2016. június 4. szombat

jún. 4
19:21
Úszás: Hosszú két arannyal és egy ezüsttel indított Monacóban (She)
Két arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomásának szombati nyitónapján.
jún. 4
19:39
Válogatott: német–magyar futballcsata képekben – galéria (She)
Szombat este Németország–Magyarország Eb-felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendeztek Gelsenkirchenben – tekintse meg a meccsről készült helyszíni képgalériánkat!
jún. 4
19:39
Hosszú Katinka két arannyal és egy ezüsttel indított Monacóban (Metropol)
A magyar úszók további két ezüstöt szereztek szombaton.
jún. 4
19:57
Felkészülés: két góllal kikapott a magyar válogatott Németországban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Németország ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését az Európa-bajnokság előtt, és Bernd Storck legénysége két góllal kikapott a végig jobban, veszélyesebben futballozó aktuális világbajnoktól.
jún. 4
20:09
Felkészülés: Elkerültük a kiütést az Eb főpróbáján (Agroinform)
Momentumaink sem nagyon voltak a többnyire kocogó németek ellen, az biztos, hogy az Eb-n ennél többre lesz szükség.
jún. 4
20:15
NB I: Thomas Doll elmondta, 2019-ig a Fradiban marad (She)
A német–magyar válogatott mérkőzés apropóján a német sajtó több interjút is készített Thomas Doll-lal – az egyikben a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője azt nyilatkozta: 2019-ig meghosszabbítja szerződését a zöld-fehérekkel.
jún. 4
20:15
Sima vereség a németektől az Eb-főpróbán (Metropol)
Ez volt az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzés.
jún. 4
20:33
Válogatott: Jól felkészültünk az osztrákokra – Storck (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck szerint a 2–0-s vereség ellenére a nemzeti csapat számára hasznos volt a világbajnok Németország elleni idegenbeli felkészülési mérkőzés az Európa-bajnokság előtt. A német szakember kijelentette: a Gelsenkirchenben játszott összecsapáson a tapasztaltakból sok hasznosíthat a társaság.
jún. 4
20:35
Válogatott: Hellyel-közzel kontrolláltuk a világbajnokot – Lovrencsics (She)
A Németország–Magyarország (2–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Lovrencsics Gergő és a válogatottban bemutatkozó Bese Barnabás értékelt az M4 Sportnak.
jún. 4
20:51
MU: harcba szállnak a 30 millió fontos afrikai védőért (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United szerződtetné Eric Baillyt, a spanyol első osztályú Villarreal elefántcsontparti labdarúgóját.
jún. 4
20:53
Férfi vízi BL: a Szolnok szerezte meg a harmadik helyet (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája margitszigeti hatos döntőjében a harmadik helyért szállt vízbe a csalódott  Szolnok, amely az elődöntőben az utolsó pillanatban kapott ki az Olympiakosz Pireusztól. Ellenfele a Jug Dubrovniktól ötméteresekkel vereséget szenvedő olasz Pro Recco volt, amely nem tudott kellő ellenállást tanúsítani, így a Szolnok szerezte meg a harmadik helyet.
jún. 4
21:09
Roland Garros: a spanyol páros először nyert Grand Slamet (She)
Spanyol győzelem született a Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) férfi páros versenyében: a Feliciano López, Marc López duó a fináléban a Bob Bryan, Mike Bryan testvérpárost győzte le.
jún. 4
21:11
Női röplabda Európa-liga: megint kikapott a magyar csapat (She)
Második mérkőzését is elvesztette a címvédő magyar női röplabda-válogatott az Európa-liga csoportkörének első, nyíregyházi tornáján.
jún. 4
21:13
Válogatott: Fontos volt, hogy nullára hozzuk – Löw (She)
Németország labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen Gelsenkirchenben 2–0-s győzelmet aratott Magyarország felett – Joachim Löw, a világbajnok szövetségi kapitánya visszafogottan értékelt.
jún. 4
21:15
MotoGP: „Fogd be, és tartsd meg magadnak a kérdésed” (She)
Luis Salom tragikus halála után semmi sem volt ugyanolyan a katalóniai gyorsasági-motoros versenyen, mint korábban.
jún. 4
21:27
Videó: Giroud zseniális gólt lőtt a skót kapuba (She)
Olivier Giroud találatával a franciák megszerezték a vezetést Skócia ellen felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. Íme, a gól!
jún. 4
21:27
Férfi vízilabda BL: Bronzérmes a Szolnok (Metropol)
A szolnokiak a szombati bronzmérkőzésen 11-7-re győztek a címvédő, olasz Pro Recco ellen.
jún. 4
21:45
Torna Eb: szintlépés – a 8. helyen végzett a női csapat (She)
A nyolcadik helyen végzett a Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Divéky Luca, Csányi Julianna összeállítású magyar női tornászválogatott a berni Európa-bajnokságon.
jún. 4
22:03
Gyász: szeptikus sokk okozta Muhammad Ali halálát (She)
Muhammad Ali családjának sajtósa, Bob Gunnell egy scottsdale-i sajtótájékoztatón bejelentette: szeptikus sokk okozta a 74 évesen elhunyt ökölvívó-legenda halálát.
jún. 4
22:05
Felkészülés: Müller volt a meccs embere, Guzmics a legjobbunk (She)
A WhoScored statisztikai oldal elemzőrendszerének osztályzatai alapján Thomas Müller volt a meccs embere a 2–0-s hazai győzelemmel végződő német–magyar felkészülési mérkőzésen, Guzmics Richárd bizonyult a mieink legjobbjának.
jún. 4
22:18
Felkészülés: Mandzukic és bandája gólrekordot döntött (She)
Horvátország Eb-re melegítő labdarúgó-válogatottja szombat este hazai pályán 10–0-ra megverte San Marinót, és ezzel új nemzeti rekordot állított fel.
jún. 4
22:20
Férfi vízi BL: a Jug Dubrovnik nyerte meg a Bajnokok Ligáját (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája margitszigeti hatos döntőjében a trófeáért a Szolnokot legyőző görög Olympiakosz és az olasz Pro Recco ellen ötméteresekkel győztes horvát Jug Dubrovnik szállt vízbe. Óriási küzdelmet vívott a két csapat. Kevés gól, remek védekezés és kiváló kapusteljesítmény jellemezte a találkozót. A horvátok jobban koncentráltak, legyőzték az idén még veretlen görög csapatot,…
jún. 4
22:22
Válogatott: Felemás érzéseim vannak – Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám és Nagy Ádám is felemás érzésekkel jött le a pályáról a németektől szombaton elszenvedett 2–0-s vereséget követően. Ez a találkozó volt a magyar labdarúgó-válogatott utolsó felkészülési mérkőzése az Európa-bajnokság előtt.
jún. 4
22:36
Felkészülés: első Eb-csoportellenfelünk is kikapott 2–0-ra (She)
Az Európa-bajnokságra készülő, s a magyar válogatottal egy csoportban lévő Ausztria felkészülési meccsen 2–0-s vereséget szenvedett Hollandiától.
jún. 4
22:54
Felkészülés: kihúzták, 12-es jó szériával mennek az Eb-re (She)
Szlovákia labdarúgó-válogatottja szombat este hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a hozzá hasonlóan az Európa-bajnokságra készülő Észak-Írországgal.
jún. 4
23:30
F1: Az abroncsokkal van a legnagyobb baj – Boullier (She)
Éric Boullier, a McLaren-Honda versenyigazgatója szerint nagy problémák vannak az istállónál a gumiabroncsokkal.
jún. 4
23:32
Kajak-kenu: két bronz a mieink termése a vk-versenyen (She)
Két bronzérmet szereztek az utánpótláskorú magyar kajakosok szombaton a portugáliai Montemorban, az utolsó idei gyorsasági világkupaversenyen.
jún. 4
23:48
La Liga: feljutottak a madridiak, abszolút újonc az élvonalban (She)
Lejátszották a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 42., utolsó fordulójának mérkőzéseit. A bajnok Deportivo Alavés mellett a második helyen végző CD Leganés jutott fel az élvonalba.

Keresés