2016. június 18. szombat

jún. 18
17:06
EURO 2016: A belgák lemosták az íreket (Agroinform)
Belgium esélyeshez méltóan 3-0-ra győzte le Írországot az E csoportban.
jún. 18
17:15
Eb 2016: a horvátok sztárja kimarad a spanyolok ellen (She)
Sérülés miatt szinte biztosan kihagyja a spanyolok elleni Európa-bajnoki mérkőzést Luka Modric, a horvát labdarúgó-válogatott sztárja.
jún. 18
17:17
Eb 2016: összetűzés a magyar hívek és a biztonságiak között – videó (She)
Kisebb összetűzés alakult ki a marseille-i stadionban a biztonsági szolgálat és a magyar drukkerek között.
jún. 18
17:33
Eb 2016: Izland–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat 18 órától Izlanddal csap össze a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 18
17:51
Eb 2016: paprikaspray-vel fújták le a magyar szurkolókat – fotó (She)
Mint ismert, kisebb összetűzés alakult ki a marseille-i stadionban a magyar szurkolók és a biztonsági emberek között egyes drukkerek öntörvényű helyváltoztatása miatt. Ahogy a Reuters fotóin tisztán látszik, a biztonságiak paprikaspray-t és egyéb fenyítő eszközöket is bevetettek.
jún. 18
17:53
Eb 2016: marseille-i csókcsata és könnyfakasztó pillanat (She)
Délelőtt élő tudósításunkban már láthatták, hogyan kérte meg a budaörsi drukker, István a barátnője, Márti kezét. Most lássuk a lánykérés legszebb jeleneteit videoriportunkban, melyből az is kiderül, hogy mikorra tervezik az esküvőt!
jún. 18
17:55
Videó: fantasztikusan hangzik a stadionban „Az éjjel soha nem érhet véget” (She)
Szenzációs, fantasztikus, döbbenetes! Így szólt „Az éjjel soha nem érhet véget” a marseille-i stadionban az Izland–Magyarország Eb-meccs előtt.
jún. 18
18:09
Eb 2016: elképesztő jelenetsor után rendőrkézen a magyar drukker – fotó (She)
Elképesztő jelenetsor után esett nagyot, majd került rendőrkézre egy magyar szurkoló a marseille-i stadionban az Izland–Magyarország Európa-bajnoki mérkőzése előtt.
jún. 18
18:11
Felkészülés: hat góllal vágott vissza a Loki, kikapott az MTK (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a 2–1-re elveszített első meccs után 6–1-re legyőzte a szlovákiai Zemplín Michalovcét a két csapat második szombati felkészülési mérkőzésén. A debrecenieknél ismét lehetőséget kapott az MTK játékosa, a próbajátékra érkező Tóth Milán, aki ezúttal már gólt is szerzett. A fővárosi kék-fehérek ezzel egy időben 1–0-s vereséget szenvedtek az izraeli Beitar…
jún. 18
18:13
Eb 2016: a legjobb fotók az izlandi–magyar meccsről – ÉLŐ képgaléria! (She)
Tekintse meg az izlandi–magyar mérkőzésről készült legjobb képeinket folyamatosan frissülő galériánk segítségével!
jún. 18
18:27
Eb 2016: így szólt a Himnusz az Izland elleni meccs előtt (She)
Így szólt a Himnusz Magyarország tiszteletére az Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt a marseille-i Vélodrome-ban.
jún. 18
18:29
Eb 2016: élő adásban öltöztek Király-mackóba a műsorvezetők (She)
Kanada vezető sporthálózata, a TSN műsorvezetői – Király Gábor előtt tisztelegve – szürke mackónadrágban elemzik a magyar–izlandi mérkőzést.
jún. 18
18:45
F1: Ez nem hiányzott, semmi sem volt a helyén – Hamilton (She)
Lewis Hamilton elismerte a felelősséget az Európai Nagydíj időmérőjén elkövetett hibáiért, a vb-címvédő elárulta, hogy bár jó volt az autója Azerbajdzsán fővárosában, ő nem érezte a vezetést. Nico Rosberg szerint a 10. helyről rajtoló Hamiltonnal is számolni kell vasárnap, a pole-ból induló német sok biztonsági autós időszakra számít. Daniel Ricciardo nem hitte volna, hogy az első sorból…
jún. 18
19:03
Videó: ezért ítélt 11-est a bíró Izland javára – és a gól (She)
Íme, a jelenet, amiért a játékvezető büntetőt ítélt Izland javára Magyarország ellen. Nem Király, hanem Kádár mozdulata miatt.
jún. 18
19:05
Eb 2016: most a kidobása miatt borul le a net Király előtt – videó (She)
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Király Gábor az Európa-bajnokság egyik nem várt sztárja. A magyar válogatott kapusáról korrekordja és mackónadrágja miatt is rengeteget beszélnek külföldön, de az Izland elleni találkozón is adott rá okot – ezúttal egy különleges kiadással.
jún. 18
19:09
EURO 2016: Vitatható tizenegyesgóllal vezet Izland - videó (Agroinform)
Egy vitatható büntetővel 1-0-ra vezet a félidőben Izland Magyarország ellen.
jún. 18
19:33
Büntetőeljárás az orosz doppinglabor korábbi vezetője ellen (Metropol)
Hivatali visszaélés miatt.
jún. 18
19:36
Eb 2016: így festett Budapest belvárosa a magyar–izlandi közben (She)
A Magyarország–Izland mérkőzés kezdete után körbejártuk Budapest belvárosát, és megnéztük, hogy mennyien vannak az utcán.
jún. 18
19:38
NB III: feljutott a Kaposvár és a Gyirmót második csapata is (She)
Lejátszották a megyei bajnokok osztályozós párharcainak visszavágóit, amelyeken az NB III-ba jutás volt a tét. A Tiszafüredet kettős győzelemmel felülmúló Gyirmót második csapata mellett a Kaposvár, a Veszprém és a Mórahalom jutott fel a harmadosztályba.
jún. 18
19:45
EURO 2016: Itt a videó, amely szerint nem volt büntető (Agroinform)
Izland vitatható büntetővel jutott vezetéshez Magyarország ellen az Európa-bajnokság F csoportjában.
jún. 18
19:54
Videó: Saevarsson öngóljával egyenlítettünk! (She)
Íme, a gól, amivel egyenlítettük Izland ellen a labdarúgó Eb-n!
jún. 18
19:56
Eb 2016: a 88. percben öngóllal mentettünk pontot Izland ellen! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Izlanddal a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában. A szigetországi együttes az első félidőben tizenegyesből vezetést szerzett, de a mieink a 88. percben Birkir Már Saevarsson öngóljával pontot mentettek.
jún. 18
20:12
Eb 2016: Lényegtelen, hogy a büntető jogos volt-e – Storck (She)
A magyar labdarúgó-válogatottat irányító Bernd Storck az Izland elleni döntetlen után is büszke a csapatára, és nem foglalkozik azzal, hogy jogos volt-e az ellenfél javára megítélt tizenegyes.
jún. 18
20:30
Eb 2016: Böde kicsit neheztel az öngólt lövő izlandira (She)
Böde Dániel az egész magyar válogatotthoz hasonlóan nagyon örül az Izland elleni döntetlennek, de azt azért sajnálja, hogy nem ő szerezte az egyenlítő gólunkat.
jún. 18
20:32
Eb 2016: Nani, Quaresma és CR támad a portugáloknál (She)
Megvannak a 21 órakor kezdődő Portugália–Ausztria Európa-bajnoki csoportmérkőzés kezdőcsapatai. A kvartett másik meccsén a magyar válogatott Marseille-ben 1–1-es döntetlent játszott Izlanddal.
jún. 18
20:34
Felkészülés: a Paks háromgólos vereséget szenvedett Kaproncán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Kaproncán a Slaven Belupo vendégeként.
jún. 18
20:36
Eb 2016: így szólt a közös Himnusz a meccs után – videó (She)
Magyarország megszenvedett érte, de abszolút megérdemelt pontot szerzett Izland ellen második csoportmérkőzésén az Eb-n. A szurkolók az első perctől az utolsóig fantasztikus hangulatot teremtettek a marseille-i Vélodrome-ban, a lefújás után pedig a játékosokkal hosszasan ünnepeltek. Így szólt a lelátón a magyar himnusz.
jún. 18
20:39
EURO 2016: A hajrában mentettünk pontot Izland ellen, küszöbön a továbbjutás - videó (Agroinform)
Guzmics, Király és Kádár is hatalmasat hibázott az izlandi gól előtt. De a végén szerencsénk volt.
jún. 18
20:48
Felkészülés: a Paks négy góllal kikapott Kaproncán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Kaproncán a Slaven Belupo vendégeként.
jún. 18
21:06
Eb 2016: Portugália–Ausztria élőben az NSO-n! (She)
A portugál labdarúgó-válogatott szombat 21 órától Ausztriával csap össze a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 18
21:08
Eb 2016: az izlandi legjobb vereségként éli meg a döntetlent (She)
Az InStat elemzőrendszer alapján a legjobb izlandi, Gylfi Sigurdsson vereségként éli meg, hogy nem sikerült nyerniük Magyarország ellen az Eb-csoportkör 2. fordulójában.
jún. 18
21:10
Eb 2016: az izlandi kapitány szerint szigorú ítélet volt a 11-es (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Izlanddal a franciaországi Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában. Az összecsapás után Heimir Hallgrímsson, az izlandiak társkapitánya csalódott volt.
jún. 18
21:24
Eb 2016: Dzsudzsák összenőtt a kalappal – öltözői csapatkép (She)
Magyarország az Izland elleni 1–1-es döntetlennel nagyon közel került ahhoz, hogy továbbjusson az F-csoportból. A találkozó után a magyar játékosok és a marseille-i Vélodrome-ban fantasztikus hangulatot teremtő magyar szurkolók sokáig közösen ünnepeltek, majd az öltözőben is készült néhány örömkép. A válogatott játékosainak Instagram-oldalairól válogattunk.
jún. 18
21:26
Eb 2016: Rosicky számára véget ért a kontinensbajnokság (She)
Combsérülése miatt véget ért a franciaországi Európa-bajnokság a cseh válogatott csapatkapitánya, Tomás Rosicky számára.
jún. 18
21:42
Válogatott: „Ha nincs a büntető, megnyertük volna a meccset” (She)
Az 1–1-re végződő Izland–Magyarország Európa-bajnoki összecsapás után Juhász Roland és Priskin Tamás, a válogatott két játékosai értékelt.
jún. 18
21:44
Válogatott: Nagy a magyar csapat, Sigurdsson a meccs legjobbja (She)
Az InStat Football statisztikai futballelemző rendszer adatai szerint Nagy Ádám volt a magyar válogatott legjobbja az 1–1-re végződő Izland–Magyarország Eb-csoportmérkőzésen 273-as játékosindexével. A mezőny legjobbjának az izlandi gólszerző Gylfi Sigurdsson (289) bizonyult.
jún. 18
21:46
Eb 2016: az izlandi szerint nem kaptak meg egy büntetőt (She)
Az izlandiaknál csereként beálló Alfred Finnbogason szerint a hajrában nem adtak meg számukra egy tizenegyest. A csatár erről az 1–1-re végződő Izland–Magyarország Eb-meccs után beszélt.
jún. 18
22:00
Eb 2016: Nikolics Böde Dánielnek szánta a gólpasszát (She)
Az Izland elleni pontszerzést eredményező magyar gólpasszt Nikolics Nemanja jegyezte, aki a Nemzeti Sport Online-nak arról beszélt, milyen feladatokkal küldte őt pályára a kapitány, és hogyan került ki a jobb szélre a gólpassz előtt, kinek szánta a labdáját.
jún. 18
22:16
Eb 2016: Ugrálni tilos! – adta ki a jelszót Király Gábor (She)
Király Gábor csodálatos védőmunkáról beszélt az 1–1-es döntetlennel végződő Magyarország–Izland labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés után.
jún. 18
22:18
Eb 2016: náci karlendítést bemutató magyarokról ír a L'Équipe (She)
A francia L'Équipe megemlékezett a Magyarország–Izland Eb-mérkőzést megelőző kisebb szurkolói rendbontásról, és arról ír, hogy a marseille-i stadion északi sarkában lefotóztak néhány magyar drukkert, amint náci karlendítést mutattak be. Könnyen lehet, hogy a francia lap a „szívtől az égig” koreográfiát értette félre a magyar drukkerektől.
jún. 18
22:21
Így ünnepelték a döntetlent a magyarok Budapesten - Fotók (Behaviour)
A tömeg ismét örömmámorban úszva, skandálva és énekelve vonult az utcákon.
jún. 18
22:33
Válogatott: Dzsudzsák már biztosra véli a továbbjutást (She)
Az 1–1-re végződő Izland–Magyarország Európa-bajnoki összecsapás után Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya biztosra véli, hogy az eddig megszerzett négy pont elég ahhoz, hogy továbbjussunk az F-csoportból.
jún. 18
22:33
Az Izland elleni döntetlennel közel a továbbjutás (Metropol)
A magyar csapat győzelemként ünnepelte a döntetlent.
jún. 18
22:35
Eb 2016: így szólt a „Nélküled” Marseille utcáin – videó (She)
A magyar szurkolók a stadion elhagyását követően is folytatták az Európa-bajnokság F-csoportjában két mérkőzést követően négy ponttal álló magyar válogatott szereplésének megünneplését.
jún. 18
23:09
Eb 2016: a szakportál szerint nem volt egyenlő a mérce az izlandi–magyaron (She)
A játékvezetéssel foglalkozó worldreferee.com oldal nem túl hízelgő véleménnyel ír az Izland–Magyarország (1–1) labdarúgó Eb-meccset vezető Szergej Karaszjovról. A szakportál szerint az orosz játékvezető erősen véleményes büntetőt ítélt meg Izland javára, illetve nem biztos abban, hogy egyforma mércét alkalmazott a két csapattal szemben.
jún. 18
23:27
Eb 2016: a pesti „ministadion” fergeteges hangulatban szurkolt (She)
Ezúttal az Eiffel téren jártunk és néztük meg a szurkolókkal a Magyarország–Izland Eb-csoportmérkőzést. Izgalmak, tombolás és öröm.
jún. 18
23:29
Eb 2016: Szalai jóslata; Böde nem akar senkire mutogatni (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni 1–1-es döntetlenje után az NSO Tv összeválogatta a mieink nyilatkozatait. Vélemények Nikolics Nemanjától Szalai Ádámon és Böde Dánielen át Dzsudzsák Balázsig.
jún. 18
23:36
EURO 2016: Ronaldo a tizenegyest is kihagyta, élen a mieink (Agroinform)
Portugália 0-0-s döntetlent játszott Ausztriával az F csoport esti mérkőzésén, Ronaldo tizenegyest rontott.
jún. 18
23:45
Újabb 3-0 az Eb-n (Metropol)
A nagy fölényben játszó Belgium 3-0-ra legyőzte Írországot a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 18
23:47
Storck büszke a magyar válogatottra (Metropol)
A csapat nagyon sokat fejlődött, nagyszerűen játszott - mondta.

Keresés