2019. május 10. péntek

máj. 10
0:01
Mindenki is – Somlóvári Dávid jegyzete (She)
Az még nem meglepő, hogy az irodaépület kicsit nagyvonalúan étteremnek nevezett helyiségében (három automata egymás mellé helyezve érdemelte ki...
máj. 10
0:03
Így reagált Gerard Piqué szerelme, Shakira a Barcelona csúfos bukására (Blikk)
Reagált a Barcelona szégyenteljes kudarcára Gerard Piqué partnere, Shakira.
máj. 10
0:03
Angol házidöntő lesz az Európa-ligában is (Azenpenzem)
Az Arsenal kettős győzelemmel jutott a döntőbe, míg a Chelsea 11-es párbajban múlta felül a Frankfurt együttesét, így a második számú kupa fináléjában is két angol klub csap majd össze.
máj. 10
0:07
Plusz lóerőket kapnak a Ferrari autói (Blikk)
Hadüzenet a szezon első négy futamán kettős győzelmet arató Mercedesnek!
máj. 10
0:09
Bajban a klubikonok; Lucas Moura, a könnyező szuperhős (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
máj. 10
0:11
Megköszönte a munkát az Egyiptomi Kézilabda-szövetség a Telekom Veszprém edzőjének (Blikk)
Teljes erejével a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutó Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatára koncentrálhat a jövőben David Davis.
máj. 10
0:15
Lezárul a sikerkorszak? Öt év után Allegri elhagyja a Juventust (Blikk)
Torino ― A szezon végén lezárul egy ötéves korszak, Massimiliano Allegri távozik a zsinórban nyolc olasz bajnoki címet begyűjtő Juventus labdarúgócsapatától.
máj. 10
0:15
Bl/El: történelmi tett – először lesz egy nemzetből a 4 döntős (She)
Emlékezetes meccseken jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe kedden és szerdán a Liverpool és a Tottenham, majd amikor csütörtök este az Arsenal és a Chelsea is beverekedte magát az Európa-liga fináléjába, eldőlt, hogy az európai kupasorozatok történetében első alkalommal kerültek be (legalább) két fináléba is egy azonos nemzetből való csapatok.
máj. 10
0:19
Nyomor, bűnözés, drogpokol: innen indult a Tottenham BL-hőse – Már Európa csúcsa a cél (Blikk)
Hőssé vált Lucas Moura (26): a brazil focista vezérletével csodát tett a Tottenham Hotspur a Bajnokok Ligája elődöntőjében!
máj. 10
0:21
Darts Pl: balhé a színpadon, Gurneyt és Price-t szét kellett választani (She)
Nem sokkal lettünk okosabbak a darts Premier League 15. állomása után annak kapcsán, hogy Rob Cross és Michael van Gerwen mellett melyik két versenyző jut még be a május 23-i, londoni négyes döntőbe. A harmadik és a negyedik helyért csatázó játékosok közül viszont kettő, Daryl Gurney és Gerwyn Price heves szóváltásba keveredett, miután véget ért az
máj. 10
0:23
Ők a magyar foci új hősei: titkok az Eb-negyeddöntős U17-es válogatott tagjairól (Blikk)
Világbajnoki szereplésre hajt a magyar U17-es labdarúgó-válogatott az írországi Európa-bajnokságon, ahol pénteken (M4, 18) Oroszország ellen lép pályára a csoportkör záró fordulójában.
máj. 10
0:27
Műteni kell a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát (Blikk)
Műteni kell Jarmo Tolvanent, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányát, aki betegsége miatt nem lehetett ott múlt héten a nurszultani divízió I/A világbajnokságon.
máj. 10
0:31
Gyász: hosszú betegség után elhunyt Bíró Mihály (Blikk)
Külföldön is gyászolják a sportembert.
máj. 10
0:35
Így motiválja a győri csapatot Danyi Gábor a kézilabda BL budapesti négyes döntője előtt (Blikk)
Ötödször érhet fel a hétvégi budapesti négyes döntőben a Bajnokok Ligája csúcsára a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, ám első ízben az együttest 2011-2018 között másodedzőként segítő szakember, Danyi Gábor vezetésével. Ehhez először szombaton az elődöntőben a norvég Kristiansandon kell túljutnia a gárdának.
máj. 10
3:09
Nem találja ki, hogyan ünnepelte a bajnoki címet Szerhij Rebrov – Még az átigazolási pletykákról is beszélt a Fradi edzője (Blikk)
Az európai kupaporondon is sikerre akarja vezetni a bajnok Ferencváros focicsapatát Szerhij Rebrov (44). A zöld-fehérek ukrán vezetőedzője otthon érzi magát Budapesten, s a Blikk kérdésére a szurkolókkal való kapcsolatáról is szót ejtett.
máj. 10
6:51
Nba: hetedik meccs dönt – egyenlített a 76ers és a Portland is (She)
A Philadelphia 76ers könnyedén, 112–101-re győzte le a vendég Toronto Raptors csapatát az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, és így 3-3-ra egyenlített a Keleti főcsoport elődöntőjében. A párharc továbbjutója majd a Milwaukee Bucksszal találkozik. Nyugaton a Portland Trail Blazers szintén 11 ponttal, 119–108-ra legyőzte a Denver N
máj. 10
6:53
Nhl: a jól hajrázó Boston előnybe került a keleti döntőben (She)
A hajrában ütött két góllal a Boston Bruins 5–2-re legyőzte a vendég Carolina Hurricanes csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti döntőjének első mérkőzésén. A nyugati finálét a San Jose Sharks és a St. Louis Blues vívja.
máj. 10
7:15
Öt meccsre számítanak (Azenpenzem)
Ma megkezdődik a férfi-vízilabdabajnokság három nyert találkozóig tartó döntője, az első meccsen, a Komjádi uszodában a címvédő FTC Telekom a házigazda.
máj. 10
7:39
Schumacher: Napról napra jobban becsülöm, amit apám elért (m4sport.hu)
Egyre jobban megismeri Mick Schumacher új sorozatát, a Forma–2-t, és minden futammal egyre többre értékeli apja F1-es sikereit is. Elárulta, többek között az ő régi versenyeit is vissza szokta nézni.
máj. 10
7:45
Babos Tímea bejelentése: most nem indul nagy versenyeken (Infostart)
Kis tornákon szerepel, hogy újra visszanyerje győztes mentalitását a 25.-ről a 142. ranglistás helyre visszazuhant teniszező. Elmondta, mikorra akar újra ott lenni a legjobbak között.
máj. 10
8:03
Angol házi döntő lesz az Európa-liga fináléjában is (ATV)
A Chelsea jutott be a labdarúgó Európa-liga fináléjába, miután az elődöntő csütörtöki visszavágóján tizenegyespárbajban jobbnak bizonyult a vendég Eintracht Frankfurtnál. Így angol házi döntő lesz, mivel az Arsenal már korábban továbblépett a Valencián.
máj. 10
8:03
Megerősítették: Barcelonában is elmarad Lauda nagy visszatérése (m4sport.hu)
Hiába jött közel hozzá a Spanyolországban versenyző Forma–1, Niki Lauda visszatérésére ezen a hétvégén sem kerülhet sor.
máj. 10
8:09
Ötödször emelheti magasba a BL-trófeát Görbicz Anita (m4sport.hu)
Meglesz zsinórban a harmadik?
máj. 10
8:11
Hamilton: Az én volt mérnököm tette jobbá Bottast (m4sport.hu)
A címvédő szerint a téli mérnökcserével csapattársa bizonyos módszereit is átvette.
máj. 10
8:21
Giro dItalia: Basso magyarként indítaná csapatát a jövő évi versenyen (She)
A kétszeres Giro-győztes Ivan Bassónak a jövő évi, budapesti „nagy rajttal” már teljesült egyik vágya. A másik, hogy a csapata is ott lehessen a versenyen – magyar zászló alatt, magyar versenyzőkkel kiegészülve.
máj. 10
8:23
El: fejbe lőtte a riporternőt a melegítő játékos (She)
A GOL riporterét, Mónica Benaventet viszonylag váratlanul érte, amikor a csütörtöki Valencia–Arsenal Európa-liga mérkőzés előtt fejbe találta egy labda, miközben a csapatok a pályán melegítettek.
máj. 10
8:39
Az F1-től ne számítsunk a BL-hez hasonló drámákra – Verstappen (m4sport.hu)
Az F1-es versenyzőket is foglalkoztatja, amit a héten az európai klubfutballban láthattunk.
máj. 10
8:45
Távoznak a Fradi sztárjai? Rebrov kőkeményen megmondta a magáét (Ripost)
Az ukrán edző nem akar foglalkozni a pletykákkal. A szezon végén döntenek az érkező és a távozó játékosokról.
máj. 10
8:51
A legidősebb győztes címre hajthat Nibali a szombaton rajtoló Girón (m4sport.hu)
A címvédő Chris Fromme kihagyja az idei körversenyt.
máj. 10
8:57
Az orosz válogatottal csapnak össze a magyarok az U17-es Eb-n (Infostart)
A Spanyol Nagydíjra hangolnak a Forma-1-ben, a férfi vízilabda országos bajnokság döntőjében FTC-OSC összecsapás lesz. Akinek mindez kevés, az elmélyülhet egyebekj közt egy finn-kanadai hokimeccsben, nézhet profi bokszot, teniszt vagy túraautó-világkupát.
máj. 10
8:57
A Sixers és a Blazers is kiharcolta a hetedik meccset (She)
A Philadelphia és a Portland is megmenekült, magabiztos hazai győzelmével kiegyenlített, így Torontóban, illetve Denverben dől el ez a két párharc az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában.
máj. 10
8:59
Danyi Gábor: A „majd legközelebb” effektus itt nem működik (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő Győri Audi ETO vezetőedzője, Danyi Gábor szerint bár jól hangzik az Ambros Martín elleni rangadó, a média felfújja a Martín vezette Rosztov elleni esetleges finálét, míg a budapesti négyes döntő végén az az együttes ünnepelhet, amelyik a leginkább képes csapatként funkcionálni.
máj. 10
9:03
Női kézi Ehf-kupa: nagyszerű videóval hangol a Siófok a visszavágóra (She)
Látványos videóval hangol a női kézilabda EHF-kupa döntőjének szombati visszavágójára a Siófok, amelynek érdekessége, hogy a csapat spanyol jobbátlövője, Mireya González főszerepet vállalt az elkészítésében. Mint ismert, Tor Odvar Moen együttese az első meccsen döntetlen ért el a dán Esbjerg otthonában, így minden esélye megvan arra, hogy hazai kör
máj. 10
9:09
Újpest: megválasztották a legszebb szurkolót – képgaléria (She)
Megválasztotta legszebb szurkolóját az Újpest FC, a zsűrit NB I-es futballisták alkották.
máj. 10
9:21
Csupasport: így készült az Ns csapata az Ultrabalatonra (She)
Célegyenesébe érkezett az Ultrabalatonra való felkészülés. A Nemzeti Sport és a Csupasport csapata készen áll a megméretésre. Videónkban a csapat tagjai beszélnek arról, mit jelent számukra az Ultrabalaton.
máj. 10
9:33
Marcel Heister – Rebrov nagy játékos volt, nagy edző, lehet tőle tanulni (She)
.
máj. 10
9:35
Ftc: Rebrov nagy játékos és edző, lehet tőle tanulni – Heister (She)
Gyorsan a Ferencváros alapemberévé vált Marcel Heister, aki a nyáron érkezett a Beitar Jeruzsálemtől a zöld-fehérekhez. A 26 éves védő az NSO Tv-nek beszélt arról, hogy jól érzi magát a Fradiban, különösen Szerhij Rebrov miatt. Emellett az is szóba került, milyen különbségeket lát a magyar és az izraeli bajnokság között.
máj. 10
9:37
őrületes „öngól” a Libertadores-kupából (She)
Hétközben rendezték az elsőszámú dél-amerikai kupasorozat, a Copa Libertadores csoportkörének hatodik fordulóját, amelyben a perui Allianz Lima a chilei Palestinót fogadta. A végül 2–1-es vendégsikert hozó találkozón a hazaiak egy nem minden nap látható „öngóllal” szereztek vezetést.
máj. 10
9:39
Bl: Messi visszaszólt a reptéren az őt szidó szurkolóknak (She)
Mint azt már mindenki tudja, az FC Barcelona labdarúgócsapata óriási meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, így 4–3-as összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Ezután a katalánok drukkerei sem fogták vissza magukat…
máj. 10
9:39
Megkönnyebbült a kínos tolatás felvétele láttán Ricciardo (m4sport.hu)
Félve nézte vissza, tartott a csapat reakciójától is, ám végül már viccelődni is tudott a történteken.
máj. 10
9:45
Bundesliga: David Wagner lesz a Schalke edzője – hivatalos (She)
A következő szezontól a volt amerikai válogatott David Wagner lesz a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub közlése szerint a 47 éves szakemberrel – aki előzőleg az angol bajnokságban szereplő Huddersfieldet irányította – három évre, 2022 júniusáig szóló szerződést kötöttek.
máj. 10
9:48
Még nem is érettségiztek, máris imádják őket a magyar drukkerek (Ripost)
Tét nélkül, továbbjutóként lép pénteken pályára a magyar válogatott Oroszország ellen az írországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon.
máj. 10
9:51
Boksz: júliusban tárgyalják a lányát molesztáló bunyós ügyét (She)
Már 900 napja van előzetesben a korábbi váltósúlyú ökölvívó-világbajnok Carlos Baldomir, aki a gyanú szerint szexuálisan molesztálta nyolcéves kislányát.
máj. 10
9:51
Győri BL-győzelmet vár a magyar kapitány (m4sport.hu)
A Veszprém edzője, David Davis is Görbiczéket tartja esélyesnek a végső sikerre.
máj. 10
9:57
Arsenal: Petr Cech kiadott egy számot a Queen dobosával (She)
Régóta köztudott, hogy Petr Cech, az Arsenal kapusa nagyon szeret dobolni. A cseh legenda most azonban a dobokhoz egy profit hívott, nevezetesen Roger Taylort, a Queen együttes dobosát, ő pedig inkább a mikrofon elé állt, és énekelt. Így született meg az alábbi, egyébként jótékony célra alkotott „Thats Football” című szám. Kommentben várjuk a vélem
máj. 10
9:57
„Ő sosem hibás semmiért?!” - Ronaldo kegyetlenül kiosztotta Messit (ATV)
Ronaldo Luis Nazário de Lima, vagyis Ronaldo szerint soha nem Messi a hibás, ha a Barcelona nem hozza az eredményeket – írja a Player.hu.
máj. 10
9:59
Világjátékok: 2025-ben Csengtu rendezi a multisporteseményt (She)
Csengtuban rendezik a 2025-ös 12. Világjátékokat – döntött egyhangúlag a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének (IWGA) közgyűlése.
máj. 10
10:03
Neymarnak köszönheti a BL-döntőt a Spurs (BorsOnline)
Korábbi csapata, a PSG régóta dédelgetett álmát éli Lucas Moura: BL-döntőbe juttatta a Tottenhamet. A franciák elkergették, amikor sztárokat igazoltak.
máj. 10
10:15
Wtcr: Michelisz volt a leggyorsabb a nyitó edzésen Szlovákiában (She)
Michelisz Norbert nyitott az élen a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai hétvégéjének első szabadedzésén. A Hyundai magyar pilótája a tréning első perceiben állt az élre, onnan pedig senkinek sem sikerült letaszítania a hátralévő időben. A második Ma Csing-hua lett, míg a harmadik helyen Tom Coronel végzett. Tassi Attila a 17. helyen nyitott a Slov
máj. 10
10:27
Kézilabda: Accambray távozik Veszprémből (She)
Közös megegyezéssel távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától William Accambray, a franciák olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok balátlövője – írja a klub hivatalos honlapja.

Keresés