2020. július 13. hétfő

júl. 13
11:26
Mlsz: a La Liga is a hazai szövetséghez fordult tanácsért (She)
A helyszíni menedzserek munkája is kellett ahhoz, hogy az OTP Bank Liga zökkenőmentesen érjen véget – a magyar módi jelentős nemzetközi érdeklődést váltott ki.
júl. 13
11:28
F1: rendhagyó lesz a Himnusz a Magyar Nagydíj előtt (She)
A hétvégén rendezik a Formula–1-es Magyar Nagydíjat, s ahogy az első két verseny helyszínén, a Red Bull Ringen, úgy a Hungaroringen sem lehetnek nézők a koronavírus-járvány miatt. A Magyar Nagydíj szervezői azonban így is igyekeznek emlékezetessé tenni a verseny körítését, s ehhez a szokásoktól eltérően egy helyett négy művész adja majd elő a futam
júl. 13
11:30
Férfi kézi: megvan a Veszprém felkészülési programja (She)
Hétfőn megkezdi a felkészülést a 2020–2021-es idényre a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely ezúttal nem utazik edzőtáborba, végig Veszprémben marad – adta hírül a klub hivatalos oldala.
júl. 13
11:30
Tokió 2020: továbbra is reménykednek a rendezésben (She)
Koike Juriko, Tokió kormányzója továbbra is reménykedik abban, hogy az olimpia jövőre a világméretű egység és a koronavírus legyőzésének szimbóluma lehet, noha a japán főváros is változatlanul harcol a járvánnyal.
júl. 13
11:39
Bach: a NOB számára az olimpia törlése egyszerűbb lett volna, mint a halasztás (Infostart)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint az általa irányított szervezet számára a halasztásnál egyszerűbb megoldás lett volna törölni a 2020-as, tokiói olimpiát.
júl. 13
11:48
MotoGP: felpörgött a pilótapiac, Cal Crutchlow állás nélkül (She)
Valentino Rossi jövője kapcsán továbbra is várnunk kell a hivatalos bejelentésre, de úgy tűnik, addig sem maradunk átigazolási hírek nélkül. Reggel óta sorra jönnek a közlemények a csapatoktól, gyáraktól.
júl. 13
11:54
MotoGP: felpörgött a piac, Cal Crutchlow állás nélkül (She)
Valentino Rossi jövője kapcsán továbbra is várnunk kell a hivatalos bejelentésre, de úgy tűnik, addig sem maradunk átigazolási hírek nélkül. Reggel óta sorra jönnek a közlemények a csapatoktól, gyáraktól.
júl. 13
11:54
Mégis indulhat a Bajnokok Ligájában a Manchester City (Eurosport)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) visszavonta a Manchester City eltiltását, így a tavalyi angol bajnok ott lehet a jövőben is az európai kupaporondon.
júl. 13
12:18
„Ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam” – Lovassy Krisztián olimpikon a balatonfelvidéki versenyről (444.hu)
A versenyző beszélt arról is, hogy külföldi versenyeken se nagyon látott még ekkora bukást, és hogy előre szóltak nekik, hogy a lejtő szinte életveszély.
júl. 13
12:24
Vízi: bajban a rekordbajnok, a Szolnok jól járhat (She)
A görög rekordbajnok Olympiakosz férfi vízilabdacsapatától sorra távoznak a játékosok, az anyagi gondok miatt egyre távolabb kerül a Bajnokok Ligája-szereplés.
júl. 13
12:33
Szoboszlai megkapta az ajánlatot a Milantól (Infostart)
A hétfő reggel megjelent TuttoSport szerint továbbra is Szoboszlai Dominik a Milan első számú célpontja az átigazolási piacon. Az olasz klub – a lap szerint – már megtette az ajánlatát, öt évre szóló szerződést kínál évi nettó másfél millió eurós fizetéssel és prémiumokkal.
júl. 13
12:36
Gyász: elhunyt az Ajax háromszoros BEK-győztes jobbhátvédje (She)
Egy áprilisban elszenvedett súlyos agyvérzés után 75 éves korában elhunyt Wim Suurbier, az Ajax hétszeres holland bajnok, háromszoros BEK-győztes csapatának jobbhátvédje – számolt be róla az amszterdami klub hivatalos honlapja vasárnap.
júl. 13
12:38
Kilencven éve kezdődött el a Fifa első világbajnoksága (She)
Jó ötletnek tűnt, amivel a NOB-nak is oda lehetett dörgölni egyet, aztán sokkal több lett belőle. Az 1904-ben hét európai tagszövetséggel alapított Nemzetközi Labdarúgó-szövetség éppen kilencven éve rendezte meg az első labdarúgó-világbajnokságot, pontosabban a saját világkupáját – 1930-ban Uruguayban.
júl. 13
12:39
Megszületett a döntés a BL-ben, erre vártak a fociszurkolók (Ripost)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) visszavonta a Manchester City eltiltását, így a tavalyi angol bajnok ott lehet a jövőben is az európai kupaporondon.
júl. 13
12:45
Lovassy Krisztián a tótvázsonyi bukásról: ennyi vérző embert kerékpárversenyen még nem láttam (Infostart)
A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak, amely egy amatőr országúti kerékpárversenyen történt Tótvázsony és Balatonszőlős között.
júl. 13
12:48
Birkózás: Nenad Lalovics az egyetlen elnökjelölt az Uww élére (She)
Nenad Lalovics, a Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) vezetője lesz az egyetlen jelölt a szervezet szeptemberi elnökválasztásán.
júl. 13
13:00
Tsitsipas nem tudta megragadni Zeusz trófeáját, Berrettini nyerte az UTS első kiírását (Eurosport)
Hirtelen halál döntött a két játékos között.
júl. 13
13:09
Hasba lőtték a Tottenham sztárjának öccsét – nem tudták megmenteni (Infostart)
Több francia és angol lap beszámolója szerint a kora reggeli órákban meggyilkolták a Tottenham Hotspur elefántcsontparti válogatott, BL-döntős jobbhátvédjének, Serge Aurier-nek az öccsét.
júl. 13
13:12
Az ex-bayernes német legenda szerint Sanénak lesz még hova fejlődnie a bajorok mezében (Eurosport)
A pályája csúcsát nem a bajoroknál töltő Lukas Podolski szerint honfitársa jó környezetbe és jó edző keze alá kerül.
júl. 13
13:18
NB II: először játszhat egy csapatban Priskin Tamás és testvére (She)
A labdarúgó NB II-re készülő ETO FC Győr a hivatalos honlapján bejelentette, szerződtette Vankó Imrét, aki a tavasszal a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosa volt.
júl. 13
13:24
NB II: új csapatbuszt kapott az újonc Deac (She)
A labdarúgó NB II egyik újonca, a DEAC hivatalos honlapján tudatta, hogy új csapatbuszt vásárolt. A debreceni klub hozzátette: taoforrásból szerezte be a járművet, amelyet a kosárlabda- és a futballcsapat is használ majd más szakosztályok mellett, annak időbeosztásától függően.
júl. 13
13:39
Meggyilkolták a Tottenham Hotspur focistájának testvérét (Behaviour)
A 26 éves Christopher Aurier-t Toulouse városában, egy éjszakai szórakozóhely előtt lőtték le.
júl. 13
13:42
Dvtk: a Mezőkövesd korábbi csatára aláírt (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, szerződtette Sztefan Drazsicsot, a korábban a Mezőkövesdben is szereplő szerb támadót.
júl. 13
13:42
Gyász, agyvérzése után elhunyt a legendás labdarúgó (Ripost)
Wim Suurbier kulcsfigurája volt az Ajaxnak és a holland válogatottnak a hetvenes években.
júl. 13
13:48
F1: a Racing Point szerint információhiányon alapul az óvás (She)
Amint arról vasárnap este beszámoltunk, a Stájer Nagydíj után a Renault hivatalos óvást jelentett be a Racing Point autója miatt, mert szerintük a rózsaszínű autók és a Mercedes tavalyi autója között túl sok a hasonlóság. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) az óvást megalapozottnak találta, befogadta, további vizsgálatokig lefoglalta a Racing Po
júl. 13
14:00
US Open: Thiem szerint hamarosan újabb bejelentés jön (She)
A férfi teniszezők világranglistáján harmadik Dominic Thiem szerint a következő napokban vagy hetekben újabb döntést jelentenek majd be a New York-i US Opennel kapcsolatban.
júl. 13
14:00
Lovassy Krisztián: "Ennyi vérző embert kerékpárversenyen még nem láttam" (Eurosport)
A londoni olimpikon Lovassy Krisztián is szenvedő alanya volt annak a vasárnapi tömeges bukásnak
júl. 13
14:02
Wiggins: "Én győztem meg Brailsfordot, hogy ne dobja ki Froome-ot" (Eurosport)
Wiggins elmondása szerint Froome nélküle aligha maradt volna a Sky versenyzője.
júl. 13
14:30
Női röpi: klasszis pontgyáros a Diamant csapatában (She)
Nemzetközi szinten is jegyzett ütővel lett teljes az 1. MCM-Diamant Kaposvár extraligás női röplabdacsapatának kerete. Szasa Nedeljkovics vezetőedző együttesében folytatja pályafutását a 30 esztendős Adela Helics, aki korábban Lengyelországban és Franciaországban is kiemelkedő sikereket ért el. A 185 centi magas, klasszis játékos korábban a
júl. 13
14:36
Videó a balatonfelvidéki bicikliversenyen történt tömeges bukásról (444.hu)
Az egyik versenyző töltötte fel a Youtube-ra a felvételt, amin látható, ahogy egymásba rohannak a kerékpárosok, majd az úttesten állva kiabálnak.
júl. 13
14:36
Tízmillió fontot oszt szét a wimbledoni torna szervezőbizottsága a verseny feltételezett résztvevői között (Eurosport)
Az All England Lawn Tennis Club gesztusa összesen 620 játékost juttat bevételhez a vírus által uralt versenymentes időszakban.
júl. 13
14:45
Megúszta a Manchester City, indulhat a BL-ben (Behaviour)
Helyt adott a Nemzetközi Sportdöntőbíróság
júl. 13
14:54
Thiem szerint hamarosan újabb döntés jön a US Openről (Eurosport)
A férfi teniszezők világranglistáján harmadik Dominic Thiem szerint a következő napokban vagy hetekben újabb döntést jelentenek majd be a New York-i US Opennel kapcsolatban.
júl. 13
15:00
Az aszfalt királyai, Creed, Karate kölyök – íme, a 100 legjobb sportfilm (8.) (She)
Sok hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt legfeljebb takaréklángon éghet a sportélet. A járvány egy időre otthonainkba kényszerített minket, sok bajnokságot befejezettnek nyilvánítottak, még többet elhalasztottak. A The Athleticnél gondoltak egyet, majd kikérték több mint 120 munkatárs véleményét a legjobbnak vélt sport tematikájú filmekről. S
júl. 13
15:06
Svédország: két óriási műesést is benézett a bíró egy meccsen (She)
Vasárnap a svéd bajnokság 7. fordulójában a Djurgarden látogatott az IFK Göteborg otthonába, és 2–1-re nyert, ami idehaza talán nem is tartana számot komoly érdeklődésre, ám a mérkőzésen történt egy-két érdekes jelenet, amelyek alapján talán nem túlzáűs kijelenteni, Kasper Sjöberg játékvezető nem fogott ki túl jó napot.
júl. 13
15:06
Száműzik a „rézbőrű" klubnevet az NFL-bajnokságból (BorsOnline)
Megváltoztatják a Washington Redskins csapatnevét.
júl. 13
15:08
Heti program: jön a La Liga végjátéka, F1 a Hungaroringen! (She)
Az angol futball szerelmesei bizonyára várják az előttünk álló hetet, ugyanis mindennap élvezhetik a Premier League küzdelmeit. Szerdán egy rangadó is vár ránk, az Arsenal a Liverpoolt fogadja. Csütörtökön jön a La Liga 37. fordulója, az összes mérkőzést egy időben rendezik meg – a Real Madrid bajnoki címet is ünnepelhet a Villarreal elleni meccs u
júl. 13
15:12
Kézisek kézise: Varga István, a harmadik helyezett (She)
A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetésén elérkeztünk a dobogóhoz. Amelynek harmadik fokán Varga István áll.
júl. 13
15:24
10 jelenet, amikor váratlanul a nézők kerültek a középpontba (Eurosport)
Mert van, amikor a nézők ellopják a show-t a játékosok elől.
júl. 13
15:36
Svájc: karanténban a profik, második csapatával áll ki az FC Zürich (She)
A svájci élvonalbeli bajnokságban szereplő FC Zürich hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő fordulókban a klub második számú, harmadosztályban szereplő csapatával fog kiállni, miután hat pozitív koronavírusos esetet találtak az első csapatnál szereplő játékosok és a szakmai stáb tagjai között.
júl. 13
15:54
Elege lett a hazudozásból a Tyson Fury doppingügyébe keveredett állattenyésztőnek (BorsOnline)
Lassan öt éve, hogy Tyson Fury és unokaöccse, Hughie Fury doppingváddal szembesült. Nandrolont találtak a szervezetükben, amit akkor a vaddisznóhúsra fogtak. A hús beszállítójának azonban most végleg elege lett.
júl. 13
16:06
Fft: azok a 2000-es évek! A BL-győztes Pooltól Fehér Miklósig (She)
Joggal tekintenek termékeny idényként a Liverpoolnál arra az évadra, amelyik elhozta az első modern BL-trófeát. Pedig a helyzet az, hogy korántsem beszélhetünk könnyű menetről.
júl. 13
16:12
Elhunyt az  Ajax legendás jobbhátvédje (Eurosport)
Hetvenöt éves korában elhunyt Wim Suurbier, a 70-es évek meghatározó futballcsapata, az Ajax Amsterdam jobbhátvédje.
júl. 13
16:18
Nfl: hatott a nyomás – nevet változtat a Washington Redskins (She)
Szponzorai és az NFL hosszas unszolására Daniel Snyder, a Washington Redskins tulajdonosa hétfőn közölte, megváltoztatja a csapat elnevezését.
júl. 13
16:30
Videón a hatalmas tömegbukás a balatonfelvidéki kerékpárversenyen (SzMo)
Az egyik versenyző szerint szervezési hibák sora vezetett a komoly balesethez.
júl. 13
16:36
Férfi kézi: „Ontottuk a magyar válogatott játékosokat a sportágnak” (She)
Máig rendkívül büszke dunaújvárosi tevékenységére Kolics János, aki játékosként az első NB I-be jutást, edzőként a klub első élvonalbeli bajnoki érmeit ünnepelte a Dunaferrnél.
júl. 13
16:48
PL: Lampard egy percig sem számolt azzal, hogy megbüntethetik a Cityt (She)
Frank Lampard, a bajnoki rivális Chelsea menedzsere is reagált a hírre, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság helyt adott a Manchester City fellebbezésének, így az Európai Labdarúgó-szövetség korábbi eltiltása nem léphet érvénybe. Mindez azt jelenti, hogy továbbra is csak a labdarúgó Premier League első négy helyén végző csapat vehet részt a Bajnokok
júl. 13
16:54
F1: Norris felébredt a futam végén; jön a trófeát átadó robotok versenye? (She)
Lewis Hamilton győzelmével ért véget múlt vasárnap a Stájer Nagydíj, miután a Mercedes versenyzője az első helyről indulva, magabiztosan vezetve szerezte meg a Mercedes idei második győzelmét. A hétvége azonban sok más szempontból is emlékezetes maradhat – íme, az F1-legek a Stájer GP-ről!
júl. 13
17:00
A Sepsi Osk két góllal legyőzte a sereghajtó Chindiát (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának 9. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán közel egy órát emberelőnyben játszva 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Chindia Targovistét.
júl. 13
17:02
Jégkorong: NHL-ben is dolgozó vezetőedzőt nevezett ki a Dvtk (She)
A kanadai Dave Allison veszi át a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapat irányítását – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.

Keresés