2020. június 14. vasárnap

jún. 14
0:03
A Magyar Úszó Szövetség elnöke elárulta, mikortól szervezhetnek nemzetközi úszóversenyt Budapesten (Blikk)
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke szombaton arról beszélt az Inforádióban, hogy már július végén rangos nemzetközi úszóversenyt szervezhetnek a margitszigeti Széchy Tamás uszodában.
jún. 14
0:03
La Liga: könnyed győzelemmel tért vissza a Barcelona (She)
Hosszú idő után ismét élvezhették az FC Barcelona játékát a csapat szurkolói, a katalánok 4–0-ra nyertek a Mallorca otthonában a La Liga 28. fordulójában.
jún. 14
0:07
Hónapokkal a horrorsérülése után újra visszatérhet Szimcso Viktor – Ilyen állapotban van most (Blikk)
Több mint nyolc hónappal múlt szeptemberi horrorsérülése után térhetett vissza a pályára, s állt újra edzésbe az NB II-ben szereplő ETO FC Győr tehetséges támadója, Szimcso Viktor (22).
jún. 14
0:11
Merkely Béla kijelentette: szuperfertőzött lehetett a magyar úszók között (Blikk)
Meglepte a Semmelweis Egyetem rektorát, Merkely Bélát, hogy a magyar úszóknál az átlagnál több koronavírusos eset volt.
jún. 14
0:15
Élesedik a harc: a Dvsc veszítheti el a kiesés elleni küzdelmet? (Blikk)
Egyre élesedik a harc a labdarúgó-NB I-ben a bennmaradásért.
jún. 14
5:54
Bugyi nélkül terpeszt a kád szélén a brutál mellű kosaras lány (Ripost)
A fürdőszobában fotózták Shteena Prezint, aki érzéki pózban üldögélt.
jún. 14
6:57
Bombaforma, Szilágyi Liliána lekörözte az összes magyar riválisát (Ripost)
Továbbra sem tudni, hogy mikor indul újra az úszószezon, így a versenyzők a szinten tartásra törekednek. Ezzel szemben Szilágyi Liliána jobb formában van, mint eddig bármikor.
jún. 14
7:15
F1: egy defekt fosztotta meg a vb-címtől Mansellt Adelaide-ben (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
jún. 14
7:39
Tenisz: Djokovics kikapott honfitársától; ketten két sikerrel (She)
Novak Djokovics egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte azt a tenisztornát, amelyet ő és a fivére, Djordje hívott életre.
jún. 14
8:00
Meztelenre vetkőzik a popsimodell, ha kedvencei BL-t nyernek (Ripost)
A Chelsea labdarúgócsapatáért rajong a brit szőkeség.
jún. 14
8:21
Mire megy a Real Madrid a visszatérés után? - sport a tévében (Infostart)
Magyar, német, spanyol és török futball, valamint tenisz és motorsport.
jún. 14
8:27
PL: a sereghajtó egyik játékosának pozitív lett a koronavírustesztje (She)
A Premier League-ben sereghajtó Norwich City egyik meg nem nevezett labdarúgójának pozitív lett a koronavírustesztje.
jún. 14
8:33
amikor Sebők Vilmos úgy mentett egy beadásnál, ahogy senki sem szokott (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2006-ig repülünk vissza az időben, és Sebők Vilmos nem mindennapi mentését énekeljük meg.
jún. 14
9:03
Mls: sorsoltak, Sallói Dánielék ezt a három csapatot kapták (She)
Elkészítették az észak-amerikai profi liga (MLS) csoportbeosztását, a 26 együttes július 8-tól Floridában kezd ismét futballozni.
jún. 14
9:03
Döntött a szőke szépség: Magyarországon marad (Ripost)
A szerb utánpótlás-válogatottal Európa-bajnoki és világbajnoki ezüstérmes is volt a 188 centiméter magas játékos Szara Kliszura.
jún. 14
9:51
Ufc: Christian Aguilera egy perc alatt kiütötte ellenfelét (She)
A UFC szombaton Las Vegasba látogatott, ahol a kevert harcművészetek gálájának fő mérkőzésén Cynthia Calvillo egyhangú pontozással legyőzte Jessica Eye-t.
jún. 14
9:53
Kép: nincsenek nézők, kinőtt a gaz a Bayern stadionjában (She)
A március 8-án rendezett Bayern München–Augsburg mérkőzés óta nem jártak nézők az Allianz Arenában, és ez a szurkolás hiányán kívül másban is megmutatkozik: a Bild észrevette, hogy a természet elkezdte visszafoglalni a területet a bajorok stadionjában. A 75 ezres létesítmény lelátójának egyik lépcsőjén kinőtt a gaz, s ezt az AFP egyik fotósa, Kai P
jún. 14
10:09
NB I: Nehéz biztatni a játékosokat, hogy merjenek szép dolgokat csinálni (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában eddig négy mérkőzést rendeztek, lássuk, hogyan értékelték a találkozókat a vezetőedzők – jöjjenek a mestermérlegek!
jún. 14
10:27
Golf: Rózsa Csilla a legjobb helyen ragadt a vírus idejére (She)
Miután Floridában létszükséglet a golf, a Symetra Tour magyar profija, Rózsa Csilla a járvány közepette is edzett, s noha nehéz hónapok vannak mögötte, optimistán várja a júliusra tervezett folytatást.
jún. 14
10:57
Légiósok: Nagy Dominik a vádlija miatt hetekre kidőlt (She)
Egybehangzó görög sajtóhírek szerint a Panathinaikoszt kölcsönben erősítő Nagy Dominik másodfokú vádliszakadást szenvedett, ezért négy hétre kidőlt.
jún. 14
11:03
Ilyen gólt lőtt Messi, aki új külsővel ünnepelte az újrakezdést (Infostart)
Mindössze 66 másodperc kellett a Barcelonának az újrakezdés utáni első gólhoz. Nem Messi, nem Griezmann, s nem a csak a cserepadon kezdő Luís Suárez lőtte.
jún. 14
11:09
Összeszorul a szívünk, Király Gábor csodás emléket idézett fel (Ripost)
Négy éve hatalmas csodát ért el a magyar fociválogatott, Te emlékszel, mit csináltál akkor?
jún. 14
11:21
La Liga: belógott a zárt kapus meccsre, törölnie kellett a Messi-fotót (She)
A fiatal francia rajongónak ki kellett törölnie a telefonjából a Lionel Messivel készített közös képet, amelyet a Mallorca–Barcelona zárt kapus spanyol labdarúgó-bajnoki mérkőzésen a pályán készített.
jún. 14
11:27
Hivatalos bejelentés Edinson Cavani és Thiago Silva jövőjéről (Infostart)
A Paris Saint-Germain csapatkapitányának és klubrekorder gólszerzőjének, Thiago Silvának és Edinson Cavaninak a nyári távozását is megerősítette a párizsiak sportigazgatója, Leonardo.
jún. 14
11:36
Klampár Tibor az asztalitenisz vb törléséről: Badarság ez az ötletelés! (BorsOnline)
Nevetségesnek tartja Klampár Tibor az asztaliteniszezők egyéni világbajnokságának esetleges törlését. Nem tetszik neki a tervezett vb-reform.
jún. 14
11:39
„Különleges hat év volt” – Krpezs-Slezák szívébe zárta Magyarországot (She)
Nem gondolta meg kétszer a rosztovi szerződést a kézilabdázó Katarina Krpezs-Slezák, aki hat érdi év után majdnem Dunaújvárosban kötött ki. A szerb válogatottal világbajnoki ezüstérmes, háromszoros magyar gólkirály jobbszélső beszélt távozása okáról, a mieink elleni jövő márciusi olimpiai selejtezőről és arról, miért hosszabbítja meg a pályafutását
jún. 14
11:51
Rögbi: 15 éve nem látott magas nézőszám az aucklandi SR-meccsen (She)
Aucklandben 43 ezer néző előtt játszották a Blues–Hurricanes rögbimeccset, az Eden Parkban 2005 óta nem volt ilyen sok néző a nemzetközi bajnokság, a Super Rugby mérkőzésén.
jún. 14
12:09
PL: a kiscsapat egyszerre trollkodott az Atléticóval és a Poollal (She)
A Watford a 17., még éppen bennmaradást érő helyen áll a Premier League-ben – nem csoda, hogy a klubnál mindent megtennének azért, hogy egy kicsit előrébb állhassanak a tabellán. Azonban azt kevesen gondolták volna, hogy ehhez az Atlético Madrid „segítségét” kérik, és egyből a bajnoki címre törnek.
jún. 14
12:12
Zseni vagy őrült? Zárt kapuk mögött támadt Messiékre a rafinált drukker (Ripost)
Nem mindennapi jelenet játszódott le a Mallorca-Barcelona labdarúgó mérkőzésen.
jún. 14
12:27
Serie A: legkésőbb július közepén már nézők előtt játszanának (She)
Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha legkésőbb július kézepétől már ismét nézők előtt rendezhetnék a bajnokság mérkőzéseit.
jún. 14
12:39
RB Leipzig: Nagelsmann már nem tervez Wernerrel (She)
Julian Nagelsmann szerint valószínűtlen, hogy Lipcsében képesek lennének megtartani a többek között a Chelsea-vel és a Liverpoollal is hírbe hozott Timo Wernert.
jún. 14
12:57
Jégkorong: a németek zsinórban három vb-re is pályáznak (She)
Franz Reindl, a Német Jégkorongszövetség (DEB) elnöke közölte, hogy a világbajnokságot illetően három évre vonatkozóan hivatalosan is jelezték rendezési szándékukat.
jún. 14
13:09
Fft: Van Gaaltól „Tata” Martinóig – a Barca öt legrosszabb edzője (She)
Quique Setién munkáját meglehetősen vegyesen ítélik meg Barcelonában, így egy nap még ő is felkerülhet a listára, de egyelőre nincs ott a katalán klub történetének öt legrosszabbul teljesítő trénere között.
jún. 14
13:39
Messi-rekord és csúnyán megbüntetett szurkoló (Infostart)
Nem mindennapi eseményeket is hozott a La Liga szombati napján a Mallorca-Barcelona zárt kapus mérkőzés. Messi 12. bajnoki szezonja óta szór legalább 20 gólt, egy szurkoló pedig beszökött a pályára, de - számára - szomorú vége lett a dolognak.
jún. 14
13:45
Futball: ti mentek oda, mi jövünk ide – körforgás a topligákban (She)
A Képes Sport összeállítást készített arról, hogy a négy legnagyobb futballnemzet, Anglia, Németország, Olaszország és Spanyolország játékosaira mennyire jellemző, hogy a másik három topligába igazolnak.
jún. 14
14:09
Inter: inkább új esélyt adnak a belgának, mint kifizesse Vidalt (She)
Bár korábban arról lehetett olvasni, hogy az Internazionale szeretné megszerezni a Barcelona rutinos chilei középpályását, Arturo Vidalt, ám Beppe Marottáék a kialakult helyzetben inkább a Cagliarinak kölcsönadott, onnan nyáron visszatérő Radja Nainggolannak szavazhatnak bizalmat.
jún. 14
14:27
Barcelona: újabb mérföldkő, 12-edszer jutott 20-ig Messi (She)
Lionel Messi, a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő FC Barcelona csapatkapitánya megszakítás nélkül a 12. olyan bajnoki idénynénél tart, amelyben legalább húsz gólt szerzett.
jún. 14
14:45
Milan: a szerdai balhéval eldőlt Ibrahimovic jövője (She)
Olasz lapértesülések szerint eldőlt Zlatan Ibrahimovic milánói jövője. A 38 esztendős svéd januárban úgy írt alá féléves megállapodást a Milannal, hogy a tapasztalatok alapján nyáron majd közösen dönthetnek az egyéves hosszabbítás mellett. A veterán támadó a jelek szerint inkább a búcsú felé hajlik...
jún. 14
15:39
Lazio: megállapodtak, Immobile 2025-ig marad (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott meghatározó játékosa, Ciro Immobile megállapodott a Lazióval szerződése 2025-ig történő meghosszabbításáról - írta az Il Tempo.
jún. 14
15:39
Borzalmas dolog történt a magyar focistával a meccs előtt (Ripost)
Előkerült a hordágy is, hosszú kihagyásról hallani.
jún. 14
15:41
Bundesliga: Mainz–Augsburg – élőben az NSO-n! (She)
Mainz–Augsburg találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 14
15:43
Nba: a Houston Rockets nagy lépése a címvédés felé (She)
Rudy Tomjanovich együttese nagyon jól élt a lehetőséggel, hogy a visszatérő Michael Jordan 1995 tavaszán még nem találta meg igazi önmagát, ráadásul a rájátszás előtt Clyde Drexlerrel erősített a franchise – nem is lehetett más az idény végeredménye, mint az újabb bajnoki cím.
jún. 14
16:09
Menesztették a vezetőedzői posztról Miriuta Lászlót (Infostart)
A korábbi magyar válogatott labdarúgótól vasárnap köszöntek el román élvonalbeli FC Hermannstadt (Nagyszeben) csapatánál.
jún. 14
16:09
Liga 1: a Sepsi elleni iksz után szerződést bontottak Miriutával (She)
A szombat esti sepsiszentgyörgyi pontszerzés (1–1) ellenére vasárnap menesztette Miriuta Lászlót a román élvonalbeli FC Hermannstadt vezetősége – közölte hivatalos oldalán a klub. A döntéshez nincs köze a dél-erdélyi csapat pályán mutatott teljesítményének.
jún. 14
16:21
La Liga: Costa szép gesztust tett, ikszelt Bilbaóban az Atlético (She)
Az Atlético Madrid 1–1-es döntetlenre végzett az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követő első körben.
jún. 14
16:27
Bajnokverés! A Topolya legyőzte Zentán a Crvena zvezdát (She)
Meglepetés Szerbiában: a Topolya Zentán 2–1-re legyőzte a már bajnok Crvena zvezdát a Szerb Szuperliga 29. fordulójának rangadóján.
jún. 14
16:42
Ibrának mennie kell a balhé miatt, már az utódja is megvan (Ripost)
A svéd csatár keményen beszólt a főnökének, máris távozhat Milánóból.
jún. 14
16:54
Gyászol a Manchester United, meghalt a klub legendája (ATV)
Hetvennyolc éves korában elhunyt Tony Dunne, aki a Manchester United labdarúgócsapatával Bajnokcsapatok Európa-kupáját (BEK) nyert 1968-ban.
jún. 14
17:21
Nick Kyrgios befűzte a Bouchard ikreket (BorsOnline)
Kedveli a csinos kanadai nővéreket az egyéb sportbeli botrányairól elhíresült ausztrál teniszező, Nick Kyrgios.
jún. 14
17:27
Ebel: a Fehérvár magyar kapusáé lett az év védése (She)
Kornakker Dániel védését választották a szurkolók az osztrák jégkorongligában (EBEL) az év hárításának.

Keresés