2020. június 18. csütörtök

jún. 18
10:36
Bayern: Heynckesnek imponál Flick csapatának harmóniája (She)
Jupp Heynckes, a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője utódját, Hansi Flicket dicsérte azok után, hogy a bajor együttes kedden a címét megvédve sorozatban nyolcadik, összességében 30. bajnoki címét nyerte meg.
jún. 18
10:48
Vízilabda: „Halló, Benedek Tibor vagyok, elhoztam a sapkát” (She)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. MusicTrain felhasználónevű olvasónk hozzászólásában egy személyes történetét is megosztotta a legendás vízilabdázó emberi nagyságá
jún. 18
10:48
Pro Recco: sosem felejtünk el, Grande Tibor (Infostart)
Benedek Tibor lesújtó halálhíre bejárta az olasz sajtót, és megható üzenetben búcsúzott tőle volt klubja, a Pro Recco is.
jún. 18
11:06
Nba: amikor David Stern megbundázta a sorsolást – vagy nem? (She)
Ha az X-aktáknak lenne olyan alsorozata, amely a sporttal kapcsolatos, már-már megmagyarázhatatlan rejtélyeket próbálná megfenyegetni, akkor az NBA 1985-ös lottery draft biztosan az első epizódok között kerülne terítékre – írja az Origo. Összeesküvés-elméletek, vélt és valós bizonyítékok, homályos felvételek, rengeteg tagadás és egy végeredmény, am
jún. 18
11:08
Kuttor: Ha az ellenfél vezet, 3 perc a hosszabbítás, most 6 volt... (She)
Szerdán befejeződött a labdarúgója NB I 30. fordulója. Összegyűjtöttük, hogyan értékelték a meccseket a vezetőedzők.
jún. 18
11:12
Férfi kézi: a volt veszprémi beálló távozik Chema Rodríguez csapatától (She)
Nyolc év légióskodás után hazaigazol René Toft Hansen, a portugál Benfica dán kézilabdázója – jelentette be a 35 éves beálló az Instagram-oldalán.
jún. 18
11:12
Könnyfakasztó szavak, így emlékezett meg Kemény Dénes Benedek Tiborról (Ripost)
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor.
jún. 18
11:18
Chelsea: bejelentették Werner érkezését (She)
Timo Werner az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-ben folytatja pályafutását – olvasható a klub hivatalos oldalán.
jún. 18
11:24
Visszavonul a világklasszis magyar kajakos (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Szabó Gabriella háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és kilencszeres Európa-bajnok kajakos.
jún. 18
11:24
Kajak-kenu: nem bírta volna még egy évig – Szabó Gabriella visszavonult (She)
Bejelentette visszavonulását a háromszoros olimpiai, kilencszeres világbajnok és kilencszeres Európa-bajnok kajakos, Szabó Gabriella, mert úgy érezte, az olimpia elhalasztása miatt nem tudja még egy évig folytatni a felkészülését.
jún. 18
11:30
PL: Nem a csapat hibája volt, hanem az enyém – David Luiz (She)
Hosszú idő után ismét folytatódtak a küzdelmek a Premier League-ben, az Arsenal 3–0-ra kikapott a Manchester City otthonában. A lefújás után a főszereplők értékelték a mérkőzést.
jún. 18
11:36
Női kézi: a férfi NB I-ből igazolt edzőt a Budaörs (She)
A legutóbb a Mezőkövesd férficsapatát irányító Buday Dániel lett a Budaörs Handball vezetőedzője – tudtuk meg a női NB I/B-ben szereplő budaörsiek hivatalos honlapjáról.
jún. 18
11:38
Női kézi Eb: már az olimpiai selejtező előtt összecsapunk a szerbekkel (She)
Csütörtök délelőtt az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában kisorsolták a decemberi, dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság csoportjait. A magyar válogatott ellenfele Trondheimben Hollandia, Szerbia és Horvátország lesz. A Danyi Gábor, Elek Gábor páros ezen a tornán debütál a kispadon, különösen pikáns lesz a szerbek elleni mérk
jún. 18
11:42
Gyász: „Fekete a víz a medencében” – Orbán Viktor is búcsúzik (She)
„Lesz-e még? Nem lesz. Fekete a víz a medencében. Meghalt Benedek Tibor. Nyugodjon békében!” – ezzel az üzenettel és Csurka Gergely májusban írt publicisztikájával búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök az életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibortól.
jún. 18
11:54
Kovács István: Benedek Tibor volt az edzők álma (Infostart)
Ő testesítette meg azt a játékost, aki az edzők álma, a szorgalma és a céltudatossága tette ennyire sikeressé – mondta Kovács István, aki Benedek Tibor edzőjeként az Újpesttel BEK-et, a Honvéddal pedig Euroligát nyert. A Szolnok szakmai igazgatója szerint szerénysége ellenére Benedek Tibor a vízilabda egyik kivételesen tehetséges egyénisége volt.
jún. 18
12:00
Televízió: Benedek Tibor-emlékműsor az M4 Sporton (She)
Az M4 Sport csütörtökön a 47 éves korában elhunyt Benedek Tiborra emlékezik. A csatorna tájékoztatása szerint délután 14 órától a 2000-es sydneyi olimpiai bajnoki döntőt ismétlik, majd utána a 2013-as világbajnoki finálét tűzik műsorra, melyen Benedek szövetségi kapitány volt. Este 20.45-től emlékműsorral jelentkezik a csatorna.
jún. 18
12:09
Gróf Dávid: Meg sem állunk a BL-csoportkörig! (BorsOnline)
Sorozatban másodszor, összességében pedig 31. alkalommal lett bajnok a Ferencváros focicsapata. A fővárosi zöld-fehérek a következő szezonban a BL-csoportkört célozzák meg.
jún. 18
12:12
Vízilabda: gyertyagyújtás Benedek Tibor emlékére (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség és az UVSE csütörtök este 21 órától nyilvános, gyertyás, csendes megemlékezést tart Benedek Tibor tiszteletére a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt – adta hírül a waterpolo.hu.
jún. 18
12:14
elcsukló hangon jelentette be visszavonulását Szabó Gabriella (She)
Mint beszámoltunk róla, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella csütörtök délelőtt bejelentette visszavonulását. Íme, videón, ahogy Szabó bejelenti: befejezte pályafutását.
jún. 18
12:15
Szívszorító nyilatkozat, ezért volt Benedek Tibor a legjobb (Ripost)
Benedek Tibor gyerekként gerincproblémái miatt kezdett úszni, majd a vízilabdára váltott.
jún. 18
12:17
Orbán Viktor is búcsúzik Benedek Tibortól (Ripost)
A vízilabdázó csütörtök hajnalban súlyos betegséget követően hunyt el.
jún. 18
12:27
Visszavonul Szabó Gabriella, olimpiai bajnok kajakos (444.hu)
A 33 éves sportoló a hazai női kajak-kenu sport egyik legeredményesebb versenyzője volt.
jún. 18
12:30
Férfi kézi BL: szabadkártyát kap a Szeged (She)
A lengyel przegladsportowy.pl információi szerint a Mol-Pick Szeged szabadkártyát kap a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának 2020–2021-es idényében.
jún. 18
12:42
Kemény Dénes: Benedek Tibor nem ismert lehetetlent, mindenki számára irányt mutatott (Infostart)
Kicsit úgy érzem magam, mint amikor a természet rendje felborul és nem a szülők mennek el előbb, hanem a gyermek – mondta az InfoRádiónak a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tiborról a magyar férfi vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya.
jún. 18
12:55
Gyász: csapattársak, barátok, játékosok is búcsúznak Bendek Tibortól (She)
Közösségi oldalaikon is búcsúznak a csütörtökön 47 éves korában elhunyt Benedek Tibortól korábbi csapattársai, játékosai, barátai, tisztelői.
jún. 18
12:57
A Margitszigeten tartanak nyilvános megemlékezést Benedek Tibor emlékére (444.hu)
A Hajós Alfréd uszodánál, este 9 órakor.
jún. 18
13:03
Bundesliga: bemutatták az új idény meccslabdáját (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) hivatalos honlapján mutatta be a Bundesliga és a 2. Bundesliga meccslabdáját az előttünk álló 2020–2021-es idényre. Két szín dominál az új labdán, amelynek a varrása is változott, hogy a játékosok és a nézők is jobban lássák, különösen LED-es világítás esetén. A DERBYSTAR a 2018–2019-es évad óta készíti a Bundesliga mecc
jún. 18
13:09
NB II: ismét Nyíregyházán a Szparival bajnok védő (She)
A labdarúgó NB II-es Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette, megegyezett Jánvári Gáborral.
jún. 18
13:15
Újabb magyar-szerb összecsapást hozott a női kézilabda Eb-sorsolás - nyilatkozattal (Infostart)
A világbajnok Hollandia után Horvátország és Szerbia csapatát kapta csoportellenfélnek a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság csütörtöki, bécsi sorsolásán.
jún. 18
13:18
"Örökké szeretlek" - így búcsúzott a lánya Benedek Tibortól (Ripost)
Ginevra a Facebookon osztotta meg a fájdalmas hírt.
jún. 18
13:21
Két mérkőzéssel és egy emlékműsorral emlékeznek Benedek Tiborra az M4 Sporton (Infostart)
A világ egyik legjobb vízilabdázója előtt két fontos döntőjével tiszteleg a közszolgálati sportcsatorna. Megemlékeznek a szerdán elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kárpáti Györgyről is.
jún. 18
13:21
NB I: akár telt ház is lehet a Fradi–Újpest derbin (She)
A magyar kormány megszüntette a koronavírus-járvány miatti rendkívüli jogrendet, így a hétvégétől a labdarúgó NB I-es mérkőzések korlátozás nélkül megtekinthetőek a helyszínen. A szombati Ferencváros–Újpest  FC derbin akár telt ház is lehet – számolt be róla a fradi.hu.
jún. 18
13:39
Gyász: csapattársak, barátok, játékosok is búcsúznak Benedek Tibortól (She)
Közösségi oldalaikon is búcsúznak a csütörtökön 47 éves korában elhunyt Benedek Tibortól korábbi csapattársai, játékosai, barátai, tisztelői.
jún. 18
13:41
Vízi: Te voltál az egyetlen, akire igazán felnéztem – Sapics, a nagy ellenfél Benedek Tiborról (She)
Alekszandar Sapics, szerb olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó érzelmes levélben köszönt el a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibortól.
jún. 18
13:51
Karácsony Gergely: Benedek Tibor a medencén túli tetteiben is példát mutatott (Infostart)
Részvétét fejezte ki a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor családjának Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.
jún. 18
13:57
Gyász: a La Gazzetta dello Sport is Benedek Tiborra emlékezik (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport a csütörtökön 47 éves korában elhunyt Benedek Tibor teljes pályafutásának részletes bemutatása mellett így búcsúzott:
jún. 18
14:03
Uefa: döntöttek a vb-selejtezőről és az átigazolásokról is (She)
Csütörtökön is ülésezett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága, és újabb fontos kérdésekben született döntés. A nyári átigazolási időszakot meghosszabbítják október 5-ig, a 2022-es világbajnoki selejtezők lebonyolítását is kijelölték.
jún. 18
14:05
Vitorlázás: vitorlabontó ünnepség a piaristáknál (She)
A piarista vitorlástáborok évente csaknem 150 diák sportolását, közösségi nyaralását teszik lehetővé. Ez a tábor sokak számára barátságok születésének alkalma, a közösségépítés helye, ahol az iskolák közötti kapcsolatok szintén épülnek, az egész országot átívelően, miközben természeti kincseinket is felfedezhetik a piarista diákok.
jún. 18
14:09
Este gyertyás megemlékezést tartanak Benedek Tibor emlékére (Infostart)
A Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE csütörtök 21 órától nyilvános, gyertyás, csendes megemlékezést tart a Hajós Alfréd Sportuszoda bejárata előtt Benedek Tibor emlékére.
jún. 18
14:15
Fehérvár: távozik a magyar válogatott játékos (She)
Az idény végén távozik a Mol Fehérvár FC-től Vinícius Paulo – olvasható a klub hivatalos oldalán.
jún. 18
14:21
MLSZ: ismét korlátozás nélkül látogathatók a labdarúgó-mérkőzések (Infostart)
Az országgyűlés döntéseivel összhangban a Magyar Labdarúgó Szövetség visszavonta a hazai futballmérkőzésekre vonatkozó korlátozásokat, biztonsági intézkedéseket melyeket a járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott.
jún. 18
14:21
Kézilabda: Joan Canellas kisebb térdműtéten esett át (She)
A Mol-Pick Szeged világbajnok és Európa-bajnok spanyol átlövője, Joan Canellas a Facebook-oldalára posztolt kép tanúsága szerint műtéten esett át nemrég. A képhez csatolt szöveg szerint a 33 éves kiválóság térdét artroszkópos eljárással takarították ki, amiért köszönetet mondott a beavatkozásért, hiszen – mint írja –: „így továbbra is a legjobb tel
jún. 18
14:21
Szavak helyett: beszédes fotók Benedek Tiborról, a pólósról és a magánemberről (Ripost)
Képgaléria a hajnalban elhunyt háromszoros olimpiai bajnok, legendás vízilabdázóról.
jún. 18
14:23
Ezekkel a műsorokkal emlékezik Benedek Tiborra az M4 Sport (Ripost)
Az M4 Sporton két mérkőzéssel és egy emlékműsorral emlékeznek a legendás pólósra.
jún. 18
14:27
Multisport: újabb három sportág csatlakozott a müncheni Eb-hez (She)
Újabb sportágak csatlakoztak a 2022-es müncheni multisport Európa-bajnoksághoz, amelyen jelen állás szerint összesen kilenc kontinensviadalt rendeznek.
jún. 18
14:33
Faragó Tamás: bárhová megyünk, Benedek Tibor mindig ott lesz az uszodában (Infostart)
Benedek Tibor nemcsak játékosként, hanem edzőként is fantasztikusat alkotott – mondta az InfoRádiónak az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás.
jún. 18
14:45
Sapics: Benedek Tibor volt az egyetlen vízilabdázó, akire igazán felnéztem (Infostart)
Alekszandar Sapics szerb olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó érzelmes levélben köszönt el a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibortól.
jún. 18
14:57
Már semmi akadálya, hogy nézők tömegei árasszák el a magyar lelátókat (444.hu)
Az MLSZ visszavonta a hazai meccsekre vonatkozó korlátozásokat.
jún. 18
15:03
Vízilabda: „Ez a sportág sohasem lesz ugyanolyan Benedek Tibor nélkül” (She)
Alekszandar Sapics érzelemdús levele után újabb szerb klasszis búcsúzott el a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibortól: a Szolnokhoz szerződő Filip Filipovics a Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést.
jún. 18
15:06
Ismét korlátozás nélkül látogathatók a labdarúgó-mérkőzések (Behaviour)
Az MLSZ döntése értelmében a szervező kluboknak mostantól lehetőségük nyílik a lelátók korlátozások nélküli megnyitására.

Keresés