2020. június 6. szombat

jún. 6
0:06
Egyelőre még megmenekült a Kaposvár (Infostart)
A Kaposvári Rákóczi szerzett egy pontot Debrecenben, az OTP Bank Liga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén, így matematikailag még maradt némi esélye a bennmaradásra.
jún. 6
0:06
Dzsudzsák Balázs nem kell már a csapatának, keresik az utódját (Blikk)
Dzsudzsák Balázs, magyar válogatott támadó sorsa eddig is a levegőben lógott, ám úgy tűnik, nem maradhat tovább az egyesült arab emírségekbeli al-Ain csapatában.
jún. 6
0:06
Daccal – Thury Gábor jegyzete (She)
Dunaszerdahelyen világos a cél: a 2019-ben ezüstérmes, a bajnokságban jelenleg harmadik, a Szlovák Kupában menetelő DAC labdarúgói­nak ki kell...
jún. 6
0:10
Brazíliában Neymar neve is ott volt a segélyt igénylők listáján (Infostart)
Neymar, a világ legdrágább labdarúgója felkerült azoknak a listájára, aki 600 realnak, körülbelül 35 000 forintnak megfelelő segélyt kapnak Brazíliában a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben.
jún. 6
0:10
Különleges mérkőzés vár az Újpestre: ezért lépnek rendhagyó mezben a pályára (Blikk)
Több szempontból is különleges mérkőzés vár az Újpestre a friss Magyar Kupa-győztes Honvéd ellen a labdarúgó-NB I 27. fordulójában.
jún. 6
0:10
Az újrakezdés diktátuma – Csinta Samu publicisztikája (She)
Miután meglehetősen nehéz ezekben a napokban elvonatkoztatni Trianontól, meg sem próbálkozom vele. Annyi mindent ajándékoztak az országból az ut...
jún. 6
0:14
Mlsz: egymillió forintos pénzbüntetést szabtak ki a kupadöntős csapatokra szabálysértés miatt (Blikk)
Egyformán egymillió forintos büntetést szabott ki a Magyar Kupa szerdai döntőjében szereplő Budapest Honvédra és Mezőkövesdre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
jún. 6
0:18
Edzésen sérült le Messi, ilyen állapotban van most (Blikk)
A véltnél enyhébb a sérülése Lionel Messinek, a spanyol bajnok FC Barcelona sztárfutballistájának.
jún. 6
0:18
A Dac tulajdonosa nem tett le a közös ligáról (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jún. 6
0:22
Szombati sportműsor: három NB I-es és öt Bundesliga-meccs (She)
Szombaton újra NB I a televíziók képernyőin: Mezőkövesd–Paks, Mol Fehérvár–Kisvárda és Újpest–Budapest Honvéd mérkőzés – az összes meccset élőben követhetik az NSO-n! A német Bundesligában pályán a Bayern München, a Borussia Dortmund és az RB Leipzig is.
jún. 6
3:54
Legyőzte a koronavírust, de az edzésen meghalt a fiatal birkózó – Döbbenetes részletek az Eb-ezüstérmes Tóth Bendegúz tragédiájáról (Blikk)
Felfoghatatlan és megrázó Tóth Bendegúz (†22) halála. Az ESMTK válogatott birkózója hirtelen rosszul lett klubja csütörtöki, szabadtéri edzésén. Az U23-as Eb-ezüstérmes sportolót hiába próbálták azon nyomban újraéleszteni, már nem tudtak segíteni rajta.
jún. 6
5:48
Gömbölyű kebleivel ejtette ámulatba a férfiakat a szőke szurkolólány (Ripost)
Natasha Thomsen dán létére a török Besiktas labdarúgócsapatának szenvedélyes szurkolója.
jún. 6
7:12
Jégkorong: Bartalis István élete legjobb idényén van túl (She)
Jól döntött Bartalis István, amikor a svéd másodosztály kiscsapatához igazolt: végre sérülésmentes és kiváltképp eredményes idényen van túl a Vita Hästennel, ám a folytatás még kérdéses.
jún. 6
7:45
Teniszszövetség: közgyűlések hatályon kívül helyezve (Behaviour)
Első fokon érvénytelenítette a Fővárosi Törvényszék az MTSZ 2019. április 16-ai és május 2-ai közgyűlésén hozott határozatokat.
jún. 6
7:51
Sorsdöntő meccsek, mindent bevet az Újpest a bennmaradásért (Ripost)
Minden követ megmozgatnak az Újpest labdarúgócsapatának vezetői, hogy 108 évnyi folyamatos élvonalbeli szereplés után ne essen ki a klub az NB I-ből. A lila-fehérek már csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a tabellán a kieső helyen álló Paksot, ma a friss kupagyőztes Honvéd elleni derbin kell javítaniuk.
jún. 6
7:54
Dac: Legyen tele az aréna – interjú Világi Oszkárral (She)
A DAC tulajdonosa nem tesz le a közép-európai bajnokság létrehozásáról, és mindent elkövet a csapat Európa-liga-csoportkörbe jutása érdekében.
jún. 6
8:24
Ronaldinho kimerészkedett az erkélyre (Infostart)
Ronaldinho, aki sokak szerint a világ valaha volt legtechnikásabb futballistája, továbbra is házi őrizetben van egy asuncióni szállodában, Paraguayban.
jún. 6
8:36
amikor először adott az NB I-nek gólkirályt a Zalaegerszeg (She)
Videós múltidéző sorozatunkban ezúttal 1995-ig megyünk vissza az időben, amikor a Zalaegerszeg első gólkirályát adta az NB I-nek.
jún. 6
8:48
NB I: a dühös Loki-drukkerek kérdőre vonták csapatukat (She)
Le kell győzni az Újpestet! – ezt a nyomatékos útravalót adták a dühös debreceni ultrák a DVSC kieséstől fenyegetett labdarúgóinak, akiknek péntek este nem sikerült megverniük hazai pályán az NB I sereghajtóját, a Kaposvárt.
jún. 6
9:33
Férfi kézi: Az élet így hozta – Éles József az élvonalba jutásról (She)
A következő idényben két NB I-es férfi kézilabdacsapata lesz Veszprémnek. Éles József szerint ez óriási ugrás fiatal játékosainak, de mindenkire kétszer annyi munka vár.
jún. 6
9:33
Újpest-ultrák: nem hisznek a tulajnak (BorsOnline)
Még soha nem esett ki az élvonalból az Újpest, de most nagy a baj. A tulajdonos ezért megpróbál a szurkolók kedvében járni, ám a kemény mag nem enyhül.
jún. 6
9:57
Döbbenetes részletek Tóth Bendegúz tragédiájáról: barátja próbálta újraéleszteni a sportolót (Ripost)
Klubtársai mindent megtettek, hogy megmentsék a 22 éves sportolót.
jún. 6
10:09
La Liga: szombaton és csütörtökön is felvezető a Spíler 2-n (She)
Majdnem három hónap kényszerszünet után, június 11-én, a Sevilla–Betis derbivel indul újra a spanyol bajnokság, amelynek az összes mérkőzését élőben követhetik a szurkolók a Spíler 2-n.
jún. 6
10:15
Nba: egy legenda búcsúzik – Vince Carter karrierje véget ért (She)
Az Atlanta Hawks lemarad a tengerentúli profi kosárlabdaliga (NBA) 22 csapatos újraindulásáról – ezzel eldőlt, hogy a legendás Vince Carter pályafutása véget ér.
jún. 6
10:21
Elhunyt a pesti vízilabda sokoldalú alakja (Infostart)
Gém Zoltán 28 éven keresztül irányította a zuglói vízilabdázást, sikeres zeneszerző és üzletember is volt.
jún. 6
10:27
Honvéd: Lanzafame komoly ajánlat esetén visszatérne Olaszországba (She)
Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója a Radio Sportivának elmondta, hogy komoly ajánlat esetén nem zárja ki, hogy visszatérjen Olaszországba.
jún. 6
10:33
Serie A: jóváhagyták, az olaszoknál is ötöt lehet cserélni (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) jóváhagyta az öt cserelehetőséget a Serie A újraindulásakor. Az FIGC közleménye szerint a döntés csak ideiglenesen az idény végéig szól.
jún. 6
10:39
Ezüst Szalag 2020: rendhagyó szezonkezdés (She)
Az elmúlt időszak leginkább a türelemről szólt, hiszen a koronavírus-járvány miatt sokáig még az is kérdéses volt, hogy elkezdődhet-e egyáltalán a vitorlázók versenyszezonja. Elérkezett azonban a pillanat, amikor már nem a bizonytalansággal kapcsolatos kérdések, hanem a 2020-as év első vitorlás versenye, az Ezüst Szalag kerülhet a középpontba.
jún. 6
10:45
Pokolból a mennybe – Jupp Heynckes útja a 2013-as történelmi triplázásig (She)
A rutinos szakvezető erőt merített a 2012-es „ezüstös” évből, majd a nyári szabadságáról lemondva elkészítette élete fő művét a Bayern Münchennél. A német futball 75 éves edzőlegendájáról szóló sorozatunk 4. része.
jún. 6
10:47
Kajak-kenu: Gál Péter sikeres vállműtéten esett át a gázolás után (She)
Sikeres vállműtéten esett át Gál Péter kajakosunk, akit májusban ütött el egy autó – írja a kajakkenusport.hu.
jún. 6
10:49
F1: Sainz világbajnok lehet a Ferrarival (She)
A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto nem tagadja, hogy Charles Leclerc-ben látja a jövőt, ennek ellenére nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy Carlos Sainz Jr. lesz az, aki bajnoki címet ünnepel a maranellóiakkal.
jún. 6
11:00
A rendőröknek kellett megvédeni az NB I-es csapatot a dühös szurkolóktól (Ripost)
A kiesés elől menekülő Debrecen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó Kaposvárral a labdarúgó NB I-ben.
jún. 6
11:33
Férfi röpi: külföldre igazolt a Nyíregyháza tehetsége (She)
Külföldön folytatja a pályafutását Pesti Marcell, a Nyíregyháza röplabdacsapatának egyik meghatározó játékosa – írja a baon.hu.
jún. 6
11:33
Megvan a pontos program, a Liverpool talán már bajnokként játszik majd a Cityvel (Infostart)
Elkészült a Premier League folytatását követő első bő két hét pontos menetrendje. Ebben a periódusban csak két napon nem lesz mérkőzés. Július 2-án rendezik a Manchester City–Liverpool rangadót – lehet, hogy a „Vörösök” addigra már bajnokok lesznek.
jún. 6
11:33
Karanténsorozat 8. rész – Csank János ráfanyalodott a zacskós levesre (BorsOnline)
Csank János értette a dolgát, az 1998-as vb-döntő előtt pótselejtezőig vezette együttesünket. A 1-12 dacára: mutassanak mostanában hasonlót!…
jún. 6
11:51
Röpi: külföldre igazolt a Kecskemét válogatott tehetsége (She)
Külföldön folytatja a pályafutását Pesti Marcell, a Kecskemét röplabdacsapatának egyik meghatározó játékosa – írja a baon.hu.
jún. 6
11:57
Vitorlázás: Litkey és csapata is elkezdte a felkészülést (She)
A tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas és csapata elkezdte a felkészülést a balatoni tókerülő versenyre – a kormányost motiválja, hogy van némi bizonytalanság a csapat összetételében.
jún. 6
11:59
KaranténKirály: Ligetvári egyszer félévkor megbukott testnevelésből (She)
Senki, tényleg senki nem gondolná, hogy a magyar kézilabda-válogatott és a Telekom Veszprém kiváló átlövője, Ligetvári Patrik egyszer megbukott testnevelésből. Pedig így van. A KaranténKirály legújabb részében Fodor Csenge és Ligetvári Patrik csap össze.
jún. 6
12:09
F1: Pár igazán komoly személy is érdeklődik a Williams iránt (She)
A Formula–1 sportigazgatója, Ross Brawn szerint más most komoly érdeklődők vannak a Williamsnél, míg a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff újra részesedést vásárolt az alakulatot eladásra kínáló grove-iaknál.
jún. 6
12:27
F1: Néhány igazán komoly személy is érdeklődik a Williams iránt (She)
A Formula–1 sportigazgatója, Ross Brawn szerint már most komoly érdeklődők vannak a Williamsnél, míg a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff újra részesedést vásárolt az alakulatot eladásra kínáló grove-iaknál.
jún. 6
12:33
Serie A: Mario Balotellitől megvált a Brescia (She)
Olasz lapok szerint a Brescia szerződést bontott Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.
jún. 6
12:39
Büntetőjogi eljárást szorgalmaz az orosz és a német szövetség vezetője (HírTV)
A nyomozócsoport azt állapította meg, hogy az IWF legmagasabb szintjein is jelen volt a korrupció.
jún. 6
12:45
Fft: A Liverpool hat percet futballozott Isztambulban, ez az igazság (She)
Tényleg majdnem a Manchester United élére került? Hogyan kezelte Zlatan egóját? Miként lett a Star Trek szereplője? Az olvasók ezen kérdéseire is válaszolt az olasz sztáredző a FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában.
jún. 6
12:57
Tollaslabda: jövőre halasztották az Európa-bajnokságot (She)
Jövő áprilisban rendezik meg a tollaslabdázók ez évre tervezett ukrajnai Európa-bajnokságát, amely a tollaslabdázók záró versenye lesz a 2020-ról 2021 nyarára áthelyezett tokiói olimpiára selejtező sorozatban.
jún. 6
13:06
Gyász, hosszú betegség után elhunyt az olimpiai bajnok sportoló (Ripost)
Az amerikai Pete Rademachert évek óta demenciával kezelték, halálát egyik családtagja jelentette be.
jún. 6
13:21
F1: Verstappen félelmetes ellenfél lesz idén (She)
A Mercedes technikai igazgatója, James Allison már ki is jelölte, szerinte ki lesz a hetedik világbajnoki címéért harcba szálló Lewis Hamilton legnagyobb ellenfele a 2020-as F1-es idényben.
jún. 6
13:39
annyira örült az edző, „veszélyben” voltak a kollégái (She)
Kissé elragadtatta magát a Borussia Mönchengladbach 1–0-s legyőzése után Christian Streich, a Freiburg vezetőedzője. A karizmatikus megnyilvánulásairól is ismert 54 esztendős szakember annyira örült a kissé meglepő sikernek, hogy a játékosok és a stáb is „veszélyben” volt a főnöki „szeretetcsomag” miatt.
jún. 6
13:45
Drogbától Okocháig – a Premier League legjobb afrikai játékosai (She)
Ki volt a Premier League történetének legjobb afrikai játékosa? És hogyan festene egy tízes lista? A Képes Sport most összeállította a maga ízlése szerint.
jún. 6
13:45
Az orosz és a német súlyemelő szövetség elnöke is büntetőjogi eljárást szorgalmaz Aján Tamás ellen (Behaviour)
A magyar sportdiplomatát illetően a Richard McLaren által vezetett nyomozócsoport azt állapította meg, hogy az IWF legmagasabb szintjein is jelen volt a korrupció.
jún. 6
14:03
Dac: újra futball, Bernd Storck a lelátón (She)
Három hónap kényszerszünet után ismét labdarúgó-mérkőzést játszott a DAC. Edzőmeccsen a sárga mezesek a szürke trikósok ellen léptek pályára.

Keresés