2020. június 3. szerda

jún. 3
0:06
Miért nem magyar edzőben bíznak Újpesten?! Nem mindenki ért egyet a klub döntésével (Blikk)
A Kisvárda elleni 1-0-s vereséget követően Nebojsa Vignjevics (52) távozott az Újpest futballcsapatától, amely a bennmaradásért küzd az NB I-ben.
jún. 3
0:10
Nézők nélkül ekkorát bukhat a Hungaroring (Blikk)
Túlélte a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakot és nyolc európai futammal rajtol a Forma–1-es világbajnoki sorozat – a küzdelem július elején, az ausztriai duplázással kezdődik.
jún. 3
0:14
Micsoda összeg: a Celta ennyiért vásárolná ki az Fc Barcelona focistáját (Blikk)
A spanyol élvonalbeli Celta Vigo hosszabb távon is meg akarja tartani Rafinhát, ezért kész 16 millió euróért kivásárolni szerződéséből a brazil labdarúgót, aki az FC Barcelona kölcsönjátékosaként szerepel a csapatnál.
jún. 3
0:18
Remek gólpasszal járult hozzá Gulácsi a győzelemhez (Blikk)
Gulácsi Péter (30) ezúttal nemcsak remek védésekkel, hanem egy gólpasszal is hozzájárult csapata, a német fociélvonalban szereplő RB Leipzig győzelméhez.
jún. 3
5:27
Meztelenül az ágyban, mindenét felfedi a nagy mellű műsorvezetőnő (Ripost)
Daniella Chávez megengedte, hogy a hálószobájában fotózzák. Érdemes megnézni az eredményt.
jún. 3
6:30
Fociláz a Puskás Arénában: Európa a magyar szurkolókat irigyli (Ripost)
Biztonságos távolságban ülve is ezrek drukkolhatnak a helyszínen a Magyar Kupa-döntős csapatoknak.
jún. 3
6:48
Törökország: magyar gólkirálya lehet az U19-es ligának (She)
Pazar idényt zárt Kalafat Álmos, a Besiktas korosztályos válogatott szélsője, aki az előtte álló lehetőségekről, az NB I-es klubok érdeklődéséről, valamint az egyetemi jelentkezéséről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
jún. 3
7:12
Arsenal: Lacazette sorsa is a Barcelonán múlik (She)
Az Arsenalban futballozó Alexandre Lacazette sorsára is közvetlen hatással lehet Lautaro Martínez jövője. Az El Mundo Deportivo beszámolója szerint, ha az FC Barcelona kivásárolja az Internazionale argentin támadóját, úgy a francia csatár érkezhet a helyére a milánóiakhoz.
jún. 3
7:48
Leipzig: a Chelsea is harcban Timo Wernerért (She)
A The Telegraph beszámolója szerint a Chelsea is bejelentkezett Timo Wernerért. Az RB Leipzig támadóját korábban a Manchester Uniteddal és a Liverpoollal is szóba hozta a sajtó. Utóbbi szinte biztos befutónak tűnik jelen állás szerint, ám a londoni klub még megkavarhatja a helyzetet.
jún. 3
8:24
amikor 6 gólt és 4 kiállítást hozott a Magyar Kupa döntője (She)
Szerdán a Mezőkövesd és a Budapest Honvéd vívja a labdarúgó Magyar Kupa 2019–2020-as sorozatának döntőjét. Tizenöt évvel ezelőtt, 2005. május 11-én szintén egy meglepetéscsapat csapott össze a fináléban egy patinás fővárosi együttessel: a Matáv Sopron és a Ferencváros mérkőzött meg Székesfehérváron, erre emlékezünk videós múltidéző sorozatunkban.
jún. 3
8:42
Újpest: Nem érdemes ujjal mutogatni – Litauszki Róbert (She)
Az Újpest FC csapatkapitánya, Litauszki Róbert a múlt kivesézése helyett szívesebben tekint a jövőbe, reméli, az edzőváltással új lendületet és impulzust kap a kiesés ellen küzdő csapat.
jún. 3
8:48
Újabb premier a Puskás Arénában (Infostart)
Nem állítható, hogy parádés előjelek alapján készül a Bp. Honvéd és a Mezőkövesd a labdarúgó Magyar Kupa szerdai döntőjére. A kispestiek csupán az első bajnoki győzelmüket szerezték vasárnap a februárban megbízott Pisont Istvánnal, míg a kövesdiek az újrakezdés óta játszott három meccsükön még nem nyertek. Mind a két gárda úgy jutott túl az elődönt
jún. 3
8:54
Nba: október közepéig be kell fejezni az idényt (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vezetősége szerint legkésőbb október közepéig be kell fejezni a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő idényt.
jún. 3
9:18
Gazdasági visszaélés miatt nyomoznak az UTE hokicsapatánál (444.hu)
Állítólag tao-támogatásból vett ütőket adtak el számla nélkül a gyerekeknek.
jún. 3
9:24
Se kényszer, se szünet: újra edzésben a legjobb up-korú sportolók (She)
A korlátozások enyhítésével kijelenthető, hogy – bár szigorú ellenőrzés mellett – újraindult a sportélet hazánkban. Lássuk, miként „rajtoltak” az utánpótlássport legjobbjai!
jún. 3
9:26
Topolya: Magyar válogatott? Örömmel – Szilágyi Vladimir (She)
Szilágyi Vladimir, a szerb élvonalban újonc Topolya SC támadója vezeti a mesterlövészek listáját, de innen is feljebb vágyik, az NB I-re és nemzeti csapatunk felé egyaránt nyitna.
jún. 3
9:30
Koronavírus: karanténban az ukrán csapat, ahol 25 fertőzöttet találtak (She)
Karantén alá helyezték az ukrán élvonalban szereplő Karpati Lviv labdarúgócsapatának teljes keretét, miután kiderült: a klub játékosai és további alkalmazottai közül 25-nek pozitív lett a koronavírus-tesztje.
jún. 3
9:36
A Honvéd nyolcadszor vagy a Mezőkövesd először? – sport a tévében (Infostart)
A Mezőkövesd Zsóry FC története első kupadöntőjére készül, míg a Budapest Honvéd sikere esetén nyolcadik alkalommal emelheti magasba a trófeát a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában, amelyet 20 órától a Puskás Arénában rendeznek.
jún. 3
9:36
Koronavírus: Japánban újranyitották a Nemzeti Edzésközpontot (She)
A legjobb japán sportolók két hónapos kihagyást követően ismét a Nemzeti Edzésközpontban készülhetnek.
jún. 3
9:39
Ő az új Nikolics? Magyar származású gólzsákkal erősödhet a fociválogatott (Ripost)
Irány az NB I és a Rossi-csapat? Magyar nagypapája révén kapitányunk számíthatna a vajdasági TSC szerb gólkirályjelöltjére.
jún. 3
9:48
Nem állítják le a versenysorozatot, ha egy Forma-1-es pilóta koronavírusos lesz (444.hu)
A magyar versenyt a július közepén rendezik majd.
jún. 3
9:54
Női kézi: közös csapatot indít két fővárosi klub (She)
A második ligás Kispest NKK és az élvonal csonka idényében az utolsó helyen végző Szent István SE megállapodást kötött egymással, hogy a 2020–2021-es női kézilabda NB I/B-s bajnokságban közös csapatot indítanak Kispest-SZISE néven.
jún. 3
10:00
Horvátország: a Kleinheislert tévesen kiállító bíró megszólalt – Magyarországon van (She)
A Horvátországban nemcsak a szurkolók, hanem a szövetség fegyelmi bizottságának kereszttüzébe is kerülő Igor Pajac a gyűlölethullám elől Magyarországra utazott. A 34 éves játékvezető hibát hibára halmozott a Kleinheisler Lászlót is érintő horvát kupaelődöntőben.
jún. 3
10:18
F1: akkor sem törölnek versenyt, ha egy pilóta lebetegszik (She)
Nem törölnek versenyt a Formula–1-ben akkor sem, ha egy pilóta lesz koronavírusos – jelentette ki a sorozatot irányító Chase Carey.
jún. 3
10:42
Kiderült, megáll-e a Forma-1-es szezon, ha koronavírusos lesz egy pilóta (Infostart)
A sorozatot irányító Chase Carey öntött tiszta vizet a pohárba.
jún. 3
10:48
Női kézilabda: egy-egy fontos érkező és távozó is lehet Fehérváron (She)
Két és fél hónapos kényszerszünet után kedden az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói is megkezdték a közös gyakorlásokat. Az első hetekben arra fektetik a hangsúlyt, hogy a játékosok visszanyerjék állóképességüket és megfelelő fizikai állapotba kerüljenek.
jún. 3
10:54
Cselgáncs: a magyar szövetség ismét engedi a beltéri edzéseket (She)
Szigorú feltételek mellett a Magyar Judo-szövetség (MJSZ) engedélyezte a kluboknak a beltéri edzéseket.
jún. 3
10:56
Női kézi NB I: háromszoros BL-győztest szerződtetett a Szombathely (She)
A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetőségének sikerült megállapodni a 33 éves, 168 cm magas jobbszélsővel, Orbán Adriennel – olvasható a szombathelyikezilabda.hu oldalon.
jún. 3
10:58
Női kosár NB I: A Győrt mindenki a legjobbak közé várja – Iványi Dalma (She)
Április végén robbantott az Uni Győr Mély-Út, amikor bejelentette, hogy június 1-jétől Iványi Dalma lesz az együttes vezetőedzője. A 44 éves korábbi klasszis három plusz két évre írt alá a Rába-partiakhoz. A győriek új edzője a Nemzeti Sportnak adott interjút.
jún. 3
11:12
Franciaország: a negyedosztályban kapott edzői állást az aranylabdás (She)
Jean-Pierre Papin lett a francia negyedosztályban szereplő Chartres labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 3
11:18
Kajak-kenu: marad a főszponzor a Győri Vse mellett (She)
Ismét egy évre szóló főszponzori megállapodást kötött szerdán a padlóburkolatokat gyártó, győri székhelyű Graboplast Zrt. a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályával.
jún. 3
11:36
amikor Rivaldo bemutatta minden idők egyik legrosszabb műesését (She)
A járványhelyzet okozta focihiány közepette az emlékezetes jeleneteket felelevenítő sorozatunk újabb részéhez érkeztünk. Ezúttal 18 évet megyünk vissza az időben, és felidézzük Rivaldo műesését a 2002-es világbajnokságról.
jún. 3
11:42
MK: minden jegy elkelt a döntőre; Kövesd lehet a legkisebb győztes (She)
A Budapest Honvéd nyolcadszor vagy a Mezőkövesd Zsóry először? Ez a legfontosabb kérdés ma este a Puskás Arénában, de a 20 órakor kezdődő finálé elé számos érdekességet is összegyűjtöttünk. A két csapat útját és a legfontosabb statisztikáikat infografikán foglaltuk össze.
jún. 3
11:44
Dopping: a Cas novemberre halasztotta az oroszok meghallgatását (She)
A lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a nyárról novemberre  halasztotta a meghallgatásokat a Nemzetközi (WADA) és az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) közötti ügyben.
jún. 3
12:24
Tenisz: egymás után lehet New Yorkban a cincinnati torna és a US Open (She)
Az Egyesült Államok Tenisz Szövetségének (USTA) javaslata alapján egy helyszínen, New Yorkban lehetne lebonyolítani az augusztusra tervezett cincinnati tornát és utána a US Opent.
jún. 3
12:26
Franciaország: Sagnol szerint hiba volt félbeszakítani a futballszezont (She)
A korábbi francia válogatott labdarúgó, Willy Sagnol úgy véli, nagy hiba volt a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánítani a bajnokságot hazájában.
jún. 3
12:28
Tenisz: „A vidéki bázisoknak óriási szükségük van a támogatásra” (She)
Elsőként a békére, az átláthatóságra és a vidéki klubok támogatásra koncentrálna a korábbi válogatott játékos, Bardóczky Kornél, aki akár Lázár Jánossal is  megmérkőzne az elnöki pozícióért, de a párbeszédtől sem zárkózik el.
jún. 3
12:30
Magyar Kupa: Minden jegy elkelt a döntőre (HírTV)
A Puskás Arénában a Mezőkövesd Zsóry FC története első kupadöntőjében lép pályára, míg a Budapest Honvéd nyolcadik alkalommal emelheti magasba a trófeát.
jún. 3
12:36
Liverpool: Örülök, hogy a csodás csapatomat újra látom (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere a BBC Radio 5-nak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy nagyon várja már a koronavírus-járvány miatt félbeszakított angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) folytatását, és ha az esélyeknek megfelelően aranyérmesek lesznek, nem marad el a szurkolókkal közös ünneplés sem.
jún. 3
12:36
Puskás és Parittyás – A Magyar Kupa mostoha sorsa (Behaviour)
A sorozat még a honi labdarúgás fénykorában sem hozta lázba a drukkereket, nem csupán a koronavírus miatt várható tehát gyér érdeklődés az idei döntőben.
jún. 3
12:48
Spanyolország: csupán egy félidővel indul újra az idény (She)
A Football Espana beszámolója szerint a decemberben félbeszakadt Rayo Vallecano–Albacete másodosztályú mérkőzést fejezik be elsőként a spanyol labdarúgás újraindításakor. A találkozó második félideje június 10–én az első hivatalos futballesemény lesz az ország első- és másodosztályú bajnokságában három hónap után.
jún. 3
12:54
Öttusa: Titán Ladyként készül Földházi Zsófia (She)
A tokiói kvalifikációért küzdő 26 esztendős versenyző sérült bokájából a csavarok kikerültek – egy kivétellel. De nem csak ezért lett „acélosabb” a világbajnok öttusázó.
jún. 3
13:06
Férfi kosár: gyászol az erdélyi magyar sporttársadalom (She)
Gyászol az erdélyi magyar sporttársadalom: 83 éves korában kedden elhunyt a román kosárlabda-válogatottban több mint száz alkalommal szereplő Vizi Imre.
jún. 3
13:36
Magyarországra menekült a Kleinheislert kiállító bíró (Infostart)
Igor Pajacnak több súlyos tévedése volt a HNK Rijeka–NK Osijek horvát kupaelődöntőn, és a népharag elüldözte hazájából.
jún. 3
13:42
Koronavírus: a szlovén fociban mindenkit tesztelnek a pénteki újrakezdés előtt (She)
A szlovén élvonalbeli futballbajnokság e hétvégi felújítása előtt minden érintettnek koronavírus-teszten kell átesnie.
jún. 3
13:48
Röplabda: a Haladás és a Jászberény sem indul a női Extraligában (She)
Lejárt a nevezési határidő a 2020–2021-es élvonalbeli  magyar röplabdabajnokságra. A nőknél 15, a férfiaknál 14 csapat adta be az indulási kérelmét, amelyet az MRSZ elnöksége el is fogadott – áll a Magyar Röplabda-szövetség honlapján.
jún. 3
14:00
Súlyemelés: lakkozás és babavárás volt Nagy Péter programja (She)
A tréningek könnyítettek, mégis erőltetett meneten van túl a súlyemelő, Nagy Péter: a körülmények miatt nagy energiát fektetett esküvője megszervezésébe.
jún. 3
14:06
Televízió: a 2024–2025-ös idény végéig a Spíler Tv-n marad a La Liga (She)
A Spíler Tv a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a TV2 Csoport további négy idényre szóló megállapodást kötött a La Liga mérkőzéseinek közvetítésére, így a csatorna a 2024–2025-ös idény végéig a spanyol bajnokság otthona marad.
jún. 3
14:06
Setient hidegen hagyja Messi két durva beszólása (BorsOnline)
Nem tett lakatot a szájára Lionel Messi, bizony nekiment az FC Barcelona edzőjének Quique Setiennek.
jún. 3
14:12
Koronavírus: A profi futball visszatér majd a járvány előtti állapotba (She)
Toni Kroos, a Real Madrid német válogatott játékosa úgy véli, a profi futball anyagi téren is visszatér majd a koronavírus-járvány előtti állapotba.

Keresés