2020. szeptember 11. péntek

szept. 11
11:06
Női kézi BL: az EHF-nél a Győr a favorit, a Fradi a top 5-ben (She)
Szombaton kezdetét veszi a női kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idénye. Az európai szövetség ennek apropóján elkészítette az első erősorrendjét, amelyben nem meglepő módon a címvédő Győri Audi ETO áll az első helyen.
szept. 11
11:12
Visszatér a foci a tévébe, kezdődik a Toszkán Nagydíj - élő sportközvetítések (Infostart)
A Ferencváros nem járult hozzá a Paks kéréséhez, hogy utóbbi fertőzött játékosai miatt elhalasszák a mérkőzést, így egyetlen NB I-es focimeccset mégis láthat ma a közönség. Német, francia és angol foci látható még a képernyőkön. Felbőgnek a motorok Mugellóban és San Marinóban, tekernek a Touron. Lesz még tenisz és ökölvívás is.
szept. 11
11:15
Szombaton indul az M4 Sport+, hangolja magát és tévéjét az új HD-csatornára! (BorsOnline)
Hétvégén 14 órakor elindul a közmédia új sportcsatornája, az M4 Sport+, amely a Du
szept. 11
11:18
MotoGP: Pol Espargaró sok panaszra számít a pálya miatt Misanóban (She)
A teljes mezőny nagy várakozásokkal tekintett az újraaszfaltozott misanói Marco Simoncelli-pályára, de a KTM-es szerint lesznek majd meglepetések az első edzésnap után, Pol Espargaró szerint a mezőnynek fogalma sincs, hogy mi vár rájuk.
szept. 11
11:24
Női kézi BL: exgyőri edző irányítja a Rosztov-Dont az Ftc ellen (She)
A Rosztov-Don női kézilabdacsapatának élén Ambros Martínt váltó Per Johansson egyelőre nem tudott csatlakozni az új klubjához, ezért az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Hlavaty Tamás irányítja majd az orosz együttest.
szept. 11
11:36
Paralimpia: Soha nem voltam még ennyire motivált – Illés Fanni (She)
Saját bevallása szerint soha nem volt még annyira motivált, mint most Illés Fanni világbajnok és Európa-bajnok paraúszó, aki vállműtétje után a napokban kezdte újra az edzéseket.
szept. 11
11:42
Kajak-kenu: „A hecc kedvéért, a magam szórakoztatására” (She)
Olimpiai álmai már nincsenek, de szórakozásból még versenyezne Peking olimpiai bajnoka, Vajda Attila, aki Dunaújvárosban nemcsak tanít, tanul is – a női vízilabdázóktól.
szept. 11
11:48
Messi visszatérhet a válogatottal a pályára (Infostart)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) szerint Lionel Messi eltiltása elévült, így a Barcelona sztárja pályára léphet a válogatott első világbajnoki selejtezőmérkőzésén, október 8-án, Ecuador ellen.
szept. 11
12:00
Kosárlabda: a karantén végénél járnak a szegediek (She)
Egyikük pozitív koronavírustesztje miatt egy hete karanténban vannak a Szedeák játékosai, valamint a szakmai stáb, de Szrecsko Szekulovics edző reméli, rövidesen visszatérhetnek a munkához.
szept. 11
12:06
Argentína: Messinek a koronavírus miatt nem kell letöltenie az eltiltását (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) szerint Lionel Messi eltiltása elévült, így az FC  Barcelona sztárja pályára léphet a válogatott első világbajnoki selejtezőmérkőzésén, október 8-án, Ecuador ellen.
szept. 11
12:12
Könyv – Kétezren nézték meg a Fradi-meccs után a koalíciós pártok mérkőzését (She)
.
szept. 11
12:12
Ezek voltak a US Open 11.napjának legelképesztőbb pontjai (Eurosport)
.
szept. 11
12:14
Könyv: kétezren nézték meg a Fradi-meccs után a koalíciós pártok mérkőzését (She)
A Molnár C. Pál Múzeumban mutatták be kollégánk, Csillag Péter Kapufák és kényszerítők című kötetét, amely a labdarúgás és a XX. századi magyar történelem viszonyát boncolgatja. A számos érdekes történet közül néhányból egy-egy részlet videónkból is kiderül, miközben a szerző beszél a túlzás nélkül hiánypótlónak számító könyvéről.
szept. 11
12:18
Ftc: dokumentumfilm készül az 1995-ös BL-részvételről (She)
Vasárnap délelőtt mutatják be a Groupama Aréna sajtótermében azt a dokumentumfilmet, amely a Ferencváros labdarúgócsapatának 25 évvel ezelőtti Bajnokok Ligája-szereplését dolgozza fel.
szept. 11
12:36
F1: Valtteri Bottas kezdett a legjobban Mugellóban (She)
Valtteri Bottas bizonyult a leggyorsabbnak a Toszkán Nagydíj első szabadedzésén. Mögötte Max Verstappen (Red Bull) és Charles Leclerc (Ferrari) végzett, majd Lewis Hamilton következett a másik a Mercerdesszel a negyedik pozícióban. Sebastian Vettel a 13. helyen zárta a Ferrari 1000. nagydíjának nyitó tréningjét.
szept. 11
12:51
Hamarabb lett vb-győztes, mint magyar bajnok a fiatal sportoló (Ripost)
Idén először rendezték meg a teqball országos bajnokságot Magyarországon.
szept. 11
12:54
Indul a harc a Liverpool trónjáért (Eurosport)
A szokásosnál rövidebb pihenő után szombaton megkezdődik az angol labdarúgó-bajnokság 2020/21-es idénye, amelyben az FC Liverpool célja, hogy 1984 óta először megvédje címét.
szept. 11
13:00
10+1 top igazolás a női BL-ben (Eurosport)
A női kézilabda Bajnokok Ligája rajtja előtt összeállítottunk egy tíz plusz egyes listát arról, melyek az idei nyár legizgalmasabb igazolásai.
szept. 11
13:24
Gyönyörű „cowgirl”! Jakabos Zsuzsanna ismét modellt állt (She)
Jakabos Zsuzsannáról eddig is tudtuk, hogy jól érzi magát a kamerák előtt, ezt pedig most egy újabb fotósorozattal bizonyította: az Európa-bajnok magyar úszó ezúttal „cowgirlként” állt modellt.
szept. 11
13:27
Bottas volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Behaviour)
Max Verstappen másodikként, míg Charles Leclerc harmadikként zárt.
szept. 11
13:30
Valtteri Bottas egy hajszálnyival előzte Max Verstappent (Infostart)
A Mercedes finn versenyzője volt a leggyorsabb a Mugellóban zajló Forma-1-es Toszkán Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
szept. 11
13:36
F1: A Racing Point már nyert volna Vettellel (She)
A Sebastian Vettel jövőjével kapcsolatos találgatások az egész eddigi idényt végigkísérték, a Toszkán Nagydíj előtt azonban biztossá vált, a német marad az F1-ben. A korábbi Formula–1-es versenyző, Gerhard Berger úgy véli, az Aston Martinnal történő együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző lesz, sőt, szerinte a csapat már idén is nyert vo
szept. 11
13:54
Otthon 54 meccse veretlen Fradi, tartalékos Paks: csak egyes lehet a vége? (She)
A válogatott szünet után a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I: a kör a Ferencváros Paks elleni mérkőzésével indul és az MTK–ZTE találkozóval zárul. A két megnyert mérkőzésével listavezető Puskás Akadémia a második helyen álló Mol Fehérvár FC-hez látogat.
szept. 11
13:56
Női kézi: a szövetségnél megdöbbentek, fegyelmi indul a Békéscsabával szemben (She)
Mint beszámoltunk róla, nem tudták lejátszani a Győri ETO és a Békéscsaba mérkőzését a női kézilabda NB I-ben, miután a vendégek egyik játékosánál koronavírus-gyanú merült fel. A történtekkel kapcsolatban Novák András, az MKSZ operatív igazgatója nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
szept. 11
14:12
Eb 2024: a hamburgi Elbai Filharmóniában lesz a sorsolás (She)
A hamburgi koncerthelyszínen, az Elbai Filharmóniában rendezik a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolását.
szept. 11
14:14
Női kézi: komoly büntetés a Dvsc-nél a két váratlan vereség után (She)
A DVSC Kézilabda Kft. vezetősége a női csapat első két bajnoki fordulóban nyújtott teljesítménye után a játékosokat és a szakmai stáb tagjait is egyhavi munkabérüknek megfelelő összegű pénzbüntetéssel sújtotta.
szept. 11
14:18
A világbajnoki bronzérmes úszó is Shane Tusupnál folytatja (Eurosport)
A háromszoros olimpiai bajnok edző, Shane Tusup irányítása alatt készül a tokiói olimpiára Holoda Péter.
szept. 11
14:24
Sí: a szövetség új elnöke, Fürstner József nem akar boszorkányüldözést (She)
A Magyar Síszövetség pénteki küldöttgyűlése nyílt, egyhangú szavazással választotta meg elnökének a korábbi válogatott sízőt, Fürstner Józsefet.
szept. 11
14:24
Ötmilliárdot szántak rá, 12,7 milliárdnál jár a Bozsik Stadion felépítése (444.hu)
Péntek reggelre közel egymilliárddal drágult a kispesti aréna kivitelezési költsége.
szept. 11
14:26
NB II: a Gyirmót és a Kaposvár is az utánpótlásából erősített (She)
Somogyi-Bakos Bence a Gyirmót utánpótlásából, a Gyirmót SE-ből került fel a gyirmótiak felnőttcsapatába, míg Szederkényi Ádám a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiáról csatlakozott a Kaposvár felnőtt együtteséhez.
szept. 11
14:30
Női Kézilabda Bajnokok Ligája, 2020–2021 (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének adatbankja.
szept. 11
14:42
Mlsz: „Az előző idényben negyven nagy játékvezetői hiba történt” (She)
Terjedelmes interjút adott Hanacsek Attila és Puhl Sándor, az MLSZ játékvezetői bizottságának vezetői a csakfoci.hu-nak. A két korábbi nemzetközi bíró többek között beszélt a játékvezetők tévedéseiről és ellenőrzéséről, Kuttor Attila kifakadásáról és az új bírói felfogásról is.
szept. 11
14:48
Németország: Matthäus gratulált a 75 éves Franz Beckenbauernek (She)
Hetvenöt éves lett minden idők egyik legjobb német labdarúgója, Franz Beckenbauer. A Császárnak becézett korábbi játékost Lothar Matthäus is felköszöntötte a közösségi média oldalain.
szept. 11
14:50
Norris összetörte a McLarent, a két Mercedes az élen (She)
Továbbra is a Mercedes a leggyorsabb Mugellóban. A Toszkán Nagydíj második szabadedzését is Valtteri Bottas zárta az élen, a finn versenyzőt csapattársa, Lewis Hamilton követte. A Mercedes párosa mögött a Red Bull pilótái végeztek Max Verstappen, Alexander Albon sorrendben. A gyakorlást kétszer kellett félbeszakítani: először azután, hogy Lando
szept. 11
14:57
Újabb magyar sportoló csatlakozott Shane Tusup csapatához (Ripost)
A világbajnoki bronzérmes Holoda Péter az amerikai trénerrel készül tovább.
szept. 11
15:03
Sampras szerint túl hamar jött a 30 éve elért US Open-győzelme, élete első Grand Slam-sikere (Eurosport)
Pete Sampras Tim Henmannel beszélgetve idézte fel az 1990-es US Openen aratott sikerét.
szept. 11
15:18
amikor tíz évvel ezelőtt az Újpest hatot vágott a Ferencvárosnak (She)
Napra pontosan egy évtizeddel ezelőtt, 2010. szeptember 11-én rendezték meg a 6–0-s végeredménnyel záruló Újpest–Ferencváros mérkőzést a labdarúgó NB I-ben. A fővárosi derbik történetének egyik legemlékezetesebb mérkőzésén minden összejött az Újpestnek – a lila-fehérek kivégezték ősi riválisukat.
szept. 11
15:20
Gyász: súlyos betegség után elhunyt egy korábbi NB I-es futballista (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után, 63 éves korában és nagy nélkülözésben halt meg Gőgitz József, aki a nyolcvanas években a szegedi SZEOL AK futballcsapatának tagja volt, de szerepelt többek között a szentendrei Kossuth Lajos KFSE NB II-es csapatában is – számolt be róla az Origo.
szept. 11
15:33
Bottas volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Eurosport)
.
szept. 11
15:42
Cfr: magyaroknak akarják eladni a kolozsvári klubot? (She)
Magyaroknak szeretné eladni a legutóbbi három román bajnokságot megnyerő CFR-t a kolozsvári labdarúgóklub tulajdonosa, Ioan Varga – állítja a Prosport romániai sportportál.
szept. 11
16:00
Fft: BL-t nyerni mentem Dortmundba! – Paulo Sousa (She)
A FourFourTwo magazin 2012-ben készített interjút az akkor a Videotont edző Paulo Sousával, akinek az olvasók kérdéseit tették fel. Lett volna magyar szövetségi kapitány? Van-e bármi, amit megbánt fehérvári edzősége alatt? A Juvéval vagy a Dortmunddal volt-e nagyobb tett BL-t nyerni? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a játékosként kétszeres BL-g
szept. 11
16:00
Nem semmi! Komoly pénzbüntetést kaptak az NB I-es csapat játékosai a rossz rajt után (Ripost)
A Debrecen két váratlan vereséggel nyitott a női kézilabda NB I-ben.
szept. 11
16:02
Topolya: nehéz mérkőzéssel hangolnak az Európa-ligára (She)
A visszavágás, valamint az Európa-liga-találkozó előtti sikeres főpróba is motiválja a Topolyai Sport Club labdarúgóit a szerb Szuperliga szombati mérkőzésén, amelyet 17 órai kezdettel rendeznek meg a zentai Városi Stadionban.
szept. 11
16:09
Megsérült a Barca szupertinije (Eurosport)
Anssumane Fati csípősérülést szenvedett a péntek délelőtti edzésen.
szept. 11
16:12
Barcelona: Ansu Fati lemarad Koeman első meccséről (She)
Ansu Fati, az FC Barcelona labdarúgócsapatának fiatal támadója csípősérülést szenvedett a péntek délelőtti edzésen.
szept. 11
16:36
Dac: „Folytatni a jó sorozatot” – a mumus jön Kalmáréknak (She)
Kéthetes szünet után a Dunaszerdahely a legkellemetlenebb ellenfelét fogadja a szlovák labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga): szombat este a rózsahegyi csapat lesz a DAC vendége.
szept. 11
16:38
F1: Bottas maradt az élen, kétszer lengett a piros zászló a 2. edzésen (She)
Továbbra is a Mercedes a leggyorsabb Mugellóban. A Toszkán Nagydíj második szabadedzését is Valtteri Bottas zárta az élen, a finn versenyzőt csapattársa, Lewis Hamilton követte. A Mercedes párosa mögött a Red Bull pilótái végeztek Max Verstappen, Alexander Albon sorrendben. A gyakorlást kétszer kellett félbeszakítani: először azután, hogy Lando Nor
szept. 11
16:42
Férfi kézi NB I: súlyos sérülést szenvedtek a Veszprémi Kkft játékosai (She)
A Veszprémi KKFT két játékosa is súlyos sérüléssel zárta a Telekom Veszprém elleni szerdai bajnoki mérkőzést: Somogyi Bálint és Szakály Benedek esetében is megvannak az orvosi vizsgálat eredményei.
szept. 11
17:12
BL: minden teszt negatív lett a Fradi ellenfelénél (She)
Minden friss koronavírusteszt negatív eredményt hozott a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezőbeli ellenfelénél, a Dinamo Zagrebnél – adta hírül hivatalos honlapján a horvát labdarúgócsapat pénteken.
szept. 11
17:24
Bottas a második szabadedzésen is brillírozott (Infostart)
Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője volt a leggyorsabb a Mugellóban zajló Forma-1-es Toszkán Nagydíj pénteki második szabadedzésén is, hasonlóan a délelőtti gyakorláshoz.

Keresés