2019. május 18. szombat

máj. 18
0:01
Bajnokok Ligája: a Groupama Arénában izgulhatunk Marozsánékért a döntőben (Blikk)
Először rendezhet hazánk Bajnokok Ligája-döntőt. Igaz, egyelőre „csak” a női szakág legjobbjait láthatja vendégül a Ferencváros otthona, a Groupama Aréna, ám hogy ez is mekkora vonzerőt jelent a labdarúgásért rajongóknak, arról mindent elárul, hogy telt ház előtt rendezik majd a címvédő francia Olympique Lyon és a spanyol Barcelona összecsapását (M
máj. 18
0:03
Vajon elég lesz a gólkirályi címhez 15 találat? (Blikk)
Az európai kupaindulás és a kiesés mellett a gólkirályi címről is dönt a labdarúgó-NB I utolsó fordulója. A címért két támadó van versenyben. A Budapest Honvéd csatára, Filip Holender (24) és a Ferencváros olasz támadója, a címvédő Davide Lanzafame (32) is 15-15 találatot szerzett az idényben, míg az üldözők 12-nél járnak.
máj. 18
0:05
Elképesztő teljesítmény: két volt válogatott labdarúgó is körbefutotta a Balatont (Blikk)
Komoly teljesítményre lehet büszke két volt válogatott labdarúgó: Ferenczi István (41) és Dombi Tibor (45) is részt vett a XIII. Ultrabalatonon, egy-egy társával körbefutotta a tavat, mindketten jóval 100 kilométer felett teljesítettek.
máj. 18
0:07
NB I: 100 forintos jegyekkel küzdenek a bennmaradásért a kieséstől félő csapatok (Blikk)
Szurkolóik támogatásával igyekszenek kivívni a bennmaradást a kieséstől fenyegetett csapatok a labdarúgó-NB I-ben.
máj. 18
0:09
Megvan az utód? Az FTC trénerét szemelhette ki a Besiktas csapata (Blikk)
Szerhij Rebrovot az FTC ukrán trénerét szemelte ki a vezetőedzői posztra a Besiktas labdarúgócsapata?
máj. 18
0:11
Mi történhetett? Lehet, hogy nem Preisinger vezeti majd az U17-es magyar válogatottat az őszi foci vb-n (Blikk)
Hatalmas sikert ért el Preisinger Sándor (45) szövetségi edző vezetésével az U17-es magyar labdarúgó-válogatott, amely a belgák kiütésével (1-1, 11-esekkel: 5-4) ötödik lett az Európa-bajnokságon, s így kijutott az őszi brazíliai világbajnokságra.
máj. 18
1:51
Ns Hosszabbítás: egy különleges elme ragyogása (She)
Michael Phelps, Ryan Lochte, Nathan Adrian és az Egyesült Államok többi úszónagyágyúja árnyékában talán kevesebb jutott neki a dicsfényből, nem cseng olyan jól a neve, pedig ritka a hozzá hasonló, különleges ember a sport világában. Persze, két egyéni olimpiai bajnoki sikere között 16 év telt el, ami alatt volt drogos, rocksztár, depressziós, önsan
máj. 18
4:42
Magyar pályán magyar sztár: Marozsán lehet a női BL-döntő hőse (Ripost)
Nem csak a szavak szintjén kötődik szülőhazájához a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes.
máj. 18
7:09
Nba: ezúttal sima volt, már 2–0-ra megy a Bucks (She)
A Jannisz Antetokunbo vezette Milwaukee Bucks 125–103-ra legyőzte a Toronto Raptorst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti főcsoportdöntőjének második mérkőzésén. A „Görög Szörny” 30 pontot szórt, mellette 17 lepattanót szedett.
máj. 18
7:21
Nhl: nem hibázott a Blues, ismét egyenlített a Sharks ellen (She)
A St. Louis Blues 2–1-re nyert a San Jose Sharks ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nyugati főcsoportdöntőjének negyedik mérkőzésén, így ismét döntetlenre áll a párharc.
máj. 18
8:03
Nagy László: csoda lenne a Barcelona ellen búcsúzni (Infostart)
Az idény végén visszavonul Nagy László, a Veszprém kézilabdázója, aki a klub sportigazgatója lesz. A 38 éves játékos utolsó mérkőzésein két volt csapatával is találkozhat. A világklasszis átlövő magyar bajnoki címmel búcsúzna, és reméli, hogy a pályán kívül is ugyanolyan hasznos lesz, mint aktív pályafutása alatt.
máj. 18
8:03
Tenisz: két meccslabdáról fordított, és jutott döntőbe Djokovics (She)
Novak Djokovics 4:6, 7:6, 6:4-re legyőzte Juan Martín del Potrót a római salakpályás mestertorna negyeddöntőjében, így a szerb teniszklasszis lesz Diego Schwartzman ellenfele a legjobb négy között.
máj. 18
8:33
Átgázolt a Torontón, kiütéssel került 2–0-s előnybe a Bucks (She)
Egy pillanatig sem volt esélye a Raptorsnak az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) keleti döntőjének második mérkőzésén, 22 ponttal győzött és megvédte a hazai pályáját a Milwaukee.
máj. 18
8:51
Marozsán: A csapategység segített át minket a nehézségeken (She)
Családja egy része először látja élőben futballozni a Lyon támadóját, aki a döntő megnyerésével az egyik Puskás Ferenc-rekordot is megdöntheti.
máj. 18
8:53
Női Bl: így edzett a Lyon és a Barcelona a Groupama Arénában (She)
Pénteken sajtónyilvános edzést tartott a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének két résztvevője, a címvédő Lyon és az FC Barcelona csapata a Groupama Arénában. A francia együttes játékosai felettébb jókedvűek voltak, míg a történelmük során első fináléjukat vívó katalánok csapatostul álltak be a kapuba.
máj. 18
8:54
Botrány a meccsen, szurkoló rugdosta a focistát (Ripost)
Súlyos esetet rögzítettek a kamerák egy angliai labdarúgó mérkőzésen.
máj. 18
8:55
Női Bl – így edzett a Lyon és a Barcelona a Groupama Arénában (She)
.
máj. 18
8:57
Wtcr: a Lynk & Co tarolt az 1. időmérőn, Micheliszék a top 10-en kívül (She)
Thed Björk szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai hétvégéjének első időmérőjén. A svéd pilóta mögött márkatársai végeztek, így a Lynk & Co kisajátította az első két sort a nyitó versenyen. Michelisz a 13., Tassi pedig a 22. helyen zárta a kvalifikációt, melynek a piros zászló vetett véget kicsivel a tervezett előtt.
máj. 18
9:21
Juventus: Végre elmehetek a strandra – Allegri (She)
Massimiliano Allegri távozását követően megkérdezték, ki lehet a követője, ő azonban elmondta, jelenleg fogalma sincs, ki irányítja majd a Juventus labdarúgócsapatát. Az olasz tréner most csak pihenni szeretne, nem tudja, hol folytatja a karrierjét.
máj. 18
9:27
Női Bl: vacsorával hangoltak – vendégségben a Barca küldöttsége (She)
Habár jóval többen számítottak a férfiak sikerére, végül a Barcelona női futballcsapata érte el a Bajnokok Ligája idei fináléját. A szombat 18 órakor kezdődő mérkőzés alkalmából Marta Plana vezetésével Budapestre érkezett a klub hivatalos küldöttsége, amelyet a Penya Blaugrana Budapest, azaz a Barcelona hivatalos szurkolói klubja a Paulaner sörözőben
máj. 18
9:39
Brazília: Tényleg elköttettem magam, de… – Ronaldo (She)
A kétszeres világbajnok brazil Ronaldo a Financial Timesnak adott interjúban megerősítette, hogy negyedik gyermeke után vazektómiája volt, mégsem zárható ki, hogy a jövőben ismét édesapa lesz.
máj. 18
9:39
Csapataranyak a budapesti kick-box világkupán (Blikk)
Rekordlétszámmal, 42 ország közel 1700 versenyzőjének részvételével kezdődött meg pénteken a 25. Magyar Kick-box Világkupa. A budapesti BOK Sportcsarnokban vasárnapig zajló rangos világverseny első napján a magyar csapatok három aranyérmet is szereztek a felnőtteknél – adta hírül a Magyar Kick-box Szakszövetség.
máj. 18
9:57
Liu Shaoang: A jövőben is képesek leszünk uralni a mezőnyt (She)
Még csak nyomokban, de a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott felkészülésében a héten már található jég is. A fiatalabbik Liu testvérrel az újrakezdés kapcsán beszélgettünk.
máj. 18
9:57
Ferrari "a többiek érdekében" is megtartaná hírhedt vétójogát (m4sport.hu)
A többi csapat számára is hasznosnak tartja, ezért ragaszkodna hírhedt vétójogához a Ferrari a 2020 utáni új korszakban is. De mit szól ehhez a többi csapat…?
máj. 18
10:09
Vettel akarata nélkül is sztárt csinál Leclerc-ből? (m4sport.hu)
"Én is egy senki voltam, amikor a Red Bullhoz érkeztem, és azzal szereztem hírnevet, hogy legyőztem a négyszeres világbajnokot."
máj. 18
10:21
Női Bl: Orbán Viktor fogadta az Uefa elnökét a döntő előtt (She)
Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnök
máj. 18
10:21
Híres: velünk az MTK már bennmaradt volna (BorsOnline)
Eljött az igazság órája: az utolsó fordulóban eldől, hogy a Haladás mellett a Kisvárda, a DVTK vagy az MTK esik ki az első osztályból.
máj. 18
10:27
Több BL-döntőt is hoz a szombat (Infostart)
A női focisták budapesti összecsapása csak az egyik rangos esemény lesz Európa sportéletében szombaton. Nem is beszélve az FA Kupa fináléjáról.
máj. 18
10:33
Vasas: legendával járták be az új Illovszky-stadiont (She)
A labdarúgó NB II-es Vasas élő legendája, Raduly József is megtekintette az új Illovszky Rudolf Stadiont, benne a róla elnevezett szektorral – számolt be a vasassc.hu.
máj. 18
10:39
Aprópénzért mondhat le újabb értékéről az Ajax (m4sport.hu)
Nem gondolták, hogy ekkorát nő az értéke.
máj. 18
10:39
Orbán Viktor: Sportdiplomáciai siker a női labdarúgó BL-döntő budapesti megrendezése (HírTV)
Az UEFA 2017 szeptemberében hozott döntésének értelmében Magyarország először ad otthont női Bajnokok Ligája-döntőnek.
máj. 18
10:45
Vívás: Szatmári András a kólaivásról és a lánykérésről (She)
Tizennyolc év kóla nélkül, lánykérés apró hibával. Családi körben kapcsolódik ki a budapesti világbajnokságra készülő Szatmári András.
máj. 18
10:47
Vívás – Szatmári András a kólaivásról és a lánykérésről (She)
.
máj. 18
11:00
Diétázni kezdett a magyar sportolónő: ezekből nem fog enni (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána kipróbál egy 21 napos kihívást. Többek között a kávéról is lemond ebben az időszakban.
máj. 18
11:02
Váratlan, visszatérhet az NB I-be a magyar válogatott focista (Ripost)
A dunaszerdahelyi DAC középpályása, Kalmár Zsolt újra a magyar élvonalban játszhat.
máj. 18
11:03
Budapesti lányért is drukkolhatunk a labdarúgó BL-döntőben (Infostart)
Réthy Béla, a ZDF, az egyik német köztévécsatorna vezető futballkommentátora a Magyar Sportújságírók Szövetségének jubileumi kongresszusán nagy örömmel vegyes tisztelettel köszöntötte a szombat esti UEFA női Bajnokok Ligája-döntő egyik vélhető kulcsjátékosának családját, a német női labdarúgó-válogatott csapatkapitányának szüleit és testvérét. Term
máj. 18
11:21
Tarlós lenyűgözte kedvenc úszónőjét (BorsOnline)
Fiatalkori álma vált valóra Budapest főpolgármesterének, Tarlós Istvánnak, aki a 1
máj. 18
11:27
FA-kupa: Guardiola nagy nyomást helyezett játékosaira a döntő előtt (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere a szombati, Watford elleni FA-kupa-döntő előtti sajtótájékoztatón elmondta: ha játékosai nem futballoznak motiváltan, azzal a jövőjüket kockáztatják a klubnál.
máj. 18
11:39
Női vízi-vl: már Montenegróban készül a válogatott (She)
Kora reggel elutazott a női vízilabda-válogatott Herceg Noviba, ahol egy hetet tölt majd a világliga-felkészülés jegyében. A lányokra napi három edzés vár kint, a hét második felében pedig Ausztrália ellen játszik edzőmeccseket a csapat – olvasható a waterpolo.hu-n.
máj. 18
11:41
MotoGp: Márquez ismét meghazudtolta a fizikát – erre már nincsenek szavak (She)
Eseményekben és izgalmakban nem volt hiány a Francia Nagydíj első edzésnapján. 33 bukás, néhány mentés, elhagyott lánc, körrekord – hogy csak a címszavakat említsük.
máj. 18
12:03
Orbán Viktor az európai labdarúgás vezetőjét fogadta (Ripost)
A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is.
máj. 18
12:09
Triatlon: sporttörténelmi magyar siker a világbajnoki sorozatban (She)
Sporttörténelmi sikert ért el Bicsák Bence, aki a világbajnoki sorozat (WTS) jokohamai állomásán a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ez a magyar triatlonsport első érmes helye a WTS-sorozatban. Bicsák ezzel a negyedik helyre jött fel az elitsorozatban.
máj. 18
12:21
Női Bl: Orbán Viktor fogadta az Uefa elnökét a döntő előtt (She)
Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnök
máj. 18
12:21
Gratulálunk! Tripláztak a győri kézis lányok (BorsOnline)
Felesleges volt Danyi Gábort félteni. A győri női kézilabdázók mestere az most befejeződött idényben másodedzőből vezetővé előlépve három trófeát is szerzett csapatával.
máj. 18
12:27
Magyar szurkolókkal ünnepelné a BL-sikert Marozsán Dzsenifer (Blikk)
― Marozsán Dzsenifernek (27), vagyis magyar labdarúgónak is lehet szurkolni a női Bajnokok Ligája budapesti döntőjében, amelyet szombaton rendeznek a Groupama Arénában (M4, 18).
máj. 18
12:33
Németország: a játékvezető „adott” gólpasszt (She)
A német negyedosztályú labdarúgó-bajnokság (Regionalliga) bajor csoportjának 33. fordulójában a TSV 1860 Rosenheim nem mindennapi gólt szerzett – 1–1-es állásnál – az SV Schalding-Heining otthonában: a vendégek második találata előtt, ha nem is szándékosan, de a játékvezető adta a gólpasszt.
máj. 18
12:51
Liu Shaoang: mi akkor pihenünk, amikor mások dolgoznak (Infostart)
A fiatalabb rövid pályás gyorskorcsolyázó arany-Liunak nincs példaképe, legfeljebb a bátyja.
máj. 18
12:57
Preisinger: A fiúk tudták, miért vagyunk ott (m4sport.hu)
A vezetőedző szerint mentálisan nagyon egyben van a csapat.
máj. 18
13:03
BL-döntő magyar szereplővel (Azenpenzem)
Éppen szülőhazájában lehet négyszeres BL-győztes a német válogatott és a világ egyik legjobb játékosa, Marozsán Dzsenifer, a Lyon irányítója.
máj. 18
13:09
így tudta meg a fiatal brazil, hogy behívták a Copa América-keretbe (She)
Mint arról beszámoltunk, Tite szövetségi kapitány kihirdette a brazil labdarúgó-válogatott névsorát a hazai rendezésű labdarúgó Copa Américára. Richarlison, az Everton 22 éves támadója nagyszülei házában, családja és barátai körében izgulta végig a kerethirdetést – amikor kiderült, hogy ő is ott lehet a tornán, természetesen óriási ünneplés indult.

Keresés