2020. június 13. szombat

jún. 13
14:09
Rögbi: több mint húszezren a stadionban az új-zélandi visszatérésén (She)
Több mint húszezer szurkoló ünnepelte szombaton a helyszínen, hogy három hónap után először ismét nézők előtt rendezhettek rögbimérkőzést Új-Zélandon.
jún. 13
14:09
Teljes változás, már pezsgőzni sem lehet a Forma-1-ben (Ripost)
Új szabályokkal kezdődik július 5-én a Forma-1 idei világbajnoki sorozata.
jún. 13
14:15
Barca: a klub továbbra is inkább kölcsönadná Coutinhót (She)
Az FC Barcelonánál nem tartanak igényt Philippe Coutinho játékára, viszont eladása helyett továbbra is inkább kölcsönbe adnák a brazil válogatott futballistát.
jún. 13
14:27
Velodrom épül Debrecenben (Infostart)
Debrecen pallagi városrészében, a 4-es számú főút mellett, a labdarúgó akadémia szomszédságában épül fel a debreceni velodrom, amelynek leendő helyszínét bemutatta a város polgármestere.
jún. 13
14:27
Atlétika: novemberben tárgyalja Salazar ügyét a CAS (She)
Csak novemberben tárgyalja Alberto Salazar, Mo Farah olimpiai és világbajnok hosszútávfutó korábbi edzőjének fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).
jún. 13
14:51
Nagy kedvezménnyel küldheti el a brazil sztárt a Barcelona (Infostart)
Az FC Barcelonánál nem tartanak igényt Philippe Coutinho játékára, viszont eladása helyett továbbra is inkább kölcsönbe adnák a brazil válogatott futballistát.
jún. 13
15:03
Brescia: folytatódik a balhé Balotelli körül – jogi lépéseket tesz a klub (She)
Folytatódik a balhé Bresciában Mario Balotelli körül: az olasz labdarúgó menedzsere, Mino Raiola azt állította, hogy játékosát nem tesztelték koronavírusra, míg a klub szerint hazudik az ügynök, ezért jogi lépéseket tesz. A támadó közben edzésbe állt – ám nagyon úgy fest, egyedül.
jún. 13
15:12
Áll a bál, pozitív doppingtesztek miatt vesznek el olimpiai érmeket (Ripost)
Több mint 80 újabb doppingügyre derült fény a londoni olimpia kapcsán.
jún. 13
15:14
Érzelmes fotóval üzent Epres Panni (Ripost)
Magával ragadó képet osztott meg a közösségi oldalán a magyar modell.
jún. 13
15:27
F1: korábbi csapattársa szerint Vettel kihagyja a jövő évet (She)
Ahogy az már korábban ismertté vált, Sebastian Vettel az idény végén távozik a Ferraritól, s egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja. A leggyakrabban két forgatókönyvet emlegetnek a német jövő évével kapcsolatban: vagy a Mercedeshez igazol, ahol Lewis Hamiltonnal alkothat „álomcsapatot”, míg a másik szerint az idei idényt követően visszavonul. Koráb
jún. 13
15:29
Topolya: a bajnok ellen is győzelemre játszik a TSC (She)
Néhány óra alatt elfogyott az összes belépő a Topolyai Sport Club és a Crvena zvezda mérkőzésére: a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának meccsét vasárnap 16:30-kor rendezik meg Zentán.
jún. 13
15:31
A Hertha kiállítása után jött a frankfurti henger (She)
Nagy verést kapott otthon a Hertha a Frankfurttól a Bundesliga 31. fordulójában, pedig az első játékrészben még vezetett (1–4). Csakhogy Boyata kiállítása után a vendégek jól játszottak, és biztosan győzték le a berlinieket.
jún. 13
15:33
Sallai egyenlített, a Freiburg 0–2-ről ikszelt Wolfsburgban (She)
Hiába tett szert gyorsan kétgólos előnyre a Freiburg ellen a Wolfsburg, a vendégek az első félidő végén és a második félidő legelején szerzett két találattal kiegyenlítettek, amivel elvitték az egyik pontot a Volkswagen Arénából. A Freiburg magyar játékosa, Sallai Roland szerezte az egyenlítő gólt.
jún. 13
15:36
Vesekő kínozta a két egykori olasz sztárt, Maldinit és Del Pierót (BorsOnline)
Ritka egybeesés: Paolo Maldini és Alessandro del Piero egyaránt kisebb műtéten esett keresztül ugyanazzal a betegséggel.
jún. 13
15:45
Budapesten lehet az első nemzetközi úszóverseny (Infostart)
Már július végén rangos nemzetközi versenyt rendezne a Margitszigeten a Magyar Úszó Szövetség - számolt be az InfoRádióban Wladár Sándor, a szervezet elnöke, aki beszélt az év további hazai megmérettetéseiről is.
jún. 13
15:45
La Liga: az Alavés-kapus elfelejtette a futball szabályait a karantén alatt? (She)
Tény, hosszú volt a szünet, ami után végre visszatért a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga), de annyira talán mégsem, hogy a játékosok elfelejtsék a szabályokat… Mindenesetre a sereghajtó Espanyol Fernando Pacheco banális hibája után magabiztosan begyűjtötte a három bajnoki pontot.
jún. 13
15:57
Csúcsgázsiért bokszolhat Fury és Joshua (Infostart)
Fejenként legalább 100 millió fontos fellépti díjra számíthat Anthony Joshua és Tyson Fury első mérkőzésén, amelyet a két brit nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok 2021 nyarán vív egymással.
jún. 13
16:15
Messi szenzációs, csúcsformában várja a folytatást (Ripost)
Szokás szerint bámulatos mozdulattal villant Lionel Messi a Barcelona labdarúgócsapatának edzésén.
jún. 13
16:45
Kézi: minden idők legnagyobb férfi junior-vb-je jön Budapestre (She)
Jövőre hazai közönség előtt, a férfi U21-es kézilabda-világbajnokságon szerepelhet utolsó nagy tornáján a válogatott, amelyen először vehet részt harminckét csapat.
jún. 13
16:47
Hegyikerékpár: az olimpiai bajnok ismét országútra vált (She)
Miguel Martinez olimpiai bajnok hegyikerékpáros ismét az országúti szakágra vált.
jún. 13
16:51
gyönyörű fejes, Sallai góljával egyenlített a Freiburg (She)
Sallai Roland, a Freiburg magyar légiósa megszerezte idénybeli második találatát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga)! A magyar szélső a Wolfsburg elleni bajnokin használta ki tökéletesen a lehetőséget, mikor felé szállt a labda, és fejjel a kapuba emelt védhetetlenül! Ezzel a találattal lett az eredmény 2–2.
jún. 13
16:57
NB I: Ferencváros–Kisvárda élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 13
17:21
Barca: nincs az a pénz, amiért eladnák a szupertehetséget (She)
Az FC Barcelona mindenképpen megtartja 17 éves szupertehetségét, Ansu Fatit a katalán futballklub utánpótlás-igazgatója szerint.
jún. 13
17:33
Hertha: csókbetegség, véget ért a védő idénye (She)
A Hertha BSC-ben futballozó Maximilian Mittelstädt idénye is véget ért – írja a Bild. A német lap úgy tudja, Pfeiffer-féle mirigylázban (ismertebb nevén: csókbetegség) szenved a 23 éves védő.
jún. 13
17:35
Bundesliga: nagy verést kapott, de még nem esett ki a Paderborn (She)
A német Bundesliga élvonalának 31. fordulójában a sereghajtó Paderborn hazai pályán nagyon simán kikapott a közvetlenül előtte álló Werder Brementől, ám kiesése még nem vált matematikailag biztossá, a Düsseldorf ugyanis odahaza kikapott a második helyen álló Borussia Dortmundtól.
jún. 13
17:37
Rögbi: olimpia helyett az orvosi pályát választja a japán játékos (She)
Inkább orvosi tanulmányaira koncentrál a japán Fukuoka Kenki, ezért nem vesz részt a rögbiválogatottal az egy évvel elhalasztott hazai rendezésű tokiói olimpián.
jún. 13
17:39
Fft: az edzőbuktatás lélektana (She)
A bizalom elvesztése: gyakori szófordulat, amelyet leginkább akkor hallunk, amikor egy vezetőedző küszködik, és nem jönnek az eredmények. Üres klisé vajon, vagy nagyon is valós jelenség? A FourFourTwo utánajárt!
jún. 13
17:51
Ftc: összeállították a határon túli magyarok álomcsapatát (She)
A Ferencváros szurkolói oldala, az ulloi129.hu a trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából összeállította ama ferencvárosi magyar labdarúgók álomcsapatát, akik az 1920-as döntés következtében a határokon túl rekedtek vagy már ott is születtek.
jún. 13
17:57
NB II: bő két év után távozott a Vasastól Domonyai László (She)
Bő két év után távozott a Vasastól Domonyai László, a labdarúgó NB II-ben szereplő klub ügyvezetője. Munkakörét az angyalföldieknél a továbbiakban Nagy Miklós klubigazgató, egyben kisebbségi tulajdonos látja el – számolt be róla a piros-kékek honlapja.
jún. 13
17:59
Fifa: újabb ügyben nyomoznak Joseph Blatter ellen (She)
Újabb ügyben nyomoznak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke ellen hazájában, Svájcban.
jún. 13
18:03
Sallai Roland gólja pontot ért (Infostart)
A Freiburg 2-2-es döntetlen játszott a Wolfsburg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján.
jún. 13
18:09
Atlétika: fogócskának indult, ma az Eb-szintet üldözi Palkovits (She)
Az immáron a 3000 méteres akadályfutásra koncentráló Palkovits István június elején Szerbiában mutatta meg, hogy a szünet alatt nem sokat veszített formájából. A KARC 19 éves hosszútávfutója idén tovább faragna egyéni csúcsaiból.
jún. 13
18:12
Sallai fejesével egyenlített a Freiburg (Behaviour)
A csapat 2-2-es döntetlen játszott a Wolfsburg otthonában.
jún. 13
18:18
Blatter utasítására 1 millió dollárt adott kölcsön a Fifa, amit végül vissza sem kértek (444.hu)
Újabb nyomozás indult a volt sportvezető ellen.
jún. 13
18:21
Csupasport: a húzódzkodás rekorderei és bajnokai (She)
A csupasport.hu kiemelkedő testépítő- és fitneszteljesítményeket bemutató sorozatában ezúttal a húzódzkodás néhány remek bajnokának utánozhatatlan mutatványaiból szemezgetett.
jún. 13
18:21
Ezt látni kell! Sallai Roland volt a hős, pazar góllal villant (Ripost)
Remek gólt szerzett a magyar labdarúgó-válogatott játékosa.
jún. 13
18:23
Psg: Még nem végeztem Európában – Thiago Silva (She)
A napokban gyakorlatilag eldőlt, hogy a Paris Saint-Germain nem tartja meg Thiago Silvát. A brazil labdarúgó a hétvégén posztolt Instagram-interjúban világossá tette: Európában szeretné folytatni a karrierjét.
jún. 13
18:33
Bundesliga: Bayern München–Mönchengladbach élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 31. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Bayern München a negyedik helyen álló Borussia Mönchengladbach csapatát fogadja. Tartsanak velünk, kövessék a találkozó alakulását percről percre a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jún. 13
18:45
NB I: Sigér belőtt labdáját csúnyán beütötte a kisvárdai kapus (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában szerencsés góllal szerzett vezetést a Ferencváros a Kisvárda ellen: a 75. percben Sigér Dávid ment el a jobb oldalon, majd beadása után a vendégek kapusa, Mihai Minca a kapu bal oldalába ütötte a labdát.
jún. 13
18:57
NB I: óriási potya góllal győzte le a Ferencváros a Kisvárdát (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Ferencváros hazai pályán csak nagy nehézségek árán tudott győzni a Kisvárda ellen, köszönhetően a kisvárdai kapus, Mihai Minca ritkán látható potya góljának.
jún. 13
18:57
Ferencváros - Kisvárda 1 - 0 (HírTV)
A címvédő és listavezető Ferencváros 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
jún. 13
18:59
NB II: öten távoznak Ajkáról, a házi gólkirály hosszabbított (She)
Illés Dávid, Köles János, Pavlitzky Balázs, Horváth Péter és Markó Róbert lejáró szerződését nem újítja meg a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka. A házi gólkirály, Nagy Krisztián mellett azonban Kenderes Zoltánnal és Stoiacovici Dáviddal szerződést hosszabbított a klub – számolt be róla a bakonyiak honlapja.
jún. 13
19:01
Nem lett győztese a Dvsc–Puskás Akadémia mérkőzésnek (She)
Fordulatos, izgalmas mérkőzésen a kiesés ellen harcoló Debrecen 2–2-re végzett odahaza a Puskás Akadémiával a labdarúgó NB I 29. fordulójában.
jún. 13
19:03
A Sepsi Osk döntetlent játszott Miriuta László csapatával (She)
A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után szombaton folytatódott a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság is: a Liga 1 alsóházi rájátszásában 3. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Miriuta László edzette Hermannstadttal.
jún. 13
19:15
Potyagóllal győzött a Fradi (Infostart)
A címvédő és listavezető Ferencváros 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában.
jún. 13
19:15
Újabb ügyben nyomoznak Joseph Blatter ellen (Behaviour)
A svájci ügyészség szerint 2010-ben Blatter utasítására a FIFA 1 millió dollárt adott kölcsön Trinidad és Tobago labdarúgó-szövetségének. A kamatmentes kölcsönre nem kötöttek biztosítást, később pedig ajándéknak minősítették.
jún. 13
19:21
megsérült, úgy örült Haaland góljának az edző (She)
Természetesen Lucien Favre, a Borussia Dortmund vezetőedzője is az átlagosnál látványosabban örült Erling Haaland 95. percben szerzett győztes góljának a Fortuna Düsseldorf ellen, ám a 62 éves svájci tréner bele is sérült az ugrálásba. Valószínűleg nincs súlyosabb baja, de minden bizonnyal óvatosabbnak kell lennie a következő néhány napban.
jún. 13
19:27
La Liga: a hajrában szerzett góllal nyert Vigóban a Valladolid (She)
A Villarreal 1–0-ra nyert a Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.
jún. 13
19:29
előbb a kapus, aztán Pavard… – két őrült gól a Bayern meccsén (She)
Nem lehet mondani, hogy unalmas lett volna az első félidő a Bayern München–Borussia Mönchengladbach találkozón a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában. Előbb ugyanis a vendégek kapusa, Yann Sommer hibázott hatalmasat, majd a bajorok francia védője, Benjamin Pavard szerezett egy öngólt!
jún. 13
19:45
La Liga: a hajrában szerzett góllal nyert Vigóban a Villarreal (She)
A Villarreal 1–0-ra nyert a Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés