2019. május 12. vasárnap

máj. 12
0:21
Támadóból „kommentátor”; magyar kézilabda-diadalok (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
máj. 12
0:45
Tenisz: Djokovics Thiemet, Cicipasz Nadalt búcsúztatva döntős (She)
Novak Djokovics Sztefanosz Cicipasszal játszik majd a madridi ATP 1000-es torna döntőjében, miután előbbi Dominic Thiemet, utóbbi Rafael Nadalt győzte le a négy között. A nőknél Kiki Bertens 6:4, 6:4-re verte Simona Halepet a premierverseny fináléjában, így hazája és a spanyol viadal egy-egy csúcsát is megdöntötte.
máj. 12
6:09
Hamilton megkezdte a pszichológiai játszmázást Bottasszal... (m4sport.hu)
Lewis Hamilton kezdi komolyan venni a Valtteri Bottas által jelentett fenyegetést? Finom pszichológiai hadviselésbe kezdett a finn ellen (is).
máj. 12
6:57
Egymásnak feszül-e Hamilton és Bottas a rajtnál? (m4sport.hu)
A brit Baku után keményebb hozzáállást ígért. Főnökük nem tart a 2016-os ütközés megismétlődésétől.
máj. 12
7:03
Női kézi Ehf-kupa: Vicces volt, hogy elsőre nem tudtam felemelni a trófeát – Nze Minko (She)
Megvan az első nemzetközi kupagyőzelme a Siófok női kézilabdacsapatának, s ezúttal – a két elvesztett Bajnokok Ligája-döntő után – Andrea Kobetic is ünnepelhetett. Tette mindezt az Esbjerg elleni EHF-kupa-döntő utáni, szurkolókkal közös fieszta közepette. Estelle Nze Minkónak egyébként kisebb gondja akadt, amikor csapatkapitányként fel kellett emel
máj. 12
7:27
Mls: Nikolicsék győztek, Ibra folytatta sorozatát, de nem úgy... (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire először tudott egymás után két bajnokit is megnyerni. A Los Angeles Galaxyban Zlatan Ibrahimovic nem lőtt gólt, csapata pedig ki is kapott a New York Citytől.
máj. 12
7:45
Női kézi Bl: jó mókának tartották a Kristiansen nővérek az egymás elleni csatát (She)
Bár a Győri Audi ETO KC és a Vipers Kristiansand elődöntője után az előbbi csapatot erősítő Veronica Kristiansennek lett volna csak oka az örömre, néhány perccel a lefújás után már húga, Jeanett szája is fülig ért. Nyilván nem annak örült, hogy norvég csapatával nem sikerült bejutniuk a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, egyszerűen csak boldo
máj. 12
8:09
Wolff: Tudom, Hamilton Ferrarihoz szerződése is egy lehetőség (m4sport.hu)
Nyíltan beszélt erről a témáról bajnokával a Mercedes csapatfőnöke, aki azt is elárulta, váltás esetén Sebastian Vettel is a jelöltjük lenne…
máj. 12
8:33
Női kézi Bl – Jó mókának tartották a Kristiansen nővérek az egymás elleni csatát (She)
.
máj. 12
8:35
Estelle Nze Minko – Vicces volt, hogy elsőre nem tudtam felemelni a trófeát (She)
.
máj. 12
8:37
Nb I: a búcsúzó Haladás játékosai és Gróf Dávid is könnyekben tört ki – galéria (She)
A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Honvéd lejáró szerződésű kapusa, Gróf Dávid könnyekben tört ki a DVTK elleni, 4–4-es döntetlen után, ami feltehetően az utolsó meccse volt a piros-feketéknél a kispesti szurkolók előtt. Könnyeztek az NB I-től búcsúzó Haladás játékosai is, de galériánkban megtekintheti az MTK-edző Lucsánszky Tamás tanácstalanságát
máj. 12
8:39
Nhl: győzelemmel kezdte a főcsoportdöntőt a San Jose Sharks (She)
Timo Meier és Logan Couture két-két gólja és egy-egy asszisztja 6–3-as győzelemhez segítette a San Jose Sharks jégkorongcsapatát a St. Louis Blues ellen az NHL Nyugati főcsoportdöntőjének első mérkőzésén.
máj. 12
8:51
Vívás: Mohamed Aida bevezetett minket a szappanfőzés rejtelmeibe (She)
A hatszoros világbajnoki és nyolcszoros Európa-bajnoki érmes Mohamed Aida minden délutánja az óvodában kezdődik, majd az iskolában folytatódik, hogy aztán két kislányával a játszótéren játszanak egy nagyot, mielőtt elkezdődne a napi edzés. Lássuk tehát a fantasztikus tőrvívó és anyuka, valamint két kislánya vidám kalandjainak második részét! Cukisá
máj. 12
8:57
Élvezi a pillanatot (Azenpenzem)
Jogos elvárás a Győrtől, hogy védje meg a címét a Bajnokok Ligájában, mondta lapunknak a Dunaferr-rel BEK-et nyert, korábban négy évet a Kisalföldön töltő kiváló játékos, Mátéfi Eszter.
máj. 12
8:57
Tűzforró záróforduló! – Így maradhat bent az MTK, a DVTK vagy a Kisvárda (m4sport.hu)
A Kisvárdának van a legjobb esélye a bennmaradásra.
máj. 12
9:03
Angol üdülővárosra figyel az egész világ (Ripost)
Vasárnap délután eldől, hogy ki lesz a Premier League bajnoka 2019-ben. Brighton városára óriási figyelem hárul majd.
máj. 12
9:09
Nb I: „11-eshez jut a Dvtk, de hogy hogyan, azt ne kérdezzék” (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bp. Honvéd nyolcgólos, fordulatos mérkőzésen döntetlent játszott az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Diósgyőrrel a labdarúgó NB I 32. fordulójában. A második félidő elején, egygólos Honvéd-vezetésnél az idény egyik legfurcsább jelenete játszódott le: Vernes Richárd szabadrúgása után felharsant egy síp, Danilo pedig két ké
máj. 12
9:15
Dvtk: Fernandónak a mesterhármas sem elég? Vernes válaszolt! (She)
A Budapest Honvéd szombaton 4–4-es döntetlent játszott a DVTK ellen hazai pályán a labdarúgó NB I 32. fordulójában. A mérkőzést követően a kispestiek részéről a csapatkapitány, Djordje Kamber, míg a diósgyőriektől a két ex-honvédos gólszerző, Prosser Dániel és Vernes Richárd értékelt az NSO Tv stábjának.
máj. 12
9:17
Könyvajánló: megjelent a magyar női futballbajnokságok története (She)
Egy héttel a magyar női futball történelmének legrangosabb eseménye, a május 18-i, budapesti UEFA Női Bajnokok Ligája döntő előtt, megjelent a szakág hazai történelmét feldolgozó „Magyar női futball – A bajnokságok” című könyv.
máj. 12
9:21
Decembertől a mozikban az új Schumacher dokumentumfilm! (m4sport.hu)
A család támogatásával készült alkotás a versenyzőt és a magánembert mutatja be, eddig nem látott felvételekkel!
máj. 12
9:33
Mlsz: a magyar-walesi Eb-selejtezőre és a női BL-döntőre minden jegy elkelt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a május 18-i, Lyon–Barcelona női Bajnokok Ligája-döntőre, illetve a magyar férfiválogatott  június 11-i, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőjére minden jegy elkelt.
máj. 12
9:35
Vívás – Mohamed Aida bevezetett minket a szappanfőzés rejtelmeibe (She)
.
máj. 12
9:45
Miért ment az egyik legjobb csatárunk Anglia helyett a Balatonra? (She)
A május 8-án 80. születésnapját ünneplő legendás labdarúgó pályafutását bemutató sorozatunk második részében arról írunk, miért járt Görörcs Titi az 1962-es chilei és az 1966-os angliai világbajnokság között a mennyben és a pokolban is.
máj. 12
9:51
Minden jegy elkelt a Wales elleni Eb-selejtezőre és a női BL-döntőre (m4sport.hu)
Mindkét meccset a Groupama Arénában rendezik.
máj. 12
10:09
Besztlíg, én így szeretlek – preview, Day 38 (444.hu)
A záró forduló legfontosabb kérdése, hogy a Manchester City vagy a Liverpool nyeri-e az angol bajnokságot? Mi viszont nem csak velük foglalkozunk, minden klub kap egy kicsit a szeretetünkből.
máj. 12
10:09
A Haasnak sikerült, ami a Ferrarinak nem (m4sport.hu)
Ők visszataláltak a téli teszteken látott énjükhöz. Közelebb az élmezőny, mint a középmezőny, de versenyzőik még idegesek.
máj. 12
10:33
Futballistarítusok: Courtois klotyón készült képeket küld a haverjainak (BorsOnline)
A világ­klasszis focistákat is emberből gyúrták, nem csoda hát, hogy meccsek előtti állandó kabaláikban bíznak. Íme, egy csokorravaló a bevetés előtt álló menő focisták legextrémebb rituáléiból, amik nélkül soha nem lépnek pályára!
máj. 12
10:39
Profi boksz: Szellő Imre a Wba új címéért léphet szorítóba (She)
Belga lapinformációk szerint október 19-én a charleroi-i RTL Arenaban lesz Ryad Merhy (28–1, 22 KO/TKO) és Szellő Imre (23–0, 15) cirkálósúlyú összecsapása a Bokszvilágszövetség (WBA) nemrégiben létrehozott Gold címéért.
máj. 12
10:45
Férfi kézi: brutális beavatás a Flensburg akadémiáján (She)
A német Der Spiegel beszámolója szerint évek óta egy brutális beavatási szertartással „köszöntik” az újonnan érkező játékosokat a Flensburg kézilabdacsapatának akadémiáján.
máj. 12
10:51
MLSZ: ennyi volt (Infostart)
Minden jegy elkelt a június 11-i, Wales elleni hazai Eb-selejtező mérkőzésre, valamint a május 18-i budapesti női BL-döntőre - adta hírül honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).
máj. 12
10:51
Sikeredzők sem tudják megmenteni az MTK-t? (m4sport.hu)
Hiába irányította a kék-fehéreket két másodosztályban sikeresnek számító szakember az élvonalban, komoly esély van rá, hogy jövőre is NB II-esek lesznek.
máj. 12
11:03
Női kézi Bl: Nem tesz jót a sportágnak, ha egy csapat ennyire kiemelkedik – Martín (She)
Összejött a pikáns párosítás a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében: a Győri Audi ETO korábbi sikeredzője, Ambros Martín orosz csapata ellen szerezheti meg ötödik elsőségét (kezdés: 18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). A Rosztov-Don spanyol szakvezetője ugyanakkor reméli, elsőként nekik sikerül elkapni a címvédőt az idényben, a
máj. 12
11:09
Valóra vált álom, boldog lehet az új magyar sikercsapat hőse (Ripost)
A Siófok nyerte a női kézilabda EHF-kupát, miután az idegenbeli 21-21-es eredmény után hazai pályán 26-21-re legyőzte a dán Esbjerget.
máj. 12
11:15
Légiósok: Kádár Tamás két-három hétre kidőlt (She)
Szombaton 1–1-es döntetlent játszott otthon a Dinamo Kijev labdarúgócsapata a Zorja Luhanszk ellen, de a második helyen álló hazaiak magyar válogatott védőjét, Kádár Tamást a 42. percben sérülés miatt le kellett cserélni.
máj. 12
11:21
Spanyol Nagydíj – rajtrács (frissítve) (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
máj. 12
11:27
Dvtk – Fernandónak a mesterhármas sem elég? Vernes válaszolt! (She)
.
máj. 12
11:29
Wtcr: Vervisch győzött, Michelisz egy harmadik hellyel kezdett (She)
Frédéric Vervisch aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének első futamán, míg a második helyen Ma Csing-huát intette le a kockás zászló. A második pozícióból rajtoló Michelisz Norbert a harmadikként zárt, míg a másik magyar versenyző, Tassi Attila a 18. helyen futott be.
máj. 12
11:42
Dokumentumfilm készül Michael Schumacher életéről – a család is megszólal benne (SzMo)
Korábban sosem látott felvételek is kerülnek bele.
máj. 12
11:57
F1: hivatalos dokumentumfilm készül Michael Schumacherről (She)
Decemberben érkezik a Michael Schumacher életét feldolgozó dokumentumfilm, melyben a hétszeres világbajnok családja is megszólal, és állítólag korábban sosem látott felvételeket tartalmaz.
máj. 12
12:03
Michelisz harmadik lett a WTCR szlovákiai versenyének első futamán (m4sport.hu)
A magyar versenyző remekül helyt állt a rettentő csúszós pályán.
máj. 12
12:12
Telt ház előtt játszhat a magyar válogatott Wales ellen is (888.hu)
Az MLSZ tájékoztatása szerint az összes jegy elfogyott a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai meccsére.
máj. 12
12:12
Leesik az állad, ennél szexibb fotó rég készült magyar sportolónőről (Ripost)
Lassan Stollár Fanny védjegyévé válnak a szuperszexi fotók. A klasszis teniszező ezúttal is kitett magáért.
máj. 12
12:21
Női kézilabda: élvonalba jutott a Szombathelyi Kka (She)
Egy fordulóval a bajnokság vége előtt megnyerte a női kézilabda NB I/B Nyugati csoportját a Szombathelyi KKA csapata, amely szombaton 27–21-re verte a Mohácsot, így behozhatatlan előnyre tett szert a NEKA előtt.
máj. 12
12:27
A Renault mulasztása után megbüntették Hülkenberget (m4sport.hu)
Vétett a szabályok ellen, és mulasztást is elkövetett a Renault csapata, ezért megbüntették Nico Hülkenberget.
máj. 12
12:51
Rebrov: Leülünk Kubatov Gáborral és egyeztetünk a játékosok jövőjéről (She)
A labdarúgó NB I 32. fordulóját követően a Bp. Honvéd–DVTK (4–4) meccs mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk, a többi találkozó után hogyan értékeltek a szakvezetők.
máj. 12
13:09
Kép: rózsaszín csík a mezen, bemutatták a Juventus új szerelését (She)
Az olasz Juventus labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be az együttes új, 2019–2020-as szezonra készített hazai mezét, amely ezúttal eltér a hagyományos zebracsíkostól.
máj. 12
13:15
Visszavonul a profi röplabdázástól Sándor Renáta (444.hu)
Sándor idén megszerezte a német bajnoki címet, négyszer volt Magyarország legjobb női sportolója. Elfáradt.
máj. 12
13:21
Női röplabda: Sándor Renáta az Eb után visszavonul (She)
Az augusztusi, részben magyar rendezésű Európa-bajnokság után visszavonul Sándor Renáta, a magyar női röplabda-válogatott ütőjátékosa.
máj. 12
13:23
Tenisz: Fucsovics már az 1. fordulóban búcsúzott Rómától (She)
Fucsovics Márton az első fordulóban kiesett vasárnap a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében.
máj. 12
13:27
Triatlon: Kovács Zsófia ötödik lett a csengtui világkupán (She)
Kovács Zsófia az ötödik helyen végzett a triatlonosok világkupa-sorozatának vasárnapi állomásán a kínai Csengtuban.

Keresés