2016. július 16. szombat

júl. 16
0:27
Tenisz: így lesz az egyhetes tornából „háromnapos” verseny (She)
Az első kiemelt német Philipp Kohlschreiber három szettben kikapott a világranglista 153. helyén álló argentin Renzo Olivótól a hamburgi salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A svédországi Bastadban zajló versenyen a spanyol David Ferrer bejutott a legjobb négy közé.
júl. 16
1:03
Szombati sportműsor: itt az idő, kezdődik az NB I (She)
Szombaton megkezdődik a labdarúgó NB I 2016–2017-es kiírása. A bajnokság első két mérkőzését az Újpest és a Budapest Honvéd, valamint a Mezőkövesd és a Gyirmót FC Győr játssza egymással 18 órától, majd a játéknap záró meccsén a címvédő Ferencváros a Haladást fogadja. A strandkézilabda-vb-n férfi és női válogatottunk is annak reményében lép pályára, hogy kiharcolja a továbbjutást csoportjából.…
júl. 16
7:48
El: A Bröndbynek kiváló edzői vannak, az egyik a honfitársam – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha Berlin vezetőedzője úgy készül, hogy a Bröndbyvel találkoznak majd a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. A magyar szakembernek már lehet személyesen átélt tapasztalata a Bröndby búcsúztatásában, de annak is örül, hogy a lehetséges ellenfél szakmai stábjában magyar kolléga is dolgozik.
júl. 16
9:00
Erőemelés: újabb magyar Európa-bajnoki arany! (She)
Fábri János után Petróczki Magdolna is masters Európa-bajnoki címet szerzett erőemelésben Csehországban.
júl. 16
9:02
Férfi kosár: Rosco Allen a spanyol élvonalban folytatja (She)
Tegnap este a magyar Rosco Allen megegyezett a spanyol élvonalban szereplő Obradoiro, másik nevén a Río Natura Monbús férfi kosárlabdacsapatával, tehát a világ második legjobb bajnokságában kezdi el profi pályafutását.
júl. 16
9:18
Légiósok: Nagy Ádám évi egymillió eurós fizetésre mondott nemet (She)
Az FTC-től távozó Nagy Ádám a nyáron válogathatott az ajánlatok közül, az Eb-nyolcaddöntős magyar válogatott labdarúgóját nem a pénzszerzés motiválta, amikor négy évre aláírt a Bolognához. Menedzsere szerint mesés fizetést is visszautasítottak, mert szakmailag nem volt előnyös.
júl. 16
9:20
Videó: …és góóól! Mégsem! Lélegzetelállító mentések a gólvonalról (She)
Összeállítás olyan labdarúgókról, akik testi épségüket sem kímélve mentették meg csapatukat a góltól és még a látványra is adtak. A főszerepben David Luiz, Bacary Sagna, Carles Puyol, Neven Subotic és még sokan mások...
júl. 16
9:27
NB I: Két és fél év után nyerhet pesti rangadót a Honvéd (Agroinform)
2014 után győzné le ismét az Újpestet a Budapest Honvéd együttese.
júl. 16
9:36
Rio 2016: kijelölték a női vízilabdázók olimpiai keretét (She)
Bíró Attila, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az olimpiára utazó 13-as keretet. A szakember úgy döntött, hogy azokra a játékosokra számít Rióban, akik az év elején megnyerték a belgrádi Európa-bajnokságot.
júl. 16
10:21
NB I: Újoncok mérkőzésével indul az NB I (Agroinform)
Változnak az idők: az NB II-ben még a Gyirmot, az NB I-ben már a Mezőkövesd a favorit.
júl. 16
10:30
Légiósok: A Wigan opció, de vannak más lehetőségek – Bogdán (She)
A Liverpool magyar labdarúgója, Bogdán Ádám saját bevallása szerint közel áll a klubváltáshoz. A legvalószínűbbnek tetsző új állomáshely, a Wigan mellett – amely hírről angol sajtóinformációk alapján korábban már beszámoltunk – azonban más érdeklődök is akadnak. Pikantériája a Bogdán-igazolásnak, hogy a Wigan és a Pool vasárnap egymás ellen játszik felkészülési mérkőzést.
júl. 16
11:06
Kép: itt a bizonyíték, valóban méterek választják el CR-t Messitől (She)
Mint megírtuk, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is Ibizán nyaral szeretteivel és barátaival, jachtjukat pedig alig néhány hajó választja el egymástól a kikötőben. A Gazzetta.it fotója egyértelműen bizonyítja, hogy a Real Madrid és a Barcelona klasszisa valóban nagyon közel, csupán húsz méterre parkolt egymástól vízi járművével.
júl. 16
11:08
Strandkézi-vb: szakadó esőben jutott elődöntőbe a női válogatott (She)
A Margitszigeten zajló strandkézilabda-világbajnokság középdöntőjében a magyar női válogatott legyőzte Tajvant, ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol Brazília lesz az ellenfele.
júl. 16
11:21
Jégkorong: miskolci marad a finn légiós és korosztályos válogatott (She)
Tovább alakul – és szinte már véglegesnek tekinthető – a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának 2016–2017-es kerete. A miskolciak egy évvel meghosszabbították Jarkko Leppanen és Vojtkó Mátyás szerződését. A hírről a klub honlapja számolt be.
júl. 16
11:33
Darts: Már a nyitónapon borulhat a papírforma (Agroinform)
Több kiemelt játékos is bajba kerülhet a World Matchplay szombati, első játéknapján.
júl. 16
11:57
Strandkézi-vb: drámai meccsen nyert, és elődöntős a férfiválogatott (She)
Szétlövéssel legyőzte Katart a magyar férfiválogatott a Margitszigeten zajló strandkézilabda-világbajnokság középdöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol Horvátország lesz az ellenfele. Előtte a női csapat is kiharcolta a négy közé jutást, miután a szakadó esőben megverte Tajvant.
júl. 16
12:27
Sportfogadás: A szomszédba megyünk a profitért (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
júl. 16
12:33
Rio 2016: klasszis teniszezők nem utaznak a Zika-vírus miatt (She)
Két klasszis teniszező, a női világranglistán ötödik helyen álló román Simona Halep, míg a férfiaknál hetedik kanadai Milos Raonic is lemondta az olimpiai részvételt. Mindketten a Zika-vírustól való félelmükkel indokoltak.
júl. 16
13:09
Reading: szerződtették a Hertha 28 éves, válogatott szélsőjét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Reading szerződtette a Herthától a kétszeres holland válogatott Roy Beerenst, akivel három évre szóló szerződést kötött.
júl. 16
13:11
Rio 2016: Tobai-Sike két, Péni István egy aranyat nyert a GP-n (She)
A riói olimpiára készülő Tobai-Sike Renáta lég- és sportpisztolyban, míg a szintén ötkarikás szereplő Péni István légpuskában győzött a szerbiai Újvidéken zajló nemzetközi sportlövő Grand Prix-versenyen.
júl. 16
13:39
NB I: Zöld-fehér rangadót nyerhet a Fradi (Agroinform)
A Fradira jövő héten ugyan fontos kupameccs vár a BL-selejtezőben, de a bajnokságot győzelem kezdené.
júl. 16
14:03
FIFA 17: alapjaiban változik meg a támadójáték, Reus tökéletesítette (She)
Az EA Sports szeptember végén dobja piacra egyik legnépszerűbb játéka legfrissebb kiadását, a FIFA 17-et. A játékosok világszerte már nagyon várják a megjelenést, amely számos újítást tartogat.
júl. 16
14:05
Bologna: a vezetőedző is Nagy Ádámot méltatta (She)
Roberto Donadoni, a Serie A-ban szereplő Bologna labdarúgócsapatának vezetőedzője a néhány napja szerződtetett Nagy Ádámot méltatta.
júl. 16
14:36
Davis-kupa: elúsztatta az eső a magyarok páros meccsét (She)
Az eső és a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem rendezik meg a szombatra kiírt páros mérkőzést a Magyarország-Szlovákia tenisz Davis-kupa-találkozón az euro-afrikai zóna I-es csoportjában, a budapesti Europe Tennis Centerben (ETC).
júl. 16
14:38
Videó: műugró krokodil, súlyemelő tatu – a dzsungel állatai is készülnek Rióra (She)
Húsz nap múlva kezdődik az olimpia Rio de Janeiróban. A BBC nem mindennapi videóval hangolódik a világversenyre. Az angol közszolgálati műsorszolgáltató animációban jelenítette meg a sportágakat. Mennyit ismer fel belőle?
júl. 16
14:54
Sportrepülés: a teljes szombati programot törölték Budapesten (She)
Az időjárási körülmények miatt a teljes szombati programot törölték a szervezők a Red Bull Air Race világbajnoki sorozat budapesti versenyhétvégéjén, így a délutáni idõmérõ edzésre sem kerül már sor.
júl. 16
15:12
Fotó: van baj – a Tour címvédője Pokémonnak képzeli magát (She)
A 2016-os Tour de France versenyét összesítésben vezető Chris Froome is beszállt a Pokémon Go-játékot övező világméretű őrületbe.
júl. 16
15:14
Real Madrid: távoznak? Két játékos meze is eltűnt a boltokból (She)
A La Ligában szereplő Real Madrid a napokban mutatta be új, 2016–2017-es szezonra szóló mezeit, amelyek azóta már a szurkolói boltokban is megvásárolhatóak.
júl. 16
15:45
NB I: Ki lehet használni a pocsék időjárást? (Agroinform)
Szombaton az egész ország területén ítéletidő van, a szeles esős időben pedig nehéz dolga lesz a csapatoknak.
júl. 16
15:48
Strandkézi-vb: a brazilok ezúttal is kifogtak a női válogatotton (She)
A Margitszigeten zajló strandkézilabda-világbajnokság elődöntőjében a magyar női válogatott két szettben kikapott Brazíliától, így a mieink vasárnap a bronzéremért játszhatnak Norvégiával.
júl. 16
16:06
DVTK: Nem szeretnék a tavaszi Diósgyőrben futballozni – Elek (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője, valamint Elek Ákos, a piros-fehérek magyar válogatott játékosa elmondta, mit vár a csapat első, Videoton elleni bajnoki összecsapásáról.
júl. 16
16:21
Törökország: biztonságban vannak a magyarok a Gymnasiadén (She)
A Terrorelhárítási Központ (TEK) helyszínen tartózkodó munkatársának jelentése szerint biztonságban vannak a törökországi Trabzonban zajló Gymnasiade – a 17-19 évesek legnagyobb nemzetközi sporteseménye – magyar résztvevői.
júl. 16
16:23
Juve: Pogba távozására felkészültek, Higuaín „távol van” (She)
A Juventust érintő átigazolási hírekről beszélt Fabio Paratici, a torinói klub sportigazgatója.
júl. 16
16:25
Napoli: szerződtették az első Eb-gólt szerző olaszt (She)
A Napoli szombaton bejelentette, hogy szerződtette az olasz válogatott labdarúgót, Emanuele Giaccherinit.
júl. 16
16:39
Strandkézi-vb: a férfiaknak sem sikerült a döntőbe jutás (She)
A magyar férfiválogatottnak sem sikerült bejutnia a döntőbe, miután szétlövésben kikapott a horvátoktól a Margitszigeten zajló strandkézilabda-világbajnokság elődöntőjében, így vasárnap a bronzéremért játszhat a Brazília–Katar összecsapás vesztesével. Korábban a női csapat is elbukta az elődöntőt, két szoros szettben maradt alul a brazilokkal szemben.
júl. 16
16:54
Tenisz: Bravúr kellene Fucsovicséktól a folytatáshoz (Agroinform)
A magyar válogatott számára óriási bravúrra lesz szükség, hogy a harmadik egyes mérkőzésre is sor kerüljön.
júl. 16
17:15
Kajak-kenu ob: Tótka Sándor triplázott 200 méteren (She)
Tótka Sándor egyesben, párosban és négyesben is aranyérmet szerzett 200 méteren a szolnoki kajak-kenu országos bajnokság szombati záró napján.
júl. 16
17:51
MotoGP: Márquez indulhat a pole-ból a Sachsenringen (She)
A spanyol Marc Márquez indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának vasárnapi versenyén, a Sachsenringen. A második helyről Héctor Barberá rajtolhat, míg a harmadikról az olasz Valentino Rossi. A Moto2-ben a japán Takaagi Nakagami, a Moto3-ban pedig az olasz Enea Bastianini végzett az élen.
júl. 16
18:09
Videó: fél perc volt hátra, a kapus briliáns mozgással rukkolt ki (She)
Ritkán látható mozdulatokat mutatott be a zambiai labdarúgó-bajnokságban szereplő ZESCO United kapusa, Jacob Banda. A játékos az afrikai Bajnokok Ligája csoportkörében, az elefántcsontparti ASEC Mimosas elleni mérkőzés hosszabbításában – a biztos, 3–1-es győzelem tudatában – érdekes módon „tornáztatta” magát.
júl. 16
18:21
NB II: Nem tetszik a csapatoknak a versenynaptár (Agroinform)
Az NB II-es csapatkapitány azt kifogásolták, hogy túl sok vasárnap kell pályára lépniük.
júl. 16
19:12
Magyarok sérültek az autópályán Ausztriában (Behaviour)
A sztráda betonkorlátjának csapódott a magyar rendszámú gépkocsi.
júl. 16
19:16
Átigazolás: A Chelsea mart bele elsőként a Leicesterbe (Agroinform)
Leigazolta a Leicester City francia válogatott középpályását a Chelsea. Kante 32 millió fontért költözik Londonba.
júl. 16
19:36
Tour de France: Cavendish nyerte meg a szombati szakaszt (She)
Mark Cavendish nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 14. szakaszát.
júl. 16
19:54
NB I: döntetlent játszott Mezőkövesden a Gyirmót (She)
Ellentétes félidők után 2–2-es döntetlen született a két újonc találkozóján a labdarúgó NB I 1. fordulójában. Az első félidőben a Mezőkövesd játszott óriási mezőnyfölényben, és egygólos előnnyel térhetett pihenőre. A második félidőben az addig szinte semmit sem mutató Gyirmót feltámadt poraiból, és nagy fölényt harcolt ki, amelynek az eredménye az egyenlítés volt. Az utolsó percekben a Gyirmót még…
júl. 16
20:12
NB I: a Honvéd legyűrte az Újpestet az Illovszky-stadionban (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában a Budapest Honvéd Hidi Patrik és Eppel Márton góljával 2–0-ra győzött az Újpest ideiglenes otthonában, az eső áztatta Illovszky-stadionban.
júl. 16
20:30
La Liga: argentin válogatott szélső érkezett Barcelonába (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Espanyol hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Pablo Piattit a Valenciától.
júl. 16
20:45
NB I: Gólfesztivál Kövesden, beragadt az Újpest (Agroinform)
Döntetlent hozott az újoncok csatája, míg a Honvéd legyőzte a tartalékos Újpestet a Fáy utcában.
júl. 16
20:48
Videó: Mourinhót már az első meccsén éltették a szurkolók (She)
José Mourinho győzelemmel kezdett a Manchester United labdarúgócsapatának kispadján, együttese 2–0-ra nyert a másodosztályú Wigan ellen. A „vörös ördögök” szurkolói már az ő nevét skandálták a mérkőzésen.
júl. 16
22:15
Videó: amikor a durvaság nem ismer határokat – brutális belépők – 18+ (She)
Előre szólunk, hogy az alábbi videót csak a kivételesen erős idegzetűek nézzék meg! Jelenetek jönnek olyan futballmeccsekről, ahol a labda helyett az ellenfél játékosát veszik célba vagy találják el...
júl. 16
22:33
Lengyelország: Nikolics akkor állt be, amikor már kellett a gól (She)
A címvédő Legia Warszawa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Jagielloniával a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) első fordulójában, míg a Wisla Kraków 2–1-re legyőzte a Pogon Szczecint.

Keresés