2020. június 11. csütörtök

jún. 11
11:09
Nba: 97 évesen elhunyt a Portland Trail Blazers egyik alapítója (She)
Életének 97. évében elhunyt Harry Glickman, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Portland Trail Blazers egyik alapítója.
jún. 11
11:15
La Liga: új mezzel mondanak köszönetet a hétköznapi hősöknek (She)
Különleges akcióval mond köszönetet a koronavírus-járvány alatt is dolgozó rendőröknek, mentősöknek, tűzoltóknak, nővéreknek és orvosoknak a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) a kiesés elől menekülő Leganés: a klub lecseréli a mezét!
jún. 11
11:21
Uefa: jövő héten döntenek a BL-ről és a válogatott tornákról (She)
Jövő héten szerdán és csütörtökön kétnapos végrehajtó bizottsági ülést tart az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) – derült ki a szervezet hivatalos közleményéből. Döntenek többek között a Bajnokok Ligája, a jövő nyárra halasztott Európa-bajnokság és a Nemzetek Ligája lebonyolításáról is.
jún. 11
11:27
Kondás: Az igazi sportember nem ijed meg; Hornyák legnehezebb meccse (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulója szerdán befejeződött. Összegyűjtöttük mind a hat mérkőzés edzői értékeléseit.
jún. 11
11:39
Aprócska felhő az újrainduló Premier League egén: találtak egy fertőzöttet (Infostart)
1213 játékost és a klubok személyzetét is újratesztelték. Az eredmény nem veszélyezteti a közelgő rajtot.
jún. 11
11:45
A zaklatott esztendők végleg elültették benne a félelmet (She)
Az első magyar női gyorskorcsolyabajnok, Földváry-Boér Mária rövid, ám annál több drámával szegélyezett pályát futott be hazájában. Az elvett gyerekkor, a zaklatott körülmények rányomták bélyegüket az életére.
jún. 11
11:45
Budapesten toboroz focistákat a sztárcsapat, Thomas Doll is közreműködik (Ripost)
Újabb tehetséges ifjú labdarúgók előtt nyílik meg itthon az út, hogy egyszer a Borussia Dortmund igazolt focistái lehessenek.
jún. 11
11:51
„Vitray szerint kültelki volt a hanghordozásom” (Behaviour)
Visszavonul a képernyős jelenléttől Kaplár F. József, a hazai televíziózás egyik emblematikus alakja, aki ötven évvel ezelőtt szerepelt először a tv-ben.
jún. 11
12:27
Juve: CR többet keres az Instagrammal, mint klubjánál (She)
A Transfermarkt a Buzzbingóra hivatkozva közölte, hogy Cristiano Ronaldo többet keres márkaként, mint a Juventus labdarúgójaként. A 35 éves portugál klasszis nettó jövedelme évi 31 millió euró az olasz klubnál, míg az Instagram-reklámokból évente nagyjából 44.5 millió eurót tehet zsebre.
jún. 11
12:33
Tour de Hongrie: augusztus végén Esztergomból rajtol az idei verseny (She)
Magyarország legnagyobb országúti kerékpáros versenye, a Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén a Kékestetőn ér véget a véglegesített program szerint.
jún. 11
12:45
MotoGP: itt a legfrissebb versenynaptár! (She)
A folytatás előtt 5 héttel végre kezd végleges formát önteni a 2020-as gyorsaságimotoros-világbajnokság menetrendje.
jún. 11
12:51
F1: „Ez a Mercedes és a Red Bull harca, a Ferrari nincs a szintünkön” (She)
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko tisztában van azzal, hogy a 2020-as csonka idényben minden egyes hiba felértékelődik, azonban úgy véli, ezúttal elég lesz egy csapatra figyelniük: a Mercedesre. Hasonlóan látja a helyzetet az „ezüstnyilak" finn pilótája, Valtteri Bottas is, aki tudja, hogy nagyon erősek lesznek a „vörös bikák".
jún. 11
13:03
Tarolt a Premier League (Infostart)
Az európai labdarúgó-bajnokságok közül az angol Premier League termelte a legtöbb bevételt a 2018/19-es idényben - a Deloitte könyvvizsgáló cég kimutatása szerint.
jún. 11
13:03
Kézilabda: több pénzt kapnak a vb-n szereplő játékosok után a klubok (She)
Az eddigieknél ötven százalékkal magasabb összeget fizet a kluboknak a jövő évi világbajnokságon szereplő játékosaik után a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF).
jún. 11
13:05
Légiósok: a magyar válogatott védő országot válthat (She)
A 22-szeres válogatott labdarúgó, Korhut Mihály a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után is őrzi jó formáját a görög élvonalbeli Ariszban, nem meglepő, hogy több lehetőség közül is választhat a jövőjét illetően.
jún. 11
13:33
Hivatalosan is elvették Olga Kanyiszkina olimpia ezüstérmét (Demokrata)
A sportoló a 2012-es nyári olimpián ért célba másodikként a női 20 kilométeres gyaloglásban.
jún. 11
13:39
Románia: pozitív teszt egy nappal a bajnokság rajtja előtt (She)
Egy nappal a bajnokság újrakezdése előtt megjelent a koronavírus a román futballban: a Dinamo szertárosának tesztje hozott pozitív eredményt. A szerdai tesztelés eredményét csütörtök délelőtt jelentették be, a bukaresti klub közleménye pedig azt is kiemeli, hogy a szertáros nem állt közvetlen kapcsolatban a játékosokkal és a szakmai stábbal.
jún. 11
13:41
Férfi vízi: olimpiai bajnokot igazol a Szivós Márton edzette Honvéd (She)
Öt új játékos érkezését jelentette be csütörtökön a BHSE vízilabda csapata, többek között a pekingi olimpiai bajnok (2008) Hosnyánszky Norbert és a barcelonai világbajnokság aranyérmese (2013) Decker Ádám is csatlakozik a most már edzőként dolgozó Szivós Márton irányította alakulathoz.
jún. 11
13:57
Atlétika: nyolc év után vették el a doppingoló gyaloglótól az ezüstérmet (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága hivatalosan is megfosztotta ötkarikás ezüstérmétől az orosz Olga Kanyiszkinát, aki még a 2012-es nyári olimpián ért célba másodikként a női 20 kilométeres gyaloglásban.
jún. 11
14:03
Olaszország: Sannino a Honvédról, a scudettóról és Dybaláról is beszélt (She)
Giuseppe Sannino a tuttomercatoweb.com-nak adott bővebb interjút, amelyben kitért korábbi klubjára, a Honvédra, a Juventus–Lazio bajnoki versenyfutásra, Simone Inzaghi vezetőedzőre, Paulo Dybalára és a Palermóra is.
jún. 11
14:09
F1: a 2020-as autójával tesztel a Racing Point (She)
A Racing Point jövő héten Silverstone-ban vesz részt egy filmforgatási napon, melynek keretein belül az idei autójával hajthat pályára a 2020-as idényrajt előtt.
jún. 11
14:21
„Nagyon-nagyon para volt a helyzet” - Liu Shaolin Sándor a balesetükről beszélt (SzMo)
Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó az m1 csatornának idézte fel ijesztő balesetük körülményeit.
jún. 11
14:27
Férfi kosár: Váradi Kornél a Kte új vezetőedzője (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő KTE-Duna Aszfalt csütörtök délután Váradi Kornélt nevezte ki vezetőedzőnek.
jún. 11
14:29
Bundesliga: Lewandowski és a 10 legnagyobb rivális (She)
A 2011–2012-es szezon óta tartozik Robert Lewandowski a Bundesliga legjobb csatárai közé. Abban az idényben lett vezér a Jürgen Klopp-féle, bajnokságot nyerő Dortmundban, és azóta minden évben dobogón végzett a góllövőlistán, idén pedig már az ötödik gólkirályi címét veszi célba. Mutatjuk, ki volt Lewandowski 10 legnagyobb riválisa ebben az időszak
jún. 11
15:09
Edzősors: Van vezetőedzője a Ferencvárosnak! – Bölöni László (She)
A 67 éves Bölöni László szerződése lejárt a belga FC Antwerpnél, így egyelőre nincs csapata az Erdélyből származó magyar szakembernek.
jún. 11
15:11
NB II: „Most nem a labdával, hanem konkrétan az életemmel játszom” (She)
Vezetés közben rosszul lett Koltai Tamás korábbi válogatott, magyar bajnok labdarúgó és néhány pillanatig veszélyben volt az élete. Szerencsére meg tudott állni, így azonnal a balatonfüredi kórházba szállíthatták, ahol két napot az intenzíven, négyet pedig az osztályon töltött. A vizsgálatok megállapították, olyan problémája van a szívének, ami mia
jún. 11
15:15
E-sport: díjmentesen elérhető sportcsatorna indul hazánkban (She)
Az Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló új online tévécsatornán az elektronikus sportok és a videojátékoké a főszerep – áll a felek által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
jún. 11
15:21
Salzburg: Szoboszlaiért könyörögnek az AC Milan drukkerei (She)
Szoboszlai Dominik elképesztő formában van, mióta visszatért a futball Ausztriába, sőt, a magyar játékos szerda este talán élete meccsét játszotta, mesterhármast szerzett a Sturm Graz elleni bajnokin. Teljesítménye mellett a szurkolók sem mentek el szó nélkül.
jún. 11
15:33
NB II: a Csákvár is megkapta a másodosztályú licencet (She)
A Szombathelyi Haladás után az Aqvital FC Csákvár is hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottsága hiánypótlás után megadta az engedélyt a Fejér megyei egyesületnek az NB II-es indulásra.
jún. 11
15:51
Súlyos lépés jöhet a súlyemelő-szövetség korrupciós botrányában (Infostart)
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) első alelnöke, a thaiföldi Intarat Yodbangtoey cáfolja a korrupciós vádat és azzal fenyeget, hogy bepereli a külföldi médiát - írta csütörtökön az olimpiai sportágakra szakosodott insidethegames.biz portál.
jún. 11
15:51
Így vezeti le a feszültséget a karantén és szakítása után Zsidró Tamás (BorsOnline)
Egyre férfiasabb Zsidró Tamás, aki a TV2 Mokkájában árulta el, mi a titka. Sőt, meg
jún. 11
16:15
Barcelona: megszegte az előírásokat, nem edzhet a játékos (She)
Megszegte a járványhelyzet miatti előírásokat Nélson Semedo, az FC Barcelona labdarúgója. A portugál bekk nem edzhet közösen a társaival addig, amíg nem derül ki biztosan, hogy nem fertőződött meg a koronavírussal.
jún. 11
16:51
Gyász: elhunyt az MK-győztes válogatott röplabdázó Batai János (She)
Ötvenhat éves korában elhunyt Batai János, korábbi válogatott röplabdázó, aki a Nyíregyházi VSC színeiben Magyar Kupa-elsőséget (1991) és bajnoki ezüst- (1989), valamint bronzérmet (1992) is szerzett.
jún. 11
16:57
Nagy igazolásokat jelentett be a Honvéd (Infostart)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hosnyánszky Norbert, valamint a világbajnok Decker Ádám is a Budapesti Honvéd SE férfi vízilabdacsapatában folytatja pályafutását.
jún. 11
16:57
Salzburg 3, Liefering 2, válogatott 1, U19 2, U17 4 – Szoboszlai szabadrúgásgóljai! (She)
Mint ismert, a Red Bull Salzburg Szoboszlai Dominik mesterhármasának nagyban köszönhetően 5–1-re kiütötte szerdán a Sturm Grazot. A magyar válogatott futballista az első találatát szabadrúgásból szerezte, ennek apropóján pedig a transfermarkt.de és az mlsz.hu statisztikáit alapul használva összeszedtük az eddigi ilyen módon lőtt góljait.
jún. 11
17:00
Reagált a pletykákra a Fradival szóba hozott sztáredző (Ripost)
Jelenleg nincs csapata a 67 esztendős Bölöni Lászlónak.
jún. 11
17:21
Real: az Atlético felajánlotta stadionját a királyiaknak (She)
Az Atlético Madrid első embere, Enrique Cerezo felajánlotta a Real Madridnak, hogy a Wanda Metropolitano Stadionban játszhassa le hazai mérkőzéseit a közeljövőben. A királyiak vezetősége udvariasan visszautasította az ajánlatot.
jún. 11
17:27
Real: az Atlético nagylelkű felajánlást tett a riválisnak (She)
Az Atlético Madrid első embere, Enrique Cerezo felajánlotta a városi rivális Real Madridnak, hogy a Wanda Metropolitano Stadionban játszhassa le a hazai mérkőzéseit a közeljövőben. A királyiak vezetősége udvariasan visszautasította az ajánlatot.
jún. 11
17:33
Tottenham: Dele Allit eltiltották a rosszul sikerült videója miatt (She)
Egy mérkőzésre eltiltották, ezért nem játszhat a Premier League újraindulásakor Dele Alli, a Tottenham Hotspur labdarúgója.
jún. 11
17:51
NB I: sem az Újpest, sem a Loki nem úszta meg büntetés nélkül (She)
Az Újpest–DVSC mérkőzés dolgoztatta meg leginkább a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságát – derült ki a FEB csütörtökön közzétett fegyelmi határozataiból.
jún. 11
17:51
Nézze, mit művel Zimány Linda a rúdon (BorsOnline)
A jogász-modell olyan spárgát villant, hogy leesett az állunk
jún. 11
17:53
Dakar: ismét Szaúd-Arábiában, de új szakaszok a jövő évi versenyen (She)
A 43. Dakar ralit január 3-ától 15-éig tartják meg Szaúd-Arábiában – immár második alkalommal vendégeskedik a mezőny a Közel-Keleten.
jún. 11
17:57
Fft: a futballtörténelem legnagyobb összeesküvés-elméletei (She)
A FourFourTwo magazin brit szerkesztői összegyűjtöttek csaknem harminc hihetetlen összeesküvés-elméletet a világfutballból. Ízelítő a gyűjteményből:
jún. 11
18:03
Élőben láthatják Cristiano Ronaldót a magyar szurkolók (Ripost)
Olaszországban is újraindul a labdarúgóélet, pénteken az Olasz Kupában a Juventus a Milant fogadja az elődöntő visszavágóján.
jún. 11
18:21
Férfi kosár NB I: Kinevezésem után is a további fejlődés a célom – Váradi Kornél (She)
A KTE-Duna Aszfalt új vezetőedzője, a csütörtökön kinevezett Váradi Kornél tudja, mostantól nagyobb a felelőssége, de bízik abban, hogy az ő irányításával is sikeres lesz a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat.
jún. 11
18:33
Ökölvívás: Mike Tyson nem vállal puszta kezes bokszot (She)
Tizennyolcmillió dolláros ajánlatot utasított vissza Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok, aki áprilisban jelentette be, hogy 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni.
jún. 11
18:33
Az Újpest 200, a Debrecen 700 ezres büntetést kapott az MLSZ-től (444.hu)
Az előbbit a szabályzati előírások megsértéséért és két szurkoló elzárt területre való bejutásáért, az utóbbit a drukkereinek rendzavarása és a sportzónára vonatkozó szabályok súlyos megsértéséért marasztalták el.
jún. 11
19:09
Csupasport: tíz hazai hegyre futott fel a magyar trió (She)
A járvány miatt világszerte törölték a különböző versenyeket, de három magyar terepfutó, Lőrincz Olivér, Medgyessy Gergely és Zenyik Róbert itthoni tájakon keresett és talált kihívást.
jún. 11
19:11
Marca: egy magyar a 21. század 100 legjobb férfi sportolója között (She)
A vízilabdázó Kásás Tamás révén egy magyar is felkerült az egyik spanyol sportnapilap, a Marca 100 nevet tartalmazó listájára, amelyet a 21. század legjobb férfi sportolóiból állítottak össze.
jún. 11
19:15
Ahogy mi megéltük: két felvidéki srác a Fáy utcába ment a színház helyett… (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 45. részben Fehér István, felvidéki olvasónk kamaszkori emlékét idézzük fel, amikor barátjával a színház helyett a Fáy utcába mentek.

Keresés