2020. június 20. szombat

jún. 20
19:21
La Liga: a Bilbao megint megverte otthon a Betist (She)
Az Athletic Bilbao 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Real Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 30. fordulójában szombaton. A mérkőzés egyetlen gólját Inigo Martínez szerezte a hetedik percben, nem akármilyen mozdulattal. A vendégeknél Sergio Canales a hajrában tizenegyest hibázott.
jún. 20
19:23
PL: „Az Arsenal játékosai azt kapták, amit megérdemeltek” (She)
Mint arról mi is beszámoltunk, heves indulatok uralkodtak a szombati Brighton–Arsenal (2–1) mérkőzésen. Az első félidőben Neal Maupay ütközött Bernd Lenóval, az „ágyúsok” kapusa a leérkezéskor súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. A találkozó után Maupay értékelt – nem akarta bántani Lenót, de úgy gondolja, az Arsenal játékosai azt kapták, amit m
jún. 20
19:27
Fft: Urbán Flórián és a tv-székház ostroma (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal utánanézett, mit csinált Urbán Flórián 2006-ban a tv-székház ostrománál.
jún. 20
19:36
„Olyan belső örömöt jelent, amit nehéz szavakba önteni” – Régóta szerelmese a tónak a hosszútávúszó-bajnok Mányoki Attila (Blikk)
Felejthetetlen élménynek, pályafutása egyik legnagyobb sikerének tartja Mányoki Attila (46), hogy 2008-ban első sportolóként, 25 óra 32 perc alatt hosszában átúszta a Balatont.
jún. 20
19:57
Gyász: elhunyt az Európai Atlétikai Szövetség elnöke (She)
Hetvennégy éves korában elhunyt Svein Arne Hansen, az Európai Atlétikai Szövetség (European Athletics) norvég elnöke.
jún. 20
20:09
Meghalt az Európai Atlétikai Szövetség elnöke (Infostart)
A norvég Svein Arne Hansen 74 évet élt, egészségi állapota márciusi agyvérzése óta rossz volt.
jún. 20
20:09
Légiósok: Holman gólpasszt adott, csapata bajnok lett (She)
Holman Dávid gólpasszal vette ki a részét a Slovan Bratislava 3–2-es sikerében a Zilina ellen, így az is biztossá vált, hogy a légiós csapata három fordulóval a vége előtt szlovák bajnoki címet ünnepelhet. Az angol Championship is újraindult, a Bristolban Cityben Nagy Ádám nem volt kerettag.
jún. 20
20:12
Gyász: elhunyt az Európai Atlétikai Szövetség elnöke (Blikk)
Svein Arne Hansen, az európai atlétikai szövetség norvég elnöke 74 éves korában elhunyt. Az elnök egészségi állapota márciusi agyvérzése óta nagyon rossz volt. Halálát a norvég szövetség szombaton közölte.
jún. 20
20:27
irgalmatlanul nagy bombagól a Wolves játékosától (She)
Hatalmas bombagólt szerzett a West Ham United elleni mérkőzésen Pedro Neto, a Wolverhampton Wanderers játékosa. A portugál szélső Matt Doherty lágy beadása után ballal kapásból lőtt – Lukasz Fabianski kapusnak esélye sem volt.
jún. 20
20:33
Ajánló: megmaradhatnak a virtuális futóversenyek? (She)
Míg Zelcsényi Miklós szerint a hagyományos futóversenyek visszatérésekor töredékére esik majd a virtuális események iránt érdeklődők száma, Kocsis Árpád úgy látja, a megszokott rendezvények mellett is lehet jövőjük.
jún. 20
20:39
PL: a Wolves utolérte az ötödik helyen a Manchester Unitedet (She)
Raúl Jiménez fejes és Pedro Neto bombagóljával a Wolverhampton 2–0-ra győzött a West Ham United vendégeként a héten újraindult angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának szombati játéknapján, ezzel pontszámban utolérte a tabellán ötödik Manchester Unitedet.
jún. 20
20:41
MotoGP: Ragaszkodom hozzá, hogy én avathassam fel a pályát (She)
2023-ban hazánkba érkezik a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnye: a 65 milliárd forintból felépülő versenypálya a sportvilág érdeklődésének középpontjába helyezi hazánkat és a kelet-magyarországi térséget. A hajdúnánási sajtótájékoztatón az NSO Tv stábja Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel, Tiba Istvánnal, a térség or
jún. 20
20:43
Ragaszkodom hozzá, hogy én avathassam fel a magyar pályát (She)
.
jún. 20
20:57
Horvát bajnokság: idegenben győzött az NK Osijek (She)
Egy góllal nyert az NK Osijek az Inter Zapresic ellen a horvát labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, ezzel felugrott a tabella második helyére.
jún. 20
20:57
Ilyen még sosem volt: történelmi feladat vár a magyar sport vezetőire (Ripost)
Egy ciklus, de két nyári és egy téli olimpia vár a MOB elnökére és elnökségére. A koronavírus miatt volt a rendhagyó tisztújítás.
jún. 20
20:59
Boli a derbikirály, ismét nyert a Ferencváros! (She)
Az idényben harmadszor is Franck Boli gólja döntötte el a Ferencváros–Újpest derbit, a bajnok saját pályáján, 16 ezer néző előtt gyűjtötte be a három pontot a labdarúgó NB I 31. fordulójában.
jún. 20
21:01
NB I: Vanecek duplájával verte a Puskás Akadémia a Paksot (She)
A hamar előnybe kerülő Puskás Akadémia hazai pályán 3 –1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 31. fordulójában.
jún. 20
21:09
a Kövesd kicsi a rakással ünnepelte győztes gólját (She)
Nem kis örömöt váltott ki a Mezőkövesd játékosaiból és a stáb tagjaiból a Mol Fehérvár elleni győztes gól: a hazaiak több mint egy félidőnyi emberhátrány után a 93. percben szerezték meg a három pontot érő találatot. A matyóföldiek Kuttor Attila vezetésével azonnal ünnepelni indultak, kicsi a rakással ünnepeltek.
jún. 20
21:21
NB I: Vanecek duplájával nyert a Puskás Akadémia a Paks ellen (She)
A hamar előnybe kerülő Puskás Akadémia hazai pályán 3 –1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I 31. fordulójában.
jún. 20
21:21
ÉLŐBEN a derbi: Ferencváros–Újpest (Infostart)
Körülbelül tizenötezer néző előtt játszik egymással a már bajnok Ferencváros és a kiesés ellen küzdő Újpest a Groupama Arénában, az OTP Bank Liga 31. fordulójában,
jún. 20
21:27
Nyert és harcban a bronzért a Puskás Akadémia (Infostart)
A Puskás Akadémia tartja a lépést a bronzéremért vívott harcban a Mezőkövesddel. A kövesdiek nyertek, majd a felcsútiak is nyertek, mégpedig 3-1-re a Paks ellen.
jún. 20
21:39
Serie A: 103 nap után öt góllal folytatódott az olasz bajnokság (She)
Szombat este döntetlennel folytatódott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A): a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követő első, nézők nélkül lejátszott mérkőzésen a Torino hazai pályán 1–1-re végzett a Parmával. A késő esti meccsen a Hellas Verona 2–1-re megverte a Cagliarit.
jún. 20
21:48
Vége a karanténbeli punnyadásnak: fekvőtámaszos kihívást indított a Mozgástér Mozgalom (Blikk)
Süteménnyel és kolbászos szendviccsel tömte magát a karantén alatt a 2012-es brit X-Factor győztese, James Arthur, aki a vírusveszély alatt 108 kilóra hízott. Gyarapodott Janza Kata színésznő is, akinek plusz öt kilót jelentett például az este tízkor felfalt otthon készült lángos. Rengeteg felnőtt nőtte ki a ruhatárát világszerte a korona vírus mia
jún. 20
21:51
Ráadásban szerzett góllal nyert a Mezőkövesd, kikapott a Paks (Behaviour)
A Puskás Akadémia hazai pályán 3-1-re legyőzte a kiesés elől menekülő Paksot.
jún. 20
21:53
Meghalt az Európai Atlétikai Szövetség elnöke (Behaviour)
Svein Arne Hansen hetvennégy éves korában hunyt el.
jún. 20
22:33
Ukrajna: hőssé vált a fiatal csereember, bajnok a Sahtar (She)
A Sahtar Doneck 3–2-re legyőzte pályaválasztóként az Olekszandriját szombat este, és ezzel eldőlt, hogy a hátralévő öt fordulótól függetlenül sorozatban negyedszer is megnyeri az ukrán labdarúgó-bajnokságot.
jún. 20
22:35
így ünnepelte az FTC-tábor a BL-be jutó női labdarúgókat (She)
A Ferencváros–Újpest férfi NB I-es rangadó előtt – amely a zöld-fehérek 1–0-s sikerét hozta – a hazai szurkolók a Groupama Arénában a női labdarúgóikat köszöntötték, akik az MTK csütörtöki legyőzésével (2–1) kiharcolták a Bajnokok Ligája selejtezőjében való újbóli szereplés jogát. A hölgyek körbesétáltak a pályán, és amikor a Fradi-tábor elé értek,
jún. 20
22:51
Vasárnapi sportműsor: NB I, topligák, liverpooli derbi (She)
A hét utolsó napjára két meccs maradt a labdarúgó NB I 31. fordulójából: a Kisvárda Kaposvárra, a DVTK Debrecenbe látogat. Az angol Premier League-ben a Chelsea az Aston Villa ellen tér vissza, a Liverpool a városi rivális Evertonnal mérkőzik meg. Az olasz Serie A-ban pályán az Atalanta és az Inter, a La Ligában a Real Madridot láthatjuk.
jún. 20
22:57
PL: tovább szárnyal a Palace, megelőzte a tabellán az Arsenalt (She)
A Crystal Palace 2–0-ra nyert az AFC Bournemouth vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
jún. 20
23:03
Így emlékeztek meg Kárpáti Györgyről és Benedek Tiborról az FTC-Újpest rangadón (Ripost)
Gyászszünettel indult a focirangadó. A napokban elhunyt vízilabdázó legendák ezer szállal kötődtek a két klubhoz.
jún. 20
23:09
NB I: ismét Boli-góllal nyerte meg a derbit a Ferencváros! (She)
Az idényben harmadszor is Franck Boli gólja döntötte el a Ferencváros–Újpest derbit, a bajnok saját pályáján, 16 ezer néző előtt gyűjtötte be a három pontot a labdarúgó NB I 31. fordulójában.
jún. 20
23:09
A bajnok Ferencváros ismét legyőzte az Újpestet (HírTV)
A zöld-fehérek ebben az idényben harmadszor nyertek 1-0-ra ősi riválisuk ellen, mindannyiszor az elefántcsontparti Boli találatával.

Keresés