2020. június 3. szerda

jún. 3
15:00
La Liga: a Barca játékosai nem mennek bele további bércsökkentésbe (She)
A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona labdarúgói nemet mondtak az újabb fizetéscsökkentésre a RAC1 közlése szerint.
jún. 3
15:06
Psg: az Atlético középpályására vetettek szemet (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG érdeklődik az Atlético Madrid középpályása, Thomas Partey iránt.
jún. 3
15:12
Női kézi: Triscsuk Krisztina újra Székesfehérváron (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a magyar válogatott átlövő Triscsuk Krisztina hosszú idő után ismét Székesfehérváron kézilabdázik – jelentették be az Alba Fehérvár KC NB I-es női kézilabdacsapatának szerdai sajtótájékoztatóján.
jún. 3
15:14
NB II: Siófokról érkezhet középső védő a Békéscsabához (She)
A Békés Megyei Sport Extra értesülései szerint Bora György lehet a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE első nyári szerzeménye.
jún. 3
15:18
Női kézi: Skaliczki László a Csurgó új vezetőedzője (She)
Az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Csurgó női kézilabdacsapata a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Skaliczki Lászlót nevezte ki az új vezetőedzőjének.
jún. 3
15:30
Jégkorong: célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése (She)
A célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése: a múlt hétvégén már majdnem két centi jég volt a pályán, amelyre a vonalakat helyezték fel a szakemberek – írja a Kisalföld.
jún. 3
15:36
Megvadítja a férfiakat a Moto GP bombázója (BorsOnline)
Bár a MotoGP-versenysorozata most éppen áll, de az egyik tökéletes testű paddock lány ellátja klassz fotókkal a sportág szerelmeseit.
jún. 3
15:57
Koronavírus: rossz híreket kapott Dzsudzsák Balázs (Ripost)
Durva következményekkel járt a járvány okozta kényszerszünet. Példátlan fizetéscsökkentés mellett a légiósok számának csökkentését is tervezik az emírségekben.
jún. 3
16:06
Férfi kézi: 29 évesen befejezi a Barcelona korábbi átlövője (She)
Sorozatos egészségügyi problémái miatt 29 évesen a visszavonulás mellett döntött Vael Dzsalluz, az FC Barcelona és a THW Kiel korábbi tunéziai átlövője – írja a handball-planet.com.
jún. 3
16:30
Fortuna Liga: folytatódhat a bajnokság, a Dac esti meccsel kezd (She)
Elhárult az utolsó akadály is: a közegészségügyi hivatal elfogadta a Ligás Klubok Uniójának (LKU) a mérkőzések megrendezéséhez szükséges kézikönyvet, így a szlovák Fortuna Liga június 13-án elrajtolhat.
jún. 3
16:42
Újabb fizetéscsökkentés a Barcelonánál: 3,4 milliárdot vesz ki Messiék zsebéből Bartomeu (BorsOnline)
Aligha lesz népszerű a világsztár futballisták szemében Josep Bartomeu, mivel az FC Barcelona elnöke ismételt fizetéscsökkentést agyalt ki.
jún. 3
16:48
Salzburg: Szoboszlai jövőjéről is faggatták a sportigazgatót (She)
Szoboszlai Dominik jövője is téma volt a Sky Sport Austria stúdióbeszélgetésében, amelyet az osztrák labdarúgó-bajnokság újraindítása alkalmából tartottak.
jún. 3
16:54
Tokió 2020: nem lesz közös nyitó- és záróünnep a paralimpiával (She)
A tokiói nyári ötkarikás játékok szervezői elvetették, hogy a jövő évi olimpia és paralimpia nyitó- és záróünnepségeit közösen tartsák meg – jelentette a Kyodo japán hírügynökség.
jún. 3
16:56
Fft: a világ 100 legjobb edzője – 5. rész (She)
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a 100 legkiválóbb edző előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része, azokkal a trénerekkel, akik éppen hogy nem fértek fel a dobogóra.
jún. 3
17:00
Óriási örömhírt kaptak a spanyol foci szerelmesei (Ripost)
Hosszú távú szerződést kötött a Spíler TV a képernyőre június 11-én visszatérő La Ligával.
jún. 3
17:12
Atlético: több mint nyolc év után távozik Simeone jobbkeze (She)
Távozik a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madridtól Germán Burgos, aki 2011 decembere óta volt Diego Simeone vezetőedző segítője.
jún. 3
17:14
Atlético: több mint nyolc év után távozik Simeone jobbkeze (She)
Távozik a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madridtól Germán Burgos, aki 2011 decembere óta volt Diego Simeone vezetőedző segítője.
jún. 3
17:18
Birkózás: Nagy Bernadett kocsit tolva készült a karantén idején (She)
Kocsit tolt, s húzott a lejtőn − így készült a junior Európa-bajnok birkózó, a 76 kilogrammos Nagy Bernadett a karanténidőszakban. A fiatal arról is mesélt, hogy akár jól is jöhet neki a tokiói olimpia egyéves elhalasztása.
jún. 3
17:30
Stadionok: a Liverpool a 2., az MU, a Real és a Barca 30-ban sincs (She)
A Boca Juniors hazai pályáját, a Bombonerát választotta a France Football sportági szakmagazin a világ leghangulatosabb labdarúgó-stadionjának, miközben többek között a Camp Nou és az Old Trafford sem került fel a 30-as listára. A Boca Juniors arénáját a liverpooli Anfield, valamint a dortmundi Signal Iduna Park követi.
jún. 3
17:36
Stadionok: a Liverpool a 2., az MU, a Real és a Barca 30-ban sincs (She)
A Boca Juniors hazai pályáját, a Bombonerát választotta a France Football sportági szakmagazin a világ leghangulatosabb labdarúgó-stadionjának, miközben többek között a Camp Nou és az Old Trafford sem került fel a 30-as listára. A Boca Juniors arénáját a liverpooli Anfield, valamint a dortmundi Signal Iduna Park követi.
jún. 3
17:36
A spanyolok büntetést kérnek a koronavírus-fertőzését eltitkoló edzőre (Infostart)
Valenciában – nem pontosított módon történő – felelősségre vonást várnak azután, hogy Gian Piero Gasperini, az Atalanta vezetőedzője bejelentette, tudatában volt annak, hogy már a koronavírussal fertőzötten vezette csapatát márciusban a spanyol csapat elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
jún. 3
17:38
F1: a magyar szövetség támogatja az F1-es rendezést (She)
Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke szerint a szervezet készen áll arra, hogy sportszakmai szempontból a lehető leginkább segítse a július 19-én sorra kerülő Formula–1-es Magyar Nagydíj megrendezését akkor is, ha az esemény zárt kapus lesz, és akkor is, ha nem.
jún. 3
17:40
Női röpi: két csapat sem vállalja a szereplést az Extraligában (She)
A Jászberény és a Haladás sem vállalja a szereplést a következő idényben a női röplabdabajnokság legmagasabb osztályában, az Extraligában.
jún. 3
18:06
A felére zuhanhat Dzsudzsák Balázs fizetése (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt jelentős megszorítások jöhetnek az egyesült arab emírségekbeli futballkluboknál is.
jún. 3
18:12
Női kézi: két győri játékos is a Neka-ban folytatja (She)
Két győri játékos, Farkas Johanna és Koronczai Petra is a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában, a NEKA-ban folytatja pályafutását – derült ki az ETO hivatalos honlapján nyilatkozó Bartha Csaba klubelnök szavaiból.
jún. 3
18:18
Koronavírus: törölték a finnországi futamot a rali-vb programjából (She)
A koronavírus-járvány miatt törölték az augusztusra tervezett finnországi futamot a rali-világbajnokság programjából.
jún. 3
18:24
Nem lett halász 35 évesen – Cristiano Ronaldo túlteljesítette a tervet (She)
Volt idő, amikor azt hitte, 35 évesen egyszerű halász lesz, ehhez képest ennyi idősen is a világ egyik legjobb labdarúgója, akitől a Juventus BL-győzelmet remél. Ehhez első lépésben a Lyon ellen összeszedett hátrányt kell ledolgozni, ha újraindul a szezon – Cristiano Ronaldo erről, a motivációjáról és pályafutása legszebb góljáról is beszélt.
jún. 3
18:42
Jégkorong – A Fradi kapusa lett a legjobb, Stipsicznél maradt a vándorkupa (She)
.
jún. 3
18:48
Jégkorong: a Fradi kapusa lett a legjobb, Stipsicznél maradt a vándorkupa (She)
A Magyar Jégkorongszövetség – a lehetőségekhez képest – ünnepélyes keretek között átadta az idény legjobbjainak járó elismeréseket. Először vehette át a legjobb kapusnak járó Vedres-kupát az FTC-Telekommal Erste Liga- és magyar bajnoki címet, illetve Magyar Kupa-győzelmet szerző Arany Gergely, míg a legjobb hátvédnek járó vándorkupa Stipsicz Bencén
jún. 3
18:50
NB I: hosszabbított az Újpest elnyűhetetlen szerb játékosa (She)
Szerződést hosszabbított Branko Pauljeviccsel az NB I-es Újpest labdarúgócsapatának vezetősége –adta hírül a fővárosi klub a hivatalos honlapján.
jún. 3
18:54
F1: sűrű hónap vár a Williamsre a team magyar mérnöke szerint (She)
Jánvári Zsolt, a Formula–1-es Williams-istálló magyar rendszertechnikusa szerint sűrű hónap vár a csapatra, amely a tervek szerint jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a július elején Ausztriában rajtoló szezonra.
jún. 3
19:00
Gyász: pénteken búcsúztatják Győr Zoltán játékvezetőt (She)
Június 5-én, pénteken, 10 óra 45 perckor az Új Köztemetőben helyezik végső nyughelyére a 69 éves korában elhunyt Győr Zoltánt – írja az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának honlapja.
jún. 3
19:06
Man. City: Guardiola Sergi Robertót szeretné megszerzni (She)
Pep Guardiola korábbi együtteséből, az FC Barcelonából mostani labdarúgócsapatába, a bajnoki címvédő Manchester Citybe vinné Sergi Robertót.
jún. 3
19:06
Új szabály, ebben bizakodhatnak a hazai sportfogadók (Ripost)
Újra bizakodhatnak tippjeik sikerében azok a Tippmix- és Tippmixpro-fogadók, akik a járványhelyzet előtt tették fel tétjüket outright, azaz hosszútávú fogadási eseményre, de az érintett versenysorozat befejezése a pandémia miatt csúszik.
jún. 3
19:12
Man. City: Guardiola Sergi Robertót szeretné megszerezni (She)
Pep Guardiola korábbi együtteséből, az FC Barcelonából mostani labdarúgócsapatába, a bajnoki címvédő Manchester Citybe vinné Sergi Robertót.
jún. 3
19:14
Csupasport: a jamaicai bobosok Minivel készülnek az olimpiára (She)
Az edzőtermek Angliában is bezártak, így a jamaicai bobcsapat, Shanwayne Stephens és Nimroy Turgott új módját fedezte fel az edzésnek: Stephens kedvese, Amy Mini Cooperét tolták oda-vissza Peterborough utcáin.
jún. 3
19:18
Sergio Ramos nem akart találkozni a kormány tagjaival (Infostart)
Sergio Ramos nem kívánt részt venni azon a megbeszélésen, amelyet a spanyol kormány azért szervezett, hogy a futballistákkal egyeztesse az újrakezdés pontos részleteit.
jún. 3
19:24
Koronavírus: törölték a finnországi futamot a rali-vb programjából (She)
A koronavírus-járvány miatt törölték az augusztusra tervezett finnországi futamot a rali-világbajnokság programjából.
jún. 3
19:26
Hollandia: 189 Bundesliga-meccs, egy vb – befejezte a jobbhátvéd (She)
Bejelentette visszavonulását Paul Verhaegh háromszoros holland válogatott labdarúgó, aki pályára lépett a 2014-es világbajnokságon, és összesen 189 mérkőzésen szerepelt a Bundesligában – írja a NOS.
jún. 3
19:36
Gyomorforgató: Serena Williams majdnem elhányta magát az első csókja közben (BorsOnline)
Ez is a vírus következménye: a nagy bevallások korát éljük. A 38 éves amerikai teniszező ász, Serena Williams bevallotta, hogy élete első csókjánál hányingere támadt. De van még más is.
jún. 3
19:48
Newcastle: Olaszországba távozhat az U-válogatott középpályás (She)
A Serie A-ban szereplő Udinese szerződtetné a Premier League-es Newcastle United 20 éves labdarúgóját, Matthew Longstaffot, méghozzá a jelenleginél közel negyvenszer magasabb heti fizetésért.
jún. 3
19:54
RB Leipzig: hiába a 9 gól, aligha veszik meg a Roma támadóját (She)
Az RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann szerint a klub aligha vásárolja meg Patrik Schick játékjogát a Romától.
jún. 3
19:56
Kamber gólja döntött, nyolcadszor kupagyőztes a Budapest Honvéd! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Budapest Honvéd 2–1-re legyőzte a Mezőkövesdet, így története során nyolcadik alkalommal hódította el a trófeát.
jún. 3
20:06
Tottenham: pozitív tesztet produkált egy személy a klubnál (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatából egy személy koronavírustesztje lett pozitív a legújabb vizsgálati körben – jelentette be a klub.
jún. 3
20:06
A Bp. Honvéd nyerte a Magyar Kupát (Infostart)
A Bp. Honvéd nyerte a 2019–2020-as magyar labdarúgó-idény első serlegét, miután a Puskás Arénában 2-1-re legyőzte a Mezőkövesdet. Neszterov öngólja után Pekár egyenlített, majd a második játékrészben az első találatban is főszerepet játszó Kamber megszerezte a győztes gólt.
jún. 3
20:09
Hosszú Katinka tündéri gyerekkori fotókat osztott meg magáról (Ripost)
Nem csak a rajongóknak kötelező látniuk ezeket a felvételeket. A készülő portréfilm kapcsán kerültek elő a képek.
jún. 3
20:12
MK: „Minden gyerek elkezdett focizni” – mezőkövesdi futball-láz (She)
A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Budapest Honvéd a Mezőkövesddel találkozik a Puskás Arénában. A mérkőzés előtt az NSO Tv stábja a mezőkövesdi szurkolókkal beszélgetett, akik érhetően nagyon büszkék történelmet író csapatukra.
jún. 3
20:54
Röpi: Németh Szabolcs marad a kaposvári női csapat edzője (She)
A következő szezonban is Németh Szabolcs lesz a Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapatának vezetőedzője.
jún. 3
21:00
Németország: a Hannover hamar lerendezte a sereghajtót (She)
Simán alakult a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szerdai mérkőzése, a Hannover már a 17. percben két góllal vezetett, a szünetre háromgólos fórral mehetett, és végül 3–0-ra nyert a sereghajtó Dresden ellen.
jún. 3
21:02
Spanyolország: jövő csütörtökön indul újra a futballélet a La Ligában (She)
A tervezettnél egy nappal korábban, jövő szerdán indul újra a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után a spanyol futballélet.

Keresés