2020. október 5. hétfő

okt. 5
15:06
Sallai és Gulácsi is idő előtt tér vissza klubjához (Eurosport)
A magyar labdarúgó-válogatott két játékosának, Sallai Rolandnak és Gulácsi Péternek is idő előtt vissza kell térnie német klubjához a koronavírus-járvány miatt
okt. 5
15:12
Roland Garros: Fucsovics négy szettben kikapott Rubljovtól (She)
Fucsovics Márton négy játszmában, 6:7, 7:5, 6:4, 7:6-ra kikapott az orosz Andrej Rubljovtól a francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) nyolcaddöntőjében.
okt. 5
15:30
Fucsovics Márton több mint három és fél órás küzdelem után búcsúzott a nyolcaddöntőben (Eurosport)
Fucsovics Márton négy szettben kikapott hétfőn a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovtól a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 5
15:36
Válogatott: Babati megsérült, kikerült a keretből (She)
Babati Benjámin, a Zalaegerszegi TE FC játékosa megsérült a klub hétvégi bajnokiján, így az orvosi jelentések után kikerült a felnőtt magyar labdarúgó-válogatott keretéből – közölte az MLSZ. Ezzel biztossá vált, hogy nem léphet pályára a bolgárok elleni Európa-bajnoki-pótselejtezőn.
okt. 5
15:39
Fucsovics Márton kiesett a Roland Garros nyolcaddöntőjében (444.hu)
Andrej Rubljov négy szett után jutott tovább.
okt. 5
15:42
Véget ért Fucsovics Márton párizsi menetelése (Infostart)
Fucsovics Márton négy szettben kikapott a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovtól a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 5
15:42
Fucsovics Márton több mint három és fél órás küzdelem után búcsúzott a nyolcaddöntőben (Eurosport)
Fucsovics Márton négy szettben kikapott hétfőn a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovtól a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 5
15:45
Véget ért Fucsovics Márton menetelése a Roland Garroson - 75 milliót keresett a bravúrokkal (BorsOnline)
Fucsovics Márton négy szettben kikapott hétfőn a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovtól a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 5
15:48
Barcelona: Alba megsérült, az el Clásicóra sem épül fel (She)
Hetekre kidőlt Jordi Alba, az FC Barcelona Európa-bajnok labdarúgója.
okt. 5
15:54
Fucsovics Márton négy szettes mérkőzésen búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében - videó (Eurosport)
.
okt. 5
15:57
Fucsovics remekül kezdett a Roland Garros nyolcaddöntőjében, de végül kiesett (Ripost)
Véget ért a francia nemzetközi teniszbajnokság a magyar klasszis számára.
okt. 5
16:00
Rublev: Pontosan ilyen mérkőzésre számítottam, tudtam, hogy nagyon nehéz dolgom lesz Fucsovics ellen (Eurosport)
.
okt. 5
16:03
Fucsovics Márton kikapott a Roland Garros nyolcaddöntőjében (Behaviour)
Andrej Rubljov állította meg a magyar teniszezőt a francia nyílt teniszbajnokságon.
okt. 5
16:12
Bayern: a BL-győztesnél folytatja a Psg távozó támadója (She)
Egyéves megállapodást kötött Eric Maxim Choupo-Motinggal a Bayern München. A kameruni válogatott számára egyáltalán nem lesz ismeretlen közeg a Bundesliga – túl azon, hogy Németországban született, korábban a Hamburg, a Mainz és a Schalke profija is volt.
okt. 5
16:18
Visszakerült a Mainz keretébe Szalai (Eurosport)
A válogatott labdarúgó-mérkőzések után újra együtt edzhet majd mainzi csapattársaival Szalai Ádám, akit két héttel ezelőtt sportszakmai indokkal kitettek az együttes keretéből.
okt. 5
16:42
Bayern: két éve 40 millióért ment, most kölcsönben visszatér (She)
Ismét a Bayern München színeiben futballozhat Douglas Costa. A 30 éves brazil szélsőt sajtóhírek szerint a 2021–2022-es idény végéig vette kölcsön a német együttes a Juventustól.
okt. 5
16:48
Chelsea: meglepetésbulit szerveztek – szabadkozhat a támadó (She)
Tammy Abraham, a Chelsea és az angol válogatott támadója október 2-án ünnepelte a 23. születésnapját, ami következtében barátai meglepetéspartit szerveztek neki – tudta meg a Sun. Nem is lenne ezzel baj, csakhogy a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokkal ellentétben többen voltak a megengedettnél.
okt. 5
16:48
A Roland Garros 1983-as bajnoka szerint is a Gaston-Thiem meccs volt az idei torna eddigi legjobbja (Eurosport)
Yannick Noah el volt ragadtatva honfitársa, Hugo Gaston teljesítményétől, amellyel közel állt Dominic Thiem kiejtéséhez.
okt. 5
17:06
Így (nem) jut majd BL-jegyhez egy mezei Fradi-drukker (Infostart)
Az elnök a Facebook-falra "szögezte ki", kik kaphatnak először tiketteket a Ferencváros Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.
okt. 5
17:06
Ftc: Kubatov a jegyértékesítési menetrendről írt (She)
„Pár gondolat a jegyértékesítésről” – felütéssel posztolt közszereplői Facebook-oldalán Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke. A klubvezér ebben a Bajnokok Ligája-meccsekre vonatkozó várható jegyértékesítési menetrendről írt, kiemelve, első körben az UEFA szponzorai juthatnak belépőkhöz, ezt követően a vezetőedző és a játékosok családtagjai, majd a s
okt. 5
17:06
Djokovic ismét eltalálta a vonalbírót (Eurosport)
Novak Djokovic a US Open után megint eltalálta a vonalbírót. Ezúttal azonban nem járt érte leléptetés, mert játék közben, egy rosszul sikerült fogadást követően kapta arcon a labda a bírót.
okt. 5
17:08
Caicedo nyert az Etnán, és majdnem elvitte a rózsaszín trikót (Eurosport)
Thomas elszállt, Yates sokat kapott, Nibali és Fuglsang együtt jött meg, Joao Almedia az új rózsaszin trikós.
okt. 5
17:12
NL: Sterling megsérült, James váltja az angolok keretében (She)
Az angol válogatott hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a Manchester City sztárja, Raheem Sterling sérülés miatt kikerült a „háromoroszlánosok” októberi, három mérkőzésre készülő keretéből – helyére a Chelsea jobbhátvédje, Reece James került be.
okt. 5
17:45
Kubatov Gábor bejelentette: Ők juthatnak jegyhez első körben a Fradi Juventus és Barcelona elleni BL-meccsére (BorsOnline)
A 25 év után ismét Bajnokok Ligája-csoportkörben szereplő Ferencváros focicsapatán
okt. 5
17:48
Válogatott: megvan, hány bolgár szurkoló lehet ott a stadionban (She)
A bolgár labdarúgó-válogatott saját honlapján tudatta szurkolóival, hogy 12 000 jegyet értékesítenek a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban a Magyarország elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.
okt. 5
17:54
Wtcr: Michelisz és a Hyundai is visszatér Szlovákiában (She)
Mint ismert, a túraautó-világkupában szereplő Hyundai bojkottálta másfél héttel ezelőtt a németországi Nürburgringen tartott versenyhétvégét, mert a gyártó úgy érezte, nem részesülnek a többi csapattal egyenlő bánásmódban az autóikat használó istállók. Ez érintette a világkupa címvédőjét, Michelisz Norbertet is, aki a Hyundai egyik partnercsapatáná
okt. 5
18:00
Roland Garros: Lesz esélyem a következő GS-tornán is (She)
Fucsovics Mártonnak van hiányérzete a nyolcaddöntőbeli búcsút követően, de azt mondja, az összképet kell nézni, és ugyanilyen hozzáállással, pozitív szemlélettel dolgozni tovább.
okt. 5
18:03
Bréking! Így juthatsz be a Fradi BL-meccseire (Ripost)
Kubatov Gábor klubelnök maga írt a jegyértékesítés menetéről.
okt. 5
18:06
Ultrabalaton: az NS-csapat is körbefutotta a Balatont (She)
Az október első hétvégéjén rendezett 221.9 kilométeres NN-Ultrabalaton futóversenyen a Nemzeti Sport csapata is részt vett.
okt. 5
18:08
Több mint legenda – a 70 éves Sterbinszky Amália pályaképe (She)
Képzavar, ám a 70. életévét betöltő Sterbinszky Amália több mint legenda – fogalom. A kettő persze nem zárja ki egymást, esetünkben pedig a lényeg, hogy aki hallott már arról, hogy kéz és labda, róla is tudja, kicsoda. Akkor is pozitív volt a szemlélete, amikor a kifejezést még nem használták nyakra-főre, nemcsak a labdával bánt káprázatosan (lábba
okt. 5
18:21
Csányi Sándor segítségével háromszor annyian láthatják Budapesten Messit és Ronaldót (BorsOnline)
Fürjes Balázs államtitkár szerint nincs akadálya, hogy a Fradi a Juventust és a Barcelonát a Puskás Arénában fogadja. Ehhez már csak az UEFA engedélye szükséges, de várhatóan ez is megérkezik.
okt. 5
18:24
Giro: ecuadori siker, Valter a 49., Thomas és Yates elszálltak (She)
Jonathan Caicedo nyerte meg a Giro dItalia országúti kerékpáros-körverseny harmadik szakaszát, amelyen Joao Almeida élre állt összetettben. Valter Attila a 49. helyen ért célba. A nagy esélyesek közül Geraint Thomas elszállt, Simon Yates is sokat kapott.
okt. 5
18:26
Eurofutball: Kluivert Lipcsében, Klaassen az Ajaxban folytatja (She)
Az RB Leipzig hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette kölcsönben, vételi opcióval az AS Romától a 21 éves holland válogatott szélsőt, Justin Kluivertet. Az Ajax is új igazolást jelentett be: visszatér a szintén holland válogatott Davy Klaassen.
okt. 5
18:36
Taróczy Balázs a Garros után: "Fucsovics Márton a legjobbak közé kerülhet" (Infostart)
Nem szégyen, hogy a magyar nagy csatában kikapott a párizsi nyolcaddöntőben attól az Andrej Rubljovtól, aki Novak Djokovic után a legtöbb tornát nyerte idén - vélekedik a korábbi wimbledoni bajnok teniszező.
okt. 5
18:36
Nhl: hosszabbított 34 éves szlovák védőjével a Dallas Stars (She)
Szerződést hosszabbított szlovák hátvédjével, Andrej Sekerával az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) döntős Dallas Stars.
okt. 5
18:42
Öttusa: nem teljesen elégedett a címvédéssel Alekszejev Tamara (She)
Alekszejev Tamara annak ellenére sem volt teljes mértékben elégedett a női öttusázók országos bajnokságán nyújtott teljesítményével, hogy vasárnap sikerült megvédenie címét.
okt. 5
18:48
Válogatott: Boldog lennék, ha játszhatnék a bolgárok ellen (She)
Elkezdte a felkészülést a magyar labdarúgó-válogatott a Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre. Az összetartás első napján a csapat újonca, Nego Loic válaszolt az újságírók kérdéseire.
okt. 5
18:48
Ilyen sorrendben lesz jegyértékesítés a Fradi BL-meccseire (Behaviour)
Kubatov Gábor elárulta, milyen szempontok alapján dől el a bejutás.
okt. 5
18:54
Nego: Szoboszlai nélkül is jó és erős a magyar válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott keretébe először meghívott Loic Nego szerint csak a taktikát követve lesznek képesek nyerni csütörtökön Bulgáriában az Európa-bajnoki pótselejtezőn.
okt. 5
18:54
Torna: Dévainak változtatnia kell néhány mozgásán (She)
Dévai Boglárka Európa-bajnok tornásznak egy-két mozgást át kellett alakítania a két éves kihagyást eredményező súlyos sérülése és öt operációja után.
okt. 5
18:56
Csupasport: Bogár János hosszútávfutó legnagyobb ellenfele a kora (She)
Hatvannegyedikként ért célba a 14. Ultrabalatonon a magyar hosszútávfutás megkerülhetetlen alakja, aki teljesítményével így is elégedett, mert már elfogadta, hogy nem lehet ott a legjobbak között.
okt. 5
19:00
Bayern: újabb igazolást jelentett be a BL-címvédő (She)
Harmadik igazolását jelentette be a transzferidőszak hajrájában a Bayern München – a Bajnokok Ligája-címvédő bajorok szerződtették a francia jobbhátvéd Bouna Sarrt a Marseille-ből.
okt. 5
19:02
Roland Garros: Djokovics simán túllépett Hacsanovon (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében a világelső Novak Djokovics és az ötödik kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz is bejutott a legjobb nyolc közé.
okt. 5
19:12
Hertha: az Arsenaltól igazoltak védekező középpályást (She)
A Hertha BSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette az Arsenal középpályását, Mattéo Guendouzit.
okt. 5
19:18
Juventus: olasz válogatott szélső érkezett (She)
Az olasz bajnoki címvédő Juventus hivatalosan is szerződtette Federico Chiesát, a Fiorentina olasz válogatott jobbszélsőjét. A 22 éves játékos kölcsönbe érkezik Torinóba, de a Juventus nyáron végleg megvásárolhatja 50 millió euróért cserébe.
okt. 5
19:20
Ajánló: a Fradi BL-csodája szinte felfoghatatlan bravúr (She)
A Ferencváros a múlt héten kiharcolta a főtáblás szereplést a Bajnokok Ligájában, sőt, azóta már a sorsolást is megtartották, ahol a Lionel Messivel felálló Barcelona és Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Juventus is egy négyesbe került a zöld-fehérekkel. A történtekről, a futball és a Fradi társadalomra gyakorolt hatásáról és a sorsolásról beszé
okt. 5
19:30
MU: aláírt a Portótól érkező brazil védő (She)
A Manchester United a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a Porto egyszeres brazil válogatott balhátvédjét, Alex Tellest.
okt. 5
19:42
Serie A: a Chelsea-játékos Nápolyban folytatja (She)
A Napoli hivatalosan is bejelentette, hogy egy idényre kölcsönvette a francia válogatott középpályás Tiemoué Bakayokót a Chelsea-től.
okt. 5
19:48
Bajnokok reggelije – kaja, sport, beszélgetés (She)
A Nemzeti Sport Online új sorozatában híres sportolók főznek nekünk, beszélgetnek velünk: sportról, ételről, a világ nagy dolgairól. Hogy ne minket kelljen néznie, erősítettünk: háziasszonyunk a korábbi szépségkirálynő, modell és színésznő, a gyönyörű Kárpáti Rebeka.
okt. 5
19:54
Roland Garros: Djokovics simán túllépett Hacsanovon (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében a világelső Novak Djokovics és az ötödik kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz is bejutott a legjobb nyolc közé.

Keresés