2020. június 6. szombat

jún. 6
14:15
Sepsi Osk: 120 perces, győztes edzőmeccs (She)
Lejátszotta első és egyetlen edzőmérkőzését a román bajnokság jövő hétvégi újraindulása előtt a Sepsi OSK csapata, amely szombat délben hazai pályán kétszer 60 perces találkozón 2–1-re legyőzte a szintén élvonalbeli Chindia Targovistét.
jún. 6
14:39
Barca: teljesen felépült, zöld jelzést kapott Luis Suárez (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona a hivatalos honlapján tudatta, hogy teljesen felépült a sérüléséből Luis Suárez.
jún. 6
14:57
Légiósok: Kecskés Ákossal egy évvel hosszabbított a Lugano (She)
A klub hivatalos honlapjának bejelentése szerint további egy évvel, 2021-ig meghosszabbította szerződését Kecskés Ákos, a svájci élvonalban szereplő FC Lugano magyar futballistája.
jún. 6
15:03
Michael Jordan szólásra emelkedik, és kinyitja a pénztárcáját (Infostart)
Az NBA-legenda óriási összeggel száll be a rasszizmusellenes küzdelembe.
jún. 6
15:03
Büntetőjogi eljárást szorgalmaz Aján Tamás ellen a korrupciós vádak miatt az orosz és a német szövetség vezetője (SzMo)
A Richard McLaren által vezetett nyomozócsoport szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség legmagasabb szintjein is jelen volt a korrupció. A jogászprofesszor azt mondta, hogy a magyar elnök a „félelem kultúrájával” működtette a szervezetet.
jún. 6
15:21
Benfica: bekötött szemmel üzent a játékos a támadás után (She)
Üzent a szurkolóknak Andrija Zsivkovics, a Benfica szerb futballistája. A lisszaboni klub játékosa azután került kórházba, hogy a szurkolók megtámadták a csapat buszát.
jún. 6
15:27
Bundesliga: ssérülése miatt nem játszik a Bayern ellen Havertz (She)
Szombaton délután a Bayer Leverkusen a Bayern Münchent fogadja, és a hazaiaknál sérülése miatt kimaradt a kezdőcsapatból Kai Havertz, a hétszeres német válogatott támadó középpályás.
jún. 6
15:29
Tíz emberrel játszott döntetlent a Leipzig a sereghajtó ellen (She)
A német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójában a 3. helyen álló RB Leipzig az utolsó helyen szerénykedő Paderbornt fogadta. A kiesés rémétől fenyegetett vendégek még úgy sem találták a fonalat, hogy a 43. perctől emberelőnyben játszhattak. Előtte a hazaiak már megszerezték a vezetést, majd úgy tűnt, hogy tíz emberrel is megőrzik az előnyüket, de a l
jún. 6
15:33
Súlyemelés: büntetőjogi eljárást szorgalmaznak Aján ellen (She)
Az orosz és a német súlyemelő-szövetség elnöke szerint is büntetőjogi eljárást kellene indítani Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) korábbi elnökével szemben – írta az olimpiai sportágakra szakosodott insidethegames.biz portál.
jún. 6
15:35
Bundesliga: Bayer Leverkusen–Bayern München – élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 30. fordulójában a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő első négy közé pályázó Bayer Leverkusen a listavezető Bayern Münchent fogadja, amely idén eddig lejátszott 15 tétmeccséből mindössze egyet nem nyert meg: az RB Leipzig elleni februári bajnokit zárták döntetlennel Lewandowskiék.
jún. 6
16:03
Bundesliga: kiállítást ért? Nyolc perc után villant a piros! (She)
Nem lehet mondani, hogy eseménytelen lett volna a Düsseldorf–Hoffenheim találkozó első néhány perce a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A gyors hazai gól után ugyanis a 8. percben egy piros lap is villant Benjamin Hübnernek, miután a játékvezető szerint szándékosan lekönyökölte ellenfelét a Hoffenheim futballistája. A kérdés cs
jún. 6
16:51
Könyves-dupla és paksi diadal Mezőkövesden (She)
Könyves Norbert duplájával 2–0-ra nyert a stabilan védekező és jól kontrázó Paks Mezőkövesden a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A tolnai csapat így ebben a bajnokságban mind a kilenc pontot begyűjtötte Kuttor Attila alakulatával szemben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sereghajtó Kaposvár már biztosan búcsúzik az élvonaltól.
jún. 6
16:53
NB I: Kondás Elemérre várhat a Loki benntartásának feladata (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Szima Gábor, a DVSC labdarúgócsapatának tulajdonosa felkérte a legutóbb Győrben dolgozó Kondás Elemért, hogy vegye át a kieséstől fenyegetett együttes irányítását a hátralévő fordulókra Vitelki Zoltántól.
jún. 6
17:03
Magyar és német foci most a tévében (Infostart)
Hat magyar csapat a képernyőn - párosával, egymás után.
jún. 6
17:18
Ennyi volt, kirúgták a balhés focisztárt (Ripost)
A La Repubblica napilap értesülése szerint a szakítást a klubelnök Massimo Cellino hagyta jóvá, akivel régóta feszült volt a viszonya az olasz válogatott csatárnak.
jún. 6
17:21
Fifa: Infantino nem sürgeti a szurkolók stadionba engedését (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke nem számít arra, hogy a koronavírus-járvány után hamarosan visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba.
jún. 6
17:27
Légiósok: Dzsudzsák nem tudja, folytatódik-e a klubja idénye (She)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya továbbra sem tudja, folytatódik-e a félbeszakított idény az Egyesült Arab Emírségekben.
jún. 6
17:33
Bundesliga: simán nyert a Bayern, fontos siker Szalaiéktól (She)
Az éllovas Bayern München fölényes, 4–2-es győzelmet aratott a szintén a Bajnokok Ligájába igyekvő Bayer Leverkusen vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójának szombati játéknapján. Fontos három ponttal gyarapodott Szalai Ádám csapata, a bennmaradásért harcoló Mainz is, viszont Gulácsi Péter és Willi Orbán
jún. 6
17:33
Dzsudzsák az új klubjának sem kell - pár hónap alatt lett elegük belőle (ATV)
Egybehangzó arab sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs a nyáron is klubot vált, csapata, az Al Ain ugyanis már nem tart igényt a szolgálataira, és az utódját keresi.
jún. 6
18:09
FIFA-elnök: szurkolók, türelem! (Infostart)
Gianni Infantino szerint csak óvatosan szabad visszaengedni a drukkereket a stadionokba.
jún. 6
18:09
Türelmet kér a FIFA elnöke (Demokrata)
A FIFA elnöke nem számít arra, hogy a koronavírus-járvány után hamarosan visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba.
jún. 6
18:21
Meglepő hír, két év után térhet vissza a kispadra Pintér Attila (Ripost)
A korábban a magyar válogatottat is irányító szakember a labdarúgó NB II-ben kaphat munkát.
jún. 6
18:33
Bundesliga: ilyen fiatalon még senki sem szerzett gólt (She)
Nemcsak szép, hanem egyben ligatörténeti gólt is szerzett Florian Wirtz, a Bayer Leverkusen fiatal labdarúgója szombaton: a 89. percben a Bayern München kapujába kanyarító támadó a német élvonal (Bundesliga) történetének legfiatalabb gólszerzője lett.
jún. 6
18:35
Bundesliga: Borussia Dortmund–Hertha élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójára kerül sor ezen a hétvégén, a szombat esti mérkőzésen a Borussia Dortmund a Herthát fogadja. Dárdai Márton a HBSC kispadján kezdi a találkozót. Tartsanak velünk, kövessék a meccset a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jún. 6
18:51
Sporttörténelmet írt egy gyerek a Bayern München ellen (Infostart)
17 évesen, 1 hónaposan és 3 naposan mától Florian Wirtz a Bundesliga történetének legfiatalabb góllövője.
jún. 6
18:57
NB I: Mol Fehérvár–Kisvárda FC – élőben az NSO-n! (She)
Mol Fehérvár–Kisvárda találkozó a labdarúgó NB I 27. fordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 6
18:59
NB I: Paksi siker Mezőkövesden, már biztos kieső a Kaposvár (She)
Könyves Norbert duplájával 2–0-ra nyert a stabilan védekező és jól kontrázó Paks Mezőkövesden a labdarúgó NB I 27. fordulójában. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sereghajtó Kaposvár már biztosan búcsúzik az élvonaltól.
jún. 6
19:01
NB I: eldőlt, a Kaposvári Rákóczi kiesett az élvonalból (She)
A Paks szombati 2–0-s mezőkövesdi győzelmével biztossá vált, hogy a labdarúgó NB I 2019–2020-as idényének egyik kiesője a Kaposvári Rákóczi lesz.
jún. 6
19:09
Mezőkövesdi bravúrgyőzelmével kiejtette a Kaposvárt a Paks (Infostart)
Ahogy azt sejteni lehetett, eldőlt, mely csapat az OTP Bank Liga egyik kiesője.
jún. 6
19:15
F1: indulásra és beugrásra készek a tartalék versenyzők (She)
A Formula–1 felkészült a koronavírus-járványt követő újraindulásra, és a legtöbb csapatnál arra is van már forgatókönyv, hogy ki ugrik be abban az esetben, ha netán pozitív eredménnyel zárul valamelyik versenyző vírustesztje.
jún. 6
19:21
Csupasport: kutyás vágta Hummel-módra (She)
Felesége, a korábbi válogatott labdarúgó Hummel-Smuczer Angéla rábeszélése nyomán kezdett el kutyával futni Hummel Zoltán, és tíz lépés után beleszeretett a sportágba. Ma már kétszeres Európa-bajnok.
jún. 6
20:21
NB II: marad Csákváron a védő, mégis sokáig hiányozni fog (She)
Egy évvel ezelőtt, tavaly nyáron került Csákvárra Tányéros Ádám, aki akkor egy plusz egy éves szerződést írt alá az NB II-es labdarúgóklubhoz. A következő bajnokságban is marad a Fejér megyeiek szolgálatában, mégis hiányozni fog az őszi idényben, mivel néhány napja súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett – számolt be róla a klub honlapj
jún. 6
20:39
Bundesliga: a Dortmund kicsikarta a győzelmet a Hertha ellen (She)
A német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Borussia Dortmund Emre Can góljával 1–0-ra legyőzte a Hertha BSC-t, ezzel megszakította a berliniek veretlenségi sorozatát és megszilárdította a saját második helyét. Dárdai Márton a Hertha kispadján ülte végig a meccset.
jún. 6
20:45
Atlétika: Márton Anita még nem döntött a jövőjéről (She)
A súlylökő Márton Anita napi egy edzéssel tartja szinten magát, és csak a következő alapozás kezdetekor dönt a jövőjéről.
jún. 6
20:57
NB I: két góllal nyert a Fehérvár a Kisvárda ellen (She)
Remek lendülettel kezdte a meccset a vendég Kisvárda a Fehérvár otthonában a labdarúgó NB I 27. fordulójában, de a hazaiak Nego góljával megszerezték a vezetést a 16. percben, majd a lefújás előtt Nikolics találata eldöntötte a meccset.
jún. 6
21:03
Újpest: új edző, győzelem a friss kupagyőztes ellen! (She)
Az edzőváltáson átesett Újpest egy góllal legyőzte odahaza a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 27. fordulójában.
jún. 6
21:15
Dzsudzsák Balázst teljes bizonytalanságban tartják (Infostart)
Legkorábban egy hét múlva kell visszatérnie arab munkaadójához. De nem tud erről sem konkrétumot.
jún. 6
21:21
NB II: itt a vége, visszavonul a Békéscsaba kapusedzője (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba kapusedzője, Hanyecz János visszavonul a profi labdarúgástól és a jövőben a békéscsabai akadémián pályagondnoki feladatokat lát majd el – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 6
21:27
Nyert a Fehérvár és a Paks, kiesett a Kaposvár (Behaviour)
A paksiak szombati sikerével eldőlt, hogy a sereghajtó Kaposvári Rákóczi búcsúzik az élvonaltól.
jún. 6
21:33
NB I - Hozta a kötelezőt a Mol Fehérvár (Infostart)
A Ferencvárost üldöző fehérváriak szombati áldozata a Kisvárda volt.
jún. 6
21:39
Barcelona: Mindenki tudja, hogy erről álmodom – R. Koeman (She)
Többször hírbe hozták már Ronald Koemant, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a Barcelona vezetőedzői posztjával, tavasszal nyilatkozott is erről. Most a Catalunya Radio ismét megszólaltatta őt, és egy kicsivel többet árult el a szándékairól.
jún. 6
21:41
Lapszemle: „Volt, amikor az NS 100 évvel megelőzte a korát” (She)
Az 1920-as Nemzeti Sport korát megelőző grafikáiról írt az Index, amely Bátorfy Attila, az ELTE média- és sajtógrafika-tanárának angol nyelvű összeállítását szemlézte a száz évvel ezelőtti újításról, amelyet aztán jeles külföldi lapok is átvettek.
jún. 6
21:51
Tenisz: Djokovics és Nadal távol maradna a US Opentől (She)
A férfi tenisz-világranglista első és második helyezettje, Novak Djokovics és Rafael Nadal a rendkívül szigorú óvintézkedések miatt valószínűleg nem indul az amerikai nemzetközi bajnokságon.
jún. 6
22:09
Fifa: megvolt a finálé, véget ért a virtuális BL (She)
Véget ért a döntő is, így lezárult a Nemzeti Sport Online virtuális Bajnokok Ligája-sorozata! Az aranymeccsen a Molnár Gabó irányította Real Madrid csapott össze a Vadicska Olivér vezette RB Leipzig együttesével – íme, a teljes finálé!
jún. 6
22:45
Női kézi: az Ftc kétszer is megmérkőzik a Győrrel a felkészülés során (She)
A tervek szerint tizenegy mérkőzést játszik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a felkészülés során, és kétszer is összecsap a Győri Audi ETO-val.
jún. 6
22:47
Vasárnapi sportműsor: Ftc–Diósgyőr meccsel zárul a forduló (She)
Vasárnapra két mérkőzés maradt a labdarúgó NB I 27. fordulójából: a ZTE a Puskás Akadémiát fogadja, a Diósgyőr a Ferencvároshoz utazik – mindkettőt élőben követhetik honlapunkon. A német Bundesligában három meccset rendeznek, mindet láthatják a televízióban. A horvát élvonalban az NK Osijek a Lokomotiva Zagrebbel találkozik.
jún. 6
22:57
Görögország: Korhut gólja tette biztossá a győzelmet (She)
Korhut Mihály góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, az Arisz Szaloniki 3–1-re legyőzze az OFI Krétát a görög labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának szombat késő esti nyitányán.
jún. 6
23:09
NB I: az új edző győzelemmel debütált az Újpest élén (She)
Az edzőváltáson átesett Újpest egy góllal legyőzte odahaza a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 27. fordulójában.
jún. 6
23:15
Nyerő páros – S. Tóth János publicisztikája (She)
Amilyen boldogan ünnepelték csapatuk diadalát a február eleji Super Bowlban a Kansas City drukkerei, annyira szívtépő volt a vesztes San Francisco r...
jún. 6
23:17
Fordulópontok – Bodnár Zalán jegyzete (She)
A meteorológiai nyár utolsó napján, tavaly augusztus 31-én a Debrecen meglepő vereséget  (0–1) szenvedett hazai pályán az újonc Kaposvártól, és a má...

Keresés