2020. június 20. szombat

jún. 20
0:06
Európai nézőcsúcs lesz a Fradi–Újpesten (Blikk)
Először lehet korlátozás nélkül meccsre menni a járványt követően.
jún. 20
0:10
Rossi szerint hasznos volt a járvány miatti leállás: harcos válogatottat ígér a pótselejtezőkre (Blikk)
Marco Rossi (55) örül, hogy végre látja a fényt az alagút végén, hiszen eldőlt, hogy szeptemberben (Nemzetek Ligája) és októberben (Eb-pótselejtező) játssza idei első tétmérkőzéseit az általa irányított magyar labdarúgó-válogatott. Nemzeti együttesünk olasz szövetségi kapitánya elárulta a Blikknek, milyen haszna volt a koronavírus-járvány okozta le
jún. 20
0:14
Lefújták az idényt az Emírségekben: Dzsudzsákéknál nem lesz bajnok (Blikk)
Lefújták a világjárvány miatt az egyesült arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokságot!
jún. 20
0:15
La Liga: a Sevilla döntetlent játszott a Barcelonával (She)
A bajnoki címe megvédéséért harcoló Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-élvonalban (La Liga), nagy esélyt adva ezzel fő üldözőjének, a Real Madridnak.
jún. 20
0:18
Ezrek gyújtottak gyertyát Benedek Tiborért – Megszólalt az edzője és egykori csapattársa is (Blikk)
Szomorúsággal, de hatalmas szeretettel telt meg csütörtök este a Hajós Alfréd uszoda bejárata, szurkolók, egykori csapattársak, riválisok, tanítványok, barátok és korábbi edzők rótták le kegyeletüket Benedek Tibor emléke előtt.
jún. 20
3:48
„Ha a legjobb akarsz lenni, mindegy, hány ellenfeled van” – Így bocsátotta útjára Benedek Tibort az édesapja (Blikk)
Az egész országot csapásként érte a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor (†47) halála, ám azt a szurkolók, szimpatizánsok aligha tudják átérezni, mit élhet át a fiát gyászoló édesapa, a színész Benedek Miklós (73). Nem először mér rá a sors iszonyatos ütést, de a mostanit vélhetően még a korábbinál is nehezebb lesz elviselnie.
jún. 20
5:12
Meztelenül a fűben, így napozik a dús keblű műsorvezetőnő (Ripost)
A szexi orosz modell bevállalós fotóval jelentkezett közösségi oldalán.
jún. 20
7:18
Benedek Tibor sosem adta fel, betegen is folyamatosan dolgozott (Ripost)
Hiába tudta, hogy súlyos beteg, nem állt le Benedek Tibor az edzősködéssel. Újpesten négy évig nevelte az utánpótlást, sokak szerint a jövő nagy bajnokait.
jún. 20
7:36
Vége a kényszerszünetnek (Demokrata)
A több hónapos leállás mindenkit próbára tett, és most újabb kihívás előtt állnak a sportolók: alkalmazkodniuk kell.
jún. 20
7:51
Férfi kézi: Egyre többször téma a hazatérés – Császár Gábor (She)
A karantén alatt félmaratonira készült, hazatérése után felkereste Csernus Imrét, a nemzeti együttesnek a helyszínen szurkolna: Császár Gábor, a 247-szeres válogatott irányító friss diplomásként a következő kihívásra vár.
jún. 20
7:57
A Spurs vezetett, de a Man United állt közelebb a győzelemhez – 1-1! (Infostart)
José Mourinho mindhárom, márciusban sérült ászát, Harry Kane-t, Moussa Sissokót és Hun Szungmint is a kezdő csapatába állította a Premier League, az angol labdarúgó-bajnokság péntek esti rangadóján. A Tottenham 1-1-es döntetlennel kezdett a koronavírus-járvány miatti leállás után a Manchester United ellen.
jún. 20
8:09
Deutsch Tamás: Immár a 2036-os olimpia leendő érmeseit kell megtalálnunk (She)
Az MTK tíz éve hivatalban lévő elnöke a tokiói éremreményekről, a rendbe tett büdzséről és létesítményekről, valamint arról, hogy három kiesés nem lehet véletlen baleset.
jún. 20
8:21
Barcelona: Piquéből csak a csalódottság beszélt (She)
A bajnoki címe megvédéséért harcoló Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-élvonalban (La Liga), nagy esélyt adva ezzel fő üldözőjének, a Real Madridnak. A pontvesztés után Gerard Piqué meglehetősen pesszimistán nyilatkozott a címvédés esélyeiről, Quique Setién azonban úgy hiszi, a védőből csupán a csalód
jún. 20
8:33
Vízilabda: vasárnap Reccóban is megemlékeznek Benedekről (She)
A Pro Recco vízilabdacsapat honlapján olvasható, hogy a klub vasárnap este 20.30-tól megemlékezést tart a legendás Punta Sant’Anna uszodánál a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor tiszteletére.
jún. 20
8:39
Messi meglökte, a Sevilla védője eljátszotta a nagyhalált (She)
Mint arról beszámoltunk, a bajnoki címe megvédéséért harcoló Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Sevillával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga). Gól ugyan nem esett a találkozón, de unatkozni így sem lehetett…
jún. 20
8:51
Így bocsátotta útjára Benedek Tibort az édesapja (Infostart)
Benedek Miklósnak volt egy mondata, amellyel meghatározta fia későbbi karrierjét.
jún. 20
8:51
Atlético: 150 millió eurót ajánlottak Joao Félixért (She)
Az Atlético Madrid nem válik meg Joao Félixtől, hiába kínáltak a portugál futballistáért 150 millió eurót – írta a goal.com spanyol sajtóinformációkra hivatkozva.
jún. 20
9:06
Lévai Balázs: Tibi még edzőként is egészen különleges volt (ATV)
Az író, rendező, producer, műsorvezető Lévai Balázs, aki négy évvel idősebb Benedeknél, és a KSI-ben (Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület) egy csapatban játszott vele, az RTL Klub Reggeliben azt mondta, a vízilabdasport legendája már fiatalon kiemelkedett a többiek közül.
jún. 20
9:12
Túl van az életmentő műtéten, de továbbra is kritikus Alex Zanardi állapota (Blikk)
Túl van egy két és fél órás életmentő műtéten Alex Zanardi, a kétszeres CART-bajnok és négyszeres paralimpiai aranyérmes legenda, állapota azonban még mindig kritikus.
jún. 20
9:15
Multisport Eb: a strandröplabda is bekerült a programba (She)
A nyári olimpiai sportágak közül legújabbként a strandröplabda is bekerült a multisport Európa-bajnokság programjába – tudatta honlapján a Nemzetközi Röplabdaszövetség.
jún. 20
9:24
Óriási roham a jegyekért, telt ház előtt ünnepelhet a Fradi az Újpest ellen (Ripost)
A már bajnok Ferencváros az Újpest ellen lép pályára szombaton a labdarúgó NB I-ben. Miután megszűnt a rendkívüli jogrend, megtelhet a Groupama Aréna.
jún. 20
9:27
Kézisek kézise: kapitányi testület dönt a legjobbról (She)
Minden idők legjobb magyar női kézilabdázóját azok a magyar edzők választhatták ki, akik szövetségi kapitányként vezették, vezetik a női válogatottat.
jún. 20
9:36
Ünnep lesz ma este a Groupama Arénában, lilulhat az irigységtől a szétesett Újpest (BorsOnline)
Miközben a Fradi ma 31. bajnoki címe ünneplésére készül, ősi riválisa, az Újpest óriási bajban: a játékosok menekülőre fogták. A gárda jövőre megint az élvonalbeli búcsú ellen küzdhet.
jún. 20
9:57
Kisvárda: profi szerződést írt alá a fiatal ukrán kapus (She)
Artem Odincov profi szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárdával – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jún. 20
10:03
Női röpi: „Láttam, mennyit fejlődött a magyar röplabda” (She)
Csupa jót hallott Magyarországról, ezért szerződött a Vasas Óbudához a nemzetközi szinten is jegyzett játékosnak számító horvát Sanja Popovic-Gamma.
jún. 20
10:09
Lloris elképesztő védést mutatott be az MU ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur és a Manchester United 1–1-es döntetlent játszott egymással az angol Premier League 30. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A találkozó legszebb momentuma Hugo Lloris nevéhez fűződik, aki elképesztő védést mutatott be Anthony Martial lövése után.
jún. 20
10:15
Koronavírus: átfogó tesztelés után indul a japán futballszezon (She)
A koronavírus-járvány miatt február végén felfüggesztett élvonalbeli japán labdarúgó-bajnokság jövő szombatra tervezett újraindulása előtt, majd menet közben is az összes érintett átfogó tesztelésen esik át.
jún. 20
10:24
Kritikus állapotban van Alex Zanardi a koponyaműtétje után (444.hu)
A Forma 1-es versenyzőből lett négyszeres paralimpiai bajnok Olaszországot szelte át éppen handbike-kal, amikor teherautóval ütközött.
jún. 20
10:27
Psg: Thiago Silva évi 10 millió eurót akar (She)
Noha még nincs új futballcsapata, leendő klubjától évi tízmillió eurós nettó fizetésre tart igényt Thiago Silva, a Paris Saint-Germain távozó brazil csapatkapitánya.
jún. 20
10:36
Karanténsorozat 10. rész – Glázer Róbert: Legyenek hétközi fordulók! (BorsOnline)
Glázer Róbert megbízott szakvezetőként négy találkozón irányította a magyar labdarúgó-válogatottat.
jún. 20
10:51
FTC-Újpest összecsapás a kínálatban - Sport a tévében (Infostart)
A labdarúgásé a főszerep a hétvége felhozatalában.
jún. 20
10:57
amikor Nyilasiék egy ötössel debütáltak az Újpest ellen (She)
Éledezik a sportvilág a koronavírus-járvány után, de rendületlenül folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 1990-ig lépünk vissza az időben, egy igazán emlékezetes Újpest–Ferencváros bajnokiig.
jún. 20
10:59
Sportlövészet: „Alakuljon ki végre egységes képviselet” (She)
Az Európa-bajnok Csonka Zsófia a sportolói bizottság elnökeként is szeretne eredményes lenni, a feladatra absztrakt képek festésével és zongorázással hangolt.
jún. 20
11:01
Serie A: a hazai rangadók dönthetnek a Juventus javára? (She)
A spanyol liga újraindítása elé írt összefoglalónk, majd a Premier League végjátékának bemutatása után ezúttal a június 20-án, szombaton újrainduló Serie A-t vesszük górcső alá.
jún. 20
11:06
Benedek Tiborra emlékezett Salvini (888.hu)
A volt olasz belügyminiszter Twitter-oldalán méltatta a legendás vízilabdázót.
jún. 20
11:21
Birkózás: válogatottunk még nem tudja, mire készül (She)
Több szempontból is rendhagyó edzőtáborozáson vesz részt a héten kötöttfogású válogatottunk, legjobbjaink még nemigen tudják, mire is készülnek valójában.
jún. 20
11:27
KaranténKirály: királya vagy királynője lesz a karanténnak? (She)
A fináléjához érkezett a Sport Tv sportolók számára kiírt otthoni vetélkedője, a KaranténKirály. A döntőben a Győri Audi ETO KC kiválósága, Fodor Csenge és a Debrecen labdarúgócsapatának korábbi ikonja, Dombi Tibor találkozik.
jún. 20
11:29
Megyeri úti félintenzív – meccsen a sürgősségi orvossal (She)
Bagdy Virágot nem titkoltan azért kértük fel a sajátos meccsnézésre a vírusjárvány miatt elrendelt kényszerszünet után, hogy a betegséget közelről ismerő sürgősségi orvosként segítsen értelmezni és hiteles véleményével megragadni a magyar lelátókon tapasztaltakat. A sajátos megoldásokat, például a belépőknek szigorú negatív teszthez kötött sportzón
jún. 20
11:30
„A lelke mélyén Tibi nagyon szeretett szeretni” – a gyerekkori barát vallott Benedek Tiborról (Ripost)
4-5 éves koruk óta ismerték egymást. Balatoni labdázás, kártyapartik és tenisz – egy dologban mindig ő volt a legjobb.
jún. 20
11:57
Bayern: nyolc bajnokság zsinórban, de egyvalami mindig változott (She)
A Bayern München sorozatban a nyolcadik bajnoki címét szerezte meg, miután kedden 1–0-ra nyert a kiesés elől menekülő Werder Bremen otthonában. Egyvalami azonban mindig változott az évek alatt.
jún. 20
12:15
NB I: Torvund Alexander Kövesden folytatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesdben folytatja pályafutását Torvund Alexander – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jún. 20
12:33
Hajszálon függ az élete: kritikus állapotban van a világ egyik legnagyobb sportembere (Ripost)
Alex Zanardi újra életveszélyes állapotba került egy versenybaleset miatt. Túl van az életmentő műtéten, de...
jún. 20
12:39
Parasport: Alex Zanardi állapota súlyos, de stabil (She)
Súlyos, de stabil az állapota Alex Zanardi korábbi autóversenyzőnek, paralimpiai bajnoknak, aki pénteken verseny közben teherautóval ütközve szenvedett súlyos sérülést.
jún. 20
12:57
Futás: elstartolt az online 5vös 5km nemzetközi verseny (She)
Elstartolt a 38., szerdáig tartó 5vös 5km nemzetközi futóverseny, amelyet ezúttal online rendeznek meg, a tervek szerint számos aktív és korábbi sportoló, valamint sportvezető részvételével.
jún. 20
13:03
Öntörvényű volt, és nem megvehető, sportdiplomataként tette, amit kellett (She)
Játékosként főiskolai világbajnoki ezüstérmes, olimpiai kerettag volt Salamon Ferenc, aki játékvezetőként, majd elsősorban sportdiplomataként tett sokat a vízilabdáért: 28 évig volt a világszervezet, a FINA és 34 évig az európai szövetség, a LEN technikai bizottságának tagja, ma is a FINA mastersbizottságának aktív szereplője. A sportági Hírességek
jún. 20
13:05
Mob: továbbra is Kulcsár Krisztián a szervezet elnöke (She)
Szombaton megtartotta a Budapest Kongresszusi Központban tisztújító közgyűlését a Magyar Olimpiai Bizottság. A szervezet elnöke továbbra is az egyetlen pályázó, Kulcsár Krisztián marad.
jún. 20
13:15
Újabb négy évig Kulcsár Krisztián a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke (Infostart)
A tisztséget 2017 májusa óta betöltő sportvezető - aki egyedüli jelölt volt - a tagságtól 103 támogató szavazatot kapott, hárman pedig nemmel voksoltak a MOB szombati tisztújító közgyűlésén.
jún. 20
13:27
Kulcsár Krisztiánt újraválasztották a MOB elnökének (Demokrata)
A sportvezető – aki egyedüli jelölt volt – a tagságtól 103 támogató szavazatot kapott.
jún. 20
13:33
Joao Félix 150 millió euróért sem eladó (Infostart)
Az Atlético Madrid ekkora összegért sem hajlandó megválni a portugál futballistától.
jún. 20
13:33
Leírta a magyar fociedzőket Deutsch Tamás (444.hu)
Az MTK elnöke nem akarta megsérteni a magyar trénereket, de aztán sikerült. Deutsch még tíz évet tervez a klub élén.

Keresés