2017. április 1. szombat

ápr. 1
21:01
Tenisz: Konta Johanna nyerte meg a miami versenyt (She)
A magyar származású, ausztrál születésű, brit színekben versenyző Konta Johanna nyerte meg a kemény pályás miami női tenisztornát, a döntőben 6:4, 6:3-ra megverve a dán Caroline Wozniackit.
ápr. 1
21:15
Serie A: a rekordra törő Dzeko megint termelt, győzött a Roma (She)
Edin Dzeko két góljával a Roma hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Empolit az olasz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
ápr. 1
21:15
Magyar foci: Feltámadtak a kiesőjelöltek, Király győzelmet kapott ajándékba, megtorpant a Vidi (Agroinform)
A Gyirmót szeptember után tudott újra nyerni, de a Diósgyőr és a Loki is belehúzott. A Vidi 0-0-ra végzett Pakson.
ápr. 1
21:33
Ligue 1: Langot nem nevezték, csapata meglepte a Marseille-t (She)
Lang Ádám nélkül harcolt ki értékes 1–1-es döntetlent a Dijon az Olympique Marseille vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 31. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 1
21:51
Videó: Schweinsteigernek 16 perc kellett az első chicagói góljához (She)
Bastian Schweinsteiger góljával a Chicago Fire megszerezte a vezetést a Montreal Impact ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) szombat esti mérkőzésén. A meccs rendkívül izgalmas hajrá után 2–2-vel ért véget.
ápr. 1
22:06
Hamilton–Vettel: a milliárdos párbaj (Blikk)
Melbourne — „Az idén ismét a legjobb csapatok és pilóták versenyeznek a világbajnoki címért” – utalt arra a szezonnyitó ausztrál futamon másodikként végző Lewis Hamilton (32), hogy a Ferrariban ülő Sebastian Vettel (29) győzött Melbourne-ben.
ápr. 1
22:08
Könnyed siker: kettős győzelemmel jutott tovább a Telekom Veszprém a kézi BL-ben (Blikk)
A Telekom Veszprém házigazdaként simán, tíz góllal legyőzte a horvát PPD Zagreb csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján, így kettős sikerrel jutott tovább.
ápr. 1
22:09
Videó: elképesztő öngóllal bukta a győzelmet a Würzburg (She)
A 91. percig 1–0-ra vezetett a Würzburg a Bielefeld ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. De a ráadás első percében egy viszonylag könnyű helyzetben Júnior Díaz fel akart szabadítani, és nem a terve szerint alakult a szituáció.
ápr. 1
22:27
Műkorcsolya-vb: öt év után győzött a Virtue, Moir páros (She)
A kanadai Tessa Virtue, Scott Moir páros nyerte meg a jégtáncosok versenyét a Helsinkiben zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
ápr. 1
22:29
Videó: ezt hogyan? Dele Alli ordító helyzetet puskázott el (She)
A mindössze 20 esztendős, de már tizenhétszeres angol válogatott játékos, Dele Alli is pályára lépett a Tottenham Burnley elleni találkozóján. Gólt azonban nem szerzett a támadó – és ezért csak saját magát okolhatja, a 32. percben ugyanis ordító helyzetet hagyott ki. Csapata végül kiharcolta a győzelmet.
ápr. 1
22:31
NB I: ötödik nekifutásra a Honvéd legyőzte a Ferencvárost (She)
Szépen emlékeztek Puskás Ferencre: kettő egyre legyőzte a Budapest Honvéd a Ferencvárost a labdarúgó NB I 24. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel a kispestiek egy pontra felzárkóztak a tabella éllovasa, a Videoton mögé.
ápr. 1
22:39
A Honvéd hazai pályán nem kegyelmezett az FTC-nek (Azenpenzem)
A címvédő Ferencváros 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójának zárómérkőzésén.
ápr. 1
22:45
Légiósok: Nagyék legyőzték Gyurcsóékat, Korhuték nyertek (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Legia Warszawa 2–0-ra legyőzte a Pogon Szczecint.
ápr. 1
22:47
La Liga: 0–10 is volt az „állás”, de csak kettővel nyert az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában az Atlético Madrid 2–0-ra győzött a Málaga vendégeként.
ápr. 1
22:54
Holnap lenne 90 éves Puskás Öcsi, meg is verte a Honvéd a Fradit (444.hu)
2-1-re nyertek a piros-feketék a zöldek ellen a Bozsik-stadionban, egy pontra vannak a listavezető Videotontól.
ápr. 1
23:03
Puskás megelőzte saját korát (888.hu)
Tehetség, kitartás, hazaszeretet. Éljen Puskás Öcsi!
ápr. 1
23:12
Itt az új magyar Philosoraptor: Deutsch Tamás és az önkényuralmi multisör (444.hu)
Gyirmót–MTK 1:0.
ápr. 1
23:21
Francia Ligakupa: a PSG kiütötte a Monacót a döntőben (She)
A Paris Saint-Germain 4–1-re győzött a bajnoki tabellát vezető Monaco ellen a labdarúgó francia Ligakupa szombat késő esti döntőjében.
ápr. 1
23:57
NB I: A játékosaim összevissza szaladgáltak – Thomas Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint a Bp. Honvéd megérdemelten győzte le csapatát 2–1-re a labdarúgó NB I szombaton megrendezett 24. fordulójában.

2017. április 2. vasárnap

ápr. 2
0:15
NS: szép győzelem a legenda születésnapján; Madár befutott – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 2
0:51
Vasárnapi sportműsor: topligák; kézi BL és női MK-döntő (She)
Rangadókkal megspékelt topligás program, kozármislenyi stadionavatóval ékesített forduló a labdarúgó NB II-ben, Magyar Kupa-döntő kézilabdában és kosárlabdában, kézi BL-nyolcaddöntő-visszavágó Szegeden – mi kell még a sportrajongónak vasárnapra? Reméljük, a kínálat mindenkinek kedvére való!
ápr. 2
8:03
NBA: Doc Rivers 800. győzelme; Butler hozta a meccset a Bullsnak (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában a Los Angeles Clippers Blake Griffin 36, valamint Chris Paul 29 pontjának köszönhetően 115–104-re legyőzte a Los Angeles Lakerst, ezzel Doc Rivers edzői karrierje 800. sikerét könyvelhette el. A végül 33 pontig jutó Jimmy Butler két büntetőjével a Chicago Bulls 106–104-re diadalmaskodott az Atlanta Hawks felett.
ápr. 2
8:09
A Videoton is megbotlott, már csak egy pont az előnye (Azenpenzem)
A bajnokaspiránsok közül a Vasas és a Ferencváros hármat, a Videoton pedig két pontot herdált el szombaton, így a forduló győztesének a Honvéd számít.
ápr. 2
8:57
NHL: ijesztő jelenet, összeesett a Flyers kapusa – videó (She)
Ijesztő jelenetek játszódtak le a Philadelphia Flyers legutóbbi mérkőzésén az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában: a New Jersey Devils ellen 3–0-ra megnyert találkozó első harmadában hirtelen összeesett a Flyers kapusa, Michal Neuvirth. A játékot megállították, a Philadelphia edzői és orvosi stábja azonnal a jégre sietett, majd a 29 éves kapust kórházba szállították. Egyelőre…
ápr. 2
8:59
Real: az elnök fizet a hamis hírek közzétételéért? (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnöke 300 ezer euróért (90 millió forint) hozott létre egy propaganda-weboldalt – írja az Eldiario.
ápr. 2
9:15
Videó: Böde élete gólpasszát adta, még ha nem is sokat ért (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I szombati rangadóján a Honvéd 2–1-re legyőzte a Ferencvárost. A találkozón a Fradi csatára, Böde Dániel alighanem pályafutása legszebb gólpasszát adta sarokkal Amadou Moutarinak – más kérdés, hogy csapata így is kikapott. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
ápr. 2
9:15
Férfi kézi BL: Innen már nem szúrhatja el a Szeged (Agroinform)
A Pick Szeged csapata kétgólos előnyből várja a Silkeborg elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágót.
ápr. 2
9:51
Honvéd: látványos koreográfia Puskás tiszteletére – fotók (She)
A Honvéd szurkolói a Ferencváros elleni – 2–1-re megnyert – bajnokit megelőzően méltóképp emlékeztek meg a 90 éve született kispesti legendáról, Puskás Ferencről. Tekintse meg az emlékezés képeit.
ápr. 2
9:53
Real: ezt mondta Cristiano Ronaldo a szobrásznak (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid labdarúgója csupán egy dolgon változtatna a nemrég leleplezett, őt ábrázoló szobron – számolt be a Sport című lap.
ápr. 2
10:09
Férfi kézi EHF-kupa: Szöllősi stílusos góllal kezdett – videó (She)
A Tatabánya ugyan 31–28-ra kikapott a német Magdeburgtól a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének záró fordulójában, de a második helyen így is továbbjutott a negyeddöntőbe. A győri találkozó első gólját a magyar csapat válogatott beállója, Szöllősi Szabolcs szerezte, és a találat igen látványosra sikeredett, amit az is bizonyít, hogy az EHF Tv is kiemelte. Íme!
ápr. 2
10:09
Női kézilabda: Ennyire esélytelen a Fradi a Győr ellen? (Agroinform)
A bukmékerek szerint borítékolható, hogy zsinórban 13. alkalommal is a győri lányok nyakába kerül az MK-aranyérem.
ápr. 2
10:27
Honvéd–FTC: Doll a tyúkokról és az istállóról, Eppel a hét éve várt gólról (She)
Thomas Doll rendkívül elégedetlen volt a Ferencváros játékával a Budapest Honvéd ellen, arra szavakat sem talált a 2–1-re elvesztett mérkőzés után, ahogy csapata az első félidőben védekezett. Eppel Márton, a Budapest Honvéd támadója pedig arról beszélt a lefújást követően, hogy hét évet várt arra, hogy újra betaláljon a Fradinak. Tekintse meg az NSO Tv felvételeit!
ápr. 2
11:03
Stadionok: íme, Európa legtöbb nézőt vonzó létesítményei – top 10 (She)
A Transfermarkt összegyűjtötte Európa azon stadionjait, amelyben a 2016–2017-es szezonban hétről hétre a legtöbben gyűlnek össze, hogy megtekintsék a helyi labdarúgócsapat mérkőzését. A dobogón egy német, egy spanyol és egy angol gárda létesítménye is helyet kapott. A lista az átlagnézőszámot veszi alapul.
ápr. 2
11:03
La Liga: Gigameglepetés lenne bármelyik sztárcsapat botlása (Agroinform)
A Barcelona a Granada ellen játszik, míg a Real Madrid az Alavést fogadja. Tuti a gigászok sikere?
ápr. 2
11:21
Sakk: 81 nemzetközi nagymester között 25. lett Gledura Benjámin (17) (She)
A tizenhét éves Gledura Benjámin a 25. helyen zárta a 250 sakkozót felvonultató sardzsai nyílt versenyt. Összesen 4,6 Élő-ponttal gazdagodott, de többnek a megszerzése is benne volt játékában.
ápr. 2
11:39
Légiósok: Husztiék újabb zakója; a Kitchee nagy győzelme (She)
Két Ázsiában szereplő légiósunk is bajnokit játszott, de felemás sikerrel tette mindezt. A kínai bajnokságban a Csangcsun Jataj ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget, így három forduló után is pont nélkül áll az utolsó helyen. Huszti Szabolcs végigjátszotta a találkozót a vesztes csapatban, a 73. percben sárga lapot kapott.
ápr. 2
11:39
Angol foci: A pályán válaszolhat az Arsenal a zűrös ügyeire (Agroinform)
Wenger maradása és Sánchez távozása volt a téma a héten, a City ellen nyerni kell, ha nem akarnak lemaradni a BL-ről.
ápr. 2
12:15
Férfi kézi: ritkán látható öngól (!) a Bundesligából – videó (She)
Nem mindennapi gól esett a német férfi kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában: a HSG Wetzlar kapusa, Benjamin Buric egy sikeres védést követően még magát ünnepelte, míg társai lementek cserére, az egyik hazai játékos pedig közben hátradobta a labdát – vesztére. A végeredményt nem befolyásolta az eset, a Wetzlar 26–22-re nyert a Minden ellen.
ápr. 2
12:17
Bayern: Rummenigge egy játékost igazolna még – íme! (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezérigazgatója az olasz Corriere dello Sportnak adott interjújában megemlítette, hogy ha úgy hozná a sors, egy játékost még szívesen magukhoz csábítanának a nyáron, ő pedig nem más, mint a Juventusban szereplő Paulo Dybala.
ápr. 2
12:33
NB II: Íme egy igen bátor kombi a másodosztályra (Agroinform)
Szokásunktól eltérően ezúttal nem élcsapatok meccsére fogadunk a Merkantil Bank Ligában.
ápr. 2
13:09
Arsenal: Wenger már két hete egy másik klubbal tárgyal? (She)
Egy francia újságíró tudni véli, hogy Arsene Wenger már két hete megbeszéléseket folytat a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG vezetőivel.
ápr. 2
13:09
Bastian Schweinsteiger máris gólt lőtt Chicagóban (Azenpenzem)
Góllal mutatkozott be új csapatában, az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire-ben Bastian Schweinsteiger, a németek világbajnok játékosa.
ápr. 2
13:27
Úszás: Kapás Boglárka nagyon lebarnult – fotó (She)
Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszónk jelenleg Thaiföldön készül – elsősorban a 2017-es budapesti vizes világbajnokságra. A 23 éves sportoló láthatóan élvezi a napsütést, ugyanis nagyon lebarnult.
ápr. 2
13:29
Női kézi: Thomsen tudja, mekkora kockázattal jár a bukaresti munka (She)
Mint szombaton megírtuk, a nyártól Helle Thomsen veszi át a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának irányítását. A dán szakember tisztában vele, hogy a bukarestieknél van kockázata az edzői munkának, de ezzel együtt is elvállalta a feladatot.
ápr. 2
13:30
Kapás Bogi pandamacivá barnult és ez a legaranyosabb dolog, amit ma látni fog (Blikk)
Thaiföldön van most Kapás Bogi, aki a napsütötte vidéken rendesen lebarnult - jól áll neki, meg kell hagyni.
ápr. 2
13:31
Kvíz: legendás vagy hírhedt átigazolások – mire emlékszik belőlük? (She)
Mostani kvízünkben a futballtörténelem leghíresebb vagy legérdekesebb átigazolásai közül válogattunk. A legnagyobb pénzek, legfurcsább átigazolási díjak, magyar és külföldi rekordok is szerepelnek kérdéseink között.
ápr. 2
13:32
A PSG megint megnyerte a kupát, randalíroztak is egyet a szurkolók Párizsban (Blikk)
Sorozatban negyedszer a Paris Saint-Germain nyerte meg a francia labdarúgó ligakupát.
ápr. 2
14:03
Képek: a világhírű karikaturista így emlékezett Puskásra (She)
Omar Momani, a világhírű karikaturista sem felejtette el, hogy április elsején volt 90 éve, hogy megszületett Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója. A 35 éves informatikus ezzel a két képpel emlékezett meg a Száguldó Őrnagyról.
ápr. 2
14:03
Miami Open: Eljött Nadal ideje vagy Federer ezt is behúzza? (Agroinform)
Melbourne és Indian Wells után Miamiban is megmérkőzik egymással Roger Federer és Rafael Nadal, méghozzá a döntőben.
ápr. 2
14:21
La Liga: a Sevilla hazai pályán nem bírt a Gijónnal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a dobogóért harcoló Sevilla hazai pályán nem tudta legyőzni a bennmaradásért küzdő Sporting Gijónt. Hiába támadott többet és dolgozott ki több helyzetet is Jorge Sampaoli vezetőedző csapata, nem született gól a mérkőzésen.

Keresés