2020. június 18. csütörtök

jún. 18
0:06
Élőben az UEFA tájékoztatója a nemzetközi kupákról (Infostart)
Az UEFA, a végrehajtó bizottság online megbeszélését követően, tájékoztatást adott az idény hátralévő részének menetrendjéről.
jún. 18
0:06
Megállapodtak: eddig biztosan a Barcelona játékosa marad Messi (Blikk)
Lionel Messi jövő nyáron lejáró szerződését 2023 júniusának végéig hosszabbítja meg az FC Barcelona labdarúgócsapata a Mundo Deportivo értesülése szerint.
jún. 18
0:06
La Liga: az Atlético ötgólos győzelme az Osasuna felett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában az Eibar 2–2-t ért el az Athletic Bilbao ellen, míg a Valladolid gól nélküli döntetlent játszott a Celta Vigóval. Az Atlético Madrid éjszaka 5–0-ra kiütötte az Osasunát.
jún. 18
0:10
Elhunyt Kárpáti György (Infostart)
Életének 85. évében elhunyt Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója.
jún. 18
0:10
Így búcsúzik Orbán Viktor a Nemzet Sportolójától (Blikk)
Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, 85. születésnapja előtt elhunyt a Fradi háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója, a Nemzet Sportolója, Kárpáti György. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is elbúcsúzott a legendától.
jún. 18
0:10
NB I: nagy öröm a Pafc-nál; újpesti dráma (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában bajnok lett a Ferencváros, fontos győzelmet aratott a Paks, nyert a Puskás Akadémia is, a Debrecen viszont a Fehérvár elleni vereségével nagy bajba került. Az Újpest egy 95. percben szerzett találattal mentett pontot a Mezőkövesd ellen. A Nemzeti Sport fotósai ezúttal sem maradtak le egyetlen fontos mozzanatról se
jún. 18
0:14
CR7 egy olyan díjért játszik, ami még hiányzik a gyűjteményéből (Infostart)
Érdekes az olasz sajtó véleménye: többségében a Napolit tartja a szerda esti Olasz Kupa-döntő favoritjának. A calcio legdélibb élcsapata szerda este a római döntőben a Juventusszal játszik.
jún. 18
0:14
Rebrovval legyőzhetetlen a Fradi: már a 31. bajnoki címüknél járnak a focisták (Blikk)
Idén is bizonyította a Ferencvárosi Torna Club, hogy jelenleg nincs nála jobb futballcsapat Magyarországon!
jún. 18
0:18
A szívvel is könyörtelen játékot játszhat a koronavírus (Infostart)
Nagyszabású konferenciát rendeztek a Testnevelési Egyetemen A koronavírus-járvány hatása az élsportra címmel. Az intézmény rektorhelyettese, Lacza Zsombor számolt be a részletekről az InfoRádióban.
jún. 18
0:18
Babos Tímea szerint értelmetlen ilyen körülmények között versenyeket szervezni – Ezzel magyarázza (Blikk)
Babos Tímea szerint ilyen körülmények között versenyeket, US Opent rendezni értelmetlen – így reagált a teniszezők világranglistáján 100. magyar játékos a szerdai hírre, miszerint a női versenyeket szervező WTA augusztus 3-tól indítja újra a viadalokat.
jún. 18
0:22
Harmadik helyre ugrott a Puskás Akadémia (Infostart)
A Paks 3-0-ra legyőzte a már kiesett Kaposvárt, így a Debrecen minden korábbinál nehezebb helyzetbe került az OTP Bank Liga 30. fordulójában. A Puskás Akadémia 2-1-re győzött Diósgyőrben.
jún. 18
0:26
Szalai Ádámék nagyon fontos győzelmet arattak Dortmundban (Infostart)
Óriási esélyt szalasztott el az RB Leipzig arra, hogy megközelítse a második helyezett Borussia Dortmundot a német labdarúgó Bundesliga 1. 32. fordulójában. A 87. percben még 2-0-ra vezetett a Fortuna Düsseldorf ellen, de a hajrát elrontotta. A Mainz nagyon fontos győzelmet aratott Dortmundban
jún. 18
0:30
A 95. percben mentett pontot az Újpest (Infostart)
Az Újpest az utolsó pillanatokban szerzett góllal megakadályozta a Mezőkövesd első győzelmét az újrakezdés óta: Kuttor Attila együttese Pekár László góljával 1-0-ra vezetett a Szusza Ferenc Stadionban az OTP Bank Liga 30. fordulójának záró mérkőzésén. Koszta Márk a 94. percben egyenlített.
jún. 18
0:34
Hiába Buffon bravúrjai, a Napolié a kupa (Infostart)
A Napoli nyerte az Olasz Kupát, miután gól nélküli 90 perc után tizenegyes-párbajban győzött a Juventus ellen.
jún. 18
0:38
Premier League újra: David Luíz mintha elfelejtett volna futballozni a leállás alatt (Infostart)
Száznapos szünet után újra bajnoki mérkőzéseket játszottak a Premier League-ben. Az Aston Villa és a Sheffield United nem bírt egymással (0-0), míg a Manchester City talán a vártnál is simábban nyerte meg az Arsenal elleni rangadót (3-0).
jún. 18
4:36
Ledobta a felsőt, a konyhában lesték meg a gigamellű edzőlányt (Ripost)
Jessica Weaver ismét bevállalós képekkel jelentkezett közösségi oldalán.
jún. 18
7:06
ezért állították ki a Lokiból Bódi Ádámot a lefújás után (She)
A Mol Fehérvár FC hazai pályán egy góllal legyőzte az egyre nehezebb helyzetbe kerülő Debrecent a labdarúgó NB I 30. fordulójában. A Loki hátránya már 3 pont a Kisvárda mögött, ráadásul vasárnap minden bizonnyal egyik legjobbja, Bódi Ádám nélkül kell játszania a Diósgyőr ellen. A videó tanúsága szerint Bódi a lefújás után a partjelzőnek szólhato
jún. 18
7:24
Augusztusban újraindul a nemzetközi teniszélet - Babos Tímea is megszólalt (Infostart)
Augusztus 3-án a női, augusztus 14-én pedig a férfi nemzetközi teniszélet is újraindul - jelentette be szerdán a versenyeket szervező WTA, illetve ATP. Lesz, ahova beengednek nézőket is. Reagált több versenyző is - eltérőek a vélemények.
jún. 18
7:45
Elrabolták az ufók a focistát, társai hittek neki (Ripost)
Egy argentin labdarúgó azt állította, azért késett az edzésről, mert elrabolták az ufók.
jún. 18
7:48
amikor Lipcsei kis híján Kőbányára rúgta át az Mtk kapuját (She)
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Egy 1993-as örökrangadóra tekintünk vissza.
jún. 18
7:54
NB I: Nagy céljaim vannak a Fradival! – Szerhij Rebrov (She)
Az ukrán vezetőedző, Szerhij Rebrov két év alatt két bajnoki aranyérmet szerzett a zöld-fehérekkel, és a további fejlődésen töri a fejét.
jún. 18
7:56
NB I: Én nem adom fel, ezt várom el a játékosoktól is (She)
A Mol Fehérvár FC 1–0-ra legyőzte odahaza az egyre nehezebb helyzetbe kerülő Debrecent a labdarúgó NB I 30. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők...
jún. 18
8:06
Elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó (Infostart)
Életének 48. évében, súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya - közölte a Magyar Vízilabda Szövetség.
jún. 18
8:18
Drámai bejelentés: elhunyt Benedek Tibor, a magyar vízilabda nemrégiben visszavonult legendája (Blikk)
– Életének 48. évében, június 18-án, csütörtökön, hajnalban, súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya – közölte a Magyar Vízilabda Szövetséggel a sportoló családja.
jún. 18
8:18
Gyász: elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor (She)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya – közölte a Magyar Vízilabda-szövetség.
jún. 18
8:18
Elhunyt Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó (Demokrata)
Az év legjobb magyar vízilabdázójának négyszer választották meg.
jún. 18
8:30
Jöttek, láttak, győztek: öt góllal aratott diadalt idegenben az Atlético Madrid (Blikk)
Osasuana otthonában győzött 5-0-ra az Atlético Madrid szerdán a spanyol labdarúgó bajnokság 29. évfordulóján.
jún. 18
8:30
Olasz Kupa: Sarri szerint játékosai nincsenek jó formában (She)
A Napoli nyerte meg az Olasz Kupa 2019–2020-as kiírásának döntőjét, mivel a szerda esti fináléban tizenegyesekkel legyőzte a Juventust. A torinóiak vezetőedzője, Maurizio Sarri szerint játékosai jelenleg nem elég élesek ahhoz, hogy helyzeteket teremtsenek. A nápolyiak trénere, Gennaro Gattuso első trófeáját ünnepelhette edzőként.
jún. 18
8:39
Elhunyt Benedek Tibor (HírTV)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jún. 18
8:48
Elhunyt Benedek Tibor (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó júliusban lett volna 48 esztendős.
jún. 18
8:50
Benedek Tibor halála, megszólalt a legenda családja (Ripost)
A vízilabdázó csütörtök hajnalban súlyos betegséget követően hunyt el.
jún. 18
9:00
„Elment a világ egyik legnagyobb játékosa” – Így búcsúznak a pályatársak Benedek Tibortól (Blikk)
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, életének 48. évében, június 18-án, csütörtökön hajnalban súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jún. 18
9:06
Füstbe ment tenisztervek: hárommillió eurós kötelezettségvállalás (Behaviour)
A magyar szövetség 2018-ban mai árfolyamon több mint egy milliárd forint kifizetéséről kötött szerződést füvespályás tenisztorna rendezésére. A megállapodást később felbontották, követhetetlen, hogy mennyit kell fizetni.
jún. 18
9:12
Kézisek kézise: Radulovicstól Görbiczig (She)
Minden idők legsikeresebb éve után a magyar női kézilabda a világelitben maradt. A 2000-es évek első évtizedét a válogatott sikerei fémjelezték, a másodikat már klubjaink – főként a Győri ETO – remeklése.
jún. 18
9:18
Oroszország: meccs helyett karanténban a Rosztov (She)
Kéthetes karanténba kellett vonulnia a teljes rosztovi futballcsapatnak, miután az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Rosszijszkaja Premjer-Ligában szereplő együttes hat tagja pozitív koronavírustesztet produkált szerdán.
jún. 18
9:39
Benedek Tibor átlagosnak született, legendává vált (Behaviour)
Felfoghatatlan. Hihetetlen. Ez nem lehet igaz. Az nem létezik, hogy nem vagy többé, hogy itthagytál minket.
jún. 18
9:42
Vívás: Szatmári András térde már nem soha nem jön rendbe (She)
Jobban megviselte, hogy a térde már sohasem lesz százszázalékos, mint az, hogy elhalasztották az olimpiát. A világbajnok vívó egyelőre a mozdulatai tökéletesíti a páston.
jún. 18
9:44
Galéria: Benedek Tibor pályafutása képekben (She)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Tekintse meg a kiváló sportember pályafutásából készített galériánkat!
jún. 18
9:48
Vívás: Szatmári András térde már nem sohasem lesz százszázalékos (She)
Jobban megviselte, hogy a térde már sohasem lesz százszázalékos, mint az, hogy elhalasztották az olimpiát. A világbajnok vívó egyelőre a mozdulatai tökéletesíti a páston.
jún. 18
9:54
Búcsú a harcostól – Benedek Tiborra emlékezünk (She)
Ahogy arról beszámoltunk, életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnoktól Csurka Gergely írásával búcsúzunk.
jún. 18
9:56
Tenisz: A US Open fontos szimbólum a válságban – Billie Jean King (She)
Billie Jean King, a tenisz legendás alakja örül annak, hogy megrendezik a US Opent, szerinte a torna a koronavírus okozta válságban fontos szimbólum. Így a figyelem középpontjába kerül majd New York városa és a benne lakók ellenálló képessége – írta az amerikaiak 76 éves korábbi klasszisa.
jún. 18
10:06
La Liga: Oblak történelmet írt az Atlético sikere során (She)
Századszor védte meg kapuját a góltól a La Ligában Jan Oblak, aki ezzel történelmet írt az Atlético Madrid Osasuna elleni, 5–0-s győzelme alkalmával.
jún. 18
10:09
Komoly elhatározásra jutott az Exatlon után Tóth Dávid, sokakat meglepett (Ripost)
A sportoló magánéletére szeretne koncentrálni.
jún. 18
10:11
Rebrov kerek-perec elmondta, mik a tervei: ide készül a Fradi sikeredzője (Ripost)
Fenerbahce? Dinamo Kijev? Netán egy másik külföldi klub a sok érdeklődő közül? Döntött a bajnokcsapat trénere.
jún. 18
10:12
Juventus: szétszedik C. Ronaldót a tizenegyespárbaj miatt (She)
Bár Cristiano Ronaldo végül egyszer sem rúghatott a Napoli ellen elveszített tizenegyespárbajban az Olasz Kupa döntőjében, mégis a portugál klasszist hibáztatják az elveszített finálé miatt a szurkolók.
jún. 18
10:12
Éjszakai rangadót játszik a Real Madrid – sport a tévében (Infostart)
Az újraindulás utáni első rangadó jön a spanyol labdarúgó-bajnokságban, de sorsolnak a decemberi kézilabda Európa-bajnokságra is. Élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
jún. 18
10:13
Megrendítő videó, így búcsúzunk Benedek Tibortól (Ripost)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó.
jún. 18
10:18
PL: kórházba szállították az Edersonnal ütköző City-védőt (She)
Majdnem tíz percig állt a játék szerdán a Manchester City–Arsenal angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen, mert a hazaiak kapusa, a brazil Ederson durván összeütközött csapattársával, a 19 éves Eric Garcíával, akit hordágyon kellett levinni a pályáról. A fiatal spanyol labdarúgót kórházba szállították.
jún. 18
10:24
NB I: megvan, mikor lesz a Mol Fehérvár–Ftc bajnoki (She)
Az MLSZ versenybizottságának közlése szerint a jövő héten kedden 18.55-től rendezik a Mol Fehérvár–Ferencváros bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB I. 32. fordulójából. Aznap még a Újpest–ZTE találkozó kerül sorra, a további négy mérkőzést szerdán rendezik.
jún. 18
10:30
Vízilabda: „Benedek egyszerre volt csillag, csapatember, csapatkapitány” (She)
Mint ismert, életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóra korábbi edzői és csapattársai emlékeznek.

Keresés