2016. július 30. szombat

júl. 30
0:45
Szombati sportműsor: FTC–DVTK az NB I-ben; pályán a topcsapatok (She)
Szombaton három mérkőzést rendeznek meg a labdarúgó NB I 3. fordulójából. Hat órától a Honvéd a Haladás vendégeként lép pályára Sopronban, az Újpest pedig az Illovszky-stadionban fogadja a Paksot. 20.30 órától két hibátlan együttes találkozik egymással – az FTC és a DVTK személyében – a Groupama Arénában. Öt találkozóval folytatódik a Bajnokok Nemzetközi Kupája, pályára lép többek között a…
júl. 30
7:12
Felkészülés: a Trabzonsporral játszik az ETO FC Győr (She)
A török Trabzonspor ellen vívja utolsó felkészülési mérkőzését szombaton 20 órától az ETO Parkban a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO FC Győr.
júl. 30
7:30
NB III: edzőváltás a BKV-nál – megvan Menczeles utódja (She)
Edzőt váltott a héten a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő szereplő BKV Előre.
júl. 30
8:06
Tenisz: Djokovics továbbjutott, Konta kiesett Kanadában (She)
A svájci Stan Wawrinka és a japán Nisikori Kei után az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics és a tizedikként rangsorolt Gaël Monfils is bejutott az elődöntőbe a Torontóban zajló ATP 1000-es kemény pályás tenisztornán.
júl. 30
9:16
NB I: Úgy éreztem, ha ő kiteszi, akkor lefényképezem – Aranyosi (She)
Az NB I 3. fordulójában rendezik a Ferencváros–Diósgyőr rangadót, a Budapest Honvéd a Haladás vendégeként (Sopronban) küzd a három pontért, míg az első két bajnokiját elveszítő Újpesthez (a Fáy utcába) a Paks látogat, amely néhány évvel ezelőtt 6–0-ra győzött a Megyeri úton. Vajon megtörik a lila-fehérek rossz sorozata? Milyen kimenetelre érdemes fogadni a hétvégi rangadón? Aranyosi Péter többek…
júl. 30
9:21
Sportfogadás: Magyaros kombival támadunk a hétvégén! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
júl. 30
9:33
Hertha: botány az edzésen! Dárdai az öltözőbe küldte a kapust (She)
„Botrány a Hertha edzésén” – írja a német Bild, amely szerint a berliniek pénteki tréningjén Dárdai Pál vezetőedző egy szóváltást követően az öltözőbe küldte a csapat kapusát, Thomas Kraftot.
júl. 30
9:51
NB I: Úgy éreztem, ha ő kiteszi, akkor lefényképezem – Aranyosi (She)
Az NB I 3. fordulójában rendezik a Ferencváros–Diósgyőr rangadót, a Budapest Honvéd a Haladás vendégeként (Sopronban) küzd a három pontért, míg az első két bajnokiját elveszítő Újpesthez (a Fáy utcába) a Paks látogat, amely néhány évvel ezelőtt 6–0-ra győzött a Megyeri úton. Vajon megtörik a lila-fehérek rossz sorozata? Milyen kimenetelre érdemes fogadni a hétvégi rangadón? Aranyosi Péter többek…
júl. 30
9:53
Hertha: botrány az edzésen! Dárdai az öltözőbe küldte a kapust (She)
„Botrány a Hertha edzésén” – írja a német Bild, amely szerint a berliniek pénteki tréningjén Dárdai Pál vezetőedző egy szóváltást követően az öltözőbe küldte a csapat kapusát, Thomas Kraftot.
júl. 30
10:09
Rio 2016: útnak indult a legnagyobb magyar küldöttség (She)
Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rio de Janeiróba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára.
júl. 30
10:11
Videó: a pokémonos gólöröm, amitől megjött a világhírnév (She)
Legyünk őszinték, bár rendkívül szórakoztató nézni, a strandfociról viszonylag ritkán beszél a világ, nem tartozik a sportág a legnépszerűbbek közé. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet kitűnni, az alábbi észt játékos például a gólörömével került fel szinte minden nagyobb sportoldalra. Tegyük hozzá, megérdemelten…
júl. 30
10:27
Rio 2016: így búcsúztak el az olimpikonok – fotók (She)
Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rio de Janeiróba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. Tekintse meg a helyszínen, a Syma-csarnok előtt készült képekből álló galériánkat a búcsúzás pillanatairól!
júl. 30
10:29
Palermo: Szalai Ádám is Balogh riválisa lehet – sajtóhír (She)
Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Palermónál szerepel a kiszemeltek között a Hoffenheim magyar válogatott csatára, Szalai Ádám. Sőt, egyes hírek szerint már az egyeztetések is elkezdődtek a szerződtetése ügyében. Szalai érkezésével a télen a DVSC-től megvásárolt csatár, Balogh Norbert magyar riválist kaphatna.
júl. 30
11:18
F1: a Ferrari elnöke elüldözte, a McLarennél köthet ki (She)
Egyre több részlet derül ki arról, miért hagyta el James Allison technikai igazgató a Ferrarit, és egyesek már azt is tudni vélik, hogy az elismert szakember a McLarennél folytatja karrierjét.
júl. 30
11:54
Rio 2016: minden megérkezett orosz sportolót ellenőriztek már (She)
Azok az orosz sportolók, akik már Rióban készülnek az olimpia jövő pénteki rajtjára, legalább egyszer átestek doppingvizsgálaton a helyszínen.
júl. 30
12:12
F1: megint Rosberg elöl, közel a Red Bull a Mercedeshez (She)
Nico Rosberg a harmadik szabadedzést is az élen zárta a Német nagydíj hétvégéjén, a Mercedes német pilótáját közvetlen közel, mindössze 57 ezredre elmaradva követte az időlistán Lewis Hamilton, sőt, a Red Bull-os Daniel Ricciardo is egy tizeden belülre került az éllovashoz képest. A negyedik helyen Kimi Räikkönen zárt a Ferrarival, a szombat délelőtti történések alapján szoros időmérő várható 14…
júl. 30
12:14
Boksz: felakadt szemekkel előre zuhant – brutális K. O. (She)
A kanadai Adonis Stevenson (28–1–0, 23 K. O., T. K. O.) megvédte a Bokszvilágtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoki címét, miután a negyedik menetben kiütéssel legyőzte kihívóját, az amerikai Thomas Williams Juniort (20–2–0, 14, K. O., T. K. O.) a kanadai Québec Cityben rendezett profi gálán pénteken.
júl. 30
12:18
Felkészülés: Pályán a Barcelona! (Agroinform)
A katalán gárda is megkezdi a felkészülés a következő szezonra. Ellenfelük a Celtic Glasgow lesz.
júl. 30
12:48
F1: Hamiltont vizsgálták, megúszta rajtbüntetés nélkül (She)
Lewis Hamiltont a Német Nagydíj sportfelügyelői elé idézték, mert az angolt a 3. szabadedzésen közvetlenül Romain Grosjean Haas-Ferrarijának útjába engedte ki a csapata a bokszutcába. Ez veszélyes elengedésnek minősül. A sportfelügyelők úgy döntöttek, Hamilton és a Mercedes pénzbírságot kap.
júl. 30
13:21
Rio 2016: kövesse a magyar csapat gépét Brazíliáig élőben! (She)
Elindult Rio de Janeiróba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. A flightradar24.com oldalon élőben végigkövetheti a magyar csapat repülőjét egészen Rióig! A mieink – magyar idő szerint – várhatóan vasárnap hajnali 1.30 órakor szállnak le. Az élő közvetítést a repülőútról IDE, vagy a képre kattintva éri el! Ide kattintva 3D-ben követheti a repülőt.
júl. 30
13:39
Videó: az NFL-játékos új trükkjétől a titkosszolgálat is megőrült! (She)
Jon Dorenbostól, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles játékosától napról napra leesik az amerikaiak álla. A játékosként és bűvészként ugyanolyan tehetséges long snapper az amerikai titkosszolgálat embereinek tartott egy gyors bemutatót, és természetesen most sem okozott csalódást.
júl. 30
13:41
F1: „Sennának és Prostnak is tetszett volna a manőverem” (She)
Max Verstappennek ismét meg kellett védenie magát, hiszen egy héttel a Magyar Nagydíj után is támadják őt a Kimi Räikkönnen elleni manővere miatt.
júl. 30
13:43
Rio 2016: Cseh Lászlónak kellett a váltás – indulás a cél felé (She)
Mint ismert, elindult Rio de Janeiróba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. Akadt olyan, aki teli bőrönddel érkezett a találkozási pontra, de olyan is, aki hagyott helyet a családtagoknak szánt riói ajándékoknak. Tobai-Sike Renáta sportlövő, Kapás Boglárka és Cseh László úszó, valamint dr. Csernus Imre, a magyar női vízilabda-válogatott pszichológusa beszélt az…
júl. 30
13:57
F1: Német Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg mindhárom szabadedzést az élen zárta Hockenheimben, Lewis Hamilton pénzbírsággal megúszta a harmadik tréningen történt veszélyes bokszutcai elengedését, így a Mercedes mindkét pilótája készen áll arra, hogy megküzdjön a másikkal a pole pozícióért. A Red Bull és a Ferrari beleszólhat a csatába?  Kövesse velünk az időmérőt!
júl. 30
14:15
Románia: a volt Fradi-játékos a másodosztályban lett edző (She)
Szatmárnémetiben, a román másodosztályú Olimpia Satu Marénál lett vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi középpályása, Bogdan Andone.
júl. 30
14:51
Videoton: Kuttor Attila is szeretne hozzájárulni a sikerekhez (She)
A Videoton labdarúgócsapatának korábbi játékosai, ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás a klub hivatalos honlapjának beszéltek jelenlegi fehérvári munkájukról – mindhárman az utánpótlásban dolgoznak.
júl. 30
15:00
NB I: Albérletben fogadja mumusát az Újpest (Agroinform)
Az Újpest és a Paks is első győzelmére készül, ám a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.
júl. 30
15:09
Képek: Serena Williams nem sokat bíz a fantáziára új fotóival (She)
A világelső női teniszező, Serena Williams Snapchat-profilját nem véletlenül követik annyian, az amerikai klasszis – mint azt gyakran hangoztatja – nagyon büszke a testére, és szereti megmutatni rajongóinak, mit rejt a ruha. Így tett most is, és mint látszik, Serena egyre kevesebbet bíz a fantáziára…
júl. 30
15:11
F1: Rosberg idén ötödször, összesen 27-edszer a pole-ban (She)
Nico Rosberg indulhat az első helyről a Formula–1-es Német Nagydíjon vasárnap, miután az időmérő edzés harmadik szakaszában 107 ezreddel megelőzte mercedeses csapattársát, Lewis Hamiltont. A német pilóta az idén ötödször, pályafutása során 27. alkalommal szerezte meg a pole pozíciót, ezzel Mika Häkkinent leszakítva már egyedül áll az örökranglista 9. helyén.
júl. 30
15:33
Forma-1: Rosberg nyerte az időmérőt (Agroinform)
A hazai közönség kedvence indulhat vasárnap az első rajtkockából.
júl. 30
15:35
NB I: Sokba kerül a szálloda, nyerni akar a Diósgyőr (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 3. fordulójának rangadóján két 100 százalékos csapat, a címvédő Ferencváros és a Diósgyőr csap össze.
júl. 30
15:45
Serie A: magyar játékossal bővült a Palermo kerete – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia FC 19 éves támadóját, Sallai Rolandot.
júl. 30
16:03
Sevilla: micsoda nap! Gameirót eladták, két csatár jött helyette (She)
Nem szokványos szombati nap zajlik a La Ligában szereplő Sevillánál: az Európa-liga-győztes együttes ma három átigazolást is lebonyolított.
júl. 30
16:21
Hollandia: a PSV 2020-ig hosszabbított a gólvágóval (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Eredivisie) megnyerő PSV 2020-ig meghosszabbította csapatkapitánya, Luuk de Jong szerződését.
júl. 30
16:39
Kajak-kenu: három magyar arany a korosztályos vb-n (She)
Három számban is aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a Minszkben zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság szombati döntői során.
júl. 30
16:57
Felkészülés: Dárdai Herthája sikerrel hangolt az El-meccsre (She)
A német Hertha BSC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Eintracht Braunschweiget.
júl. 30
16:59
Rio 2016: elhunyt feleségéről kérdezték, szívszaggató választ adott (She)
Monty Williamst, az Oklahoma City Thunder NBA-csapatának korábbi edzőjét – aki jelenleg az amerikai kosárlabda-válogatottal dolgozik, és készül a riói olimpiára – nemrég elhunyt feleségéről kérdezték. Szívszaggató válasz érkezett.
júl. 30
17:01
Kép: aki gyönyörű, mindig gyönyörű – ennél szebb kép nincs (She)
Túl azon, hogy Natasa Kovacsevics alapvetően is dekoratív hölgy, legutóbbi Facebook-posztja is rávilágít arra, hogy igazán akkor vagyunk szépek, ha a személyiségünk is gyönyörű. Mint ismert, az exgyőri kosaras egyik lábát a sajnálatos baleset következtében amputálni kellett, de így is teljes életet él – még a pályára is visszatért! Sőt! Legutóbbi képe Görögországból olyan szépséget és…
júl. 30
17:03
Felkészülés: Real Madrid-Chelsea a nap slágermérkőzése (Agroinform)
Tovább folytatódik Champions Cup, Michiganben a Galaktikusok és a Kékek csapnak össze.
júl. 30
17:15
PSG: Emery is megszólalt a Real Madrid-támadó ügyében (She)
A Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain vezetőedzője, Unai Emery megerősítette a spanyol és francia lapértesüléseket – valóban szívesen szerződtetné Jesé Rodríguezt a Real Madridtól.
júl. 30
17:17
Női válogatott: szétlövés döntött a szerbek elleni bronzmeccsen (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–2-re kikapott Szerbiától a Balaton-kupa bronzmérkőzésén, így házigazdaként a negyedik helyen zárta a tornát.
júl. 30
17:19
NB I: Lázokkal támad az Újpest, Eppellel a Honvéd – kezdők (She)
Íme, a labdarúgó NB I 3. fordulójának szombat 18 órás mérkőzéseinek kezdőcsapatai!
júl. 30
17:33
NFL: az edző „kivégezte” a riportert a kérdése után – videó (She)
Bill Belichick, a New England Patriots vezetőedzője legendásan nem könnyű riportalany. A csapattal négy bajnoki címet nyerő mester a legritkább esetben tér el a jól begyakorolt „azt tesszük, ami a csapatnak az érdeke, hogy a lehető legtöbb esélyünk legyen nyerni” és az ehhez hasonló mondatoktól – persze, van, amikor egy-egy riporternek sikerül kicsit kizökkentenie. Ez, mondjuk, számukra…
júl. 30
17:35
Rio 2016: megérkezett Rio de Janeiro államba az olimpiai láng (She)
Megérkezett a Rio de Janeiro államban lévő Paratyba az olimpiai láng – adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja.
júl. 30
17:37
Triatlon: francia és osztrák siker a budapesti Ironman 70.3-on (She)
A férfiaknál a kétszeres hosszú távú világbajnok francia Bertrand Billard, a nőknél pedig az osztrák Lisa Hütthaler győzött a budapesti Ironman 70.3 elnevezésű triatlonversenyen szombaton.
júl. 30
18:09
Rio 2016: Lobincev fennakadt a doppingvizsgálaton (She)
Megbukott egy júniusi doppingvizsgálaton Nyikita Lobincev olimpiai és világbajnoki érmes orosz úszó, aki eleve nem indulhat a jövő pénteken kezdődő riói ötkarikás játékokon.
júl. 30
18:11
NB I: Újpest–Paks élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 30
18:13
NB I: Haladás–Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 30
18:15
Rio 2016: kirabolták az olimpiára készülő argentin válogatottat (She)
Kirabolták a riói olimpiára készülő argentin labdarúgó-válogatottat, mialatt éppen felkészülési mérkőzést játszott Mexikóban.
júl. 30
18:17
Real: Figo számára sosem CR lesz a legjobb portugál (She)
Luís Figo, a Barcelona, a Real Madrid és az Internazionale korábbi portugál ásza nem Cristiano Ronaldót mondta, amikor megkérdezték, szerinte ki a valaha élt legjobb portugál labdarúgó.

Keresés