2016. június 27. hétfő

jún. 27
16:45
Wimbledon: a korábbi világelső az első fordulóban kiesett (She)
A címvédő Novak Djokovics három játszmában (6:0, 7:6, 6:4) megverte a brit James Wardot a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójában, ezzel sorozatban a 29. győzelmét aratta Grand Slam-tornán. A szerb kiválóság a második körben a francia Adrian Mannarinóval találkozik. Rajta kívül továbbjutott a spanyol David Ferrer is, aki csak négy játékot veszített el az izraeli Dudi Szelával szemben.
jún. 27
17:21
Jégkorong: a magyar játékvezető a KHL-ben folytatja (She)
A magyar játékvezető, Gebei Péter nyílt levélben tudatta, hogy a következő szezontól Európa legjobb jégkorong-bajnokságában, a KHL-ben folytatja – adta hírül a jegkorongblog.hu.
jún. 27
17:27
NB I: Megint remek odds van a Fradira! (Agroinform)
A Tippmixprónál tavaly is benézték az oddsokat a Ferencváros bajnoki címére. Idén is hibázott a magyar buki?
jún. 27
17:39
Eb 2016: szivárvánnyal köszöntötték a hazatérő magyar válogatottat (She)
Hétfőn, 17 óra után pár perccel landolt budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a Franciaországból hazatérő magyar válogatott gépe. Bernd Storck csapata vasárnap, a Belgium ellen 4–0-ra elveszített nyolcaddöntős mérkőzésen búcsúzott az Európa-bajnokság küzdelmeitől.
jún. 27
17:57
Eb 2016: szívszaggató üzenet Nagy Lászlótól a válogatottnak – kép (She)
Mint azt mindenki tudja már, emelt fővel búcsúzott a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságtól azzal, hogy sokáig szoros meccsen 4–0-s vereséget szenvedett Belgiumtól. A találkozó után Nagy László, a magyar kéziválogatott ikonja is köszönetet mondott a csapatnak.
jún. 27
17:59
Eb 2016: CR nem ünnepelte a 8 közé jutást, elárulta, miért (She)
Mint ismert, Portugália némi meglepetésre, egy 120 percig tartó csatában 1–0-ra legyőzte az esélyesebbnek tartott Horvátországot. A találkozó lefújását követően Cristiano Ronaldo az ellenfél egyik legnagyobb sztárját vigasztalta.
jún. 27
18:01
Eb 2016: Olaszország–Spanyolország élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében megismétlődik a 2012-es Eb döntője, vagyis Olaszország és Spanyolország találkozik egymással. Négy éve a spanyolok nyertek, de ma nem mehetnek biztosra, mert Antonio Conte valamit megint kitalált kollégája, Vicente del Bosque bosszantására. A két sztárcsapat közül az egyiknek búcsúznia kell. De vajon melyiküknek? Tartsanak velünk, közvetítésünkből minden…
jún. 27
18:36
Eb 2016: A karrierem alatt még sosem tapasztaltam ilyet – Gera (She)
Gera Zoltán a hazaérkezést követő sajtótájékoztatón elmondta, még sohasem tapasztalt olyat korábban, mint amit a magyar edzőtáborban. Többször is hangsúlyozta, milyen óriási élmény volt számukra az Európa-bajnokságon való részvétel, és reméli, ez még csak az út kezdete. Király Gábor szerint a kulcs az volt, hogy senki sem egyénieskedett, mindenki alárendelte magát a csapat érdekeinek.
jún. 27
18:38
Kézi BL: a Szeged a Löwen, a Veszprém a Flensburg ellen kezd (She)
A kézilabda Bajnokok Ligája 2016–2017-es szezonjának csoportjait csak július 1-jén, pénteken sorsolják, azt viszont már lehet tudni, hogy két férficsapatunk kik ellen kezdi meg szereplését.
jún. 27
18:54
Eb 2016: lemondott a románok szövetségi kapitánya (She)
Anghel Iordanescu lemondott a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról hétfőn.
jún. 27
18:54
Protipp: Brutális a formánk az Eb-n! (Agroinform)
Hétről hétre kifosztjuk a fogadóirodákat Eb-tippjeinkkel. Remek formában a Protipp tippmesterei!
jún. 27
18:56
Férfi kézi: az Eger régi ismerőst igazolt a Löwenből! (She)
Az Eger férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Richard Stochl, a Dunaferr korábbi szlovák válogatott kapusa, aki legutóbb a német Löwen játékosa volt.
jún. 27
19:12
Eb 2016: az olasz csatár magyar barátnője puszival jelentkezett be (She)
Az olasz válogatott a félidőben 1–0-ra vezet a címvédő Spanyolország ellen a Franciaországban zajló Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Az olaszoknál Graziano Pelle kezdőként kapott lehetőséget, magyar barátnője, Varga Viktória pedig ezúttal is a lelátóról szurkol kedvesének – naná, hogy a szokásos felfújható bábuval a kezében.
jún. 27
19:48
Rio 2016: Durant és társai, íme, az amerikai keret (She)
Kihirdették a címvédő Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottjának olimpiai keretét hétfőn.
jún. 27
19:48
Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén (Metropol)
A szurkolók megtöltötték a tér középső részét, illetve a rendőrség lezárta a Dózsa György utat is az ünneplés idejére.
jún. 27
19:50
Eb 2016: így szólt a Nélküled a válogatott Hősök téri buliján (She)
Mint ismert, hazatért a franciaországi Európa-bajnokságról a magyar labdarúgó-válogatott. A szurkolók a Hősök terén ünneplik a csapatot, ahol megható jelenetnek lehettek tanúi a résztvevők, a Himnusz és a Soho Party slágere mellett felcsendült az Ismerős Arcok nevű zenekar Nélküled című száma is.
jún. 27
20:06
Eb 2016: az olaszok okos játékkal hazaküldték a spanyolokat (She)
Az olasz válogatott okos, taktikus és főleg eredményes játékkal 2–0-ra megverte Spanyolországot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, és bejutott a legjobb nyolc közé. Ott sem lesz könnyebb dolguk az olaszoknak, hiszen a németekkel kell megmérkőzniük.
jún. 27
20:08
Felkészülés: döntetlent játszott orosz ellenfelével a Vasas (She)
A Vasas az ausztriai edzőtáborban találkozott az orosz Amkar Permmel, és 1–1-es döntetlent játszott. A magyar csapat gólját Vaskó Tamás szerezte.
jún. 27
20:24
Rio 2016: megsérült a kvótás öttusázó, veszélyben az olimpiája (She)
A riói olimpiára kvótát szerző öttusázó, Földházi Zsófia másfél hónappal az ötkarikás játékok előtt sérülést szenvedett, és veszélybe került az indulása, de a sportoló hallani sem akar az itthon maradásról.
jún. 27
20:24
EURO 2016: Lefocizták Spanyolországot, búcsúzott a címvédő (Agroinform)
Olaszország visszavágott a négy évvel ezelőtt csúfos vereségért Spanyolországnak a párizsi Eb-nyolcaddöntőben.
jún. 27
20:42
Eb 2016: a Juve sztárja nagyon élvezi a róla készült mémeket (She)
Az Eb-házigazda franciák 0–1-ről fordítva győzték le és ejtették ki Írországot a torna nyolcaddöntőjében. A találkozó a korai ír büntetőről és Griezmann fordításáról maradhatott emlékezetes, de nem Patrice Evrának, a Juventus hátvédjének.
jún. 27
20:42
Az olaszok búcsúztatták a címvédőt a legutóbbi finálé visszavágóján (Metropol)
Az olasz együttes szombat este a világbajnok német válogatott ellen játszik.
jún. 27
21:00
Eb 2016: Anglia–Izland élőben az NSO-n! (She)
Hétfőn az Anglia–Izland mérkőzéssel zárul a labdarúgó Eb nyolcaddöntője, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 27
21:02
Videó: a 35 éves BL-győztes először kóstolt sört – így reagált! (She)
A Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő John Arne Riise már 35 éves, de csak most kóstolta meg a sört, élményét pedig megosztotta az Instagramon.
jún. 27
21:04
Haladás: Rácz, Tóth és Szőke biztosan marad (She)
Rácz Barnabás, Tóth Máté és Szőke Dániel biztosan a Haladás labdarúgócsapatánál marad, Garda Géza viszont kölcsönben futballozik a következő idényben – mondta a szombathelyi gárdát irányító Mészöly Géza ausztriai edzőtáborozásuk után.
jún. 27
21:15
Eb 2016: Így beszél az, aki érti a futballt – Conte (She)
Antonio Conte olasz szövetségi kapitány a spanyol válogatott felett aratott 2–0-s győzelem után nem is elsősorban a nyolcaddöntő eredményére volt büszke, hanem arra, ahogy a csapata játszott Saint-Denis-ben. Vicente del Bosque még nem tudja, hogy folytatja-e spanyol kapitányként.
jún. 27
21:51
Eb 2016: Conte eszement ünneplését majdnem a kispad bánta – videó (She)
Antonio Conte győzelemre vezette az olasz válogatottat a Spanyolország elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőben, hasonlóra nagy tornán 1994 óta nem volt példa, Conte akkor játékosként szerepelt olasz oldalon.
jún. 27
21:53
Eb 2016: pezsgővel mulattak Bödéék a Hősök terén – galéria (She)
Az Európa-bajnoki nyolcaddöntős nemzeti csapat tagjait a Hősök terén ünnepelte a szurkolók tömege, tekintse meg az eseményről készült képgalériánkat!
jún. 27
21:55
Edzősors: Miriuta László ismét Romániában áll munkába (She)
Ismét Miriuta László lett a kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapatának vezetőedzője azt követően, hogy a Román Kupa idei győztesének portugál szakvezetője, Antonio Conceicao nem hosszabbította meg a szerződését.
jún. 27
21:57
Wimbledon: Federer nyert, a világranglista-772. vár rá (She)
Roger Federer 7:6, 7:6, 6:3-ra nyert Guido Pella ellen a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójában.
jún. 27
22:09
Eb 2016: „Egy korszak vége” – spanyol és olasz visszhang (She)
A La Gazzetta dello Sport őrjítő olasz csapatról ír a spanyolok elleni 2–0 után, a spanyol lapok pedig egy korszak végét hirdetik szomorúan.
jún. 27
22:27
Férfi kosár: Hanga lett a spanyol bajnokság legjobb védője (She)
Az eurobasket.com, kosárlabda-szakportál összegezte a spanyol bajnokság legjobb egyéni teljesítményeit, és az ACB Liga legjobbjai között említi Hanga Ádámot is.
jún. 27
22:29
Eb 2016: a Hősön a Hősök, így szólt Dzsudzsák a drukkerekhez (She)
A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren mintegy száz újságíró, míg a Hősök terén több ezer szurkoló köszöntötte a franciaországi Európa-bajnokságról hazatérő magyar labdarúgó-válogatottat. Nézze meg az NSO Tv összefoglalójában Dzsudzsák Balázs megható beszédét.
jún. 27
22:31
Rio 2016: pontszerző hellyel elégedett lenne Márton Anita (She)
Új egyéni csúcsot szeretne elérni az augusztusi, Rio de Janeiró-i olimpián Márton Anita Európa-bajnok és világbajnoki második helyezett súlylökő, aki elégedett lenne egy pontszerző hellyel – mondta a sportoló az MTI-nek hétfőn Békéscsabán.
jún. 27
22:45
Gyász: elhunyt Bud Spencer színészlegenda, egykori pólós (She)
Nyolcvanhat éves korában elhunyt Carlo Pedersoli, művésznevén Bud Spencer olasz színész, egykori úszó és vízilabdázó.
jún. 27
22:47
Sevilla: Jorge Sampaoli az új vezetőedző – hivatalos (She)
Az argentin Jorge Sampaoli lett a Sevilla labdarúgócsapatának új vezetőedzője – jelentette be hétfő este az andalúziai klub.
jún. 27
23:03
Eb 2016: Brexit 2, kipottyantotta Izland az angol válogatottat (She)
Az Anglia–Izland mérkőzéssel zárult a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntője, és óriási meglepetéssel, ugyanis az izlandiak búcsúztatták (2–1) a titkos esélyes „háromoroszlánosokat"!
jún. 27
23:05
Eb 2016: a negyeddöntő időpontjai, helyszínei, kommentátorai (She)
Izland továbbjutásával teljessé vált a franciaországi labdarúgó Eb negyeddöntőjének mezőnye és programja. Marseille, Lille, Bordeaux és Saint-Denis ad otthont a meccseknek, az M4 Sport kommentártori stábjából Hajdú B. István és Gundel Takács Gábor marad kint az Eb hátralévő szakaszára.
jún. 27
23:24
EURO 2016: Bombameglepetés, Izland kiütötte Angliát (Agroinform)
Hatalmas szenzáció az utolsó nyolcaddöntőben, a favoritnak tartott Anglia 2-1-es vereséget szenvedett Izland ellen.
jún. 27
23:36
Eb 2016: Hodgson lemondott kapitányi posztjáról (She)
Roy Hodgson lemondott az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, miután csapata 2–1-re kikapott Izlandtól a franciaországi Eb nyolcaddöntőjében.
jún. 27
23:54
Izland meglepetésre a nyolc között (Metropol)
Hátrányból fordítva meglepetésre 2-1-re legyőzték és kiejtették az angol csapatot.

Keresés