2020. június 17. szerda

jún. 17
0:00
NB I: hatályban maradt az Újpest pénzbüntetése (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága hatályban tartotta az Újpestre kiszabott 200 ezer forintos pénzbírságot, amelyet még a Debrecen elleni bajnokit követően szabott ki rendezési hiányosságok miatt.
jún. 17
0:03
Akkor most magyar-e az a TSC, aminek magyar a tulaja, a vezetősége, az edzője és az összes ultrája, viszont szerb szinte az összes játékosa és a szurkolóinak… (444.hu)
Nem könnyű kérdések, de itt egy meccsbeszámoló, ami alapján jobban végig lehet gondolni az egészet.
jún. 17
0:03
Ismét bajnok a Fradi (Demokrata)
A Ferencváros a kupagyőztes Budapest Honvéd vendégeként aratott 2-0-s győzelmével megvédte bajnoki címét a labdarúgó OTP Bank Ligában.
jún. 17
0:06
La Liga: kettőt rúgva tartotta otthon a három pontot a Barca (She)
Az FC Barcelona 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Leganés felett a spanyol La Liga 29. fordulójában.
jún. 17
0:06
Férfi kézilabda-vb - Már nem téma a januári torna elhalasztása (Infostart)
A január 14-31. között sorra kerülő férfi világbajnokság lesz az első, amit 24 helyett immár 32 csapat - közte a magyar válogatott - részvételével rendeznek.
jún. 17
0:06
Gólyahír: gyermeket vár a csinos magyar sportoló – Az egész egyesület vele örül! (Blikk)
Bodnár Dorottya, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület játékosa néhány héttel ezelőtt tudta meg, hogy gyermeket hord a szíve alatt.
jún. 17
0:07
Marcus Rashford kampánya után Boris Johnson meghátrált az ingyenes iskolai étkezések ügyében (444.hu)
Így kb. 1,3 millió gyereknek igényelhetnek a 6 hetes nyári szünet alatt is ingyenes iskolai étkezésre feljogosító utalványt.
jún. 17
0:10
Fordulat Neymar ügyében (Infostart)
Ennek gazdasági okai vannak.
jún. 17
0:10
Szeptemberben a Puskásra figyel a világ: fontos meccsnek adhat helyet a stadion (Blikk)
A Puskás Arénában rendezhetik a labdarúgó-Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztesének összecsapását az európai Szuperkupáért!
jún. 17
0:14
A ZTE nagyot lépett a bennmaradás felé (Infostart)
Radó András tizenegyesből lőtt góljával 1-0-ra nyert a ZTE FC Kisvárdán, az OTP Bank Liga 30. fordulójának nyitó fordulójában. Az újonc óriási lépést tett a bennamardás felé.
jún. 17
0:14
Nb Iii-as, Nb Ii-es és Nb I-es kispad egy év alatt: ez Kondás Elemér mesterhármasa (Blikk)
Megmentőnek hívták, Kondás Elemér (56) pedig bízik abban, hogy sikerül is megmentenie a kieséstől a labdarúgó NB I-ben jobb napokat is megélt Debrecent. A tréner különleges sorozat „főhőse”, hiszen egy szezonon belül ült NB III-as, NB II-es, most pedig élvonalbeli kispadon, szerinte az alacsonyabb osztályban szerzett tapasztalatai is hasznosak lehe
jún. 17
0:18
A Bayern kiszenvedte a győzelmet, s ezzel megvan a 30. bajnoki cím (Infostart)
A Bayern München a papírformának megfelelően megnyerte brémai bajnokiját a német labdarúgó Bundesliga 32. fordulójában, s ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a második helyen álló, szerdán pályára lépő Borussia Dortmunddal szemben. Megszületett a Bayern történetének harmincadik – sorozatban már nyolcadik – német bajnoki címe.
jún. 17
0:18
Megvédte bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata (Blikk)
– Története során 31. alkalommal lett élvonalbeli bajnok a Ferencváros labdarúgócsapata! A zöld-fehérek a 30. fordulóban 2-0-ra verték idegenben a Magyar Kupa-győztes Budapest Honvédot, így 14 pontos előnnyel vezetik a tabellát, s már matematikailag sem érheti be őket a második helyen álló Fehérvár, amely szerdán a DVSC-t fogadja.
jún. 17
0:22
Bajnok a Ferencváros – tízéves sorozatot szakított meg (Infostart)
A Ferencváros 2-0-s győzelmet aratott a Bp. Honvéd ellen az OTP Bank Liga 30. fordulójában, s ezzel bebiztosította története 31. bajnoki címét.
jún. 17
1:48
Ftc: Egy napig ünnepelhetnek a fiúk, aztán készülünk az Újpest ellen (She)
Gól nélküli első félidő után a Ferencváros a második játékrész első perceiben két találatot szerezve 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 30. fordulójának kedd esti mérkőzésén. Ezzel a bajnokság hátralévő mérkőzéseinek eredményeitől függetlenül biztossá vált, hogy az FTC 31. alkalommal is magyar bajnok. Szerhij Rebrov így ér
jún. 17
2:12
Egy napig ünnepelhetnek a fiúk, aztán készülünk az Újpest ellen (She)
.
jún. 17
4:27
Meztelenül, őrjítő pózban térdel a nagy mellű színésznő (Ripost)
Divina Casas nem zavartatta magát, pucéran állt a kamera elé.
jún. 17
5:30
Több ezer magyar nézheti Európa legjobbjait Budapesten (Ripost)
Ma döntenek az európai labdarúgó Szuperkupa-mérkőzés helyszínéről, és a találkozóra Budapesten is sor kerülhet.
jún. 17
5:32
Tűzijáték a budapesti éjszakában, így vártak a Fradi-szurkolók a kedvenceiket (Ripost)
A Ferencváros kedd este megvédte címét a labdarúgó NB I-ben.
jún. 17
6:48
NB Iii: nem érkezett időben a megmentő, nem indul a Lőrinci (She)
Gyakorlatilag biztossá vált, hogy a Heves megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság csonka idényében élen végző Lőrinci VSC nem él jogával, nem nevez az NB III-ba – számolt be róla a heol.hu.
jún. 17
6:48
A Puskás Aréna is téma lesz az UEFA-nál (Infostart)
Szerdán várhatóan fontos döntéseket hoz az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága. Miután az európai bajnokságok a jelek szerint a tervek szerint folytatódnak a koronavírus-járvány miatti leállás után, s a jelek szerint mindegyik 2019–2020-as idénye befejeződik legkésőbb augusztus 2-ig, meghatározható a nemzetközi kupasorozatok me
jún. 17
6:54
Bundesliga – Brémai győzelmével megszerezte sorozatban nyolcadik bajnoki címét a Bayern München (Behaviour)
Az együttes sikerével tízpontosra növelte előnyét a második Borussia Dortmunddal szemben, amelynek már csak három találkozója van hátra, azaz nem tudja utolérni riválisát.
jún. 17
7:06
Bundesliga: szinte ingyen igazol védőt a Bayern a PSG-től (She)
Elutasította a Paris Saint-Germain ajánlatát és nyáron a Bayern Münchenhez igazol Tanguy Kouassi, a francia klub utánpótlás-válogatott hátvédje. A 18 esztendős bekk a jelenlegi idényben 13 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a franciáknál, többet között a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott már.
jún. 17
7:30
NB Iii: megvan a Kecskemét első igazolása, cél a feljutás (She)
Gombos Zsolt vezetőedző irányításával június végén kezdi el a felkészülést a labdarúgó NB III következő idényére a Kecskeméti TE, amelynek célja a feljutás lesz – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 17
7:36
Kosárlabda: Valenciában folytatódik a spanyol liga Hanga Ádámmal (She)
A Barcelona klasszisa, Hanga Ádám szerint megjósolhatatlan, melyik csapat nyeri meg a szerdától Valenciában, szokatlan körülmények között folytatódó bajnokságot.
jún. 17
8:00
Visszatér a Premier League, különleges mezekkel (Infostart)
Szerdán – még a koronavírus-járvány miatti halasztások előtt elnapolt két találkozóval – folytatódik az angol Premier League is. Az alapkérdés nem az, melyik csapat lesz a bajnok, hanem, hogy ki végez majd a Bajnokok ligája-indulást jelentő helyeken, illetve ki búcsúzik az élvonaltól.
jún. 17
8:00
Ftc: a stadionban kezdődött, a Népligetben folytatódott az ünneplés (She)
Gól nélküli első félidő után a Ferencváros a második játékrész első perceiben két találatot szerezve 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 30. fordulójának kedd esti mérkőzésén. Ezzel a bajnokság hátralévő mérkőzéseinek eredményeitől függetlenül biztossá vált, hogy az FTC bajnok. Nézze meg az NSO Tv videójában, hogyan ünn
jún. 17
8:02
Ftc – A stadionban kezdődött, a Népligetben folytatódott az ünneplés (She)
.
jún. 17
8:04
amikor a „meztelen” Ftc az ellenfél dresszében lett bajnok (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Irány 1995 júniusa és egy egészen különös bajnokünneplés Akasztón.
jún. 17
8:12
K–1: jótékonyságból szállnak ringbe Magyarország legjobb harcosai (She)
Két év alatt ötödik alkalommal rendezik meg a Superfight Series Hungary küzdősportgáláját angol mintára Magyarországon. A rangos eseménynek ezúttal a fővárosi Madárfészek Ökölvívó Akadémia ad majd otthont szombaton.
jún. 17
8:30
NB Iii: nem vállalja a harmadosztályú indulást a Sárvár (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának legutóbbi, csonka idényében a 13. helyén végző Sárvár FC elnöksége úgy döntött, hogy a csapat a következő kiírásban csak a Vas megyei I. osztályba nevez be – tudtuk meg a klub hivatalos Facebook-oldaláról.
jún. 17
8:36
Futball nyolc csatornán, csak győzzünk választani - sport a tévében (Infostart)
Az olasz kupadöntő a nap legfontosabb meccse, de érdemes lesz figyelni a magyar, a spanyol, a német, valamint az újrainduló angol bajnokságot is.
jún. 17
8:48
NB I: így lett 31. alkalommal bajnok a Ferencváros (She)
Mint ismert, a Ferencváros kedden 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot, ezzel fennállása 31. magyar bajnoki címét szerezte meg. Tekintse meg a találkozó legjobb képeiből készült galériánkat.
jún. 17
8:54
Honvéd - Fradi - képeken az emlékezetes pillanatok (Blikk)
Mint írtuk, tegnap története során 31. alkalommal lett élvonalbeli bajnok a Ferencváros labdarúgócsapata! A zöld-fehérek a 30. fordulóban 2-0-ra verték idegenben a Magyar Kupa-győztes Budapest Honvédot, 14 pontos előnnyel vezetik a tabellát,így már a Fehérvárnak sincs esélye, hogy ezt behozza.
jún. 17
9:00
amikor a „meztelen” Ftc az ellenfél dresszében ünnepelt aranyérmet (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Irány 1995 júniusa és egy egészen különös bajnokünneplés Akasztón.
jún. 17
9:02
Olasz Kupa: önkiszolgáló lesz az éremátadó ünnepség a döntőben (She)
A győztes együttes tagjai részére önkiszolgáló lesz az éremátadó ünnepség a labdarúgó Olasz Kupa szerdai (mai) döntőjében.
jún. 17
9:04
Úszás: a gyors kiesett a pikszisből Bernek Péternél (She)
Gyermeket vár Mutina Ágnes, a korábbi Európa-bajnok úszó, férje, Bernek Péter ennek tudatában kifejezetten motiváltan készül az olimpiára.
jún. 17
9:12
Úszás: a gyors kiesett a pikszisből Bernek Péternél (She)
Gyermeket vár Mutina Ágnes, a korábbi Európa-bajnok úszó, férje, Bernek Péter ennek tudatában kifejezetten motiváltan készül az olimpiára.
jún. 17
9:18
Dvtk: román válogatott érkezhet – Grozavval tárgyalnak (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Diósgyőrbe szerződhet a 29 éves román válogatott támadó, Gheorghe Grozav.
jún. 17
9:20
Kézisek kézise: a szakadék szélétől a sydneyi olimpiai ezüstig (She)
A „kézisek kézise” voksolás újabb fejezete: a szakadék szélétől a sydneyi olimpiai ezüstéremig.
jún. 17
9:42
Új frizura, Lionel Messi alapos meglepetést okozott (Ripost)
A Barcelona hatszoros aranylabdás futballistája régi önmagát idézte.
jún. 17
10:12
Nhl: csúszik a csarnok átépítése Seattle-ben (She)
Nem fejezik be időre a KeyArena felújítását Seattle-ben, de az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 32. csapatának bajnoki bemutatkozását nem fogja befolyásolni a késés.
jún. 17
10:12
Önkiszolgáló lesz az éremátadó ünnepség az Olasz Kupa döntőjében (Behaviour)
A Serie A vezérigazgatója közölte: így elkerülik majd a további külső érintkezéseket.
jún. 17
10:14
Nfl: Las Vegasban rendezik a 2021-es Pro Bowlt (She)
Jövőre Las Vegasban rendezik a Pro Bowlt, a profi amerikaifutball-liga (NFL) hagyományos gálamérkőzését.
jún. 17
10:24
Atlétika: eltiltás várhat a férfi 100 méter világbajnokára (She)
Újabb doppingellenőrzést mulasztott el Christian Coleman, a férfi 100 méteres síkfutás világbajnoka, akit eltiltás fenyeget, így lemaradhat a jövő évi tokiói olimpiáról.
jún. 17
10:42
Sok klubnál felkapták a fejüket Szoboszlai elképesztő teljesítményére (Infostart)
Szoboszlai Dominik kirobbanó formája, góljai és gólpasszai a koronavírus miatti szünetben elvégzett rengeteg munkának köszönhetők – hangsúlyozta 19 éves futballista menedzsere. Esterházy Mátyás szerint a remek teljesítménye ellenére a korábbi kijelölt úton és célok alapján tervezik a Salzburg magyar válogatott játékosának jövőjét.
jún. 17
10:45
Ilyen még nem volt: Cristiano Ronaldót "svédasztallal" várják (Ripost)
Az Olasz Kupa döntőjében önkiszolgáló lesz a kupaátadás.
jún. 17
10:47
Szívszorító vallomás, amputálták a lábát, de autót vezetett a magyar bíró (Ripost)
László Attila különleges protézissel több, mint 20 kört tett meg a Hungaroringen.
jún. 17
11:00
Koronavírus: két brazil csapat is megtagadta a pályára lépést (She)
A Brazíliában tomboló koronavírus-járvány miatt az élvonalban szereplő Botafogo és Fluminense labdarúgócsapata megtagadta, hogy már a közeljövőben pályára lépjen az állami bajnokságban.
jún. 17
11:02
Futsal: 23 év után megvonják a támogatást a korábbi NB I-es bajnoktól (She)
Váratlanul érte a Rubeola FC Csömört a Pest megyei nagyközség levele, amelyben jelezte, a jövőben nem kívánja támogatni az egyesületet – olvasható a futsal NB I-es csapat hivatalos Facebook-oldalán.

Keresés