)
Megszerezte első győzelmét a DVSC-Teva, amelynek kispadján a Kondás Elemér lemondását követően az ideiglenesen kinevezett Herczeg András ült. A Debrecen a harmadik fordulóban 4–0-ra legyőzte az újonc Gyirmót FC Győrt, amely így továbbra is nyeretlen.
júl. 31
20:07
NB I: a Kövesd Dunaújvárosban győzte le az MTK-t (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában az újonc Mezőkövesd az MTK ideiglenes otthonában, Dunaújvárosban Tarmo Kink góljával 1–0-ra győzött, így megszerezte első győzelmét. A kék-fehérek három meccs után nulla góllal és egy ponttal a tabella utolsó helyén állnak.
júl. 31
20:15
NB I: Nyert a Debrecen, üldözi tovább a Fradit a Vasas (Agroinform)
Kínos vereséget szenvedett hazai pályán a Vidi, ezzel Henning Berg csapata továbbra is nyeretlen.
júl. 31
20:18
Holland Szuperkupa: egy gól döntött a bajnok javára (She)
A PSV bajnoki címvédő labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Holland Kupa-győztes Feyenoord ellen Davy Pröpper 38. szerzett góljával, ezzel 11. alkalommal hódította el a Holland Szuperkupát.

Keresés