2020. június 3. szerda

jún. 3
5:48
Modellfrissítéssel lép új generációba a Hyundai Santa Fe (Auto Pult)
A képzavar teljesen jogos: miközben a Hyundai Santa Fe aktuális generációja annyira új, hogy mások még csak most gondolkodnának a ráncfelvarráson, a koraiak fogták és lecserélték a teljes modellt. Új alapokon új külsővel és belsővel egy új Santa Fe született, amely hibrid hajtással is elérhető lesz.
jún. 3
6:18
Az F1 kísérletezni akar, de nem fog látszatintézkedéseket hozni (F1világ)
A Forma-1 szabályalkotói tovább folytatják az egyeztetéseket arról, hogyan lehetne módosítani a versenyhétvégék formátumán – Chase Carey, a száguldó cirkusz elnök-vezérigazgatója viszont leszögezte, nem fognak látszatintézkedéseket hozni.
jún. 3
6:45
Teljesen egyedül készít omlettet ez a robot (Vezess)
Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni, a tojások feltörésétől egészen az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.
jún. 3
7:03
Leesett a taxisok álla, olyan ajándékot kaptak (Vezess)
Soha nem látott ajándékot kaptak a taxisok a kormánytól a villanyautó-vásárlási támogatás rájuk eső részével. Egy konkrét példa: a köznépnek állami támogatással 12,5 millió forintért kínált, nagyakksis Kia e-Nirót ők már 5,8 millióért hazavihetik.
jún. 3
7:12
Többet tud egy pár óriási vesénél: az új BMW 4-es Coupé bemutatkozik (Auto Pult)
A BMW 4-es Coupé a 3-as széria előkelőbb (sportosabb/vonzóbb/elegánsabb: ízlés és konfiguráció kérdése a megfelelő jelző) változata. A 2020 októberében érkező újdonság külseje az eddig megszokotthoz képest élesebben elkülönül az alapjául szolgáló hármasétól. Az új hűtőrács heves érzelmeket vált ki, és még sokáig nyújt beszédtémát, viszont a nap vég
jún. 3
7:42
Dízelpárán is elvegetál – Renault Captur Blue dCi 115 EDC teszt (Autónavigátor)
Harmadjára jár már nálam a második generációs, a kollégák által ráadásul a és a is vezetett, a alapjaira épülő második
jún. 3
8:06
F1: Ha egy csapat visszalép, akkor se fújják le a versenyt (F1világ)
A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Chase Carey továbbra is bízik abban, hogy 15-18 versenyt meg tudnak rendezni a 2020-as idényben. Az F1 első embere részletesen beszélt az általuk kidolgozott biztonsági folyamatokról, illetve arról is, hogy még egy csapat visszalépése esetén sem kellene törölniük egy versenyhétvégét. A világbajnokság júliusban rajto
jún. 3
8:33
Ilyen is lehetne Pripjaty, ha nincs Csernobil (Vezess)
Egy művész elképzelte, hogyan is nézne ki a világ egyik leghíresebb szellemvárosa, ha nem kellett volna kitelepíteni az ott élőket.
jún. 3
8:51
Új nagy szabadidőjármű kerül a piacra (Vezess)
A formanyelvtől a műszaki alapokig minden porcikájában vadonatúj a Hyundai Santa Fe ötödik generációs modellje.
jún. 3
8:53
Videón a vadonatúj Hyundai Santa Fe (Vezess)
Merész orrkialakításával feltűnő jelenség lesz az utakon, de gazdái alighanem ergonomikus vezetői környezete és hibrid hajtásláncai miatt fogják szeretni az új Hyundai Santa Fét. Videón mutatjuk a részleteket.
jún. 3
9:06
Ferrari: Furcsa lesz az F1-es Olasz Nagydíj a szurkolóink nélkül (F1világ)
Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke már most belegondolt abba, mennyire furcsa lesz az Olasz Nagydíj, ha nem mehetnek nézők az istálló hazai nagydíjhétvégéjére.
jún. 3
9:12
61 év után búcsúzik a Bentley V8-asa (Auto Pult)
A Bentley stílusosan, 30 darabos limitált szériával búcsúztatta a Mulsanne-t. Ez a különkiadás viszont nem csupán a modell hattyúdalát jelenti, hanem egy még fontosabb szereplő távozását jelképezi. Ideje búcsút vennünk a gyártó ikonikus hat és háromnegyed literes V8-as erőforrásától is.
jún. 3
9:12
A nyitás ellenére alig nőtt a hazai autópiac májusban (Hírstart)
Az elmúlt hónap forgalomba helyezési adatai nagyon közel esnek az áprilisiakhoz, csak a használtautó-piacon mutatkozott némi javulás.
jún. 3
9:45
Ilyen modelleket gyártana a Ford és a VW (Vezess)
A Volkswagen felügyelőbizottsága újabb megállapodási javaslatokat hagyott jóvá a Forddal történő együttműködéssel kapcsolatban.
jún. 3
9:47
Csökken a benzin ára a hazai kutakon (Vezess)
Pénteken minimális mértékben ugyan, de csökken a benzin ára a hazai kutakon.
jún. 3
9:54
Ilyen modelleket gyártana a Ford és a VW (Hírstart)
A Volkswagen felügyelőbizottsága újabb megállapodási javaslatokat hagyott jóvá a Forddal történő együttműködéssel kapcsolatban.
jún. 3
10:03
F1: Teljes csapat kidőlésekor sem fújják le a futamot (Vezess)
A Forma-1 vezérigazgatója tisztázta, hogy a 2020-as szezon újraindítása után a versenyzők esetleges megbetegedése, de akár teljes csapat visszalépése esetén sem fújnak majd le futamokat.
jún. 3
10:06
Carey: Elérkezett az idő, hogy visszatérjen a versenypályára a Forma-1 (F1világ)
Chase Carey, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója szerint igenis elérkezett az ideje annak, hogy a száguldó cirkusz visszatérjen a versenypályákra, fel kell ugyanis ismerniük, hogy a koronavírus-járvány miatti leállás hosszú távon súlyos következményekkel járhat.
jún. 3
10:12
Idén már csak vizsgára bejelentett vagy már levizsgázott permetezőgépekkel lehet dolgozni! (Hírstart)
A Nébih felhívja a termelők figyelmét, hogy idén már csak műszaki vizsgálatra bejelentett vagy érvényes műszakival rendelkező permetezőgéppel lehet növényvédelmi munkákat végezni. Azokat a gépeket, amik nem felelnek meg e követelményeknek a hatóság az ellenőrzések során leállítja, tulajdonosaikkal szemben pedig eljárást indít.
jún. 3
10:18
Lépett a Peugeot is: az e208 is megkapható már 8 milliótól (Autónavigátor)
Az Opel és a Hyundai h az hírére: mivel 11 millió forintos bruttó vételárig jár 2,5 millió forintos támogatás az
jún. 3
10:21
A magyarok nem akarnak dugódíjat (Vezess)
Az évek óta viták kereszttüzében álló fővárosi dugódíj bevezetésével a magyarok mindössze 14 százaléka ért teljesen egyet, 9 százalékuk pedig a vidéki nagyvárosokban is nagyon szívesen látná.
jún. 3
10:30
Csökken a benzin ára a hazai kutakon (Hírstart)
Pénteken minimális mértékben ugyan, de csökken a benzin ára a hazai kutakon.
jún. 3
10:57
Már holnap jöhetne a dugódíj? (Vezess)
Évek óta téma a dugódíj alkalmazása Budapesten, de eddig nem történt meg a bevezetés. Egy kutatás megkérdezték az embereket is, hogy ők mit gondolnak.
jún. 3
11:00
Videón a vadonatúj Hyundai Santa Fe (Hírstart)
Merész orrkialakításával feltűnő jelenség lesz az utakon, de gazdái alighanem ergonomikus vezetői környezete és hibrid hajtásláncai miatt fogják szeretni az új Hyundai Santa Fét. Videón mutatjuk a részleteket.
jún. 3
11:15
Csak három készült ebből a fura orosz gépből (Vezess)
Állítólag több darab is készült a különleges járműből, ami formailag akár a Tesla Cybertruck testvére is lehetne.
jún. 3
11:17
Kenyérpirítót készítettek egy üzemanyagtankból (Vezess)
Lassan annyi konyhai eszközt fabrikálnak autóalkatrészekből, hogy egy komplett reggelit el lehet készíteni velük.
jún. 3
11:24
Újra kényszerszabadságra küldik a romániai Dacia üzem dolgozóit (Hírstart)
Ismét kényszerszabadságra küldi 1100 dolgozóját júniusban a francia Renault tulajdonában levő romániai Dacia gépkocsigyár, mivel az alacsony megrendelések miatt nem tudja foglalkoztatni valamennyi alkalmazottját - adta hírül szerdán a román közszolgálati rádió.
jún. 3
11:30
Használt autók, amikre a gatyád is rámegy (Hírstart)
Egy fogyasztóvédelmi szervezet évekre visszamenőleg megvizsgálta, mely típusoknál számíthatunk jó eséllyel motorhibára. Ezeket érdemes elkerülni a használtautó-piacon.
jún. 3
11:33
Már versenypályán készülnek az F1-esek (Vezess)
Hivatalos, júliusban elkezdődik a 2020-as Forma-1-es szezon, a pilóták egy része pedig már különböző pályákon, ilyen-olyan járgányokkal igyekszik formába kerülni.
jún. 3
11:35
Madár okozott repülőgép-katasztrófát májusban (Vezess)
Feltehetően egy madár miatt zuhant le május közepén a kanadai légierő egyik harci repülője – adta hírül hétfőn a kanadai hadsereg.
jún. 3
11:36
Binotto: A Ferrarinak felelőssége volt az elmúlt hónapokban (F1világ)
Hogyan tölti a karantént egy F1-es csapatfőnök? Erről mesélt Mattia Binotto, a Ferrari vezetője, akinek az életében hozott változásokat a koronavírus miatti karantén-időszak.
jún. 3
11:36
Péntektől egy kicsit olcsóbban tankolhatunk, de csak benzint (Autónavigátor)
Hétfőn a májusi változásokhoz mérten szerény mértékben, 2-2 forinttal nőtt a benzin és a gázolaj ára is, ám a Holtankoljak.hu
jún. 3
11:42
Péntektől egy kicsit olcsóbban tankolhatunk, de csak benzint (Hírstart)
Hétfőn a májusi változásokhoz mérten szerény mértékben, 2-2 forinttal nőtt a benzin és a gázolaj ára is, ám a Holtankoljak.hu
jún. 3
11:51
Vén Ladából tákolt darut egy orosz ezermester (Vezess)
A házilag szerkesztett szerszámok és gépek napja sosem nyugszik le keleten, mindig akad egy-egy figyelemre méltó új találat.
jún. 3
11:53
Egy siófoki suzukis 19-re húzott lapot, elfogták (Vezess)
Halmozta az élvezeteket az 54 éves sofőr, a rendőrök ezt nem nagyon díjazták.
jún. 3
12:09
Ősi titkokat tártak fel a Holt-tengeri tekercsek (Vezess)
A Holt-tengeri tekercsek DNS-vizsgálata fényt derített a pergamenek eredetére, arra, hogy milyen állat bőréből készítették őket, és ezzel választ kínál számos tudományos kérdésre.
jún. 3
12:48
Mugellóba is ellátogathat idén az F1 mezőnye (F1világ)
Nincs kizárva, hogy két Forma-1-es versenyt is rendeznek idén Olaszországban, jó esély van ugyanis arra, hogy további európai futamokkal kell bővíteni a 2020-as versenynaptárat. Ebben az esetben akár Mugellóba is ellátogathat a mezőny!
jún. 3
13:00
A magyarok nem akarnak dugódíjat (Hírstart)
Az évek óta viták kereszttüzében álló fővárosi dugódíj bevezetésével a magyarok mindössze 14 százaléka ért teljesen egyet, 9 százalékuk pedig a vidéki nagyvárosokban is nagyon szívesen látná.
jún. 3
13:03
Forma-1: Nem lesznek olcsó trükkök (Vezess)
A fordított rajtrácsos kvalifikációs futamok ötlete elbukott, de az F1 az idei furcsa szezonban azért szeretne újításokkal kísérletezni.
jún. 3
13:54
Bemutatták az év legmegosztóbb autóját (Vezess)
Hosszú előkészítés után hivatalosan is leleplezte új középkategóriás kupéját a BMW. A 4-es széria minden eddiginél merészebb köntösbe öltöztette a már ismert technológiát.
jún. 3
13:54
61 év után búcsúzik a Bentley V8-asa (Hírstart)
A Bentley stílusosan, 30 darabos limitált szériával búcsúztatta a Mulsanne-t. Ez a különkiadás viszont nem csupán a modell hattyúdalát jelenti, hanem egy még fontosabb szereplő távozását jelképezi. Ideje búcsút vennünk a gyártó ikonikus hat és háromnegyed literes V8-as erőforrásától is.
jún. 3
14:00
Bemutatták az év legmegosztóbb autóját (Hírstart)
Hosszú előkészítés után hivatalosan is leleplezte új középkategóriás kupéját a BMW. A 4-es széria minden eddiginél merészebb köntösbe öltöztette a már ismert technológiát.
jún. 3
14:12
Sainz: Nem másodhegedűsnek szerződtem! (Vezess)
A Ferrarinál 2021-ben Sebastian Vettelt váltó Carlos Sainz határozottan cáfolja, hogy az olasz csapatnál Charles Leclerc szárnysegédjének igazolták.
jún. 3
14:14
Öt videón mutatjuk meg a vadonatúj BMW 4-est (Vezess)
Megérkezett, és ősztől megvásárolható minden idők legmegosztóbb BMW-je. Gyári videókon ismerkedhetsz az autóval.
jún. 3
14:16
Mindennél brutálisabb hiperautó épül Amerikában (Vezess)
Rengeteg kis luxusmárka próbálkozik Bugatti-verő teljesítménnyel, de a nagy tervek általában nem jutnak el a gyártásig, az SSC Tuatara viszont működik és elég meggyőző.
jún. 3
14:48
Senkit nem rúgott ki,emelte a béreket a Volánbusz (Vezess)
A Volánbuszhoz áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, ezen belül az autóbusz-vezetők létszáma 166-tal emelkedett.
jún. 3
14:48
Bemutatták az év legmegosztóbb autóját (Hírstart)
Hosszú előkészítés után hivatalosan is leleplezte új középkategóriás kupéját a BMW. A 4-es széria minden eddiginél merészebb köntösbe öltöztette a már ismert technológiát.
jún. 3
14:50
Senkit nem rúgott ki,emelte a béreket a Volánbusz (Hírstart)
A Volánbuszhoz áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, ezen belül az autóbusz-vezetők létszáma 166-tal emelkedett.
jún. 3
15:06
A rácson túl – Itt az új 4-es BMW! (Autónavigátor)
Sokkal többről szól annál az új 4-es BMW, mint amit első ránézésre levonunk a fotókról. Egy hatalmas hűtőmaszkkal érkezett, minden
jún. 3
15:24
F1: Schumacher lecsapna a Williamsre (Vezess)
A Williams volt versenyzője, Ralf Schumacher lesújtó véleményt fogalmazott meg a csapat eladására készülő vezetésről. Ha tehetné, ő is vinné a patinás alakulatot.

Keresés