2020. június 11. csütörtök

jún. 11
0:03
Két fiatal tehetséggel erősít a Fradi (Infostart)
Fekete Gergő és Vigvári Vendel leigazolásával véglegessé vált a magyar bajnok és kupa-, valamint Bajnokok Ligája-győztes FTC-Teleom Waterpolo férfi vízilabdacsapatának kerete.
jún. 11
0:03
Elszabadult indulatok: édesanyja szeretőjét bántalmazta Neymar (Blikk)
A Mundo Deportivo információi szerint Neymar a brazilok futballcsodája lelökte édesanyja szeretőjét Tiago Ramost egy lépcsőről.
jún. 11
0:06
Újabb orvosi beavatkozás előtt áll Michael Schumacher (Demokrata)
A Forma-1 legeredményesebb versenyzőjének állapotán őssejt-beültetéssel próbálnak javítani.
jún. 11
0:07
Óriási fordulat Michael Schumacher kezelésében (Infostart)
Újabb orvosi beavatkozás előtt áll a Forma-1 legendás versenyzője.
jún. 11
0:07
„Vadócz szuper játékos” – Alig győzte dicsérni a Penarol fociedzője a magyar légióst (Blikk)
Edzőként is a legmagasabb szintre jutna Diego Forlán (41), és a terve megvalósításában magyar futballistájának a segítségére is számít. Sőt, főszerepet szán neki. Az uruguayi labdarúgó-válogatott korábbi klasszisa, kétszeres spanyol gólkirály, európai aranycipős, Európa-liga-győztes ikon, a 2010-es vb aranylabdása jelenleg hazája legpatinásabb csap
jún. 11
0:09
NB I: Szépe öngólja, paksi öröm – a 28. forduló legjobb képei (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Ferencváros és a Fehérvár sem nyert, a kiesés elől menekülő Újpest FC fontos győzelmet aratott az edzőváltáson áteső DVSC ellen. A Nemzeti Sport fotósai ezúttal sem maradtak le egyetlen fontos mozzanatról sem – íme, a forduló legjobb képei egy helyen!
jún. 11
0:11
Egyetlen jelölt van a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjára (Infostart)
Kulcsár Krisztián jelenlegi elnök az egyedüli jelölt az elnöki posztra, míg elnökségi tagságra tizenhat pályázó közül választhatnak majd a küldöttek a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) június 20-i tisztújító közgyűlésén.
jún. 11
0:11
„Nem méltó az, amit mi ebben a mezőnyben teljesítünk” – Egyre nehezebb helyzetben Dvsc (Blikk)
Egyre nehezebb helyzetben a Debrecen labdarúgócsapata, az együttesen egyelőre a néhány napja kinevezett régi-új vezetőedző, Kondás Elemér (56) sem tudott segíteni.
jún. 11
0:13
Ftc: Bölönivel tárgyalnak, közel a megegyezés (She)
A gsp.ro exkluzív információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Bölöni Lászlóval, aki Szerhij Rebrovot válthatja a kispadon.
jún. 11
0:15
Gyorsaságimotoros-vb - Törölték az Olasz Nagydíjat (Infostart)
A katari, a holland, a német, a finn, a brit, az ausztrál és a japán futam után ez a nyolcadik verseny, amely kikerült a 2020-as vb-sorozatból.
jún. 11
0:15
„Több volt, mint barát, inkább testvérnek mondanám” – Összeroppant a gyásztól: Tóth Bendegúz halála óta nem tud edzeni a birkózótársa (Blikk)
Nagy Misi a múlt héten tragikusan elhunyt birkózó Tóth Bendegúznak nem csupán az edzőtársa volt, de a legjobb barátja is.
jún. 11
0:19
Posztján maradhat a női kézilabda-válogatott kapitánypárosa (Infostart)
Danyi Gábort és Elek Gábort kéri fel a női válogatott szövetségi kapitányának a Magyar Kézilabda Szövetség.
jún. 11
0:23
Utolsó perces góllal nyert a Puskás Akadémia a Rákóczi ellen (Infostart)
Ha nagy nehezen is, de megszerezte a győzelmet a Puskás Akadémia csapata a már biztos kieső Kaposvári Rákóczi ellen a Pancho Arénában. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második szerdai mérkőzésén Knežević, Tamás, illetve Szakály szerezték a gólokat.
jún. 11
0:27
Óriási szívvel szerzett pontot a Paks a Ferencváros ellen (Infostart)
A 90. percben még 0-2-re állt, mégis pontot szerzett a listavezető Ferencváros ellen a Paks. Így a forduzló előtti nyolc pont maradt az utolsó öt forduló előtt a címvédő és a MOL Fehérvár ellen.
jún. 11
0:31
Német Kupa - A Bayern München lesz a Leverkusen ellenfele a döntőben (Infostart)
A második, szerdai elődöntős párharcban a címvédő bajor csapat 2-1-re legyőzte a 2018-ban győztes Eintracht Frankfurtot.
jún. 11
0:35
Így szerzett mesterhármast Szoboszlai az osztrák élvonalban (Infostart)
A magyar válogatott Szoboszlai Dominik mesterhármast szerzett a címvédő és listavezető Salzburg színeiben a Sturm Graz vendégeként az osztrák labdarúgó-bajnokságban.
jún. 11
4:24
Se bugyi, se más a strandon: pucéran hevert le a homokban a ringó mellű álomnő (Ripost)
Jekatyerinát a kubai plázson kattintották le, de olyan, mintha a sivatagban pucérkodna.
jún. 11
5:51
Vitorlázók, vigyázat! Veszélyt rejt a víz Tihanynál (Infostart)
Egy vitorlázós Facebook-oldalról kiderül az is, hogyan és mi célból kerültek oda az alig látható betoneszközök. Megvannak viszont a pontos koordinátáik, így elkerülhetők.
jún. 11
6:45
Indul a La Liga legkülönlegesebb 11 fordulója (Infostart)
Sevilla kontra Betis… Olyan rangadóval indul újra a La Liga, amelyhez fogható presztízscsata az El Clásicón kívül nincsen még egy a spanyol élvonalban, beleértve a két nagy madridi klub rivalizálását is. Andalúzia legfontosabb futballmérkőzése jelenti csütörtök este a felvezetést a La Liga újrakezdésében.
jún. 11
6:57
NB I: Miért ezt érdemli a Ferencváros? – Rebrov kifakadt (She)
Úgy tűnt, zsebben a három pont a Ferencvárosnak a Paks ellen, de csak egyet vitt haza, miután a kiesés ellen küzdő tolnaiak  0–2-es hátrányban, a hosszabbítás perceiben nemcsak szépítettek, de az utolsó pillanatban egyenlítettek is.  A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov nehezményezte, hogy a tabellát vezető zöld-fehéreknek a többi cs
jún. 11
6:59
NB I – Rebrov kifakadt: Miért ezt érdemli a Ferencváros? (She)
.
jún. 11
7:03
Ezért szakadt félbe fél évvel ezelőtt egy focimeccs Spanyolorszában: most fejezték be (Blikk)
A spanyol másodosztályban közel fél évre szakadt félbe egy futball mérkőzés, amit most szerdán fejeztek be, és ahol a Rayo Vallecano 1-0-ra legyőzte hazai pályán az emberhátrányban játszó Albacete csapatát.
jún. 11
7:18
Jessica Lopez nyilvánosan meztelenkedne, ha a Chelsea BL-t nyer – 18+ (BorsOnline)
Két dologgal is közfeltűnést keltett a brazil bombázó Jessica Lopez. Először felgy
jún. 11
7:27
Paks – az NB II-ből hoznának játékosokat, a fiatalokra építenének (She)
.
jún. 11
7:33
Három ok, a Puskás Aréna alkalmas lehet az EL-döntőre (Ripost)
Budapest minden szempontból ideális helyszíne lehet a labdarúgó Európa-liga záró szakaszának. Magyarország a vírusjárvány szempontjából kevésbé érintett, a Puskás Aréna mindenben megfelel a nemzetközi elvárásoknak, és egyetlen csapatunk sem szerepel az egyenes kieséses szakaszban.
jún. 11
7:45
Szabálytalanul közlekedtek Liu Shaolin Sándorék? Megérkezett a Bkv közleménye a Margitszigeten történt balesettel kapcsolatban (Blikk)
Megérkezett a BKV közleménye a Margitszigeten történt balesettel kapcsolatban.
jún. 11
7:54
Csak Kulcsár Krisztián pályázik a MOB-elnöki tisztségre (BorsOnline)
A Magyar Olimpiai Bizottság június 20-i tisztújító közgyűlésén az elnökségi posztokra a meghirdetett határidőig 16-an pályáztak. Az elnöki pozícióra Kulcsár Krisztián az egyetlen aspiráns, amúgy ő volt eddig is a MOB első embere.
jún. 11
8:15
Újpest: A Honvéd elleni siker átszakította a gátakat (She)
A lila-fehérek duplázó szélsője szerint a hit és az önbizalom a győzelem kulcsa, ám fellélegezni csak a bajnokság végén lehet.
jún. 11
8:18
Lemarad Tokióról Mohamed Aida? (BorsOnline)
Megkezdte az edzéseket az olimpiai kvótát már korábban megszerző női tőrválogatott. A fő kérdés: a hetedik olimpiájára készülő Mohamed Aida ott lehet-e Tokióban?
jún. 11
8:27
amikor Halmai kilőtte a hosszút és legyőztük a vb-bronzérmest (She)
A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Az „időgéppel” 1995 tavaszára, a Magyarország–Svédország (1–0) válogatott mérkőzésre repülünk vissza.
jún. 11
8:51
Női foci, dákók, lovi a csütörtöki kínálatban - sport a tévében (Infostart)
MTK-Fradi "örökrangadó" nem csak a férfiaknál van.
jún. 11
8:51
Történelmi kinevezés: női versenyigazgató a US Open élén (ATV)
A torna története során először női versenyigazgatót neveztek ki az Egyesült Államok legfontosabb teniszviadala, a US Open élére.
jún. 11
8:57
Vívás: újra kontroll alatt – dudáló hetén női tőrözőink edzésén (She)
Az alapfelszerelésen kívül egy dudáló tehén is szerepet kapott a női tőrválogatott keretedzésén – mosolyból és elszántságból sincs hiány az olimpiai kvótás szakágnál.
jún. 11
9:03
Vívás: újra kontroll alatt – dudáló tehén női tőrözőink edzésén (She)
Az alapfelszerelésen kívül egy dudáló tehén is szerepet kapott a női tőrválogatott keretedzésén – mosolyból és elszántságból sincs hiány az olimpiai kvótás szakágnál.
jún. 11
9:15
360 fokos fordulat után lőtt őrült gólt a Porto szélsője (She)
A Porto 1–0-ra legyőzte a Marítomo együttesét a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, a meccs egyetlen találatát pedig Jesús Manuel Corona szerezte – de nem akárhogy! A hazaiak mexikói szélsője ugyanis a furcsán pattanó labda miatt leírt egy 360 fokos fordulatot, mielőtt a kapuba emelt tökéletesen!
jún. 11
9:21
Fotó: nálunk láthatják először Póta Georgina kislányát (She)
Megérkezett Regina, Póta Georgina első gyermeke. A vártnál néhány nappal korábban, június 1-jén született kislányról készült első képet kétszeres Európa-bajnoknőnk a Nemzeti Sportnak mutatta meg először.
jún. 11
9:39
US Open: női versenyigazgatója lesz az idei tornának – ha megrendezik (She)
A torna története során először női versenyigazgatót neveztek ki az Egyesült Államok legfontosabb teniszviadala, a US Open élére.
jún. 11
9:39
Évtizedek óta készül a magyar fociba a Fradi edzőjelöltje (Ripost)
Bölöni Lászlót tucatnyi alkalommal összehozták már a válogatottal is, eddig sosem jött.
jún. 11
9:41
Drámai vallomást tett az Exatlon versenyzője: „Már ott, a versenyen éreztem, hogy nagyon fájt” (Ripost)
Valószínűleg műteni kell majd Tóth Dávidot.
jún. 11
9:43
Szoboszlai óriási figyelmet keltett, szenzációt okozott (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosa kiemelkedő teljesítményt nyújtott.
jún. 11
9:51
Mexikó: július 24-én zárt kapuk mögött folytatódhat a bajnokság (She)
Enrique Bonilla, a liga elnöke bejelentette, hogy megegyezett a klubtulajdonosokkal a biztonsági intézkedésekről, arról, miként korlátozzák a játékosok egymás közötti érintkezését és találkozását a szurkolókkal.
jún. 11
9:53
Salzburg: Nagy játékos válhat belőle – csapattársa Szoboszlairól (She)
Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik szerdán mesterhármast szerzett a Sturm Graz elleni osztrák bajnoki mérkőzésen, melyen csapata 5–1-re győzött. A magyar válogatott játékos természetesen elégedetten nyilatkozott a mérkőzést követően.
jún. 11
10:03
Bayern: Makaay szerint idén ismét összejöhet a triplázás (She)
A klub egykori játékosa, Roy Makaay úgy véli, hogy a Bayern München labdarúgócsapata idén ismét triplázhat, azaz a Bundesliga mellett megnyerheti a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is.
jún. 11
10:15
Úszás: videós műsorvezetőnek állt Késely Ajna (She)
Eb-ezüstérmes úszónk, Késely Ajna videós műsorvezetőnek állT, beszélgetésre invitál érdekes embereket: első vendége a leukémiával megküzdő kosárlabdázó, Gereben Lívia volt.
jún. 11
10:45
Eurofutball: a PL termelte a legtöbb bevételt az előző idényben (She)
Az európai labdarúgó-bajnokságok közül az angol Premier League termelte a legnagyobb bevételt a 2018–19-es idényben a Deloitte könyvvizsgáló cég kimutatása szerint.
jún. 11
10:51
Röplabda: Törökországban folytatja a BL-ben edződött magyar átló (She)
Nem akart kockáztatni Baróti Árpád, így viszonylag gyorsan elkötelezte magát, Lengyelországból Törökországba, a Bursába szerződik.
jún. 11
10:57
Janurik Kinga: Szeretnék minél több címet nyerni a Fradival (She)
Nagyon bánta volna a pályafutását az FTC-ben folytató Janurik Kinga, ha nem ragadja meg ezt a lehetőséget.
jún. 11
10:59
F1: Valtteri Bottas nem aggódik a helyéért a Mercedesnél (She)
Valtteri Bottas nem aggódik amiatt, hogy – bár sokan ezt feltételezik – jövőre Sebastian Vettel váltja majd őt a Mercedes Formula–1-es csapatánál.
jún. 11
11:03
Újabb kézilabdaklub kényszerült kivonulni az NB I-ből (Infostart)
A Vác után ez már a második klub, amely anyagi okokra hivatkozva nem tudja vállalni a 2020-2021-es indulást az élvonalban.
jún. 11
11:03
Mtk: portugál védőt igazolt a klub (She)
Tiago Ferreira az MTK Budapest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.

Keresés