2017. április 2. vasárnap

ápr. 2
17:05
PL: Arsenal–Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap délután újabb nagy rangadót vívnak Angliában: Arsene Wenger talán utoljára vezeti az Arsenalt a Manchester City ellen? Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 2
17:07
Férfi kézi BL: Szeged–Silkeborg élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Mol-Pick Szeged otthon csap össze a Silkeborggal. A két csapat első meccsén már hat góllal is vezettek a dánok, mégis a magyar együttes győzött. Kövesse a meccset folyamatosan frissülő tudósításunkkal!
ápr. 2
17:09
Serie A: utolsó ellen botló Milan; nem segítettek a magyarok (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójában a Milan a sereghajtó Pescara otthonában botlott meg (1–1). A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot csereként bevető Palermo hazai pályán 3–1-re kikapott a Cagliaritól. Nagy Ádám szintén a kispadról szállt be, ám a Fiorentina ellen ő sem tudott segíteni a Bolognán.
ápr. 2
17:21
Promóció: Szeretsz kötésben fogadni? Akkor ez a te játékod! (Agroinform)
Játssz kötésben, halmozd a pontokat és nyerj garantált pénznyereményt. Íme a Tippmixpro új játéka, a sikerszéria!
ápr. 2
17:39
Cselgáncs: Szigetvári vk-bronzérmes Tbilisziben (She)
A +78 kilogrammos Szigetvári Mercédesz bronzérmet nyert vasárnap a cselgáncs világkupa-sorozat tbiliszi Grand Prix-jén.
ápr. 2
17:41
Autósport: magyar pontszerzés Supercarban a ralikrossz-vb-n (She)
Lukács Kornél első magyar pilótaként pontot szerzett a ralikrossz-világbajnokság Supercar osztályában, amely a csúcskategóriának számít.
ápr. 2
17:43
Női kézi MK: 14 év után újra a Ferencvárosé a trófea (She)
A Ferencváros nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát, a kecskeméti döntőben hétméteresekkel legyőzve a legutóbbi 12 kiírást megnyerő Győri ETO-t.
ápr. 2
17:57
Bundesliga: az öngól is belefért az Ingolstadtnak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójában az öngól is belefért az Ingolstadtnak, amely hazai környezetben gyűjtötte be a három pontot a Mainz ellen.
ápr. 2
17:59
Tollaslabda: Krausz Gergely megvédte címét az ob-n (She)
A címvédő Krausz Gergely nyerte meg a férfiak egyéni versenyét a Pécsen rendezett tollaslabda országos bajnokságon.
ápr. 2
18:06
Drámai döntőben a Fradié a női kézilabda-Magyar Kupa (Blikk)
Kecskemét - A Ferencváros 2003 után nyerte meg ismét a női kézilabda-Magyar Kupát, miután egy drámai döntőben 34-32-re verte hetesek után a Győri ETO-t.
ápr. 2
18:15
Sznúker: Selby nyerte a vb-elsők csatáját és a China Opent (She)
Mark Selby győzelmével ért véget a sznúker China Open Pekingben. Az angol világelső a döntőben Mark Williamset múlta fölül 10:8-ra.
ápr. 2
18:15
Kézilabda: Drámai meccsen, hetesekkel Magyar Kupa-győztes a Fradi (Agroinform)
A FTC története során 12. alkalommal nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát, miután a fináléban legyőzte a Győri ETO-t.
ápr. 2
18:17
Tereptriatlon-vk: Poór Brigitta győzelemmel kezdett (She)
Poór Brigitta megnyerte a máltai XTERRA tereptriatlon-világkupafutamot.
ápr. 2
18:19
La Liga: a Real Madridban megkínlódott az Alavésszel (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában a Real Madrid otthon nyert három góllal a Deportivo Alavés ellen, de a különbség ellenére csak nehezen jött össze a győzelem a számára. A madridiak a második félidőben teljesen leeresztettek, a vendégek azonban képtelenek voltak – akkor még egyenlítő – gólra váltani a mezőnyfölényüket. A hajrában ez megbosszulta magát.
ápr. 2
18:30
Hoppá, új stadiont avattak Magyarországon! (444.hu)
A Kozármisleny tavaly harmadosztályú volt, most az NB II-ben küzdenek a kiesés ellen. De végre már az új, 440 millió forintos stadionban.
ápr. 2
18:33
Női kosár MK: a házigazdát legyőzve bronzérmes a Győr (She)
A Győr lett a bronzérmes a női kosárlabda Magyar Kupában, miután 71–66-ra legyőzte a házigazda PEAC-Pécset. Az utolsó negyedre még pécsi előnnyel jöttek ki a csapatok, de a győriek nagy hajrával megszerezték a harmadik helyet.
ápr. 2
18:35
Férfi kézi BL: a Szeged kettős győzelemmel negyeddöntős (She)
A Mol-Pick Szeged 33–24-re nyert hazai pályán a dán Silkeborg ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe, amelyben a Paris Saint-Germain lesz az ellenfele.
ápr. 2
18:37
NB II: elrontott stadionavató; a ráadásban nyert a Soroksár (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában a Soroksár a hosszabbításban szerzett góllal győzte le a Vácot, míg a Budaörs szintén a ráadásban mentett pontot a ZTE ellen. Ismét kikapott a Nyíregyháza, a Dorog pedig elrontotta a Kozármisleny stadionavatóját.
ápr. 2
19:09
PL: négygólos remi az Arsenal és a Man. City rangadóján (She)
Kétszer is vezetett a Manchester City az Arsenal otthonában, de a londoniak mindkétszer egyenlíteni tudtak a Premier League vasárnapi szuperrangadóján, a bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 2
19:09
Kézilabda: Döcögős kezdés után sima győzelemmel masírozott a Szeged a negyeddöntőbe (Agroinform)
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 33-24-re legyőzte a dán Bjerringbro-Silkeborg csapatát a vasárnapi visszavágón.
ápr. 2
19:11
NB III: idegenben veszített fontos pontokat a Pécs (She)
A labdarúgó NB III 25. fordulójának vasárnapi játéknapján a PMFC a Szentlőrinc otthonában játszott 2–2-es döntetlent, így a hátránya már tizenegy pontra nőtt a Középcsoport éllovasához, a Budafokhoz képest. A Honvéd-MFA nyert, a DVSC II ikszelt, míg az MTK és a Paks második csapata kikapott.
ápr. 2
19:13
Ligue 1: Balotelli vezérletével fordított a Nice (She)
Az emberelőny ellenére sem tudott nyerni az Olympique Lyon a Rennes vendégeként (1–1) a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 31. fordulójában. A vendégek az ötödik percben büntetőt hibáztak, a liga góllövőlistáján második Alexandre Lacazette rontotta el a tizenegyest. Ráadásul a Lyon emberelőnyben futballozott már az ötödik perctől.
ápr. 2
19:27
Kerékpár: öt év után ismét hazai siker a flandriai körversenyen (She)
A belga Philippe Gilbert nyerte vasárnap az országúti kerékpárosok klasszikus egynapos viadalai közé tartozó flandriai körversenyt.
ápr. 2
19:30
A MOL - Pick Szeged is BL-negyeddöntőbe jutott (Blikk)
Szeged - A MOL-Pick Szeged házigazdaként 33-24-re legyőzte a dán Bjerringbro-Silkeborg csapatát a férfikézilabda-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének vasárnapi visszavágóján, így kettős győzelemmel továbbjutott.
ápr. 2
19:45
Férfi kézi BL: kiesett a címvédő! Veszprém–Montpellier a nyolc között (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében búcsúzott a címvédő Kielce, miután a franciaországi 33–28-as vereséget követően otthon 28–26-ra ismét kikapott a Montpellier-től.
ápr. 2
19:47
Bundesliga: Gómez régi önmagát idézte – 7 perc, 3 gól (She)
Nem bírt egymással a Bayer Leverkusen és a VfL Wolfsburg (3–3) a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 2
19:48
Védi a pedofíliával vádolt MTK-s úszóedzőt tanítványa (Blikk)
— A Kiss László (76) bukásához vezető nemi-­erőszak-botrány után egy pedofilügy homályosítja el a magyar úszósport sikereit.
ápr. 2
19:49
Teke: nem sikerült a címvédés, BL-ezüstérmes a Szeged (She)
A Szeged címvédőként 6–2-re kikapott a német Zerbsttől a tekézők vasárnapi Bajnokok Ligája-döntőjében.
ápr. 2
19:50
Könnyedén jutott nyolc közé a Veszprém a BL-ben (Blikk)
Veszprém — A Telekom Veszprém házigazdaként 29-19-re legyőzte a horvát PPD Zagreb csapatát a férfikézilabda-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kettős sikerrel jutott tovább. A ha­zaiak egyik legjobbja az 5 találatig jutó szlovén Gasper Marguc (26) volt.
ápr. 2
19:52
A magyar válogatott újra a legnagyobbak között! Így népszerűsítik a hoki-vb-t (Blikk)
— Egykori és jelenlegi jégkorongozók is szerepelnek a Sport Tv 2017-es jégkorong-vb-t népszerűsítő videójában, amely ezúttal is az érzelmekre hat.
ápr. 2
20:03
NB II: Kondás visszatér, nyártól a Kisvárdát irányítja – hivatalos (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján jelentette be, hogy júniustól Kondás Elemér veszi át a csapat irányítását.
ápr. 2
20:05
NB II: négy gólt szerezve nyert a PAFC, hármat vágott a Balmaz (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójának kora esti mérkőzésein a listavezető Puskás Akadémia 4–0-ra legyőzte a Cigándot, a Balmazújváros 3–1-re verte meg a Mosonmagyaróvárt, míg a Békéscsaba Sopronban nyert.
ápr. 2
20:07
Férfi kosár NB I: győzelemmel kezdte a középszakaszt a Körmend (She)
A Körmend hazai pályán 86–81-re legyőzte a Zalaegerszeget a férfi kosárlabda NB I felsőházi középszakaszának első fordulójában. A mérkőzés legeredményesebbje a hazaiak amerikai légiósa, Terry Allen lett 23 ponttal.
ápr. 2
20:12
Honvéd-ünnep volt Puskás Öcsi Ferenc szülinapján (Blikk)
— Igazi futballfiesztát rendezett a Honvéd a labdarúgó-NB I 24. fordulójában. A kispesti klub egykori legendájára, Puskás Ferencre (†79) emlékezett, aki éppen a meccs napján született 90 esztendeje.
ápr. 2
20:21
Evezés: az Oxford nyerte meg a 163. londoni versenyt (She)
Oxfordi siker született Oxford és Cambridge egyetemeinek vasárnap rendezett 163. londoni evezősversenyén. A győztes egység több mint egy hajóhossz előnnyel, 17 perc alatt ért célba.
ápr. 2
20:30
Gólzáporos döntetlent játszott az Arsenal a Cityvel (Blikk)
London - Négy gólt és döntetlent hozott az Arsenal és a Manchester City londoni rangadója az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 2
20:39
Férfi kosár NB I: sikerrel rajtolt a Körmend a középszakaszban (She)
A Körmend hazai pályán 86–81-re legyőzte a Zalaegerszeget a férfi kosárlabda NB I felsőházi középszakaszának első fordulójában. A mérkőzés legeredményesebbje a hazaiak amerikai légiósa, Terry Allen lett 23 ponttal.
ápr. 2
20:41
Női röplabda NB I: hazai pályán került előnybe a címvédő (She)
Tisztesen helytállt a vendég Jászberény, de nem borult a papírforma a Linamar-Békéscsaba–Jászberény női röplabda bajnoki elődöntő első mérkőzésén. A címvédő az első játszma közepén lendült játékba, és végül bő egy óra alatt nyerte meg 3:0 arányban a találkozót. A vendégek kétszer is 21, majd egyszer 18 pontig jutottak.
ápr. 2
20:43
La Liga: rontott büntető, öngól – Depor-zakó Valenciában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában a Valencia hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Deport.
ápr. 2
20:45
Serie A: Napoli–Juventus rangadó élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap este gigarangadót vívnak Olaszországban: a Napoli megcincálná a Serie A-ban egyeduralkodóvá vált Juventus bajszát, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 2
20:47
Női kézi: nagy csata után Fradi-ünnep Kecskeméten – képgaléria (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria hétméterespárbajt követően bizonyult a Győri Audi ETO-nál a női kézilabda Magyar Kupa kecskeméti döntőjében. Nézze meg a finálé legjobb képeiből összeállított galériánkat!
ápr. 2
20:49
Női kosár MK: kiütéses sikerrel kupagyőztes a Sopron (She)
A Sopron magabiztos győzelemmel (94–64) nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát a Cegléd ellen. A legutóbbi kiírás ezüstérmese a nagyszünet után magasabb fokozatba kapcsolt, így kifényesítette tavalyi érmét.
ápr. 2
20:54
Hamilton olyan gyorsan váltott stílust, mint sebességet szokott a futamon (Blikk)
Sanghaj — Új külsővel készül a Forma–1-es világbajnokság hét végi Kínai Nagydíjára Lewis Hamilton (32).
ápr. 2
20:57
Tenisz: Federer a miami döntőben is legyőzte Nadalt (She)
Roger Federer 6:3, 6:4-re legyőzte Rafael Nadalt a Miamiban megrendezett kemény pályás tenisztorna döntőjében.
ápr. 2
20:57
Federer Miamiban sem talált legyőzőre! (Agroinform)
A svájci géniusz ismételten, idén már harmadik alkalommal győzte le Rafa Nadalt. Kiváló döntőt vívtak az év második Masters-viadalán, fogadóként mindketten komoly nyomást tudtak helyezni a másikra. Federer ennek ellenére azonban végig tartani tudta az adogatását, a spanyol viszont az első szettben 3-4-nél, a másodikban pedig 4-4-nél bukta el, ahonnan egyik esetben sem volt visszaút számára. Roger…
ápr. 2
21:15
Férfi kézi BL: megvan az utolsó negyeddöntős – így folytatják (She)
Utolsóként a német Flensburg jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután az idegenbeli 26–25-ös siker után otthon jó hajrával 28–26-ra legyőzte a Meskov Bresztet.
ápr. 2
21:17
Kép: Eppel gólt lőtt a Fradinak, a drukkerek megköszönték (She)
Eppel Márton, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd csatára saját Facebook-oldalán osztott meg egy képet, melyen megmutatta, hogyan köszönte meg neki néhány kispesti szurkoló a Ferencváros elleni rangadón nyújtott teljesítményét.
ápr. 2
21:51
Rali ob: a címvédő sikerével indult a szezon (She)
A címvédő Herczig Norbert, Bacigál Igor kettős nyerte vasárnap a Miskolc-ralit, az országos bajnokság idei szezonjának nyitófutamát.
ápr. 2
21:53
Videó: fejbe térdelték a bírót, félbeszakadt a meccs (She)
Félbe kellett szakítani a portugál harmadosztályú Rio Tinto–Canelas labdarúgó-mérkőzést már a második percben, ugyanis a vendégek játékosa, Marco Goncalves fejbe térdelte José Rodrigues játékvezetőt, miután ő piros lapot mutatott fel neki. Íme, a jelenet.
ápr. 2
22:09
Videó: csodagól Mexikóból, ritkán látni ekkora ollózást (She)
Igazi csodagólnak tapsolhattak az Atlas–Tijuana találkozóra kilátogató szurkolók a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokág 12. fordulójában. A 3–3-ra végződő mérkőzés 14. percében Avilés Hurtado, a vendégek kolumbiai támadó középpályás egy szöglet után pazar gólt ollózott. Szavak helyett azonban inkább beszéljenek a képek, íme, a találat!

Keresés