2016. július 4. hétfő

júl. 4
0:00
Eb 2016: Németországnak van a legjobb csapata – Deschamps (She)
A francia labdarúgó-válogatottat irányító Didier Deschamps örül neki, hogy az Izland elleni 5–2-es sikerrel mosolyt csaltak honfitársaik arcára, ám figyelmeztetett: az Eb elődöntőjében a világ legjobbjai, a németek várnak rájuk.
júl. 4
0:00
Fölényes sikerrel négy között a franciák (Metropol)
A francia válogatott csütörtök este Marseille-ben a világbajnok német együttessel mérkőzik a döntőbe jutásért.
júl. 4
0:36
Hétfői sportműsor: Tour de France, Wimbledon, öttusa Eb (She)
Megkezdődik a wimbledoni tenisztorna második hete, Babos Tímea párosban a nyolcaddöntőbe jutásért játszik ma, ha az időjárás engedi. A Tour de France harmadik napján 222 km-es sík szakasz vár a mezőnyre, míg az öttusa Eb-n a női váltók versenyét rendezik meg. Íme, a hétfői sportműsor.
júl. 4
7:09
Cselgáncs: ifjúsági Eb-címet nyert a győriek versenyzője (She)
A cselgáncsozó Sipőcz Richárd aranyérmet nyert a +90 kilogrammos súlycsoportban az ifjúsági Európa-bajnokságon, amelynek péntektől vasárnapig a finnországi Vantaa adott otthont.
júl. 4
7:45
Eb 2016: az öt legjobb gólszerzőből három francia (She)
Franciaország az Izland elleni 5–2-es győzelemmel bejutott a legjobb négy közé a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A negyeddöntőben ismét betalált Antoine Griezmann, Dimitri Payet és Olivier Giroud – utóbbi kétszer – is, említett három játékos előkelő helyen áll a góllövőlistán: az Atlético Madrid támadója egyedüliként szerzett négy gólt az Eb-n, két csapattársával pedig csak Gareth Bale és…
júl. 4
8:21
Rio 2016: több ország súlyemelőit is eltilthatják (She)
Jelen állás szerint négy ország súlyemelőit fenyegeti az a veszély, hogy nem állhatnak rajthoz az augusztusi, Rio de Janeiró-i olimpián, miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) újravizsgáltatta a 2008-as és a 2012-es nyári játékokon levett doppingmintákat.
júl. 4
8:23
Légiósok: a Marca spanyol klubnál emlegeti Szalai Ádámot (She)
A Marca információi szerint a Málaga labdarúgócsapatának egyik kiszemeltje Szalai Ádám.
júl. 4
8:57
Lengyelország: Kádár kihagyja a Szuperkupa-mérkőzést (She)
Kádár Tamás még biztosan nem játszik a Lech Poznanban a lengyel Szuperkupa-mérkőzésen szerdán.
júl. 4
9:03
Wimbledon: Nehéz meccs vár Murrayre és Federerre (Agroinform)
Hétfőn a nyolcaddöntős küzdelmekkel folytatódik a szezon harmadik Grand Slam-tornája, Wimbledon.
júl. 4
9:15
Barca: az Eb-n szereplő portugál középpályás érkezhet – sajtóhír (She)
A Sport értesülései szerint az FC Barcelona a favorit a Valencia és a portugál válogatott középpályása, André Gomes szerződtetésében.
júl. 4
9:17
Kép: Szalai egy kommenttel összefoglalta az utóbbi évét! (She)
Bár az Európa-bajnokság előtt Szalai Ádámot fél Magyarország szidta a gólképtelensége miatt, az Ausztria elleni találatával szinte mindenkit maga mellé állított a támadó. Ezt a folyamatot foglalja össze tökéletesen a hivatalos Facebook-oldalán egy komment, és arra a reakció.
júl. 4
9:19
Videó: brutalitás a vízben, elrettentő példát láttak a magyarok (She)
A magyar férfi junior vízilabda-válogatott a 4. helyen végzett a belgrádi felkészülési tornán, amelynek döntőjét a horvát és a görög csapat játszotta. A mérkőzés azonban nem a játékról marad emlékezetes. A második negyedben a játékvezetők brutális szabálytalanságért kiállították az egyik horvát játékost, aki a negyedik negyedben a partról beugorva akart revánsot venni, míg a görögök edzője is…
júl. 4
9:33
Mezőkövesd: a Diósgyőr alapemberét is szerződtetik (She)
Korábban már jeleztük, hogy jó eséllyel távozik a DVTK-tól az előző idényben alapembernek számító, lejáró szerződésű Egerszegi Tamás, aki a Nemzeti Sport Online értesülései szerint Mezőkövesdre szerződik.
júl. 4
9:35
Eb 2016: biztonsági egyezmény az UEFA és az Európa Tanács között (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az Európa Tanács (ET) biztonsági egyezményt kötött, amelynek a szurkolói erőszak megfékezése a célja.
júl. 4
9:37
Werder: mesebeli pénzek Kleinheislerért, aki „lesz olyan jó, mint Özil” (She)
Fakó, azaz Horváth János, Kleinheisler László nevelőapja szerint fiának most maradnia kell a Werder Bremenben, de lát rá esélyt, hogy később nagy csapat szerződtesse.
júl. 4
9:51
Anglia: új név a kalapban – holland lehet az új kapitány (She)
Új név került a kalapba, mint lehetséges angol szövetségi kapitány: a holland Guus Hiddink szívesen elvállalná az angol válogatott irányítását, és a szövetség is hajlik az egyeztetésekre – írja a The Times.
júl. 4
10:09
FTC: ma egyeztetnek a válogatott szélsővel, már edzhet is (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata előszerződést kötött az Eb-t is megjárt magyar válogatott szélsővel, Lovrencsics Gergővel, akinek a szerződését ma akár véglegesíthetik is, és délután akár már edzhet is az új csapatával.
júl. 4
10:27
Légiósok: Mervó klubrekordot jelentő összegért válthat (She)
Lengyel sajtóértesülések szerint a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion sokkal több pénzt kér Mervó Bencéért, mint amiben a télen előzetesen megállapodott a Slask Wroclawval. Ha a sziléziai klub elfogadja a svájciak által megszabott feltételeket, akkor a magyar utánpótlás-válogatott támadó klubrekordot jelentő összegért válthat klubot.
júl. 4
10:29
MU: nincs leállás, mexikói szélső lehet az újabb érkező – sajtóhír (She)
A Sky Sports információi szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United közel áll a mexikói Pachuca szélsője, Hirving Lozano szerződtetéséhez.
júl. 4
10:30
Heti műsor: Győztest avatnak az Európa-bajnokságon! (Agroinform)
A héten véget ér az Eb, míg valamennyi Európa Ligában érdekelt csapatunk továbbjuthat a következő körbe.
júl. 4
11:03
Eb 2016: nem akármilyen módon akarták lejáratni a torna fiatal sztárját (She)
A portugál labdarúgó-válogatott játékosa, Renato Sanches az Európa-bajnokság csoportkörében és a nyolcaddöntőben még csak csereként kapott lehetőséget, aztán a negyeddöntőben, a Lengyelország elleni mérkőzésen már kezdett, és bombagóllal hálálta meg a szövetségi kapitány bizalmát. Tehetségét már a Bayern München is felismerte, és még a torna előtt szerződtette a Benficától. Portugáliában a „sasok”…
júl. 4
11:05
Eb 2016: kijelölték az elődöntős meccsek játékvezetőit (She)
Az UEFA nyilvánosságra hozta a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntős mérkőzéseinek játékvezetőit: a svéd Jonas Eriksson vezeti a szerdai portugál–walesi csörtét, míg a német–francia összecsapást az olasz Nicola Rizzoli dirigálja.
júl. 4
11:07
Arsenal: a Dortmundtól távozó védőt szerződtethetik (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a német Borussia Dortmund védőjével, Neven Szuboticcsal erősítené meg keretét.
júl. 4
11:18
F1: Versenyezni akarok – Hamilton nem kér a csapatutasításból (She)
Lewis Hamilton nem akarja, hogy a Mercedes csapatutasításokat alkalmazzon, az angol szerint csapatának el kell fogadnia, hogy a koccanások velejárói a versenyzésnek. A Red Bull csapatfőnöke szerint Hamilton és Nico Rosberg párosa hosszú távon nem működőképes.
júl. 4
11:24
EURO 2016: A bukik sem tudják, ki játssza a döntőt (Agroinform)
Eldőlt, hogy Wales - Portugália és Németország-Franciaország mérkőzéseket rendeznek az Európa-bajnokság elődöntőiben
júl. 4
11:36
MU: Smalling szörfözés közben fejsérülést szenvedett Balin (She)
Egybehangzó külföldi lapértesülések szerint fejsérülést szenvedett Chris Smalling, a Premier League-ben szereplő Manchester United angol válogatott védője.
júl. 4
11:38
Eb 2016: kamillázhat a Jégvarázs az izlandi „mese” előzetese után (She)
Bár az izlandi labdarúgó-válogatott vasárnap este a franciáktól elszenvedett 5–2-es vereség után búcsúzott az Európa-bajnokságtól, a torna egyik üde színfoltja volt. Nem elképzelhetetlen, hogy a negyeddöntőig menetelő csapat történelmi szerepléséről film is készül. Mindenesetre egy Walt Disney-feldolgozású előzetes már megjelent.
júl. 4
11:54
Videoton: Eb-t megjárt magyar csatár a kiszemeltek között (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Priskin Tamás neve is szerepel a továbbra is csatárt kereső Videoton nyári kiszemeltjei között.
júl. 4
11:56
Real: „James előrehaladott tárgyalásokat folytat a PSG-vel” (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, James Rodríguez és ügynöke, Jorge Mendes nemzetközi sajtóhírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a francia PSG-vel.
júl. 4
12:12
Rio 2016: remek eredmények az amerikai atlétikai válogatón (She)
Fantasztikus eredmények születtek vasárnap Eugene-ben, az amerikai atléták olimpiai válogatóversenyén, amelyen férfi és női 100, illetve 400 méteren, valamint férfi távolban és női magasugrásban is nagyszerű versenyeket láthattak az érdeklődők.
júl. 4
12:48
Női kosár: öt új érkező és három hosszabbítás a PINKK-nél (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő PINKK Pécsi 424 vasárnapi sajtóközleményében jelentős változásokról számolt be a kerettel és a szakmai stábbal kapcsolatban.
júl. 4
12:50
Eb 2016: az összes 11-es egyszerre – és Zaza... – videó! (She)
Nagyszerű összevágást tettek közzé a Németország–Olaszország Eb-negyeddöntő tizenegyespárbajáról, amelyen a német és az olasz játékosok összes rúgását egyszerre jelenítik meg. Illetve azért egy kivétel akad. Igen, Simone Zaza...
júl. 4
13:06
Videó: az edző egyetlen mozdulattal elvitte a show-t (She)
Zseniális mozdulattal adta vissza a labdát az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Columbus Crew vezetőedzője, Gregg Berhalter. A 44-szeres amerikai válogatott korábbi védő a háta mögül, egy lábbal rúgta vissza a kipattanó labdát a Sporting Kansas City elleni mérkőzésen.
júl. 4
13:08
Anglia: újabb fiatal magyar írt alá a PL-klubnál (She)
Deczki Máté után újabb fiatal magyar labdarúgót szerződtetett az angol élvonalbeli Stoke City. Szerető Krisztofer, a Honvéd 16 éves támadója Angliában folytatja pályafutását.
júl. 4
13:10
Eb 2016: „Sohasem irányítanám az angol válogatottat!” (She)
Chris Coleman, a franciaországi Európa-bajnokságon elődöntős walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy soha nem irányítaná az angol nemzeti csapatot.
júl. 4
13:12
Eb 2016: az elődöntő időpontjai, helyszínei, kommentátorai (She)
Kialakult a legjobb négy mezőnye, így már csak három mérkőzés maradt hátra az Európa-bajnokságon: a szerdai walesi–portugál meccset Lyonban rendezik, a magyar kommentátor Gundel Takács Gábor lesz. A francia–német összecsapás helyszíne Marseille, kommentátora Hajdú B. István. A döntő vasárnap este lesz.
júl. 4
13:12
EURO 2016: A negyeddöntőben is megérte velünk tartani! (Agroinform)
Ismét jól járhatott, aki követte a hatharom.com beharangozóit, hiszen 3 negyeddöntős meccset is győztes tippel zártunk.
júl. 4
13:24
NB I: az újonc Mezőkövesd a másodosztályból erősített (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gohér Gergő az első osztályba feljutó Mezőkövesdben folytatja a pályafutását.
júl. 4
13:26
Eb 2016: BL-győzelem mellé Eb-arany? Kik reménykedhetnek? (She)
Nem gyakran adódik meg egy profi labdarúgónak, hogy klubjával elhódítsa a legrangosabb európai kupát, a BEK/BL-serleget, de az sem, hogy hazája válogatottjával felüljön a kontinens trónjára. Az pedig még ritkább, hogy egy futballista ugyanabban az évben nyerjen Eb-t és BEK/BL-t. Megnéztük, korábban kiknek sikerült ez a bravúr, illetve azt is, hogy az idén ki(k) csatlakozhat(nak) a „duplázók” elit…
júl. 4
13:28
MU: Smalling nem szörfözés miatt került kórházba Balin (She)
A Manchester United tisztázta Chris Smalling esetét, az angol klub tájékoztatása szerint a válogatott védő ételmérgezést kapott, amelynek eredményeként elájult vasárnap.
júl. 4
13:30
MU: „Itt vagyok!” – Mourinho vonattal érkezett az éjszaka (She)
Vasárnap délután Pep Guardiolát mutatták be az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Citynél, most José Mourinho, a városi rivális United nemrég kinevezett menedzsere is megérkezett a városba mauritiusi nyaralását követően.
júl. 4
14:00
Eb 2016: bajban a portugálok, megsérült az egyik kulcsember (She)
Combizomsérülés miatt kihagyhatja a Wales elleni Európa-bajnoki elődöntőt Pepe, a portugál válogatott védője.
júl. 4
14:06
Riói olimpia: Dagad a botrány a súlyemelőknél (Agroinform)
Négy ország súlyemelőit is kizárhatják a 2016-os riói olimpiai tornáról.
júl. 4
14:36
Spanyolország: több millió eurót fizethet vissza a Barca és a Real (She)
Az uniós szabályokkal összeegyeztethetetlen állami támogatások miatt hét spanyol futballklubnak – köztük a Barcelonának és a Real Madridnak – több tízmilliót eurót kell visszafizetnie a spanyol államnak az Európai Bizottság hétfői döntése értelmében.
júl. 4
14:38
F1: Ricciardo sejti, miért maradt le Verstappentől (She)
Nem sikerült jól Daniel Ricciardo számára az Osztrák Nagydíj, hiszen csak az ötödik helyen végzett, miközben csapattársa, Max Verstappen dobogóra állhatott. Ricciardo szerint ennek az volt az oka, hogy a futam során energia-visszanyerési gondokkal küzdött.
júl. 4
14:40
Atlético: megszületett a döntés Torres jövőjéről – hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Fernando Torres új, egyéves szerződést kötött a csapattal.
júl. 4
14:42
Európa Liga: Meglepő oddsok a magyar kupameccsekre (Agroinform)
A bukik lebecsülik mindhárom magyar csapat ellenfelét. Vajon reálisak az oddsok?
júl. 4
14:54
Eb 2016: ebben a 11 gólban egyvalami biztosan közös (She)
Vasárnap este a 48. mérkőzést is lejátszották az Európa-bajnokságon, amelyen kialakult az elődöntő párosítása. A felső ágon Portugália és Wales, míg az alsón Németország és a házigazda Franciaország csap össze a fináléba kerülését. Az eddig megrendezett meccsek kapcsán apró – vagy tán nem is olyan apró – érdekességre lettünk figyelmesek, ami azt bizonyítja, a mai labdarúgásban, de legalábbis…
júl. 4
14:56
Wimbledon: Valkusz Máté győzelemmel kezdett a junioroknál (She)
Valkusz Máté győzelemmel kezdte szereplését hétfőn a wimbledoni teniszbajnokság juniorversenyében.
júl. 4
14:58
Man. City: Eb-t megjárt ukrán válogatott középpályás érkezett – hivatalos (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester City hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette az FK Ufa ukrán válogatott középpályását, Olekszandr Zincsenkót.

Keresés