2019. május 3. péntek

máj. 3
0:03
Tücsi férjének elege lett: fontos döntést hozott Sofron István (Blikk)
A gyönyörű műsorvezető, Tücsi férje fontos döntésre szánta el magát: távozik a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatától Sofron István.
máj. 3
0:07
Thiam és az MTK segített: így rengeteg pénz gyűlt össze a nagybeteg Milánnak (Blikk)
Az MTK egykori labdarúgója, a szenegáli Khaly Iyane Thiam (25) vásárolta meg azt a jótékonysági árverésen meghirdetett Torghelle Sándor-mezt, amelyet a klub összes játékosa aláírt.
máj. 3
0:21
Átalakulhat a nyáron a Bajnokok Ligájára készülő Ferencváros (Ripost)
Több neves távozója is lehet az előző hétvégén 30. bajnoki címét nyerő Ferencváros labdarúgócsapatának. A télen a keretét megerősítő klubnál azonban mindenre fel vannak készülve.
máj. 3
6:51
Nba: otthon nyert, vezet a 76ers a Raptors elleni csatában (She)
A Philadelphia 76ers 116–95-re legyőzte a Toronto Raptorst az NBA rájátszásában Keleten a főcsoport-elődöntőben, ezzel 2–1-re vezet az egyik fél négy győzelméig tartó párharcban.
máj. 3
7:15
Nhl: a Boston és a Colorado is egyenlített a párharcában (She)
A Boston Bruins 4–1-re legyőzte a Columbus Blue Jacketset az NHL rájátszásának második körében, a főcsoport-elődöntőben Keleten, ezzel 2–2-re egyenlített a két csapat párharcában. Összesítésben ugyancsak 2–2-re áll a Colorado Avalanche és a San Jose csatája Nyugaton, amelyben a Colorado 3–0-ra nyert a legutóbbi, magyar idő szerint péntek hajnali ta
máj. 3
7:15
Kipipálva a kötelező (Azenpenzem)
A harmadik fordulóban megszerezte első győzelmét a magyar jégkorong-válogatott a Nurszultanban zajló divízió I/A világbajnokságon.
máj. 3
7:21
Lionel Messi egy földönkívüli (BorsOnline)
Hengerelt a Barca a Liverpool elleni foci BL-elődöntő első meccsén. A katalánok a du
máj. 3
7:33
Sportélet: megalakult a Velencei Vízi Sport Club (She)
Május 2-án két szakosztállyal megalakult a Velencei Vízi Sport Club (VVSC), jelentette be közösségi oldalán az egyik alapító, L. Simon László országgyűlési képviselő.
máj. 3
7:39
Nem egyedülálló a Sopron öt éven át tartó bajnoki sikersorozata (m4sport.hu)
Vannak csapatsportok, ahol a közelmúltban tíz éven át ugyanaz a csapat volt a bajnok.
máj. 3
7:42
A kórházból segít a beteg magyar kapitány (Ripost)
Habár továbbra is kórházban ápolják, Jarmo Tolvanen kapcsolatban áll a világbajnokságon küzdő magyar jégkorong-válogatottal.
máj. 3
7:51
Női kézi: megvan a Győrbe távozó Faluvégi utódja (She)
Bánfai Kíra 2018 januárjában, még a 18. születésnapja előtt mutatkozott be a Ferencváros felnőtt női kézilabdacsapatában, majd a nyáron a több játéklehetőség és a rutinszerzés érdekében az MTK-hoz került kölcsönbe. A következő idényben azonban újra zöld-fehérben szerepelhet, ugyanis az FTC visszahívta.
máj. 3
8:03
Sokat gondolkodtam, hogy abbahagyjam-e – Pintea (She)
...
máj. 3
8:05
Női kézi Bl: Sokat gondolkodtam, hogy abbahagyjam-e – Pintea (She)
Crina Pintea, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának beállója az NSO Tv-nek beszélt korábbi edzőjéről, a HC Zalauban eltöltött nehéz időszakáról, valamint arról is, hogy milyen számára Győrben játszani és a Bajnokok Ligája jövő heti négyes döntőjére készülni.
máj. 3
8:15
21 ponttal nyert, megfordította a párharcot a Philadelphia (She)
Hazai pályán egyértelműen a Raptors fölé nőtt a Sixers és Joel Embiid vezetésével magabiztos győzelmet aratott, így 2–1-es előnybe került az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásának második körében.
máj. 3
8:21
Újabb fontos meccs a hoki-vb-n - sport a tévében (Infostart)
Fucsovics Márton meccse is látható lesz pénteken. Pályán Gulácsi Péterék, derbi az olasz bajnokságban.
máj. 3
8:21
Rossi: A pályán mindenki egyenlő (BorsOnline)
Marco Rossi mindent megtesz a magyar labdarúgásért, sőt az egész honi sportért, az m
máj. 3
8:27
Asztalitenisz-vb: Jól debütált a Nemzeti Sportügynökség – Szabó Tünde (She)
A vasárnap zárult asztalitenisz-világbajnokság volt az első igazán nagy szerepvállalása a tavaly létrehozott Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Kft.-nek, amely a hazai szövetséggel közösen szervezte az eseményt, s aminek jól sikerült a bemutatkozása Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint.
máj. 3
8:45
Őrült zaklató tartja rettegésben Kabát Péter menyasszonyát (Ripost)
Róka Adrienne életét pokollá tette egy középkorú férfi, aki még az utcán is követte őt. A rendőrség hamarosan léphet az ügyben.
máj. 3
9:03
Real: ha Pogbát nem sikerül megszerezni, megvan a B-terv (She)
A Marca információi szerint a Real Madrid is beszállna az Ajax „kifosztásába”: Zinédine Zidane Donny van de Beeket szemelte ki a középpálya megerősítésére, amennyiben nem sikerül elcsábítania Manchesterből honfitársát, Paul Pogbát.
máj. 3
9:05
Anastacia-koncert és sztártalálkozó a Delo Women’S Ehf Final4 nyitó buliján (She)
Május derekán fantasztikus hétvége elé nézhetnek a kézilabda-barátok, hiszen május 10–12. között a Magyar kézilabdázás ünnepe alkalmából ellepik a kézilabdások a Papp László Budapest Sportaréna előterét. A hétvége csúcseseménye a pénteki DELO WOMENS EHF FINAL4 nyitó bulija, ahol a szurkolók találkozhatnak a Bajnokok Ligája négyes döntőjében szerepl
máj. 3
9:15
Kubica: A tempóm jobb, mint az eredmények mutatják (m4sport.hu)
Már talál néhány pozitívumot a visszatérő lengyel.
máj. 3
9:21
Milan: ismét súlyos sérülést szenvedett a válogatott védő (She)
Véget ért a 2018–2019-es idény Mattia Caldara számára – a Milan olasz labdarúgója súlyos sérülést szenvedett.
máj. 3
9:21
Megható bejegyzést tett közzé a magyar olimpikon: „12 év után először nélkülem...” (Blikk)
Megható posztot tett közzé Szász-Kovács Emese párbajtőrvívó.
máj. 3
9:21
Gulyás István: 0-0-ról indulunk! (BorsOnline)
Óriási lehetőség kapujában a Veszprém férfi kézilabda-együttese, mely szombat este hazai környezetben BL-negyeddöntő-visszavágón hatgólos idegenbeli előnnyel várja a német Flensburgot.
máj. 3
9:39
Porto: a specialista szerint valószínűtlen Casillas visszatérése (She)
A Real Madrid korábbi válogatott kosárlabdázójából lett szívspecialista szerint valószínűtlen, hogy Iker Casillas visszatér a profi futballhoz. Az infarktus után beültetett sztenttel nem lehet játszani – jelentette ki Juan Antonio Corbalan. Lapértesülések szerint az FC Portónál is arra számítanak, a spanyol labdarúgó nem folytatja a pályafutását. M
máj. 3
9:48
1100 Suzukit vehetett volna Ronaldo az új kocsija árából (Ripost)
Nem spórol az ötszörös aranylabdás focista, ha arról van szó, hogy meglepje magát. Most megvette a világtörténelem legdrágább autóját.
máj. 3
9:51
Műkorcsolya: visszavonul a kanadaiak 23 éves olimpiai és világbajnoka (She)
Bejelentette visszavonulását Kaetlyn Osmond, a kanadaiak 23 éves olimpiai és világbajnok műkorcsolyázója.
máj. 3
9:57
Tokió 2020: később lesz a női röplabdadöntő, mint a férfi (She)
A nemek közti egyenlőség erősítésének érdekében a megszokottól eltérően nem a férfi, hanem a női röplabdatorna döntője lesz a jövő nyári tokiói olimpia zárónapján.
máj. 3
10:03
Fallabda Eb: a magyar csapat kikapott Skóciától is (She)
A magyar fallabda-válogatott 4–0-ra kikapott Skóciától a Birminghamben zajló csapat Európa-bajnokságon.
máj. 3
10:03
Renault: A Red Bull nekünk is köszönheti, hogy ott tart, ahol (m4sport.hu)
Cyril Abiteboul örül, hogy kivették a részüket a négy bajnoki sikerből.
máj. 3
10:15
Hoki-vb: „Nem liheghetjük túl, hogy Kopitar játszik” (She)
A Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon a magyar férfiválogatott csütörtökön Litvánia ellen megszerezte az első győzelmét, ma pedig az eddig nyeretlen Szlovéniával folytatja. Délnyugati szomszédunkat tétmérkőzésen még sosem győztük le, ráadásul nálunk nem játszhat a sérült Magosi Bálint és az eltiltott Hári János, nekik meg va
máj. 3
10:17
Női kézi Bl: Groot leendő klubja csak a szabadkártyában bízhat (She)
A szezon előtt a dán női kézilabda-bajnokság legnagyobb esélyesének kikiáltott, és az alapszakaszt is megnyerő Odense elbukta az elődöntőt a Herning-Ikasttal szemben, így a legjobb esetben is csak a harmadik helyen végezhet. Ez pedig azt jelenti, hogy Jan Pytlick csapata, amelyhez a nyáron a Győrből távozó Nycke Groot is csatlakozik, akkor indulhat
máj. 3
10:21
Haladás: a német másodosztályba szerződött a fiatal tehetség (She)
A Haladás 18 éves labdarúgója, Kiss Ágoston a német másodosztályú Arminia Bielefeldnél folytatja a pályafutását – számolt be róla a szombathelyi klub a hivatalos honlapján.
máj. 3
10:27
Ftc: két játékos szerződtetéséről is tárgyalnak a Sahtarral – sajtóhír (She)
Amint azt a Ferencváros csütörtöki sajtótájékoztatója után már jeleztük, a klub tárgyalásokat folytat a Sahtar Doneckkel Ivan Petrjak végleges szerződtetéséről, miközben az FTC megfigyelőjeként dolgozó Szerhij Kuznyecov ukrán újságíróknak elmondta, van egy másik ukrán kiszemeltjük is. A sportanalytic.com szerint Mihajlo Mudrikról lehet szó, aki szi
máj. 3
10:33
Szaúd-Arábia is futamot rendez? (m4sport.hu)
60 milliós ajánlattal kopogtatnak az F1 ajtaján.
máj. 3
10:39
El: A kétgólos különbség ellenére egyenlők az esélyek – Emery (She)
Unai Emery, az Arsenal spanyol vezetőedzője szerint hiába győzték le otthon 3–1-re a Valenciát a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének első felvonásán, a továbbjutási esélyek egyenlők.
máj. 3
10:45
Kép: C. Ronaldo megvásárolta a világ legdrágább autóját (She)
A Marca információja szerint Cristiano Ronaldo, a Juventus és a portugál válogatott labdarúgója vásárolta meg a világ legdrágább autójának nevezett Bugatti La Voiture Noire-t.
máj. 3
10:45
Róma miatt még mindig óvatosak (Azenpenzem)
Az idei Bajnokok Ligája-szezon eddigi legmagasabb színvonalú mérkőzésén, a szerdai elődöntőben a Barcelona 3-0-ra legyőzte a Liverpoolt. Lionel Messi két, Luis Suárez egy gólt szerzett.
máj. 3
10:47
Férfi kézi Bl: Nagyon jó esélyünk van a továbbjutásra – Sigurmannsson (She)
Egy hete 49 és fél percen keresztül nagyszerűen tartotta magát a Vardar Szkopje otthonában a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, addig a hazaiak csupán két-három gólos előnyre tudtak szert tenni. Az utolsó tíz és fél perc azonban mindent tönkretett, a Vardar 8–2-re hozta azt a szakaszt, és 31–23-as győzelmével nagy lépést tett a final four
máj. 3
10:51
Sokkoló hír jött Iker Casillasról: túlélte az infarktust, de... (Ripost)
A világklasszis kapus jövőjéről beszélt egy híres szívspecialista. A menedzser vitatja a szavait.
máj. 3
10:57
Real Madrid: „Mit kellene tennie Bale-nek, hogy elismerjék?” (She)
Dimitar Berbatov, a Manchester United és Tottenham Hotspur korábbi támadója nem érti, a Real Madrid szurkolói miért bánnak igazságtalanul Gareth Bale-lel, miután mindent megnyert a klubbal.
máj. 3
11:03
Bl: Mourinho szerint a Liverpool többet érdemelt volna (She)
José Mourinho a szerdai Bajnokok Ligája-elődöntőt követően úgy véli, a Liverpool többet érdemelt volna a 3–0-s barcelonai vereségnél.
máj. 3
11:03
A Valencia edzője kétgólos hátrányuk ellenére optimistán várja az EL-elődöntőt (m4sport.hu)
Az Arsenal mestere szerint a kétgólos különbség ellenére egyenlők az esélyek.
máj. 3
11:27
Kerékpár: Valverde nem indul a Giro dItalián (She)
A világbajnok Alejandro Valverde nem tud rajthoz állni a jövő szombaton kezdődő Giro dItalia olasz országúti kerékpáros körversenyen múlt heti bukása miatt.
máj. 3
11:33
Sznúker: tehetségkutatókat tartanak szombaton (She)
A biliárdszövetség sznúker szakága az utánpótlásért: három város négy termében képzett oktatók várják az ifjú érdeklődőket, hogy megismertessék velük a játék alapjait. Ez azért nagyon fontos, mert a rossz beidegződéseket érettebb korban csaknem lehetetlen eltüntetni.
máj. 3
11:35
Kép: az Ns meglátogatta Dzsudzsák Balázs édesanyját (She)
A Nemzeti Sport anyák napja alkalmából a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs édesanyját, Kósa Ildikót látogatta meg Nyírlugoson. Olvassa el a május 4-i, szombati Nemzeti Sportban!
máj. 3
11:39
Az NB II-be száműzték Kassai Viktort súlyos hibái után (Blikk)
NB II-es mérkőzést vezet majd Kassai Viktor.
máj. 3
11:45
Mtk: volt játékosa 300 ezer forintért vett mezt – jótékonyásgból (She)
Az MTK Budapest a közelmúltban jótékonysági árverést indított, Pongó Róbert Milán 4 éves kora óta mozgásfejlesztésre szorult, idegrendszeri eredetű mozgáskoordinációs problémái miatt. Végül 300 ezer forintért kelt el Torghelle Sándor csapattársak által is dedikált meze. A legmagasabb licitet egy ismerős arc tette...
máj. 3
11:54
Hosszú Katinka különleges ajándékot kapott a sorstól a szülinapjára (Ripost)
Rég nem látott vendég bukkant fel a háromszoros olimpiai bajnok lakásánál. Az Iron Lady nagyon örült az újbóli találkozásnak.
máj. 3
11:57
Lovassport: nyolc ország 103 versenyzője érkezik Budapestre (She)
A hétvégén Budapesten a Nemzeti Lovardában rendezik Magyarország idei legrangosabb nemzetközi lovastornaversenyét.

Keresés